aynennnhahahaha yani saman altından su yürütmemiz lazım evet dedigin gibi hürrem en büyük örnegimizz
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
herkes bu hafta çok iyi iş çıkarmış. hepinizi tebrik ediyorum.
Rabia aşmışsın kendini hedefin altındasın. tebrikler kaptanım
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?
elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.
kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.
ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum((( neden mı hiç durmadan mide bulantılarımı bastırmak için yiyorum ve yatıyorum. çok kötüyüm. bi de sıcaklıyorum sürekli. oysa havalar çok ısınmadı ama kan miktarı artınca vücutta ısım da arttı. gece balkon kapısının önünde yatıyorum ya da cam önünde hem de üstüm açık. eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum. ve sabaha bozuk bi mide ile kalkıyorum hergün bu sahne tekrar tekrar yaşanıyor. durum kötü yani. 2 kılo aldım şimdiden ((( 51le başladım 53 oldum
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
derya 2 çocuk yaramış sana:))) kaptan yardımcım yoruyolar ama spor oluyor demek ki. bakalım bizim bebiş doğunca ben de senin gibi dicem mi?
elif 70li rakamları ah bi görsem diyordun görmüşsün gözün aydın inşallah altmışlıları da görürsün.
kızlar hepiniizi öpüyorum. arkadaşlar tekrar herkesi tebrik ederim. bi aygül kılo verememiş bi de fatma galiba ama olsun haftaya telafi edersiniz. hadi kolay gelsin.
ben mi nasılım?
hızla kılo alıyorum((( neden mı hiç durmadan mide bulantılarımı bastırmak için yiyorum ve yatıyorum. çok kötüyüm. bi de sıcaklıyorum sürekli. oysa havalar çok ısınmadı ama kan miktarı artınca vücutta ısım da arttı. gece balkon kapısının önünde yatıyorum ya da cam önünde hem de üstüm açık. eşim çok kızıyor ama dayanamıyorum. ve sabaha bozuk bi mide ile kalkıyorum hergün bu sahne tekrar tekrar yaşanıyor. durum kötü yani. 2 kılo aldım şimdiden ((( 51le başladım 53 oldum
sorma yaaaa naptım bennnnn
yeni yeni dank ediyooo
kendime çok kızdım:95: 2 haftaya yakındır bozmamıştım oysa
bu arada herkese günaydınlarrrrr....
yukarıda yazdıklarıma hiç yakışmayyan bi kahvaltı yaptım... kaçamak dedim yaparken ama baya uzağa kaçtı galibabal kaymak antep kaju çikolata ve kahvaltılıklar birbirine girdi günün geri kalanında proteinle beslenmeyi düşünüyorum bakalım inş.
herkese güzel pazarlar olsun tekrar
fundacım menün çok güzel... yalnız benim merak ettiğim bişiy var. bu menüde akşam yemeği yokbenim de bugün kü menüm şöyle :
sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)
spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim
canım gülşah mesajları galiba eksik saymış ya gece 12 den 12 ye saydı... çünkü benimki ve rabianınkide eksik ve biz gece baya mesajlaşmıştık... bide listenin değiştiğini görmemiş sanırım...canım bana uyar fakat ben şunu anlamadım mesela 15 haziranı sayıp ayın 16sında yazacağım dimi?yani 16 sınıda sayıp 17 sinde yayınlamış olcam sanırım
ya ben daha fazla msj yazmıştım yaw:97:
üfff ne zeki kadın yaa sülümanın yüzüne hiç renk vermiyoo... idolüm valla ama ben asla öyle olamıcam heralde. ne düşünüyosam pat söyleyiveriyom..bakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurumyapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım. bilmem anlattabildimmi?
yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim geneBen hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.
bugünkü bu kadar hareketin üstüne leslie 3 mil yaptımilk defa 3e geçtimm oneydi yaaa iflahım kesildii 5e geçersem düşünemiyorumm akşam da 2yk yoğurt içine bol pulbiber 2.5 lt su bugünlük bu kadarrrrr
güzel bi gündü hep hareket bol hareket yarında spora gidicem inşş bakalımm
yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim geneBen hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.
