Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gayet güzel bir menü canım
dambıl çalışmasının da çok etkili olduğunu duymuştum.
ayrıca hastalıklar moralini bozmasın, toparlarsın inşallah canım. gayet güzel gidiyorsun bence.:81:

hadi geçmiş olsun canım sınavın da iyi geçmiştir inşallah ve güzel sonuçlar almanı diliyorum.
kontrollerini falan hallet bekleriz canım

ayy çok yoruldum
evde yürüyüş lessi yaptım bayağı işe yarıyor gibi
kesinlikle işe yarıyor. düzenli yapmaya çalış, daha etkili olur:81:

çok güzel
meyveli sodaları pek tercih etmeyelim. sade soda daha sağlıklı ve kalorisi yok denecek kadar az.:81:

evet burda da güzel bir menü var.
spora gitme kararın da çok yerinde. geç kalmayı, erkeni şunu bunu beklersen o spor kalır gider.
hamlık bir müddet sürer. ben ilk başladığımda 1-2 hafta geçmemişti

maşallah yaw bu hafta hiç bozmadın, kutlarım seni

hımm desene kek sınavı var. tazecik keke dayanmak zordur ama dayandığın ölçüde mükafatını alırsın canım

ben varıııııııııııım ama ben de yatıcam şimdi bende yarın misafirlere kek yapıcam ama yemiycem inadım inat
ay burda da bir kek yapan var. tam kek günlerine denk geldik sanırım

canım, kan değerlerin fırlamış sanırım. özellikle hormonal düzensizlikler kadınların kabusu. yalnız kilo vermen muhtemelen bu düzensizlikler açısından iyi bir şey. sana kilo vermek için 1 sebep daha.
dün dünde kaldı, bugün yeniden dikkat etmeye başlarsın.

çok çok güzel spor yapmışsın
menün de güzel, daha nolsun?

eline sağlık canım. prencess gelmemiş mi hiç?

hoşgeldin canım.:79:
100 kilo olmak için daha çok gençsin ve bu gençliğini avantaja dönüştürerek inşallah atarsın kilocukları.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

geçmiş olsun cnm kilo verdkçe hormonların da düzene girer rabia nın da dediği gibi artık kilo vermek için daha çok nedenin var. moralini bozma, kilo verdikçe hem hayatının hemda hormonlarının nasıl düzene gireceğini düşün

Ben de aygüle mezun olduktan sonra ancak balayı için gezersin yazmıştım

süper, sporunu yapmışsın.
Allah hayırlısıyla çocuk da verir inşallah canım.

Maşallah

.
mezun olan herkeste durum aynı demek ki cnm inş çocuk hemen değil ama hayatım bi düzene otursun işim bi belli olsun onun geleceği için istiyorum sadece kendimi düşündüğümden değil... ama bir iki sene sonra baktım hala durumlar aynı daha fazla da beklemem tabi.. bebişler çok tatlı oluyo...
maşallah yaw bu hafta hiç bozmadın, kutlarım seni

hımm desene kek sınavı var. tazecik keke dayanmak zordur ama dayandığın ölçüde mükafatını alırsın canım

9:

bozmadım ama tartıda sadece 600 gr eksik vardı bugün oda dünden beri dün hiç yoktu.... şöle 1,5 veremiyorum 1 haftada... hadi 60 larda zor gidiyomuş... ben 70 lerdeyim daha gitsinler bi an önce...

bu arada herkese günaydınlar ;
bu sabah meyveyle kahvaltı edicem... ara sıra vücudu şaşırtmak lazımmış... dimi?

günaydın:81:
misafir telaşesinden biraz aç kalmışsın sanırım deryacım. gerçi bunlar hoş telaşeler. menün güzel. misafir koşturmacasına spor da eklenmiş, maşallah

sporu sabah aradan çıkarttım.yoksa kalıyor..evet kendi menüm var ve miafir üst üste gelince dışına çıkmamak adına arada hazırlayıp yedim..ama aç kaldım saatim şaştı..

kızlar sabah menüm
1 muz
6 çilek
4 erik

çok gibi gözüküyor ama yalnızca 150 kalori kalori sepetinden baktım

hormnonlarının dengeye girmesi için kilo vermek şart oldu..canını sıkma hatta dahada asıl..herşey senin elinde silkelen ve bugünden tekrar başla..

Selam kızlar günaydın herkese biraz geç kaldım gerçe, ama küçük kızım rahatsızdı onu doktora götürdüm ordan da kreşe teslim ettim geldim hemen, şöyle kısaca baktım kim ne yapmış ne yazmış diye birazdan da cevaplar yazıcam inşallah .

öptüm hepinizi görüşmek üzere

canım bendede polikistik over var
üzülme bebek istiyorsan tedavisi var internetten okuyup kendini üzme (ben kendimi çok üzmüştüm ama 6 ay içinde hamile kaldım)
ama doktorlar önce kilo vermeni isteyecek

günaydınlar kızlar:79:
chika, neslivicdan hoşgeldiniz:79:

hoşbulduk güzel paylaşım yaparız inşallah
dün lessiyi öğrendim süper oldu

okudum anladım
56 .....

günaydın kk nın fıstıklarııııı

günaydınlarrrr hepinize

hım detoks gibi olmuş bugün meyve ağırlıklı beslen bence ..
ay canım dayanabilrmiyim blmiyorum üzerinede bi elma yedim hala tutmadı:) bide meyve beslencem diye kayınvalideme aç aç gidersm orda pişilere saldırırm diye korkuyorum... öğlen tavuk yiycem galiba..
Ay ne bilim olmadı işte . çizelgeyi hazırladım ama buraya koyamadım.

canım sonundaki png uzantısını dikkatli ekle olur bence ilk bende o yüzden yapamamıştım... sonunun png olmasına dikkat et kopyalarken....

sabah kahvaltım
1 salatalık bir dilim ekmek 1 bardak yeşil çay bir küp şekerle

şimdi oğlumun kek kırığı döktüğü odamı süpüreceğim... lessi ile yürürüm.... duş sonra burdayım

geçmiş olsun canım

ellerine sağlık aşmışım kendimi bende

sorma hem de en orjinalinden

evet ya bende kaybetmedim midem istedigi kadar küçülsün ben yemek yemeyi çok seviyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…