canım hiç sıkma kendini menün çok iyikaç gündür menü yzmıyorum kızlar halimi biliyosunuz. ama bu gün yazıcam ve artık toparlanıcam
Sabah oda sıcaklığında bir bardak su
Kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği 30 ram peynir domates ve salatalık
ara: yeşil çay/2 kaşık yoğurt
öğlen: meyve salatalı bir avuç kiraz 2 kayısı
ara: neskafe 1 kepekli büskivi
akşam: bir tabak yaklaşık 4 kaşık pablıcan musakka ve yanında yoğurt
1.5 litre su
Spor sadece 100 kere iki elime aldığım yaklaışk toplamda 3 kilo olan dambıl çalışması yaptım
öksürük şurubu içiyorum acayip uyuşukluk ve halsizlik yapıyo üstüne bide kahveye misaifim geldi lelsie yapamadım. artık kendime gelmek istiyorum artık bu halimden çok sıkıldımm
leslie den bende çok memnunum benim sorunlu bölege bacak va basen bayda işe yarıyo. hissedilmeye başladı. eşim bugün bana kendi kendine zayıflıyon zayıflıyon dedi çok mutlu oldum inş geriside gelicek ve bunu buraya borçluyum tek başıma bu kadar azimli olamazdım[/B]ayy çok yoruldum
evde yürüyüş lessi yaptım bayağı işe yarıyor gibi
fıstıklarrr napıyonuz bakayım hemen menü mü yazayım
sabah 1dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin yarım salatalık
ara yeşilçay ve kalan yarım salatalık
öğlen 2 orta boy haşlanmışş patates 1kk peynir
ara 1patates daha
akşam 1 haşlanmış yumurtanın sarısı 1kk peynir üstüne pul biberr
şimdi fark ettim peyniri çok tüketmişimekmek gibii her öğünde peynirrr
3.5 lt su 45 dk sporrr patron geç geldi işten geç çıktım eve gitcektim ama spora gidecem uleynnn dedim kendi kendime para veriyon okadar yediğine dikkat ediyon spora gitmiyon olcak iş mi dedim45 dk gecikmelide olsa spora gittim içimde rahat ohhh oyyy spora başladığımdan beri benim heryerim ağrıyo yaaa hamlık geçmedi mi hala :84:
forumdada kimsecikler yok bende yorgunum baya yarın kayınvaldem çağırdı misafirleri gelcekmiş ...bide kek yapıver dedi............................ :95: yaniii.
yeni bi sınav yarın beni bekliyo.. ama geçicem inş çünkü yarın perşembe... cumaya az kaldı bozmamalıyım..
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
gülşah leslie çensi çok ben sesini kapatıp sevdiğim müziği başka yerden ayarlayıp açıyorum..
aynen bende ya kilolarım yüzünden bütün iş görüşmelerini geri çevirdim şimdi işsiz işsiz oturuyorumşimdi de onlar aramıyor :84:
bomba gibiyim dedim hemen nazar değdi,eşim ve ev sahibimiz konuşuyodu bende bankona çıktım dinledim,neti ortaklaşa kullanıyorduk 2yıldır şimdi kalkmış iptal etcem diyor gereksiz para ödüyormuş her ay.eşimde belli çok sinirlenmişti siz bilinirsiniz dedi.ama yaptığı çok ayıp bizede sorması gerekiyordu.
kızlar ya ben bi acayip oldum google açmışım selam kızlar yazıyorum naptı bu forum beni böyle yaw
önemli olan tabii ki paylaşım. böyle ufak bir kural koyduk ki herkes minimum da olsa katılsın. yoksa benim senle ilgili bir sıkıntım yok. şu anda takım aktif çok şükür.:13:
önemli olan bence de gönüllerin bir olması canım. bir şey sormktan çekinmeye gerek yok zaten. hatta dediğim gibi hoşunuza gitmeyen uygulamalar olduğunda bunları yazın, paylaşın. düzeltmeye çalışalım, veya yeni çözümler bulalım. hepimiz burda güzel bir ortam yakalamaya çalışıyoruz
izinliydi en son. tatile gideceğini söylemişti ama çok oldu yaw. bu kadar uzun olacağını söylememişti. bakalım belki bir gün gelir:97:
kaçamak yapılmış ama yakılması için de elinden geleni yapmışsın.:81:
üzüldüm canım, Allah yardımcısı olsun.
