Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fıstıklarrr napıyonuz bakayım hemen menü mü yazayım
sabah 1dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin yarım salatalık
ara yeşilçay ve kalan yarım salatalık
öğlen 2 orta boy haşlanmışş patates 1kk peynir
ara 1patates daha
akşam 1 haşlanmış yumurtanın sarısı 1kk peynir üstüne pul biberr

şimdi fark ettim peyniri çok tüketmişim ekmek gibiiher öğünde peynirrr

3.5 lt su 45 dk sporrr patron geç geldi işten geç çıktım eve gitcektim ama spora gidecem uleynnn dedim kendi kendime para veriyon okadar yediğine dikkat ediyon spora gitmiyon olcak iş mi dedim 45 dk gecikmelide olsa spora gittim içimde rahat ohhhoyyy spora başladığımdan beri benim heryerim ağrıyo yaaa hamlık geçmedi mi hala :84:

canım hiç sıkma kendini menün çok iyi
ayy çok yoruldum
evde yürüyüş lessi yaptım bayağı işe yarıyor gibi
leslie den bende çok memnunum benim sorunlu bölege bacak va basen bayda işe yarıyo. hissedilmeye başladı. eşim bugün bana kendi kendine zayıflıyon zayıflıyon dedi çok mutlu oldum inş geriside gelicek ve bunu buraya borçluyum tek başıma bu kadar azimli olamazdım[/B]

salona gidiyosun galiba cnm ben geçen sene gitmiştim ilk 1 ay kendime gelemedim çok yorgun oluyodum ve çok acıkıyodum ama sonra geçiyo zamanla...

bu arada menümüde veriyim

sabah
menemen yanında 1 kk peynir 1 dlm çavdar ekm.

ara sütlü nescafe

öğlen az menemen üstüne yoğurtlu pulbiber

ara 1 elma

akşam
yumurta 1 dlm çavdar ekm. ( bugün sırf yumurta yemişim)

ara yarım kase çilek

ortim annenin çilekle ilgili bi sözü varmıydı? kirazı hiç unutamıcam heralde.

spor da lesli 2 mil artı halı silmek ve battaniye yıkamak 2 adet...

forumdada kimsecikler yok bende yorgunum baya yarın kayınvaldem çağırdı misafirleri gelcekmiş ...bide kek yapıver dedi............................ :95: yaniii.
yeni bi sınav yarın beni bekliyo.. ama geçicem inş çünkü yarın perşembe... cumaya az kaldı bozmamalıyım..
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

ben varıııııııııııım ama ben de yatıcam şimdi bende yarın misafirlere kek yapıcam ama yemiycem inadım inat

kızlar iyi gecelr.kusura bakmayın bugün paylaşım yapamdım.eve şimdi geldim ve hemen açtım interneti.bugünümü anlatayım kısaca kızlar bende sık adet olma problemi var.15-20 güne bir adet oluyorum 4 aydır.doktora gittim sabah tahliller mahliller derken hormonlarım fırlamış meğersembilen varsa mesela TSH hormonum 23,prolaktinim 80 :97:v.s. ve polikistikover var tabi:18:kilo vermeyi zorlaştırıyor bilirseniz bu hormonlar.ben birde bebek istiyorum ya onuda zorlaştırıyorahh ahh..sonra okula geldim.çıkışta kızlar moralimi bozuk görünce hadi takılalım biraz dediler.çıktık dışarı alışveriş yemek falan falan.şimdi geldim.eşimde arkadaşlarına gitti.bugün menüm pek düzenli değil ama yinede yazayım.

sabah: 1 simit ,çay

ara:yoğurt

akşam:yarım porsiyon kır pidesi,ayran

1 tane lıght kola,1 meyveli soda,1 türk kahvesi,1 çay bunlar cafede muhabbet sırasında içilenler
işte böyle kızlar şimdi yatcam kusura bakmayın hepinizi öptm.

