nasıl geçti dişçi ziyaretin canım?
sporu aç yapma canım1 bardak süt iç en azından.
geçmiş olsun:)
benim oğlum dökseydi hemen cırlardım sanırım ama o küçük tabi:)
daha büyük yaş grubuna nasıl kızılır bilmiyorum
maya maskesini ben de beğendim. bir de bebek pudrasıyla yapılan maske güzeldi. cildi çok güzel geriyor. üşenmeyip yapsak:97:
üzüntüm geçti canım. iyi ki varsınız, kafam dağıldı burda:81:
Tekrar selamlar,,
Tüm kurallar okeydir.. Tamda istediğim gibi..
Bugün ilk paylaşımımı yapmak isterim..
Sabah kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su içtim. Kahvaltıda yarım simit ve öğlen 1 adet kepekli tost birde ayran içtim.. Ara öğünler yapmalıyım biliyorum ama yoğun tempoda çalıştığım için çok fazla vaktim olmuyor..
canım ben evde oldukça yarım saatte bir saatte bir girip bakıyorum kim var kim yok ne var ne yok... aralıksız oturunca eşim huysuzlanmaya başlıyobu arad bende akşam bi sahil yürüyüşü yapsammı diyorummmm....
inş canım tecrübelerini merakla bekliyorum benim tek kilo verme maceram üniversitede eşime aşık olunca oldu... sonra alıştıkça tekrar kilo almaya başladım yavaş yavaş ama düzenli alıyodum hep en son 79 u görünce :26: dur deme zamanı geldi dedim.
ben gine kilo çizelgesini değiştiremiyorum yardıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
menümüde paylaşayım
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 elma
öğlen
ton balıklı sandviç
ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı
akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
en son sayfa gelince takılıyorum .
en son sayfa dedigin kilonu vs yazdıgın sayfamı yoksa çizelgelerin adreslerinin verildigi sayfa mı ??
edit update yazan sayfa,birde orda pin yazması gerekmiyor mu?
canım menün her zaman ki gibi süpermenümüde paylaşayım
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 elma
öğlen
ton balıklı sandviç
ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı
akşam
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
en son sayfa gelince takılıyorum .
canım menün her zaman ki gibi süper
canım forumda yardımcı bi sayfa var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
istersen bir de buradan bakarak dene..
hoşgeldin canım.birkere başarmışsın yine başarırsın.ben şimdiye kadar hiçç başaramadım.acaba diyorum bundan sonra başarabilirmiyim ki?Hoşbuldum bende.. sizlerin aranızda olmak gerçektende çok güzel.. Ben bankacıyım.. 1 yıllık evliyim. İzmirde yaşıyorum..29 yaşındayım. lise ye kadar çırpı gibi bir kızdım.. sonra lisede yatılı okulda yaklaşık 15 kilo kadar aldım. lise ve üniversite hayatımın başlangıcı kabus gibi geçti. Üniversite 2. sınıfta bir gün okula giderken üzerime giyecek hiçbirşey bulamadım. ve oturup ağladım. O gün diyet yapmaya karar verdim. 3 ay içinde 70 ten 59 kiloya ve sonra 55 kiloya düştüm. Hyatımın en güzel dönemiydi. Üniversite bitene kadar istediğim herşeyi giyebildim. 55-56 kilo civarlarında 4 yıl geçirdim. Sonra tekrar bir bir almaya başladım. Geçen sene 65 oldum şimdi 70 e dayandım ve ben gene çok mutsuzum . çok kez denedim ancak o zaman ki gibi sıkı bir diyet yapamadım.. daha önce vermiş olmam benim için çok büyük bir tecrübe o zamanlarımıda sizlerle paylaşmak isterim. Aslında en önemli şey istekli olmak.. Şuanda gerçekten çok istekliyim. destekle hepimiz kutulacağız.. inşallah
harika bir menü bencemenümüde paylaşayım
sabah
nesfit sütle beraber
ara
1 elma
öğlen
ton balıklı sandviç
ara
1 maden suyu
2 kuru kayısı
akşam
bol salata
1 dilim kepekli ekmek
pul biberli yoğurdu hiçç denemedim,ama yoğurdu severim bide öyle deneyim bakim:)menün iyi canım bence:13:benim de menüm şöyle :
sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
Ara : yarısı koltuga dökülmüş nescafe
1 buçuk tatlı kaşığı aşure (hiç yemeseymişim iyiymiş)
öğlen : 1 biber dolması + yogurt
Akşam : 3 4 tane leblebi + 1 kase naneli pul biberli yogurt (ayy ne güzelmiş tadı bunun ya)
1 tane meyveli soda
spor olarak da şaka maka sabah ve akşam toplamda 3,5 saat bisiklet binmişimbir de sopa çevirdim
darısı benim başıma ve şu 90 lardan kurtulurum artık inşallahhhhhh.tebriklerben bu sabah tartıda 78.700 gördüm,inşallah cumaya kadar tam 78 olurum.
