Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun diş ağrısıda kötü..

saol cnm evet feci

benim de çillerim var ya bir de güneş kremsiz çıkınca güneş lekesi oluyor çillerde sende de oluyor mu :S ben de deneyeyim bunu. birde maya maskesi de çok iyi kızlar onuda yapıyorum ben baya geriyor cildi

canım dışarı çık yürü sahile yakınsan sahile falan git o zaman belki açılırsın

benim yüksek lisans başvurusu reddedilmiş yaw bayağı da heveslenmiştim. hayırlısı artık:97:

üzülme cnm ya bir dahakine denersin şansını ne de olsa çok güzel bir meslegin var elinde

Son düzenleme:
ben hiç anlamam mesaj saymaktan nasıl sayacam o kadar kişinin mesajını :26:
çok kolay canım, bir önceki günün ilk günaydın mesajıyla başlayacaksın. sonraki güne kadar herkes kaç mesaj yazmış sayacaksın. seni zaten yeni olduğun için son sıraya koydum. o zamana kadar olayı iyice anlarsın.

canım bana uyar fakat ben şunu anlamadım mesela 15 haziranı sayıp ayın 16sında yazacağım dimi?yani 16 sınıda sayıp 17 sinde yayınlamış olcam sanırım
evet aynen öyle şeker

sen şu konuyu biraz açsana
hürrem mi izlesem konuya daha iyi vakıf olmak için:44:

ah tatlı hamişim benim
hamilelikte kilonu bu kadar dert etme canım yaw. senin ne kadar azimli olduğunu hepimiz gördük. sen hayırlısıyla bebişi kucağına al, sonra çabucak verirsin kilocukları. hem emzirirken de gidiyor zaten.
bulantı durumu 4. aya kadar gidebiliyor. hatta benim biraz daha fazla sürmüştü. o konu için ancak allah sabrını versin diyebiliyorum. ben, kendim için hiçbir çare bulamamıştım. uyumak bile kar etmiyordu. sen yemeği yiyip uyuyunca midende kalıyorsa yine iyi canım.:81:
hedefime çok şükür ulaştım. şimdi koruma gibi hassas bir işe koyulmam lazım. diyet yapmayı artık anlamıştım şimdi yeni bir şey öğrenmem gerekiyor

bilirim ben yabancı memlekette et ne büyük sorundur. kötü bir tecrübe olmuş canım.
meyveleri yemeğin hemen üstüne yeme canım. yemekten yarım saat önce veya yemekten 2 saat sonra, tamam mı

yorgunluktan ölüyorum.Yürüyüş harici mağaza gezdim gene Ben hiç bıkmayacağım elbiselere bakmaktan harika ceketler gördüm ama maalesef almayacağım.Kilo vereceğim öyle alacağım onları.
çok güzel bir motivasyon

şekerim gofret tipi şeyler kan şekerini çok hızlı yükseltir ve ne yazık ki çok hızlı da düşmesine sebep olur. o an sana şifa olmuş gibi gelmiş ama aslında daha çok zarar vermiştir.
böyle ani el, ayak titremeleri için evimizde daima günkurusu, kuru hurma, incir, kuru üzüm tipi şeyler bulundurmalıyız. bunlardan yediğimizde gofret kadar kalori almadan çabuk kan şekerimizi yükseltebiliriz.

Merhaba ,

Bende takımınza katılmak isterim

Diyete dün başladım. Kilom 70,4 boyum 1,71 hedefim 57 kilo olmak.. Takımınıza kabul edermisiniz ?

çok geçmiş olsun canım. diş ağrısı zordur. şimdi nasıl oldun?

4 derken

ben, o tarz mesajlar yazmayı sevmiyorum ama 4 dilim kekle sana ancak o cezayı verebilirim bu gidişle ebru bugün toparlamış gördüm seni yoksa geliyorsu sopa.
1 dilim kek neyimize yetmiyor yaw? bu hafta artı kilo istemiyoum ona göre.:88:

Allah zihin açıklığı versin canım. gerçi belki çoktan sınava girmişsindir:97:

ay koçtaşa, bauhaus'a ve bilimum ev mağazalarına bayılıyorum. evimi sil baştan yenileyesim geliyor.
senin bu bilgisayar sırası ne zaman çözülür yaw?

Merhaba ,

Bende takımınza katılmak isterim

Diyete dün başladım. Kilom 70,4 boyum 1,71 hedefim 57 kilo olmak.. Takımınıza kabul edermisiniz ?
tabi canım, aramıza katılabilirsin.
yalnız bir takım kurallarımız var. şöyle:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

nasıl geçti dişçi ziyaretin canım?
sporu aç yapma canım 1 bardak süt iç en azından.

sana ne diyebilirim ki derya, ben susayım nazar boncukların konuşsun

canım, sen bunu gerçekten hakettin.
hep istikrarlısın. maşallah sana.
ticker'ı da değiştir tabi. ufukta 13. takımdan 2 mezun görüyorumhadi hayırlısı:81:

gece oğlumun maması yatağına yorgana dökülmüş yerler batmış bende içti diye seviniyordum ..işler beni bekliyor..
tüh deryoşum. senin yaramazlardan fırsat yok

neyneyse bugüne kadar kim kaç kilo verdi'de birinci sıradasın maşşallah... idolüm sensin bu yarışmada
teşekkür ederim canım
darısı senin birinciliklerine inşallah:81:

geçmiş olsun:)
benim oğlum dökseydi hemen cırlardım sanırım ama o küçük tabi:)
daha büyük yaş grubuna nasıl kızılır bilmiyorum

spor ve üstüne sütlü neskafe ha bayılırım.
bakıma gittin sanırım, hadi bakalım mis mis gel inşallah.