elifcim çok ayıp etmiş madem istemiyor usulünce söyleyebilirdi gereksiz yere para ödüyormuş şimdi neti kapatsa eğer başvurucaksanız kendi üzerinize bir dünya iş:26:

kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw

meyveyi hiç sevmem muz hariç ama gerçekten tok tutuyor

selam canım evet yaz oldumu o yemek kokularıda nasıl bir başka geliyor insanın burnuna hele ki kızartma oldumu

evettttttttt

geçmiş olsun canım allah sanada evladınada şifa versin inşallah

akşam al kocanı bir kordon yap bide dondurma

merhaba hanımlar
aranıza katılabilrmiyim yani yarışmaya ilk sayfaları okudum ama 2008 olunca emin olamadım
bana bilgi verirseniz sevinirim gerçekten kilo vermek istiyorum

hoşgeldin canım:80:

Canımmm hiç bir şey için üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok şu dünyada. kader kısmet de ve yoluna devam et. az önce de dediğim gibi 6 lı rakamalar zorluyor malasef ama pes etmek yok

hayat ta anlamıyla yaşayabildikçe güzel yaşadığımı anlamıyorum bazen çok fazla düşünce manevi olarak çöküntüdeyim kendimi tanıdığım için ilk işe kilo vermekle başladım biliyorumki mutlu olucam geriside gelicek inşallah şu 6 lı rakamlar gerçekten mahvetti beni 76 kilolardayken 1 ay gibi bir süre içerisinde 70 e inmiştim ne güzel şimdi her hafta bakıyorum 200 300 gram 65 bari görsem yarıladım dicem pes etmek yok tabiki bünye işi bu verdiğimi geri almıyacaksam varsın gram gram gitsin diyorum bende

hoşgeldin canım:80:

annemin her lafa sözü vardır muhakkak atasözleri ve deyimler sözlüğü gibi karadenizli kendisi e normaldir demi ama

geceyim yine gündüz giremez oldum

hemen menümüde aktarayım

sabah
kepekli küçük sandviç ekmeğine domates peynirli tost
1 bardak beşi bir yerde çayı

ara
ayran

öğlen
2 tane nugget
1 bardak ayran

ara
1 bardak kayısılı form çay
1 adet salatalık

akşam
2 tabak sebze çorbası acıktım çok

akşamdan sonra bir ara daha yaptım
1 şeftali
1 avuç kiraz

spor
425 tane mekik çektim sabahtan başladım akşama kadar 50- 100 tamamladım
5 dakika ip atladım zorla her yerim ayrı oynuyor zorlandım valla
20 dakika koşu bandında hafiften biraz hızlı tempoda koşu
30 dakika bacak için hareketler
10 dakikada esneme hareketleri yaptım
3 kez duş aldım.
markete gittim

bugün tüm günümü spora ayırdım eski günlerimi hatırladm. hayatımda hep spor olmuştur aslında 3-4 yıldır yapmıyorum spor zaten 3-4 yıldırda kilo problemleri yaşıyorum.

yarında aynı tempoda devam edicem

bu günün mesajları

elmalı turta 29
ozlemmtekinn 29
ipek61 18
sakaleynmaster 18
iknal05 14
moonros 11 :92:
neslivicdan 8
ferdici 7
roseking35 6
neyneyse 6 :89:
file76 5 :87:
sementa 33 1
ebrulihayat 0 (inş. iyidir.)

hatamız affola.Ölüyom yorgunluktançiyi geceler...

65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur
hoşgeldin aramıza. yarışmak gerçekten motive edicidir canım.
kuralları ekliyorum, ayrıca hedeflediğin kilo nedir?

