Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy her zamanki gibi iltihaplanmış antibiyotik verdi kanal tedavisinden sonra normalmiş böyle olması antibiyotik etkisi gösterene kadar çekicem bir iki gün daha

aynı aynı bu sefer de nasıl döktün bunu buraya cocuk musun sen diye bagrinir annem

hoşgeldin canımm

hahahahah bende ne zaman birinden hoşlaşsam deli gibi kilo verirdim ayrılınca alırdım

neden canım neresini yapamadın ??

benim de menüm şöyle :

sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık

Ara : yarısı koltuga dökülmüş nescafe
1 buçuk tatlı kaşığı aşure (hiç yemeseymişim iyiymiş )

öğlen : 1 biber dolması + yogurt
Akşam : 3 4 tane leblebi + 1 kase naneli pul biberli yogurt (ayy ne güzelmiş tadı bunun ya )
1 tane meyveli soda

spor olarak da şaka maka sabah ve akşam toplamda 3,5 saat bisiklet binmişim bir de sopa çevirdim

Bugünkü menü
sabah 2 dilim ekmek arasına peynir çay
ara 1 galete
öğlen 4yk melemen kıymalı yumurtalıı2 dilim ekmek 1 yk yoğurt
akşam 1 haşlanmış yumurta üstüne 2yk yoğurt ve bol pul biberr

3.5-4 lt su
Niyeyse kendimi kilo almış gibi hissediyom acep içtiğim sulardan mı tuhaf hallerdeyim yaa

pini yazdım,alttaki kilo boyu dondurdum,şimdi nereye basmalıyım,en son bir adres veriyor onu nereye kaydedeyim?

menümüde paylaşayım

sabah
nesfit sütle beraber

ara
1 elma

öğlen
ton balıklı sandviç

ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı

akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
canım menün her zaman ki gibi süper
en son sayfa gelince takılıyorum .

canım forumda yardımcı bi sayfa var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
istersen bir de buradan bakarak dene..

benim bugünkü menüm

sabah
klasik kahvaltı vermiştim(peynir zeeytin domates salatalık)

ara
sütlü nescefe

ara
1 muz
7 badem

öğlen (saat beşte nasıl öğlense)
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
7 antep fstığı

akşam
4 kaşık bezelye
1 köfte
yarım dilim ekmek

ara
salep

biraz çokmu olmuş sanki?
spor leslie 3 mil akşam sahil yürüyüşü... su 1,5 litre olmuştur

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.birkere başarmışsın yine başarırsın.ben şimdiye kadar hiçç başaramadım.acaba diyorum bundan sonra başarabilirmiyim ki?
menümüde paylaşayım

sabah
nesfit sütle beraber

ara
1 elma

öğlen
ton balıklı sandviç

ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı

akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
harika bir menü bence
pul biberli yoğurdu hiçç denemedim,ama yoğurdu severim bide öyle deneyim bakim:)menün iyi canım bence:13:
ben bu sabah tartıda 78.700 gördüm,inşallah cumaya kadar tam 78 olurum.
darısı benim başıma ve şu 90 lardan kurtulurum artık inşallahhhhhh.tebrikler

kuruyemişler becede diyetlerde olmalı gibi,zinde tutar dimi,menün fazla değil hem spor yapmışsın bu iyi

ya arkadaşlar size kesinlikle tavsiyem adet olacağınız hafta tartıya inanmayın.hep şişkinlik valla.dün adet oldum ve bütün kilolar bir günde geri gitti yawwbu cuma kesinlikle ve kesinlikle 90 dan kurtulacam inşallah.bir şeytanın bacağını kırarsam sanırım gerisi gelir

bu arada bugünkü menüm kızlar:

kahvaltı:1 kase nesfit,1 bardak form çay

ara:1 kase yoğurt

akşam:2 tavuk but,yanında bir tane haşlanmış patates eşliğinde ve ayran bu arada ayranı sodalı yaptım:)

az önce 1 bardak form çay ve birazcık nesfitten atıştırdım

bugünkü menüm bu kızlar...

herkese iyi akşamlar,,,

bende bugün akşam yemeğinde bi domates birde salatalık yedim..

daha önceki diyetimde ayda 4 kilo vermiştim sonra duraksama olmştu.. Sizlerde şimdi takılma dönemini yaşıyormusunuz hiç..

menün güzelmiş cnm yalnız öğlen az olmuş sanki yani ben doymazdım menünün kalorisi çok fazla düşünce metabolizmada düşüyor o yüzden öğün atlamamak önemli bence. ama yinede güzel menü tebrikler

canım ben henüz yaşamadım ama böyle durumlarda yılmamak çok önemli bi çok kişi böyle durumda nasılsa veremiyorum deyip yemeye başlıyo.. sabretmek lasım...

o sporla ne yesen erirmiş zaten

su çok şişkinlik yapıyor canım bide devamlı wc

sporun ve menün çok güzel canım fazla falan olmamış bir tek geç yemişsin ama yaptığın spor ve yürüyüş o açığı kapatmış bence

seninde menün güzel olmuş maşallah herkes formunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…