bunu açıklamaktan bi hal oldun yaw
yok şeker, kiraza ben de bayılırım ve yerim bulursam
kiraz bol liflidir. mesela üzüm yemek yerine kiraz yemeyi tercih edin.
acaba niye yediysen
derya bu aralar nerde hareket orda bereket modunda tavan yaptın canım
çocukların cicileri hayırlı olsun. senin de eşofmanın
üzülme yaw, ben unuttum bile
burcu'nun sana selamı vardı
Allahım bir insan bu kadar mı istikrarlı olur
az kaldı 60'lara canım:87:
ay kesinlikle
ya ne sözler varmış, ben ilk defa duyuyorumsüper:81:
detoks gibi olmuş canım. ben de meyveyle doyarım. hatta yaz meyveleri ile günümü geçirebilirim.
selam canım evet yaz oldumu o yemek kokularıda nasıl bir başka geliyor insanın burnuna hele ki kızartma oldumu
Çok hastayım canımm doktora gittim. kan eksikliği çıktı vücut düşmüş durumda. aynı zamanda kızımda aynı ateşli feci şekilde hasta. Doktor bir yığın ilça verdi. öksürük devam ediyor. Bronşiti ayakta geçirmişim ben haberim yokmuş doktor şaşırdı sen nasıl dolaştın bu halde dedi :)))) e napalım anne olunca bize dinlenmek yasak. bende durum böle bu haftam güme gitti çok üzgünüm gerçekten inşallah toparlanmak istiyorum artık
bu arada leslie mi yaptım arkasından mekik bacak hareketleri falanda ekledim... bi sütlü nescafeyi hakettim:89:
sonrada temizlik yapıcam kararımı verdim halı filan sileyim akşamada yorgun ama mutlu bi şekilde muhteşem yüzyılı izlerim napıyım artık çocuksuz bi ev hanımı olarak başka atraksiyon bulamadım
merhaba hanımlar
aranıza katılabilrmiyim yani yarışmaya ilk sayfaları okudum ama 2008 olunca emin olamadım
bana bilgi verirseniz sevinirim gerçekten kilo vermek istiyorum
Canımmm hiç bir şey için üzülme senden daha değerli hiç bir şey yok şu dünyada. kader kısmet de ve yoluna devam et. az önce de dediğim gibi 6 lı rakamalar zorluyor malasef ama pes etmek yok
Kızlarrrrrr.Sınavım bitti ve kurtuldum.Artık burdayım.Hepinizi çok özledim neler oldu neler bitti çok merak ediyorum. :) yarın kontrolum var ondan sonra yazarım yediklerimi falan ♥ hepiniz öpüldünüz geçmişe bakayım ben:76:
bu arada menümüde veriyim
sabah
menemen yanında 1 kk peynir 1 dlm çavdar ekm.
ara sütlü nescafe
öğlen az menemen üstüne yoğurtlu pulbiber
ara 1 elma
akşam
yumurta 1 dlm çavdar ekm. ( bugün sırf yumurta yemişim)
ara yarım kase çilek
ortim annenin çilekle ilgili bi sözü varmıydı?kirazı hiç unutamıcam heralde.
spor da lesli 2 mil artı halı silmek ve battaniye yıkamak 2 adet...
