fena firca yemisim kaptandan.. hakli ne diyem..
iyi geceler..nasil nasil yorgunum calismadan geldim:85: bu hafta son insallah.. pazar gunu tiyatro bitsede kurtulsam artik.. :97:
dunku menumu gördünüz... bugunde dune yakin..
sabah kahvaltida 3 dilim ekmek,peynir,domates,yumurta,maydanos,nane,
ögle yok..
aksamda molada cesit cesit kek yapip geitmisler ondan yedim..4 dilimm
yarin artik toplucam kendimi..yeniden bslicam..:26: uff biktim bu yeniden baslamalardan..önce bozuyom sonra bastan..ne kadar iradesizim yaa..gercekten yarin gidip 14.takima ben iradesizin tekiyim diye kendimi desifre etcem.. hep onlarmi gelcek bide ben gidem..
iyi geceler..5 olmadi mesajim ama kusra bakmayin dayanamicamgidim yatim biran önce..sevgiler..
uff çok yorulmuşsun kıyamam:26: Git yat hadi.Yeniden başlamalardan ben de çok bıktım.Garip bişey bu ya.Acayip.Bi gün bu mesajlarımı açar açar gülerim inş.Şunu şunu yazmıştık.İrademiz yok demiştik ama şimdi zayıfız falan diye.Neyse çok konuştum ben de yatayım Herkese iyi geceler.Ebrucum iyi geceler.Yarın sınavım var uff heyecandan ölecem yaaa
aynen3. cü olmaz inş... bi kerede evden çıkmışım ütünün fişini çekip çekmediğimi hatırlamıyorum.. eve de çok uzaktaydım.babamı aradım onda yedek anahtar var bi bakarmısın dedim. babamla bizim ev yarım saat yürüyerek.. babamda bişiy olmaz senin ütü emniyetli soğur ellemeyince dedi..( kendisi aldığı için öz. biliyo) sonra eve giderken bi bakmış bizim evin yönünde 2 tane itfaiye aracı gidiyo koşa koşa bize gitmiş yazık ve ben fişi çekmişim
*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
3 haziran - 4 haziran : ferdici
6 haziran - 7 haziran : ozlemmtekinn
8 haziran - 9 haziran : moonros
10 haziran - 11 haziran : roseking
13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61
aaaaa benim yerime sen mi saydın guzummm sırAYIMI karıştırdınn
süperrrrrr bacım yaa maşallahhh sanaa
kızlarrr bugün neler yaptım neler yaa kahvaltı öncesi 15 dk leslie yaptımyetmez ama baya ısındırıyo ya
8de kalktım
kahvaltı 2 dilim ekmek domates peynir zeytin 1 bardak çay
kahvaltıdan sonra oturma takımı gelcek diye evi temizlemeye bi başladıkkk bütün evi 2 defa süpürdümmm 1:30 a kadarrr sonra misafir geldi mangal yaptık
tabi onlardan önce ben 3 dilim karpuzla yarım dilim ekmek yedim
mangalda 3 kanat 2 biber 1bardak yedigünn(içmemeliydim ama) 2dilim ekmek yedim
sonra 1 bardak çay içtim üstüne voleybol oynadık bide halı yıkadıkk
biraz öncede 3 dilim karpuz daha yedim akşama acıkırsam pul biberli yoğurt yerim şimdilik bu kadarrr fıstıklarımm
benim de bugün kü menüm şöyle :
sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)
spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim
evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!
bakın erkekleri kesinlikle hürremin takdiğiyle elde edebilirsiniz.yani taktik şu mağdurum çok mağdurum mağdurumyapacağınız şey çok basit erkek kendisi yüzünden sizin mağdur duruma düştüğünü görürse bunu ortadan kaldırmaya çalışır ve sana daha çok bağlanır.belki beni yanlış anlayacaksınız ama biraz acındırma takdiği yapacaksınız kızlar,ama aşkından ölüyorum falan gibi acındırma değil yani sen sanki süt dökmüş kedisin diğer bütün kızlar cadı imajı yaratmanız lazım. bilmem anlattabildimmi?
kızlar günü topluyorum.
sabah:
1 soda
2 bardak light süt.