kızmayız şekercik. işlerinde kolay gelsin.:97:

gayet güzel düşünmüşsün canım.:97:
afiyet olsun.

slm arkadaşlar eve döndük bu gün biraz işlerim,yarn düzeni olarak aranızdayım.
çok şükür elifcim. hoşgeldin.

hadi hadi canım spor yapmak istemiyor yok. havalar da düzeliyor. aç pencereyi leslie yap evdeysen. ya da çık dışarı uzuun bir yürüyüş yap.

maya maskesini ben de beğendim. bir de bebek pudrasıyla yapılan maske güzeldi. cildi çok güzel geriyor. üşenmeyip yapsak:97:
üzüntüm geçti canım. iyi ki varsınız, kafam dağıldı burda:81:

Tekrar selamlar,,

Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..

Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..

benim yüksek lisans başvurusu reddedilmiş yaw bayağı da heveslenmiştim. hayırlısı artık:97:
canım böylesi hayırlıymış de hiçç üzme kendini... ben hep öyle inanırım olumsuz bişiy oluyosa arkasından gelecek olumlu bişiy içindir. hep te öyle olur... vardır bunda da bi hayır...
canım dışarıda yakalandım evde kuru incirim var ama o an engel olamadım kendime. ama geçti artık bu hafta başka kaçamak yok...

hoş geldin canım menün güzelmiş... seni baya kararlı gördüm. inş beraber veriririz kilocukları...:13:

kurallar da okeyse tekrar hoşgeldin diyeyim canım.
kendinden biraz daha bahsedebilirsin tanışmak adına. yoğun tempoda çalıştığını yazmışsın, ne iş yapıyorsun?
bugün hafif beslenmişsin. ancak simit karbonhidrat, tost karbonhidrat.. zayıflamak istiyorsak karbonhidrat alımını sınırlandırmalyız. daha çok proteine yönelmeliyiz. ara öğünler için de gayret edelim.

teşekkür ederim canım. ben de her zaman hayırlısı olan neyse o olsun derim. ilk bir an üzülüyor insan. şimdi iyiyim çok şükür.
dışarıda yakalanmamak için ne yapacağız? çantamıza atacağız 2 kuru incir:81: ben ilk başlarda yanıma soyulmuş, dilimlenmiş meyve alıyordum. hem oğlum hem kendim için:82:

Hoşbuldum bende.. sizlerin aranızda olmak gerçektende çok güzel.. Ben bankacıyım.. 1 yıllık evliyim. İzmirde yaşıyorum..29 yaşındayım. lise ye kadar çırpı gibi bir kızdım.. sonra lisede yatılı okulda yaklaşık 15 kilo kadar aldım. lise ve üniversite hayatımın başlangıcı kabus gibi geçti. Üniversite 2. sınıfta bir gün okula giderken üzerime giyecek hiçbirşey bulamadım. ve oturup ağladım. O gün diyet yapmaya karar verdim. 3 ay içinde 70 ten 59 kiloya ve sonra 55 kiloya düştüm. Hyatımın en güzel dönemiydi. Üniversite bitene kadar istediğim herşeyi giyebildim. 55-56 kilo civarlarında 4 yıl geçirdim. Sonra tekrar bir bir almaya başladım. Geçen sene 65 oldum şimdi 70 e dayandım ve ben gene çok mutsuzum . çok kez denedim ancak o zaman ki gibi sıkı bir diyet yapamadım.. daha önce vermiş olmam benim için çok büyük bir tecrübe o zamanlarımıda sizlerle paylaşmak isterim. Aslında en önemli şey istekli olmak.. Şuanda gerçekten çok istekliyim. destekle hepimiz kutulacağız.. inşallah

ben bir dışarı çıkayım, gelince görüşürüz özlemcim.
bir tek seni online gördüm:)
canım ben evde oldukça yarım saatte bir saatte bir girip bakıyorum kim var kim yok ne var ne yok... aralıksız oturunca eşim huysuzlanmaya başlıyo bu arad bende akşam bi sahil yürüyüşü yapsammı diyorummmm....

inş canım tecrübelerini merakla bekliyorum benim tek kilo verme maceram üniversitede eşime aşık olunca oldu... sonra alıştıkça tekrar kilo almaya başladım yavaş yavaş ama düzenli alıyodum hep en son 79 u görünce :26: dur deme zamanı geldi dedim.

ben gine kilo çizelgesini değiştiremiyorum yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım

ne güzel dimi koçtaş gez gez bitmiyor valla iyi etmişsin cnm her zamn olmaz

aynen canım ne kadar güzel şeyler var öyle insanın evini yenileyesi geliyor

ortim leslie 2 mil yap o hem zevkli hem çok yorucu değil

bir kısmet olmadı lesli biraz baktım videosuna sıkıcı bişi gibi geldi önce tabi denemek lazım denicem ama bir ara

canım benim bu bilgisayarla ilgili sıkıntım yoktu aslında hep bendeydi çünkü taki kardeşimin bir kız arkadaşı olana kadar habire gidip geliyorum başında ya abla çık çık hep kovuluyorum sabahtanda diğer kardeşim alıyor off ya sabahları erkenden fırsatım oluyor yada gece geç saatte şimdi yemekte herkes kimse gelmeden bakıyım dedim size

haklısın canım birazdan gidip yapıcam sporumu

hoşgeldin canım :79::79::79:

menümüde paylaşayım

sabah
nesfit sütle beraber

ara
1 elma

öğlen
ton balıklı sandviç

ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı

akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
bol salata
1 dilim kepekli ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…