Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarrrrrnasılsınız bakayımmm beni sormayın gayet yorgun bitkin ve uykusuzzz
tünaydın...
neyneyse bugüne kadar kim kaç kilo verdi'de birinci sıradasın maşşallah... idolüm sensin bu yarışmada
gerçekten maşallahı var..
kolay gelsin.Oğlunuz çok hareketli maşallah
yaramazz desek..
elimin altında süt vardı sabah kahvaltı yerine koyabileceğim ve de protein kaynağı tok tutar diye tercih ettim.1 bardak zaten 200 ml anca var.ve diyet süt ya.Bi de ders çalışcaktım kafam çalışsın diye

anladım canım..

ahahaha harika anlatmışsın şiir gibi oldu. aman canım sağlık olsunda koşturma olsun bunlar güzel koşturmaca

dengelemek önemli tabii kolay gelsin cnmm

ayyy ahahaha geçmiş olsun canım yaaaa bende öyle yaparım baktım kolktukta leke kalmış silerim çıkmazssa ters çevirirm zamanla leke izi kalmıyo öyle ahahah çareler tükenmez bizde

şu sıcak günlerde 5 mili yapmanı tavsiye etmem 3 mile yeterli her mil bittiğinde bir bardak su iç az nefes al diğer millere geç havalar sıcak olağan dışı bir efor farfetme cnmm

canımmm maşallah harikasın. bende senin gibi düşünüyorum ara öğünlerin gereksiz olduğunu düşüyorum. bende bakalım şu karatay diyetine son 5 kilo için çalışmaktayım ama ne zaman gider allah bilir

off..gercekten haa rabianin da dedigi gibi okurken ben yoruldum ama hep böylesin.. bu ne hareket..hareket bereketmis gerci cocuklar,misafirler..anamm temizliginde hic bitmiyo ha.. takdir ettim valla masallah..

ne güzel dimi koçtaş gez gez bitmiyor valla iyi etmişsin cnm her zamn olmaz

bğendim menünü cnm güzell

napiyosunuz bakim.. yeni geldim.. aksam yine cikicam.. yemek yapicam..bugun menude ispanakli tavuk sarma var.. yanina patates haslayim.. ama sorun su ben yiyebilcemmi calismaya gitmeden önce..
sadece salata yiyince o anlik cok doyuyom ama 2 saat sonra acikiyom yine.. ekmek yemiyom bugun yasak cezadan ötürü..protein beslen demisti rabia..meyvede yiyemiyom..napim sizce??

çokkk geçmiş olsun cnm diş ağrısı çekilmez gerçekten

canım dün baya hareketli bi gündü hiç oturmadımm ya temizlikti misafirdi hizmetti hizmette sınır tanımıyom 7 den 70e hepsine uyum saylıyom çocuklarla voleybol oynadım yengelerle sohbet halı yıkama bahçede tur temizlikkk ooooooo bide üstüne leslieee
anammm annecik görmesin kızz görürseee nolur bilemiyorumm

ayy özlem hiç sorma cnm ya dün bende leslie 3mile kadar yaptımnormalde 2,de bırakırdım ama yağların yakıldığını düşündükçe bi gaza geldim kiannem beni izliyodu sen yaparken ben yoruldum yeter artık deyince kestim
bakım iyi fikir ya bende şu tırnaklar uzasın biraz gitcem saçlarıda kestirim uçlardan azcık :44:

extra kalori çok açlık hissedilirse uygun ama diyete alışmış bir bünyeye artık gerek yok..tabi kan şekeri problemi olan varsa ok ama ben kaldırdım..aşrı açlık sinyali gelirse ara öğün yapıyorum yoksa sadece sabah öğle akşam..ve bol su+hareket her daim..
off..gercekten haa rabianin da dedigi gibi okurken ben yoruldum ama hep böylesin.. bu ne hareket..hareket bereketmis gerci cocuklar,misafirler..anamm temizliginde hic bitmiyo ha.. takdir ettim valla masallah..
iki küçük çocuk malesef 1 gün elimi vurmayayım ev göçüyor desem inanırmısınız..
oyy canım yaaa kıyamam ben ona
benim bebelerde küçükken aynı şeyleri çok yaşadım sabah uyandıığımda heryer kesik ekşimiş süt kokardı

:13:

ortim ortimmmm naptın sen neler yidin öleee rabiş proteinli beslen dedi en kolayı yumurta haşlaaa 2 tane o seni 3 4 saat tok tutarr

senin işinde zor bacım ya hm çocuklar hem misafirler gelenker gidenlerr maşallah sana bi yerini kaşı kız

tavuk sarmanı içine koyduğun tavuktan az kendine ayır haşla yada ızgara yap salata ayra buşeklide yiyebilirsin ..yada yumurta haşla salata olmazmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…