Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşşallah canım

ayyy ahahaha geçmiş olsun canım yaaaa bende öyle yaparım baktım kolktukta leke kalmış silerim çıkmazssa ters çevirirm zamanla leke izi kalmıyo öyle ahahah çareler tükenmez bizde

haha ay Allahtan gerek kalmadı canım leke kuruyunca gitti ödüm patladı ama koltugun öbür tarafı da lekeli gene bana ait ondan tırstım

canım bir sandvic arasına koy istersen tavuktan koparttıp yani iş yerinin şartları ne bilmiyorum ama o şekilde yiyebilirsin hem protein almış olursun

protein diyetinde mevye olması lazım aslında ama sen yoğurt ye salatadan yarım saat sonra yoğrt tavsiye ederim

kızlar bu arada dün leslie den sonra duşa girdim bu çatlaklar için kk da bi yazı okumuştum türk kahvesiyle limonu karıştırıp kese yapıcan diyodu dün yaptım cilt yumuşacık oldu bide yüzüme sürüm dedim yavaş yavaş krem gibi yedirdim yıkadımmyumuşacık oldu ya pamuk gibi yüzümdeki pütürlülük de azaldı ....cildi soyarak yeniliyomuş bakalım sonuçları zaman zaman yazcam sizeee

aaaa ciddimisinnn bizde yapalım tam tarif yazamısın

evet cnm hava çok güzeldi bu günde öyle yaz kısa olunca değerlendirmek lazım bol bol gezmek lazm dimi
açık hava gibisi yok canım. mecburen hep avm'lere gidiyoruz. orada da kalabalık ve gürültü bizi iyice yoruyor. oysa dün gittik parka, çimenlere yayıla yayıla oturduk hem çocuklara da iyi oluyor. güneşlenmiş oluyorlar.

canım ıspanaklı tavuk sarmanı yiyebilirsin. protein diyetinde bir mahsuru yok. ben sana meyve ve ekmeği kesme cezası verdim o da haftasonu kaçırdığın için. yoksa normalde komple kesmiyoruz kesinlikle.
bir de arkadaşlar yumurta önermiş, o da çok iyi fikir.

masallah..enerjine hayranim..

aa bu cok iyi deneyelim benim göguslerde var catlak.. öguslerime bide yuzume uygulayim bakam..
saclarimada lavanta kuru yapmak istiyorum ama tr ye gelince yaparim onu artik burda zor olur zamanim yok zaten..ayrica lavanta kuru saclara iyi geldigi gibi icildiginde cildede iyi geliyomus.. kk'dan

ispanakli tavuk yok artik ispanagi cumartesi almistik hemen bozulmus yaa artik schnitzel e cevirdim.. menumu de söyle kararlastirdim..salata yapicam 2 dilim schnitzel dogrucam icine kucuklerinden ama..afiyetle yicem.. ekmek yok meyvde yok hos genel anlamda benim meyveyle aram yok..

aaaa ciddimisinnn bizde yapalım tam tarif yazamısın

canım tarifi yazayım ama yan etkisi falan olursa bak karışmam bence ben deniyeyim bi yan etkisi olmazsa denersin ben yüzümdeki çillerr için kullandım denemekte yarar var yaz geldiya daha bi çıkmaya çalışıyo bu çilciklerrr

bildiğimiz türk kahvesinin içine limonu sıkıyon krem kıvamına geliyo onu çatlakların olduğu bölgeye kese yapıyon kızarana kadar ama ben yüzümde kullanırken öle çok ta bastırmadım malum yüzzz krem sürmüş hafiften masaj yapar gibi yaptımm işte bu kadarrr

enerjim bitti ama şuann afiyet olsun canım
bu arada dediğim türk kah. tarifinide düzenli kullanırsak fark oluyomuş öle 2 3 denemede deil bilginizeee:86:

valla iyi etmişsin cnmm

enerjim bitti ama şuann afiyet olsun canım
bu arada dediğim türk kah. tarifinide düzenli kullanırsak fark oluyomuş öle 2 3 denemede deil bilginizeee:86:

saol canim birlikte olsun dicem ama kalplerimiz bir oda yeter evet bide o var.diyet gibi bakimdada bi iki kez yapip birakmisimdir.. önemli olan devamliligini getirmek zaten..
görüsürüz öptüm seker..

saol cnm benimmmmmmmm

canım menün çok güzel de keşke ara öğünleri bu kadar çok atlamasaydın :26:

haklısın ara öğünleri hep atlıyorum bu aralar

canım menün çok güzel bi hafta sonu menüsü olaraktan:)

canım anladığım kadarıylaa ilk günaydından başlayarak bir sonraki günaydına kadar sayıyormuşuzzz

tmm canım rabiada böyle yazmıştı ama nedense ben tam 1 gün olarak anladım

kızlar bu aralar spor canım hiç spor yapmak istemiyor şöyle bir okudum geçmişi ne güzel canla başla spor yapıyorsunuz havalar sıcak yaz geldimi bir uyuşukluk hali oluyor bende bugün zorlucam kendimi böyle kendimi suçlu hissediyorum bişiler eksik gibi

deryacm senin pul biberli yoğurttan yaptım yiyorum şimdi pulbiberini biraz fala atmışım galiba yandım yalnız tadı çok iyi aynı mantı yiyomuş gibi hissediyorum

ortim leslie 2 mil yap o hem zevkli hem çok yorucu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…