en sonunda işler bitti..bende bittim..3 makina çamaşır yıkandı asıldı.ev temizledim ..cumadan beri maşallah misafirm bitmedi dün evi temizledim çocukları yıkadım abim aradı hazırlan avm gidelim gezelim bizde eşimle plan yapmıştık çocukalırn yazlıkları kalmamış ayakkabı felan alacaktık ..ben sen yat kalak gidelim diyorum gece görevindne gelmişti..o yok şimidgidip hemen alıp gelelim diyor öyle koşutur koştur hiç sevmem hem uykusuz olunca gerginde oluyor neyse uzatmayayım abim arayınce iyi oldu eşim yattı bizde 3 kardeş gittik..rosmana uğrayıp dukan amca için alışlveriş yaptım..çocuklara istediğimi bulamdım bulduğum kesye uymadı.çocuklara bişey alamadım eşimle çıkıcaz artık..ordan geldim yusuf uyumadı onu yatırdım 2 sat anca dinlenebildim bu sefer diğer abimle eşi akşama çaya geldi.hafta sonum çok hareketli geçti..cumarteside kırşehirden kaynım eltim geldi..
.az.geçmişe bakayım sonrada menü paylaşımımda bulunamda
ayyy ahahaha geçmiş olsun canım yaaaa bende öyle yaparım baktım kolktukta leke kalmış silerim çıkmazssa ters çevirirm zamanla leke izi kalmıyo öyle ahahah çareler tükenmez bizde
napiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
sadece salata yiyince o anlik cok doyuyom ama 2 saat sonra acikiyom yine.. ekmek yemiyom bugun yasak cezadan ötürü..protein beslen demisti rabia..meyvede yiyemiyom..napim sizce??
çokkk geçmiş olsun cnm diş ağrısı çekilmez gerçekten
anammm annecik görmesin kızzgörürseee nolur bilemiyorumm
:
tşk ederim canım valla çok feci bakalım inş. antibiyotikler işe yararda daha çekmem bu agrıyı.. agrı kesici manyagı oldum ya
napiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
sadece salata yiyince o anlik cok doyuyom ama 2 saat sonra acikiyom yine.. ekmek yemiyom bugun yasak cezadan ötürü..protein beslen demisti rabia..meyvede yiyemiyom..napim sizce??
kızlar bu arada dün leslie den sonra duşa girdim bu çatlaklar için kk da bi yazı okumuştum türk kahvesiyle limonu karıştırıp kese yapıcan diyodu dün yaptım cilt yumuşacık oldubide yüzüme sürüm dedim yavaş yavaş krem gibi yedirdim yıkadımm yumuşacık oldu ya pamuk gibi yüzümdeki pütürlülük de azaldı ....cildi soyarak yeniliyomuş bakalım sonuçları zaman zaman yazcam sizeee
açık hava gibisi yok canım. mecburen hep avm'lere gidiyoruz. orada da kalabalık ve gürültü bizi iyice yoruyor. oysa dün gittik parka, çimenlere yayıla yayıla oturdukevet cnm hava çok güzeldi bu günde öyle yaz kısa olunca değerlendirmek lazım bol bol gezmek lazm dimi
canım ıspanaklı tavuk sarmanı yiyebilirsin. protein diyetinde bir mahsuru yok. ben sana meyve ve ekmeği kesme cezası verdimnapiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
canım dün baya hareketli bi gündü hiç oturmadımm ya temizlikti misafirdi hizmetti hizmette sınır tanımıyom 7 den 70e hepsine uyum saylıyom çocuklarla voleybol oynadım yengelerle sohbet halı yıkama bahçede tur temizlikkk ooooooo bide üstüne leslieee
:44:
kızlar bu arada dün leslie den sonra duşa girdim bu çatlaklar için kk da bi yazı okumuştum türk kahvesiyle limonu karıştırıp kese yapıcan diyodu dün yaptım cilt yumuşacık oldubide yüzüme sürüm dedim yavaş yavaş krem gibi yedirdim yıkadımm yumuşacık oldu ya pamuk gibi yüzümdeki pütürlülük de azaldı ....cildi soyarak yeniliyomuş bakalım sonuçları zaman zaman yazcam sizeee
açık hava gibisi yok canım. mecburen hep avm'lere gidiyoruz. orada da kalabalık ve gürültü bizi iyice yoruyor. oysa dün gittik parka, çimenlere yayıla yayıla oturdukhem çocuklara da iyi oluyor. güneşlenmiş oluyorlar.