Öğle
2 el ayası haşlama et(maalesef domuz)
3 kaşık yoğurt
akşam:
tavuk döner
salata
lavaş
muz
Su:2 litre
spor:1 saat yürüyüş.
yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim geneBen hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.
fundacım menün çok güzel... yalnız benim merak ettiğim bişiy var. bu menüde akşam yemeği yoknasıl dayanıyosunuz akşam hiç yememeye ben dayanamıyorum salata bile yesem yok olmuyo illa sıcak bi yemek girrcek o mideyee
canım gülşah mesajları galiba eksik saymış ya gece 12 den 12 ye saydı... çünkü benimki ve rabianınkide eksik ve biz gece baya mesajlaşmıştık... bide listenin değiştiğini görmemiş sanırım...
ortim listeler değişti sanırım senin bilgisayar sorunlu diye değiştirmişti neyneyse ama sen yinede sayım yapmışsın:44:
üfff ne zeki kadın yaa sülümanın yüzüne hiç renk vermiyoo... idolüm valla ama ben asla öyle olamıcam heralde. ne düşünüyosam pat söyleyiveriyom..
ay canım bende bayılırım vitrin bakmaya gezmeye... ideal kilolara gelsekde şöle bi alışveriş yapsak:97: yeni elbiseler pantolonlar etekler falan:97:
off kızlar bu diş ağrısı beni öldüreeeeeecek yaa 2 3 tane ağrı kesiciyle ancak uyuyabiliyorum oda 3 saat ben gene 2 tane agrı kesici içtim etkisi geçmeden kaçayım uyumak istiyorruuuum artıııııkk :84::84:
herkeseee iyiiiiii gecelerrrrr
bir bilsem cnm ya dedim ya şekerim mi düştü bilmiyorum eşim çikolata yememi survivordakilerin ödül yemeklerini yiyişine benzetti çok güldü nasıl bir hışımla yediysem
iyi geceler canım:79:
canım diyet süt 1 bardağı 80 kalori ya da daha düşük.Protein olduğu için tok tutuyor Süt.Tavsiye ederim.
:
günaydınlar tatlılar haftanın ilk günü hemen çayımı alayım geliyorum
başarılı bir çalışma olmuşakşam leblebi tok tuttumu seni
bu arada menümü unuttum
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
elmalı çay
ara yok
öğlen
3 çatal kıymalı patlıcan yemeği
acıbiber turşusu
ara yok
akşam
3 küçük parça tavuk (kızarmış tavuktu dışarda yedim)
salata
canım menün çok güzel bi hafta sonu menüsü olaraktan:)bu arada menümü unuttum
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
elmalı çay
ara yok
öğlen
3 çatal kıymalı patlıcan yemeği
acıbiber turşusu
ara yok
akşam
3 küçük parça tavuk (kızarmış tavuktu dışarda yedim)
salata
canım anladığım kadarıylaa ilk günaydından başlayarak bir sonraki günaydına kadar sayıyormuşuzzztatlım ya dediğin gibi gece 12 den bir sonraki gün 12 ye kadar olarak sayıyorum tam 1 gün olarak değerlendiriyorum aslında pek birşey değişmiyor sonuçta ertesi güne yansıyor ama hatalımı yapıyorum
evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!
