buarad bendeki beçerisizlik diz boyu kilo çizelgesini ekilieymedim
evet sporun kesinlikle çok faydası var kızlar ya beni görenler 72 kilo olduguma inanmıyor daha az gösterdigimi söylüyorlar çünkü spor olayında 3 haftadır kendimi aştım deli gibi spor yapıyorum fırsat bu fırsat hazır çalışmıyorum derken inş. hep böyle giderim
birde yabancı damat buldun mu tamam babanın kalbine iner artık benim öyle ingiltereye giden arkadasım orda tanıstıgı brezilyalıyla evlendi şimdi brezilyada yaşıyor kadere bak ya nerden nereye
ay geçmiş olsun canım ya umarım en kıza zamanda iyileşirsiniz
tebrik ederimm canım
geçmiş olsun ccaım sanada kızınada acil şifalar... grip geldi mi gitmek bilmiyo... ben iyileştim ama öksürük krizlerim ve burun akıntım hala gitmedi malesef:97:
6 lı rakamlara bi geleyim sonra isterse takılsın hiç dert etmicem
hoşbulduk umarım beraber eritiriz şu yağları
Allahına kadar veririz canımmmmmmm benimmmmmmmmmmVay be ne güzel yaa, keşke bende o kilolara insem ne güzel olur. ama olur olur dimi veririz:)
Boyum 1.63; kilom : 73 Yaş :30; hedef kilom:60
ve kurallarım okudum -anladım
hoşbulduk beraber güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah
bugün yedikleri mi yazayım
1 yum 3 dilim ekmek çay 3 bardak şekerli içiyorum (şekeri azaltmalıyım) domates maydonoz
dondurma vazgeçilmezim çook tüketiyorum ama azaltmam lazım kilo yapıyor
bir tabak kısır domates salatalık
şimdiye kadar 1.5 lt su içtim kendime 400 ml bardaklardan aldım çok yararı oluyor
ah ahh keşkee
canım leslie'nin videolarını biliyormusun evde yürüyüş diye bak onlar vardır sitede onları yap 1 2 3 4 ve 5 mili var dışarıda spor yapamıyorsan ev içinde baya faydalı oluyor.
ekmek de şeker de çok fazla olmuş canım uzak durmamız gereken 3 şeyden gün içinde tüketmemiz gerekenin 2 sini sen sadece sabah kahvaltısında tüketmişsin zatenakşam yemeğini az tutmalısın bence en azından dengelersin günü
valla cnm yaaa gel orti olalaım
ilkgünlerde menü biraz karışık olur. insan ne yiyeceğini şaşırır zamanla araştırarak neler yiyip yemeen gerektiğini öğreniyor insan. bence hamur işlerini ekmeği azaltıcaksın. kısırlara biraz ara vemelisin. şekeride azaltmalısın. yoksa kilo vermen zor olacak
Herkese merhabaaaaa..
Şimdi bebişimin çizelgesini iptal edip dobişliğimin çizelgesini koydum ve geldim
Ben de erimek istiyorum, olur mu ki bu kiloyla?
Boy:174 Kilo:100 Yaş:26
Hedef:75 (şimdilik.... Allah 3 sene önceki gibi 60 kilo olmayı da nasip etsin inşallah)
hoşgeldinn hayatımm sen iste yeterki azmin elinden bişe kurtulmaz
Herkese merhabaaaaa..
Şimdi bebişimin çizelgesini iptal edip dobişliğimin çizelgesini koydum ve geldim
Ben de erimek istiyorum, olur mu ki bu kiloyla?
Boy:174 Kilo:100 Yaş:26
Hedef:75 (şimdilik.... Allah 3 sene önceki gibi 60 kilo olmayı da nasip etsin inşallah)
Kızlarrrrrr.Sınavım bitti ve kurtuldum.Artık burdayım.Hepinizi çok özledim neler oldu neler bitti çok merak ediyorum. :) yarın kontrolum var ondan sonra yazarım yediklerimi falan ♥ hepiniz öpüldünüz geçmişe bakayım ben:76:
ayy çok yoruldum
evde yürüyüş lessi yaptım bayağı işe yarıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?