canım ıspanaklı tavuk sarmanı yiyebilirsin. protein diyetinde bir mahsuru yok. ben sana meyve ve ekmeği kesme cezası verdimo da haftasonu kaçırdığın için. yoksa normalde komple kesmiyoruz kesinlikle.
bir de arkadaşlar yumurta önermiş, o da çok iyi fikir.
aaaa ciddimisinnn bizde yapalım tam tarif yazamısın
masallah..enerjine hayranim..
aa bu cok iyi deneyelim benim göguslerde var catlak.. öguslerime bide yuzume uygulayim bakam..
saclarimada lavanta kuru yapmak istiyorum ama tr ye gelince yaparim onu artik burda zor olur zamanim yok zaten..ayrica lavanta kuru saclara iyi geldigi gibi icildiginde cildede iyi geliyomus.. kk'dan
ispanakli tavuk yok artikispanagi cumartesi almistik hemen bozulmus yaa artik schnitzel e cevirdim.. menumu de söyle kararlastirdim..salata yapicam 2 dilim schnitzel dogrucam icine kucuklerinden ama..afiyetle yicem.. ekmek yok meyvde yok hos genel anlamda benim meyveyle aram yok..
açık hava gibisi yok canım. mecburen hep avm'lere gidiyoruz. orada da kalabalık ve gürültü bizi iyice yoruyor. oysa dün gittik parka, çimenlere yayıla yayıla oturdukhem çocuklara da iyi oluyor. güneşlenmiş oluyorlar.
canım ıspanaklı tavuk sarmanı yiyebilirsin. protein diyetinde bir mahsuru yok. ben sana meyve ve ekmeği kesme cezası verdimo da haftasonu kaçırdığın için. yoksa normalde komple kesmiyoruz kesinlikle.
bir de arkadaşlar yumurta önermiş, o da çok iyi fikir.
enerjim bitti ama şuannafiyet olsun canım
bu arada dediğim türk kah. tarifinide düzenli kullanırsak fark oluyomuş öle 2 3 denemede deil bilginizeee:86:
canım tarifi yazayım ama yan etkisi falan olursa bak karışmam bence ben deniyeyim bi yan etkisi olmazsa denersinben yüzümdeki çillerr için kullandım denemekte yarar var yaz geldiya daha bi çıkmaya çalışıyo bu çilciklerrr
bildiğimiz türk kahvesinin içine limonu sıkıyon krem kıvamına geliyo onu çatlakların olduğu bölgeye kese yapıyon kızarana kadar ama ben yüzümde kullanırken öle çok ta bastırmadım malum yüzzz krem sürmüş hafiften masaj yapar gibi yaptımmişte bu kadarrr
canım menün çok güzel de keşke ara öğünleri bu kadar çok atlamasaydın :26:
canım menün çok güzel bi hafta sonu menüsü olaraktan:)
canım anladığım kadarıylaa ilk günaydından başlayarak bir sonraki günaydına kadar sayıyormuşuzzz
kızlar bu aralar spor canım hiç spor yapmak istemiyor şöyle bir okudum geçmişi ne güzel canla başla spor yapıyorsunuz havalar sıcak yaz geldimi bir uyuşukluk hali oluyor bende bugün zorlucam kendimi böyle kendimi suçlu hissediyorum bişiler eksik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?