benim de bugün kü menüm şöyle :
sabah : sirkeli su 2 diim ekmek +az menemen + peynir + salatalık
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütlü nescafe
Öğlen : 1 tane biber dolması + 1 kase yogurt
Akşam : 1 avuç leblebi 1 kutu zero (şu zerodan vazgeçmem lazım artıııık)
spor olarak da 2 saat bisiklet + 20 dk yürüyüş + sopa çevirdim
hem çok aktif hem bol ekmekli olmuş..ama hepsi gitmiştir..kızlarrr bugün neler yaptım neler yaa kahvaltı öncesi 15 dk leslie yaptımyetmez ama baya ısındırıyo ya
8de kalktım
kahvaltı 2 dilim ekmek domates peynir zeytin 1 bardak çay
kahvaltıdan sonra oturma takımı gelcek diye evi temizlemeye bi başladıkkk bütün evi 2 defa süpürdümmm 1:30 a kadarrr sonra misafir geldi mangal yaptık
tabi onlardan önce ben 3 dilim karpuzla yarım dilim ekmek yedim
mangalda 3 kanat 2 biber 1bardak yedigünn(içmemeliydim ama) 2dilim ekmek yedim
sonra 1 bardak çay içtim üstüne voleybol oynadık bide halı yıkadıkk
biraz öncede 3 dilim karpuz daha yedim akşama acıkırsam pul biberli yoğurt yerim şimdilik bu kadarrr fıstıklarımm
04.06.2011 tarihli mesaj sayımı
ozlemmtekinn : 17
moonros : 15
neyneyse : 14
ipek61 : 11
elmalıturta : 11
ebruli_hayat : 10
sakaleynmaster : 10
ferdici : 10
roseking35 : 4
sementa33 : 4
file76 : 1
dışarda olunca mecbur kaçabiliyor ama artık neyi yememen gerketiğini biliyorsundur dengeleyeblirsin..selam kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım ihmal ettim burayı ve sizleri kusura bakmayın ne olur. haftasonları benim kabus dolu günlerimdir. yoğun geçiyor malsef. bu günde oğlumun yıl sonu gözterisi için provası vardı okula gittim günü orada yarıladık. yeme düzenim alt üst. listem yok. abarttığımı düşünmüyorum ama yinede kendimce bir düzenim vardı onu biraz yapamadım. yarında yoğun geçecek. okuma bayramı var okulda ve açık büfe kokteyl olacak. banaa pasta yapmak düştü. bakalım yarın pasta yapıcam. inşallah yemem salı gününden itibaren yine güzel bir şekilde aranızda olucam. ama yarında olurum ama kesik kesik idare edin beni güzel hatunlar
bu arada bir arkadaşım kilo verme öykümü merak etmiş en kısa zamanda uzunca anlatıcam size
amin canım ..sabır ve azim gerekli birde kilo verme işini dönemsel değil tüm hayatınız için düşününki kısa süreli olmasın...sağlıklı kiloyla sağlıkı uzun ömür..çok sevindim cnm ya inş darısı bize olsun. ben hep bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum 'ne kadar çok zayıflamışsın ' sözününün hayaliyle
bu arada herkeseeeeeee günaydııııııııııın mutlu pazarlar
niye süt 2 bardak aygül..günaydın kızlaaar.1 bardak soda içtim az önce.2 bardak süt içmek istiyorum kahvlatı için.
size aylardır pul biberli yoğurt diye bas bas bağırıyorum..devam et çok faydasını göreceksin..dünkü menüm
sabah 2dilim ekmek peynir zeytin domates ve 2 çatal helva
ara yeşilçay 1 badem
öğlen 1porsiyon dönerr2yk pilav yarım domates 1 biber 2 parça patatess
ara yok
akşam 8:30da eve geldim o saatte bişi yiyemezdim 1 bardak yy süt içtim sonrasında 3yk yoğurta bolca pul biberr koydum yedim 1yk taze fasulye (niye yediysem sanki doyurdu)
bakalım bugün neler olucak ızgara yapıcaz sanırım bugünnnnn
aaaaa benim yerime sen mi saydın guzummm sırAYIMI karıştırdınn
süperrrrrr bacım yaa maşallahhh sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?