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Sende orijinal bir anne var, ben anladım eve almam dedi ha:)

selam canım evet yaz oldumu o yemek kokularıda nasıl bir başka geliyor insanın burnuna hele ki kızartma oldumu
Benim aldığım kokuda sarımsaktan eserler vardı kızartma sosu olması muhtemel. Allahım o kadar kilo verdim ama iştahımdan hiçbir şey kaybetmedim

Tartı konusunu gördüm şeker. Ya annenin aldığı halıyı geri alıp, eski şartlara döneceksin ya da bu haftalık kilo almış gibi geçicez canım. Tartı değişse bildirimde belirtiyoruz ama tartı yeri değişince oluşacak farkları pek dikkate almazlar canırım. Küçük bir halı yok mu? Eski tartıldığın yere koysan?
Ben de semine o kadar kilo verdi ama çevresi hiç mi farkında değil diyordum. Hiç yazmıyorsun çevrenden gelen tepkileri.

Mezun olunca ancak balayı gezisine çıkıyorsun canım öğrencilikte gezmeler başka gerçekten. Hele çoluk çocuk olunca gezme konusu iyice düşündürücü bir aktivite oluyor:)

Çok geçmiş olsun canım ya. Ben de durgunluğunun sebebini anlayamıyordum. İnşallah toparlanırsınız çabucak.

1. ben leslinin çenesine bile bayılıyorum bana nini gibi geliyo. enerji veriyor valla yerim onun ağzını ben ahahaha
Ahaha seveni de varmış

günaydın..dün de çok yoruldum..ya maşallah..ne yoğunluk..gece bacakalrıma kramp girdi..
hemen dünkü menümü yazayım..
sabah 1 yumurta
2 kk peynir
süt
öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran
çeyrek kuru soğan..
akşam
2 tane tavukl burger (
çok az yedim..
akşam herkesi gidince
2 kaşık yulaf kepeiğimi 3 badem 1 kayısı kurusu ekleyip sütle yedim..
su 3 litre
spor 35 dk leslie artı
öbek için 75 mekik..

canım benim mezun olduktan sonra en iyi gezim balayı oldu daha da olmadı bekliyoruz bakalım:97:

Ben de aygüle mezun olduktan sonra ancak balayı için gezersin yazmıştım

süper, sporunu yapmışsın.
Allah hayırlısıyla çocuk da verir inşallah canım.

35 dk spor yaptım.....
Maşallah

Spor inceltiyor canım. Ne kadar çok kilo versen de sporun verdiği inceltme ayrı bir şey.
Yabancı damat ha

sek günlük sütün şişesini biliyorum ama malum benim süt takıntım var yaw. Kılım biraz bu konularda, bana hala süt tadı varmış gibi gelir

Az yemişsin ama peynirli pide ne yazık ki sırıtıyor. Sporun çok güzel, maşallah.

Kısır ve dondurma:) ikisine de bayılırım. Özellikle kısır neden yasak olduğunu anlamadığım bir şey. Bulgur çok faydalı çünkü. Bence az yağlı ve bol yeşillikli olduktan sonra kısır yenebilir. Dondurma ise çok yememek şartıyla haftada 1-2 gün, ödül niyetine, olabilir. Yalnız her dondurma olmaz canım. Hazır dondurmalar iyi değil. Mado veya özsüt tarzı dondurmaları tercih edin ve kalori değerlerine muhakkak bakın.

evet pideler işi bozuyor ama işyerinde de fazla alternatifin yok ne varsa onu yiyorsun . bende mümkün olduğu kadar az yemeğe çalıştım. ama dün hiç su içmedim
İşyerinde fazla alternatif yoksa, sen kendin çözümler bulmalısın canım. Daha önce bu durumda olan çok arkadaşımız oldu. Ya yemeklerini evden getirdiler ya da ara öğünleri zenginleştirip ağır işyeri yemeklerinden kaçındılar.
Hiç su içmemek ise kesinlikle olmaz. Su metabolizmanı hızlandırır ve kilo vermeni kolaylaştırır.

Benim de 2.5 yaşında bir oğlum var. çocuklarla tempolu yürünmüyor, haklısın ama hiç yoktan iyidir yine de.

günaydın:81:
misafir telaşesinden biraz aç kalmışsın sanırım deryacım. gerçi bunlar hoş telaşeler. menün güzel. misafir koşturmacasına spor da eklenmiş, maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…