günaydın canımmm kızartmayı yememen gayet iyi olmuş olsun bir kase ama çokda zararlı değil haşlama
evet 5 altın başak 1 dilim kekklava: olmamışşş gerçi sen telafi edersin canım hiç merak etme
sana bir sır vercemmm haftasonu tartı 62,4 göstermiştiya artık tartnınnı yeni göstergesi çarşamba sabahı itibariyle 61,3:dance::dance::dance::dance::dance:
inşallah cumaya kadar 61 olurumm bugün yüzmeye başlıyorum ayrıca hadi hayırlısı
dün yediklerim
sabah her zamanki kahvaltı
ara bir eti burçak
öğlen tavuk(bir but sadece küçüktü)+ayran
ara 14 de muz
ara 16 da bir portakal
akşam 3 kaşık yoğurt+ birazcık mantar
19 da bir aktiviaaahihoyyythihoyyyt
günaydın arkadaşlar dür akşam yemek vardı katılmak zorundaydım ama kuzu etinden 100 grdan az yedim bide tatlı vardı ondanda az yedim saat 5 gibi annem kızartma yapmıştı ondan yedim ama çok az yedim normalde ben onui bitirirdim ama ah ah şu kilolar varya hep engel oluyor
günaydın ohh herkes buradaymış
ben de yeni kalktım evdeyim bugün, kahvaltı hazırlıyorum bir yandan da bakayım dedim.
patboricim sana güveniyorum sen bir keki teafi edersin.
şişgo tebrikler canım ayy yine geçtin beni
dosbacım senin fark yok mu henüz baskülde, kendine biraz zaman tanı, ilacı yeni bıraktın metebolizman toplarlanacaktır. Ben de görmek istiyrum listeleri. Gerçi ben hatalarımı biliyorum, kilo verenler sıfır kaçamak yapıyorlar, öyle yaptığım bir hafta 800 gr, bir hafta 1.1 kilo vermiştim
canım bir hafta da o kadar kilo alınmaz, şişkinlik de vardır bence. Sen de bu çaydan yapsana, 2 gün iç faydasını göreceğinsen eminim.
1 limon, 1 elma, 1 rulo tarçın, 1 tane karabiber, 3 lt. suda kaynatıp içiyorsun.
günaydın kızlarr bir müjdeli haber vereyim dedim 64.8 imm:lepi:
ayy bu hafta güldüğüm tekşey bu olcek heralldee hihoyyyt hihoyyyt
canım ben kortizon kullandığım için sürekli 1 yıl bu çaydan içtim artık bana etki etmio :)
ama soğan suyu çok iyi gelmişti tekrar soğana başlamayı düşünüyorum bakalım nolcak kilo mu şiş mi görcem
hımm anladım, şiştir herhalde 1 haftada şlo alınmaz yada yerleşmez diyim.
günaydın kızlarr bir müjdeli haber vereyim dedim 64.8 imm:lepi:
ayy bu hafta güldüğüm tekşey bu olcek heralldee hihoyyyt hihoyyyt
günaydım canımcım. Etten bir şey olmaz, ama kızartma ve tatlı fena olmuş, neyse artık bugün telafi edersin. Ben de dün sütlaç yemiştim
canım aslında fena oldu ama bazen tadını kaçırmadan yemek gerektiğine inanıyorum eğer vücuduma kıtlık sinyalini dün gönderseydim akşam tabağımdakileri siler süpürürdüm ama tabağımı resmen dolu gönderdim tabiki kızartmanın büyük payı var nedenmi benim canım istediğinde yani beynime isteme sinyalini gönderdiğimde o şeyi yemezsem vücudum bir çocuk gibi kıyameti koparıyor o yüzden dün iyiki onları yedim diyorum ilk başta çok savaştım ama niye küstüreyim ki vücudumu değilmi yanidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?