niye süt 2 bardak aygül..
gece oğlumun maması yatağına yorgana dökülmüş yerler batmış bende içti diye seviniyordum ..işler beni bekliyor..
''günaydin gelecegin en fit ve zayıfffff kızlarına'' kulaga ne hos geliyo..gunaydin..günaydıııın gelecegin en fit ve zayıfffff kızlarına
off bana gene dişçi yolları göründü kızlarr sabah sporumu yaptım şimdi de dişçiye gidiyorum sonunda alıcam kerpeteni kendim çekiceeeeeeem valladaha 3 gün önce kanal yapıldı bu dişime valla dişçiyle akraba olcaz bu gidişle
birde ben sporu hep aç karnına yaparım sabahları ama bu sabah bisiklet sürdüm genelde yürürdüm birşey olmazdı. bu sabah çok yoruldum demek ki aç çıkmamak lazım havalar da ısındı
heyecandan cuma öncesi tickerimi değişitm..kaptan kızma..tam 5 yıl önce 57 kiloydum ondan sonra 60 ve üsütne bir çıktım gebelikti oydu buydu uzun zamandır 50li, rakamlar hayaldi..bu sabha 60 üstü rakam görürüm diye pek sevinmemiştim..her hafta başı tartılıp haftaya başlarımda. .ve genelde cumayla arsında artı çıkardı.. hafta içi cumaya kadar asılk ha sıl ..yanlız bu sefer kalabık yoğunluk iltifat drken kaçamksız bir hafta sonu geçridim hatta sporumu bile yaptım yav..birazdan menü paylaşımıda yapacağım..ay çok sevidirik gördüm kendimi..
gece oğlumun maması yatağına yorgana dökülmüş yerler batmış bende içti diye seviniyordum ..işler beni bekliyor..
günaydın kızlarrrrrnasılsınız bakayımmm beni sormayın gayet yorgun bitkin ve uykusuzzz
neyneyse bugüne kadar kim kaç kilo verdi'de birinci sıradasın maşşallah...idolüm sensin bu yarışmada
''günaydin gelecegin en fit ve zayıfffff kızlarına'' kulaga ne hos geliyo..gunaydin..
gecmis olsun,dis agrisida biseye benzemez..
:
günaydın kızlarrrrrnasılsınız bakayımmm beni sormayın gayet yorgun bitkin ve uykusuzzz
ayyyyyyyyyy kızlaaaaaaaaaar az önce koltuga bir adet nescafe dökmüş bulunmaktayım annem beni:18: sabunlu suyla sildim sonrada normal bezle şimdi güneşe koydum minderi kuruyunca iz kalmaz umarım kalırsa minderin tersini çevirip koycam koltuga tabi annem uyanmazsa o zamana kdr farketmez inş.
ay canım tam nescefe yapıyım demiştimdikkatli olayım bari
selammmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr nasılsınız valla beni sormayınn kafa bir dünya şu okullar tatil olsada rahatlasak yaaa :44: bu günde yoğunum ara aa bakıcam sizlere akşama gösteri var. bir an önce pasta yapımına geçmem lazım ev göçüyo akşama evde yemek yok siz söyleyin şimdi ben neyapacamhadi öptüm sizi kızmayın bana tamamı
ay valla okurken yoruldum deryacımen sonunda işler bitti..bende bittim..3 makina çamaşır yıkandı asıldı.ev temizledim ..cumadan beri maşallah misafirm bitmedi dün evi temizledim çocukları yıkadım abim aradı hazırlan avm gidelim gezelim bizde eşimle plan yapmıştık çocukalırn yazlıkları kalmamış ayakkabı felan alacaktık ..ben sen yat kalak gidelim diyorum gece görevindne gelmişti..o yok şimidgidip hemen alıp gelelim diyor öyle koşutur koştur hiç sevmem hem uykusuz olunca gerginde oluyor neyse uzatmayayım abim arayınce iyi oldu eşim yattı bizde 3 kardeş gittik..rosmana uğrayıp dukan amca için alışlveriş yaptım..çocuklara istediğimi bulamdım bulduğum kesye uymadı.çocuklara bişey alamadım eşimle çıkıcaz artık..ordan geldim yusuf uyumadı onu yatırdım 2 sat anca dinlenebildim bu sefer diğer abimle eşi akşama çaya geldi.hafta sonum çok hareketli geçti..cumarteside kırşehirden kaynım eltim geldi..
.az.geçmişe bakayım sonrada menü paylaşımımda bulunamda
canıııııımm özledik seni valla bitir artık şu işlerini de gel online görmeye alıştık seni
selamlar kızlar:79:
dün hava güzel olunca attık dışarı kendimizi
eve geldiğimde de çok yorgundum. bugün de spora gittim sabah. şimdi ancak oğluşu uyutup geldim. bakayım sizde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?