Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

uff çok yorulmuşsun kıyamam:26: Git yat hadi.Yeniden başlamalardan ben de çok bıktım.Garip bişey bu ya.Acayip.Bi gün bu mesajlarımı açar açar gülerim inş.Şunu şunu yazmıştık.İrademiz yok demiştik ama şimdi zayıfız falan diye.Neyse çok konuştum ben de yatayım Herkese iyi geceler.Ebrucum iyi geceler. Yarın sınavım var uff heyecandan ölecem yaaa

sementa adin neydi canim seni görüyom bide aygulcum seni... iyi geceler..öpüldünüz

insallah öyle olur...öylemi basarilar canim..bol sans sana..heycan yapma sakin..

yeni listemiz aşağıdaki gibidir

ozlemmtekinn 13
moonros 10
elmaliturta 10
ferdici 8
neyneyse 7
ipek61 4
sementa33 4
roseking35 2
sakaleynmaster 2
file76 0 (izinli)
ebruli_hayat 0

dün annemle gezme olsun koçtaşa gidelim dedik gece saat 2 de eve gelebildik:26: dalmışız alışveriş merkezinde zaten geç gitmiştik saat olmuş 22.30 hadiii otobüs bekle bekle gelmiyor 3 otobüs değiştirdik en son taksiye bindik evdende bir güzel fırça yedik günüm böyle geçti birkaç gündür uzak kaldım pc bana sıra gelmiyor bir türlü evde kavga ediyoruz bu yüzden geçmişe bakayım bende dün neler yaptınız bakalım

bu arada menümü unuttum

dünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
elmalı çay

ara yok

öğlen
3 çatal kıymalı patlıcan yemeği
acıbiber turşusu

ara yok

akşam
3 küçük parça tavuk (kızarmış tavuktu dışarda yedim)
salata

ay adamcağızın yüreği ağzına gelmiştir öyle itfaiyeyi görünce

tamamdır kaptanım

aaaaa benim yerime sen mi saydın guzummm sırAYIMI karıştırdınn

süperrrrrr bacım yaa maşallahhh sanaa

sendemiydi ya allah allah aklımda cumartesi pazar diye kalmış

ekmekler fazla olmuş ama o hareketle yanıp gitmiştir zaten

başarılı bir çalışma olmuş akşam leblebi tok tuttumu seni

evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!

süpermiş

tüh yaaa ben hep haklıyımda haklıyım dediğim için kaybediyormuşum desene kıss niye daha önce deme din bana

çok güzel

yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim gene Ben hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.

yakında yiğenimin düğünü var ve ben herşeyi almak istiyorum ama biryandanda hiç birşey almak istemiyorum tam kilo vermedikçe

tatlım ya dediğin gibi gece 12 den bir sonraki gün 12 ye kadar olarak sayıyorum tam 1 gün olarak değerlendiriyorum aslında pek birşey değişmiyor sonuçta ertesi güne yansıyor ama hatalımı yapıyorum

canım dişinol al eczaneden kullandınmı bilmiyorum ama uyuşturuyor birde az sür hep ağzını yara yapıyor

özlemcim kusura bakma ben karıştırdım şu sayım günlerini rabianın yazdığı yeni listede kendimi 10-11 haziran olarak görünce bir sonraki sıra olarak düşündüm yeni listeymiş gibi ondan saydım:26:

bir bilsem cnm ya dedim ya şekerim mi düştü bilmiyorum eşim çikolata yememi survivordakilerin ödül yemeklerini yiyişine benzetti çok güldü nasıl bir hışımla yediysem

iyi geceler canım:79:

hakkaten rejim yapanlarında sonu aynı survivordakiler gibi oluyor böyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyoruzz aynen bende öyleyim bugun bir gofret yesem gerisi gelebilir aslında aman yedim madem bugunluk olsun diye diyee

canım diyet süt 1 bardağı 80 kalori ya da daha düşük.Protein olduğu için tok tutuyor Süt.Tavsiye ederim.

