gayet güzel bir menü canımkaç gündür menü yzmıyorum kızlar halimi biliyosunuz. ama bu gün yazıcam ve artık toparlanıcam
Sabah oda sıcaklığında bir bardak su
Kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği 30 ram peynir domates ve salatalık
ara: yeşil çay/2 kaşık yoğurt
öğlen: meyve salatalı bir avuç kiraz 2 kayısı
ara: neskafe 1 kepekli büskivi
akşam: bir tabak yaklaşık 4 kaşık pablıcan musakka ve yanında yoğurt
1.5 litre su
Spor sadece 100 kere iki elime aldığım yaklaışk toplamda 3 kilo olan dambıl çalışması yaptım
öksürük şurubu içiyorum acayip uyuşukluk ve halsizlik yapıyo üstüne bide kahveye misaifim geldi lelsie yapamadım. artık kendime gelmek istiyorum artık bu halimden çok sıkıldımm
dambıl çalışmasının da çok etkili olduğunu duymuştum.
ayrıca hastalıklar moralini bozmasın, toparlarsın inşallah canım. gayet güzel gidiyorsun bence.:81:
hadi geçmiş olsun canımKızlarrrrrr.Sınavım bitti ve kurtuldum.Artık burdayım.Hepinizi çok özledim neler oldu neler bitti çok merak ediyorum. :) yarın kontrolum var ondan sonra yazarım yediklerimi falan ♥ hepiniz öpüldünüz geçmişe bakayım ben:76:
kontrollerini falan hallet bekleriz canım
kesinlikle işe yarıyor. düzenli yapmaya çalış, daha etkili olur:81:ayy çok yoruldum
evde yürüyüş lessi yaptım bayağı işe yarıyor gibi
çok güzelbenim de bugun kü menüm şöyle kızlar :
spordan önce : yarım elma
kahvaltı: sirkeli su + 2 dilim ekmek + menemen + peynir + salatalık
ara : yarım yağlı sütle nescafe
öğle : 1 tabak patlıcan yemeği + 1 kase yoğurt + 1 meyvalı soda
Akşam : 1 yumurta + az peynir + salatalık
Spor olarak da sabah 1,5 akşam 2 saat bisiklet ve sopa çalışması.
meyveli sodaları pek tercih etmeyelim. sade soda daha sağlıklı ve kalorisi yok denecek kadar az.:81:
evet burda da güzel bir menü var.fıstıklarrr napıyonuz bakayım hemen menü mü yazayım
sabah 1dilim ekmek 1kk peynir 3 zeytin yarım salatalık
ara yeşilçay ve kalan yarım salatalık
öğlen 2 orta boy haşlanmışş patates 1kk peynir
ara 1patates daha
akşam 1 haşlanmış yumurtanın sarısı 1kk peynir üstüne pul biberr
şimdi fark ettim peyniri çok tüketmişimekmek gibii her öğünde peynirrr
3.5 lt su 45 dk sporrr patron geç geldi işten geç çıktım eve gitcektim ama spora gidecem uleynnn dedim kendi kendime para veriyon okadar yediğine dikkat ediyon spora gitmiyon olcak iş mi dedim45 dk gecikmelide olsa spora gittim içimde rahat ohhh oyyy spora başladığımdan beri benim heryerim ağrıyo yaaa hamlık geçmedi mi hala :84:
spora gitme kararın da çok yerinde. geç kalmayı, erkeni şunu bunu beklersen o spor kalır gider.
hamlık bir müddet sürer. ben ilk başladığımda 1-2 hafta geçmemişti
maşallah yawbu arada menümüde veriyim
sabah
menemen yanında 1 kk peynir 1 dlm çavdar ekm.
ara sütlü nescafe
öğlen az menemen üstüne yoğurtlu pulbiber
ara 1 elma
akşam
yumurta 1 dlm çavdar ekm. ( bugün sırf yumurta yemişim)
ara yarım kase çilek
ortim annenin çilekle ilgili bi sözü varmıydı?kirazı hiç unutamıcam heralde.
spor da lesli 2 mil artı halı silmek ve battaniye yıkamak 2 adet...
hımm desene kek sınavı var. tazecik keke dayanmak zordur ama dayandığın ölçüde mükafatını alırsın canımforumdada kimsecikler yok bende yorgunum baya yarın kayınvaldem çağırdı misafirleri gelcekmiş ...bide kek yapıver dedi............................ :95: yaniii.
yeni bi sınav yarın beni bekliyo.. ama geçicem inş çünkü yarın perşembe... cumaya az kaldı bozmamalıyım..
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
ay burda da bir kek yapan var. tam kek günlerine denk geldik sanırımben varıııııııııııım ama ben de yatıcam şimdi bende yarın misafirlere kek yapıcamama yemiycem inadım inat