fundacım menün çok güzel... yalnız benim merak ettiğim bişiy var. bu menüde akşam yemeği yoknasıl dayanıyosunuz akşam hiç yememeye ben dayanamıyorum salata bile yesem yok olmuyo illa sıcak bi yemek girrcek o mideyee
:
bugünkü menüm
sabah
antepli kajulu çikolu acayip kahvaltı cümbüşümü sölemiştim
öğlen 4 gibi
meyve
ara yeşilçay
akşam
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
ve
1 çikolatalı 2 kakaolu gofret
cezalara razıyım ama şeytana uydum diyemicem sanki vücudumun ihtiyacı var gibiydi akşamki gofretlere şekerim düştü gibi hissttm... kolum kalkmıyodu onları yedikten sonra geçti.
zaten şu antibiyotik olayı bitsin doktora gidip bi kan testi yaptırcam neyim eksik neyim fazla bi göriyim..
inş kilo almam bugün yüzünden:97:
bir bilsem cnm ya dedim ya şekerim mi düştü bilmiyorum eşim çikolata yememi survivordakilerin ödül yemeklerini yiyişine benzetti çok güldü nasıl bir hışımla yediysemözleeeemkızzzzzz zaten sabah deli gibüü adrenalin ve kalori bombası bir kahvaltı yapmıştın akşama niye gofret yedinn delüüüü
off kızlar bu diş ağrısı beni öldüreeeeeecek yaa 2 3 tane ağrı kesiciyle ancak uyuyabiliyorum oda 3 saat ben gene 2 tane agrı kesici içtim etkisi geçmeden kaçayım uyumak istiyorruuuum artıııııkk :84::84:
herkeseee iyiiiiii gecelerrrrr
canım diyet süt 1 bardağı 80 kalori ya da daha düşük.Protein olduğu için tok tutuyor Süt.Tavsiye ederim.
2 bardak süt fazla olmaz mııııı canım ya yani sadece sütle mi geçiştirceksin kahvaltıyı o zaman çok acıkırsın sanki :26:
güzel menü.Zeroda şeker yok sadece kafein.Kilo aldırmaz ama zararı var mı bilemeyecem.benim de bugün kü menüm şöyle :
sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)
spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim
eehehehehebakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurumyapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım. bilmem anlattabildimmi?
Hoşgelmiş Hamişmerhaba arkadaşlar nasılsınız? bu akşam sitede dolaşırken size uğradım uzun uzun cumadan itibaren yazılanları okudum. maşallah grubumuz çok aktif üyeler kazanmış.
ben mi nasılım?
evet yaa yeni sezon rengarenk.Elbiseler şortlar etekler ve süper topuklular.Ahh topuklular favorim.fundacım menün çok güzel... yalnız benim merak ettiğim bişiy var. bu menüde akşam yemeği yoknasıl dayanıyosunuz akşam hiç yememeye ben dayanamıyorum salata bile yesem yok olmuyo illa sıcak bi yemek girrcek o mideyee
canım gülşah mesajları galiba eksik saymış ya gece 12 den 12 ye saydı... çünkü benimki ve rabianınkide eksik ve biz gece baya mesajlaşmıştık... bide listenin değiştiğini görmemiş sanırım...
ortim listeler değişti sanırım senin bilgisayar sorunlu diye değiştirmişti neyneyse ama sen yinede sayım yapmışsın:44:
üfff ne zeki kadın yaa sülümanın yüzüne hiç renk vermiyoo... idolüm valla ama ben asla öyle olamıcam heralde. ne düşünüyosam pat söyleyiveriyom..
ay canım bende bayılırım vitrin bakmaya gezmeye... ideal kilolara gelsekde şöle bi alışveriş yapsak:97: yeni elbiseler pantolonlar etekler falan:97:
Yarın telafi et.Sakın yarın bozma.Önünü alamazsın.bugünkü menüm
sabah
antepli kajulu çikolu acayip kahvaltı cümbüşümü sölemiştim
öğlen 4 gibi
meyve
ara yeşilçay
akşam
tavuk şiş
2 kaşık bulgur pilavı
ve
1 çikolatalı 2 kakaolu gofret
cezalara razıyım ama şeytana uydum diyemicem sanki vücudumun ihtiyacı var gibiydi akşamki gofretlere şekerim düştü gibi hissttm... kolum kalkmıyodu onları yedikten sonra geçti.