:

anladım bende yarım yağlı içiyorum ama şu en light olanını bir deneyecegim

günaydınlar tatlılar haftanın ilk günü hemen çayımı alayım geliyorum

günaydınn canımm =)

başarılı bir çalışma olmuş akşam leblebi tok tuttumu seni

dişimin ağrısından bilgisayara bile zor yazı yazdıgım için yemek istesemde yiyemiyorum ay kızlar bu diş agrısının zayıflamaya acaip etkisi var

günaydıııın gelecegin en fit ve zayıfffff kızlarına

off bana gene dişçi yolları göründü kızlarr sabah sporumu yaptım şimdi de dişçiye gidiyorum sonunda alıcam kerpeteni kendim çekiceeeeeeem valla daha 3 gün önce kanal yapıldı bu dişime valla dişçiyle akraba olcaz bu gidişle

birde ben sporu hep aç karnına yaparım sabahları ama bu sabah bisiklet sürdüm genelde yürürdüm birşey olmazdı. bu sabah çok yoruldum demek ki aç çıkmamak lazım havalar da ısındı

canım menün çok güzel de keşke ara öğünleri bu kadar çok atlamasaydın :26:

günaydın hatunlar..
3 GÜNDE 700 GR KAYBETTİM..nasıl ara öğün yok normal 3 öğün beslenme ve bol su +hareket..sık sık yeme işi gerçekten biz türk toplumuna göre değil..karatay diyeti diye bir şey var ha ben onu yapmıyorum dukan amcaya devam ama karatay +dukanı harmanladım..sonuç süper..kaç gündür misafir ağırlıyorum dünde misafirim vardı..gelen giden çok kilo0 vremişisn incelmişsin dmekten başak birşey demedi ..dahada motive oldum..

heyecandan cuma öncesi tickerimi değişitm..kaptan kızma..tam 5 yıl önce 57 kiloydum ondan sonra 60 ve üsütne bir çıktım gebelikti oydu buydu uzun zamandır 50li, rakamlar hayaldi..bu sabha 60 üstü rakam görürüm diye pek sevinmemiştim..her hafta başı tartılıp haftaya başlarımda..ve genelde cumayla arsında artı çıkardı..hafta içi cumaya kadar asılk ha sıl ..yanlız bu sefer kalabık yoğunluk iltifat drken kaçamksız bir hafta sonu geçridim hatta sporumu bile yaptım yav..birazdan menü paylaşımıda yapacağım..ay çok sevidirik gördüm kendimi..

Son düzenleme:
canım menün çok güzel bi hafta sonu menüsü olaraktan:)

tatlım ya dediğin gibi gece 12 den bir sonraki gün 12 ye kadar olarak sayıyorum tam 1 gün olarak değerlendiriyorum aslında pek birşey değişmiyor sonuçta ertesi güne yansıyor ama hatalımı yapıyorum
canım anladığım kadarıylaa ilk günaydından başlayarak bir sonraki günaydına kadar sayıyormuşuzzz

evet bir de şöyle bir söz var elde edilemeyecek erkek verilemeyecek kilo yoktur!!

kola zero tatlı ihtiyacını bastırıyorsa çok içmemkle devam edebilirsin..
hem çok aktif hem bol ekmekli olmuş..ama hepsi gitmiştir..

dışarda olunca mecbur kaçabiliyor ama artık neyi yememen gerketiğini biliyorsundur dengeleyeblirsin..
çok sevindim cnm ya inş darısı bize olsun. ben hep bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum 'ne kadar çok zayıflamışsın ' sözününün hayaliyle
amin canım ..sabır ve azim gerekli birde kilo verme işini dönemsel değil tüm hayatınız için düşününki kısa süreli olmasın...sağlıklı kiloyla sağlıkı uzun ömür..
bu arada herkeseeeeeee günaydııııııııııın mutlu pazarlar

günaydın kızlaaar.1 bardak soda içtim az önce.2 bardak süt içmek istiyorum kahvlatı için.
niye süt 2 bardak aygül..
size aylardır pul biberli yoğurt diye bas bas bağırıyorum..devam et çok faydasını göreceksin..
aaaaa benim yerime sen mi saydın guzummm sırAYIMI karıştırdınn

süperrrrrr bacım yaa maşallahhh sanaa

teşekkür ederim..

gece oğlumun maması yatağına yorgana dökülmüş yerler batmış bende içti diye seviniyordum ..işler beni bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…