benim bugünkü menüm
sabah
klasik kahvaltı vermiştim(peynir zeeytin domates salatalık)
ara
sütlü nescefe
ara
1 muz
7 badem
öğlen (saat beşte nasıl öğlense)
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
7 antep fstığı
akşam
4 kaşık bezelye
1 köfte
yarım dilim ekmek
ara
salep
biraz çokmu olmuş sanki?
spor leslie 3 mil akşam sahil yürüyüşü... su 1,5 litre olmuştur
benim yüksek lisans başvurusu reddedilmiş yawbayağı da heveslenmiştim. hayırlısı artık:97:
menün güzelmiş cnm yalnız öğlen az olmuş sanki yani ben doymazdım menünün kalorisi çok fazla düşünce metabolizmada düşüyor o yüzden öğün atlamamak önemli bence. ama yinede güzel menü tebriklerya arkadaşlar size kesinlikle tavsiyem adet olacağınız hafta tartıya inanmayın.hep şişkinlik valla.dün adet oldum ve bütün kilolar bir günde geri gitti yawwbu cuma kesinlikle ve kesinlikle 90 dan kurtulacam inşallah.bir şeytanın bacağını kırarsam sanırım gerisi gelir
bu arada bugünkü menüm kızlar:
kahvaltı:1 kase nesfit,1 bardak form çay
ara:1 kase yoğurt
akşam:2 tavuk but,yanında bir tane haşlanmış patates eşliğinde ve ayran bu arada ayranı sodalı yaptım:)
az önce 1 bardak form çay ve birazcık nesfitten atıştırdım
bugünkü menüm bu kızlar...
herkese iyi akşamlar,,,
bende bugün akşam yemeğinde bi domates birde salatalık yedim..
daha önceki diyetimde ayda 4 kilo vermiştim sonra duraksama olmştu.. Sizlerde şimdi takılma dönemini yaşıyormusunuz hiç..
benim de menüm şöyle :
sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
Ara : yarısı koltuga dökülmüş nescafe
1 buçuk tatlı kaşığı aşure (hiç yemeseymişim iyiymiş)
öğlen : 1 biber dolması + yogurt
Akşam : 3 4 tane leblebi + 1 kase naneli pul biberli yogurt (ayy ne güzelmiş tadı bunun ya)
1 tane meyveli soda
spor olarak da şaka maka sabah ve akşam toplamda 3,5 saat bisiklet binmişimbir de sopa çevirdim
Bugünkü menü
sabah 2 dilim ekmek arasına peynir çay
ara 1 galete
öğlen 4yk melemen kıymalı yumurtalıı2 dilim ekmek 1 yk yoğurt
akşam 1 haşlanmış yumurta üstüne 2yk yoğurt ve bol pul biberr
3.5-4 lt su
Niyeyse kendimi kilo almış gibi hissediyom acep içtiğim sulardan mıtuhaf hallerdeyim yaa
benim bugünkü menüm
sabah
klasik kahvaltı vermiştim(peynir zeeytin domates salatalık)
ara
sütlü nescefe
ara
1 muz
7 badem
öğlen (saat beşte nasıl öğlense)
1 kase pulbiberli yoğurt
1 elma
7 antep fstığı
akşam
4 kaşık bezelye
1 köfte
yarım dilim ekmek
ara
salep
biraz çokmu olmuş sanki?
spor leslie 3 mil akşam sahil yürüyüşü... su 1,5 litre olmuştur
ya arkadaşlar size kesinlikle tavsiyem adet olacağınız hafta tartıya inanmayın.hep şişkinlik valla.dün adet oldum ve bütün kilolar bir günde geri gitti yawwbu cuma kesinlikle ve kesinlikle 90 dan kurtulacam inşallah.bir şeytanın bacağını kırarsam sanırım gerisi gelir
bu arada bugünkü menüm kızlar:
kahvaltı:1 kase nesfit,1 bardak form çay
ara:1 kase yoğurt
akşam:2 tavuk but,yanında bir tane haşlanmış patates eşliğinde ve ayran bu arada ayranı sodalı yaptım:)
az önce 1 bardak form çay ve birazcık nesfitten atıştırdım
bugünkü menüm bu kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?