zaten şu antibiyotik olayı bitsin doktora gidip bi kan testi yaptırcam neyim eksik neyim fazla bi göriyim..
inş kilo almam bugün yüzünden:97:
geçmiş olsun canım.Hemen yat uyu.Rakı koy derler ama b,lemeyecem iyi gelir mi gelmez mioff kızlar bu diş ağrısı beni öldüreeeeeecek yaa 2 3 tane ağrı kesiciyle ancak uyuyabiliyorum oda 3 saat ben gene 2 tane agrı kesici içtim etkisi geçmeden kaçayım uyumak istiyorruuuum artıııııkk :84::84:
herkeseee iyiiiiii gecelerrrrr
Yarın dikkat et canım.Hepimiz bozduk galibaaygülcüm ebrucum hoşgeldiniz gördüğünüzz üzere ben rejimi birazcık bozdumartık yeni hafta yeni irade diyelimm
bu arada çok uykum geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
evett...
vuuuu naptın canım yaanası bi menü buu gülsem mi ağlasam mı yau bilemedim
ay hic sorma aygulum valla..bide hem bozdum hemde arsiz arsiz bi yedim bi yedim yani..
hımmm, yazmak en doğru karar tabiiki.
ancakk sana bir ceza vermemiz şart oldu. hem getirdin listeleri güzel güzel ortaya koydun. sonra arkadaşları da heveslendirdin ama en zayıf halka sen çıktın olmaz kibak aygül de özlem de ellerinden geleni yapıyorlar ortak listenize uymak için.
şimdi o yediklerine bir sünger çekiyorsun. yeşil çayını içiyorsun ve uyuyorsun. yarın senden protein ağırlıklı bir beslenme istiyorum. benim perşembe günü yaptığım gibi bir şey yap ama o gün benimki çok azdı. sen mesela ton balığı ekleyebilirsin veya tavuk göğüs olur. ekmek yok, meyve yok, kuruyemiş yok. tamam mı? senin cezan da bu
:26: tamam.. bugun gecti yarindan itibaren baslicam tekrar..
aygülcüm ebrucum hoşgeldiniz gördüğünüzz üzere ben rejimi birazcık bozdumartık yeni hafta yeni irade diyelimm
bu arada çok uykum geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
oyy canim benim seninkide bozmakmi benimkinin yaninda.. bugundee kahvalti yaptim calismaya gittim..molada kek yapip geirmisler valla degisik degisik..hepsinden yedim toplam 4 dilimmsaat 6 bucuktu sanirim daha bisi yemedim yiyecek halimde kalmadi icimi baydi..
iyi geceler canim..
ay canım ya senin de kek zaafın var galiba benim gofret zaafım gibiay hic sorma aygulum valla..bide hem bozdum hemde arsiz arsiz bi yedim bi yedim yani..
:26: tamam.. bugun gecti yarindan itibaren baslicam tekrar..
oyy canim benim seninkide bozmakmi benimkinin yaninda.. bugundee kahvalti yaptim calismaya gittim..molada kek yapip geirmisler valla degisik degisik..hepsinden yedim toplam 4 dilimmsaat 6 bucuktu sanirim daha bisi yemedim yiyecek halimde kalmadi icimi baydi..
iyi geceler canim..Günü 4 dilim kekle mi geçirdin uff bozmuş sayılmazsın ki ama:44:
ay canım ya senin de kek zaafın var galiba benim gofret zaafım gibiGünü 4 dilim kekle mi geçirdin uff bozmuş sayılmazsın ki ama:44:
aslinda tatli zaafim yok ama yemicem diye sartlandirinca kendimi daha cok yedim..saldirdim rsmen yaaa..o kadar yiyince haliye ustune biseyde yiyemedim.. icimi baydi ama..hala tatli tadi geliyo..icimi bayiyo..
ama aciktimda.. yatarim simdi yarin artik devam diyete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?