hoşgeldin aramıza65 kiloyum boyum 167
tek başıma kilo vermeyi denedim olmuyor yarışmak çok motive edici olur
Sende orijinal bir anne var, ben anladımbende ada da okudum o kadar keyifliydi ki son senem de 2. dönem hiç eve gelmemiştim hatta yazın da gelmiyordum tam sezonuydu zaten oranın en sonunda temmuz ayında annem aradı beni 9 aydır eve gelmedin hemen yarın eve gelmezsen bir daha seni eve almam diye yapar da almaz biliyorum ertesi gün nasıl toplanıp döndüm geri ben de bilmiyorum öğrencilik çok başka yaa
Benim aldığım kokuda sarımsaktan eserler vardıselam canım evet yaz oldumu o yemek kokularıda nasıl bir başka geliyor insanın burnuna hele ki kızartma oldumu
Tartı konusunu gördüm şeker. Ya annenin aldığı halıyı geri alıp, eski şartlara döneceksin ya da bu haftalık kilo almış gibi geçicez canım. Tartı değişse bildirimde belirtiyoruz ama tartı yeri değişince oluşacak farkları pek dikkate almazlar canırım. Küçük bir halı yok mu? Eski tartıldığın yere koysan?rabişşşşşş tartı için yazdıklarımı okudun mu gülüm ya nolcak derya her zamanki yerde tartıl dedi ama annem oranın altındaki halıyı almış ayarı bozmuş dün akşam ablamda tartıldı fazla gösteriyo dedi 55çıktı hem evli hem çocuklu hem 55 gösteriyoo aman yarabbiiiiiiiiinapcam bu tartıyıııı ben:44:
bu arada beni gören herkes ne güzel kilo verdin diyobitaneside hergün eriyon yeter artık dediii ama kilo aynı heralde spor beni sıkılaştırıyo aylık ölçümde belli olcak bakalımm ayyy gaza geldim ya
Mezun olunca ancak balayı gezisine çıkıyorsun canımTeşekkür ederim rabia AblaTürkiyede memleketimde okuyorum Rize ünv.'de.Bu öğrenci değişim programı belki de yaşadığım en iyi tecrübelerden biri.Gezme konusunda belki öğrencilik bitince daha rahat gezerim diye düşünüyorum ama öyle değil galiba Dediklerinize bakılırsa.Sizler daha tecrübelisiniz.Mezun olunca falan şöyle bi gezi falan olmadı mı hiç? ben öyle bişiler planlıyodum.
evet yaa.Harika bi yıldı benim için.Geçen babamla konuşuyordum internette derslerin bittiyse gel kızım dedi.Yok ya gelmem dedim.Hem bilet geç dedim.Erkene alırız falan dedi.Yok dedim gelmiyomİyi alıştın unuttun bizi diyo o da.
Çok geçmiş olsun canım ya. Ben de durgunluğunun sebebini anlayamıyordum. İnşallah toparlanırsınız çabucak.Çok hastayım canımm doktora gittim. kan eksikliği çıktı vücut düşmüş durumda. aynı zamanda kızımda aynı ateşli feci şekilde hasta. Doktor bir yığın ilça verdi. öksürük devam ediyor. Bronşiti ayakta geçirmişim ben haberim yokmuş doktor şaşırdı sen nasıl dolaştın bu halde dedi :)))) e napalım anne olunca bize dinlenmek yasak. bende durum böle bu haftam güme gitti çok üzgünüm gerçekten inşallah toparlanmak istiyorum artık
Ahaha seveni de varmış
- ben leslinin çenesine bile bayılıyorum bana nini gibi geliyo. enerji veriyor valla yerim onun ağzını ben ahahaha
canım benim mezun olduktan sonra en iyi gezim balayı oldudaha da olmadı bekliyoruz bakalım:97:
süper, sporunu yapmışsın.bu arada leslie mi yaptım arkasından mekik bacak hareketleri falanda ekledim... bi sütlü nescafeyi hakettim:89:
sonrada temizlik yapıcam kararımı verdim halı filan sileyim akşamada yorgun ama mutlu bi şekilde muhteşem yüzyılı izlerim napıyım artık çocuksuz bi ev hanımı olarak başka atraksiyon bulamadım
Maşallah35 dk spor yaptım.....
Spor inceltiyor canım. Ne kadar çok kilo versen de sporun verdiği inceltme ayrı bir şey.evet sporun kesinlikle çok faydası var kızlar ya beni görenler 72 kilo olduguma inanmıyor daha az gösterdigimi söylüyorlar çünkü spor olayında 3 haftadır kendimi aştım deli gibi spor yapıyorum fırsat bu fırsat hazır çalışmıyorum derken inş. hep böyle giderim
birde yabancı damat buldun mu tamam babanın kalbine iner artık benim öyle ingiltereye giden arkadasım orda tanıstıgı brezilyalıyla evlendi şimdi brezilyada yaşıyor kadere bak ya nerden nereye
sek günlük sütün şişesini biliyorum ama malum benim süt takıntım var yaw. Kılım biraz bu konularda, bana hala süt tadı varmış gibi gelirsek günlük sür şişesi çok iyi bidene al rabişşşşşşşşşşşş..
yorgunluktu elim kolum kalkamıyordu ağrı eksici içtim..düzleidm.aza da oturdum tabi burda takılarak..baktım iyiyim kalkıp spor yaptım..şimidede evi toparlayacağım.akaşam misafir sayım arttı..
açık büfe misafirlik uygun..
tarı konusunda hem fikiriz..
Az yemişsin ama peynirli pide ne yazık ki sırıtıyor. Sporun çok güzel, maşallah.Offf anca fırsat buldum işten güçten :) gerçe iş olsun dimi
Ben dün yaptıklarımı daha yazamadım . Önce sabah aç karnınna şekersin bitki çayı, ardından callenetics ve bol domates, salatalık, 1 dilim ekmek biraz light kaşar. 2 adet kepekli tuzlu Çörekotlu bisküvi, 1 yeşil elma, 3 dilim peynirli pide10 adet erik, 2 kere güneşe selam hareketi (yoga) ve 1,5 saat yürüyüş,1 soğuk soda
Bu dün yediklerim ve yaptıklarım , buarada fırsat buldukca merdiven çıktık ve arabayı uzağa park edip yürümeye çalıştım .
Kısır ve dondurma:) ikisine de bayılırım. Özellikle kısır neden yasak olduğunu anlamadığım bir şey. Bulgur çok faydalı çünkü. Bence az yağlı ve bol yeşillikli olduktan sonra kısır yenebilir. Dondurma ise çok yememek şartıyla haftada 1-2 gün, ödül niyetine, olabilir. Yalnız her dondurma olmaz canım. Hazır dondurmalar iyi değil. Mado veya özsüt tarzı dondurmaları tercih edin ve kalori değerlerine muhakkak bakın.hoşbulduk beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah
bugün yedikleri mi yazayım
1 yum 3 dilim ekmek çay 3 bardak şekerli içiyorum (şekeri azaltmalıyım) domates maydonoz
dondurma vazgeçilmezim çook tüketiyorum ama azaltmam lazım kilo yapıyor
bir tabak kısır domates salatalık
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim kendime 400 ml bardaklardan aldım çok yararı oluyor
İşyerinde fazla alternatif yoksa, sen kendin çözümler bulmalısın canım. Daha önce bu durumda olan çok arkadaşımız oldu. Ya yemeklerini evden getirdiler ya da ara öğünleri zenginleştirip ağır işyeri yemeklerinden kaçındılar.evet pideler işi bozuyor ama işyerinde de fazla alternatifin yok ne varsa onu yiyorsun . bende mümkün olduğu kadar az yemeğe çalıştım. ama dün hiç su içmedim
Benim de 2.5 yaşında bir oğlum var. çocuklarla tempolu yürünmüyor, haklısın ama hiç yoktan iyidir yine de.evet canım spor yapmayınca yağ gitmiyor kastan gidiyor oda tekrar geri geliyor fazlasıyla
birzdan yürüyüşe çıkacağım yanlız tempolu olmuyor 2 yaşında oğlum var onun hızıylabuda pek fayda etmiyor zaten o çabuk yoruluyor akşam egzersiz yapacam inşallah
günaydın:81:günaydın..dün de çok yoruldum..ya maşallah..ne yoğunluk..gece bacakalrıma kramp girdi..
hemen dünkü menümü yazayım..
sabah 1 yumurta
2 kk peynir
süt
öğle
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran
çeyrek kuru soğan..
akşam
2 tane tavukl burger(
çok az yedim..
akşam herkesi gidince
2 kaşık yulaf kepeiğimi 3 badem 1 kayısı kurusu ekleyip sütle yedim..
su 3 litre
spor 35 dk leslie artı
öbek için 75 mekik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?