afferin canim ne guzel sen bu zayiflama isini disardan halletcen demek tebrikler devamini dilerima.s.günaydın kızlarr bir müjdeli haber vereyim dedim 64.8 imm:lepi:
ayy bu hafta güldüğüm tekşey bu olcek heralldee hihoyyyt hihoyyyt
yaa ayın 25inde kuzenimin düğünü var ben ne giyeceğim
üfff ya artık bütün ailenin bi araya geldiği merasimleri sevmiyorum
herkes şıkır şıkır bense kilolu
herkes çok yakıştırdığımı söleyince ben daha gıcık oluyom
ben eskiii halimi çoook özledim yaaa
selam herkeze guzel kilo vermeler dilerim 5. takimdan sevgileeeeer
siyah bir elbise ya da takım kurtarıcı oluyor, gardırobumda hep bulundururum :1closedeyes:
evet bende şu kıtlık olayına bi daha girmemeye karar verdim
dün bi güzel pirinç pilavımı yedim
et suyu kullanmadan herzamankinden daha az yağ ile pişirdim
veee sadece 2 y.k. yedim
sonuçta ona olan özlemim biraz olsun dindi
melzeyit canım ii yapmışsın ama bu yediklerinin miktarı da çok önemli
yaa ayın 25inde kuzenimin düğünü var ben ne giyeceğim
üfff ya artık bütün ailenin bi araya geldiği merasimleri sevmiyorum
herkes şıkır şıkır bense kilolu
herkes çok yakıştırdığımı söleyince ben daha gıcık oluyom
ben eskiii halimi çoook özledim yaaa
ben 1 yıldır hep siyah ve koyu renkler tercih ediyorum
:bbo:
kuzum ankaradasın ve aman aman bi kilon yok çık şöyle migrosa bi gez varya şişmanım bulamıyorum deyince kıtlık geliyor ama ya ben bugün bişey alacam ve çok güzel olacam deyince buluyorsun dün bende yemeğe gidecektim olmayan takımlarımın içine girdim ama tabiki dar ama güzelce giyindim şıkır şıkır bide makyaj annemede anne vallahi çok güzel oldum yine gecenin yıldızı ben olacam diye dalga geçtim en güzelleri benim dedim kadın yüzüme baka kaldı tabi eğer ortama star havasında girersen bütün elektirik ona göre insanlara paylaştırıyor doğa ve herkes çok güzel olmuşsun deyip duruyor bunu keşfettiğimden beri kimsenin bana ay kilo almışsın ay hastamaısn demesin fırsat bırakmıyorum arkadaşlar hepimiz bayanız ve malesef böyle tuhaf takıntılarımız var en şık olmak en güzel olmak gibi yok diyen yalan söyler bi deneyin girdiğiniz her ortama star havasnda girerseniz günün yıldızı siz olursunuz ammada övdüm kendimi görende dünyanın en güzel kadını zannedecem ama güzelim yalanmı heheehedelikafaduldendelikafadulden
ben hayalin ötesinde giymek istediklerimi alıyorum ki hırs yapayımda içlerine gireyimdiye buraya ilk başladığımda nekadarda kötüydüm hiçbişey bulamıyordum ama artık istediğimi alma özgürlüğnü yaşamaya başladım iyide oldu biraz kesemi zorluyor ama olsun bugüne kadar giyemediklerime sayyıyorum
günaydın canımmm kızartmayı yememen gayet iyi olmuş olsun bir kase ama çokda zararlı değil haşlama
evet 5 altın başak 1 dilim kekklava: olmamışşş gerçi sen telafi edersin canım hiç merak etme
sana bir sır vercemmm haftasonu tartı 62,4 göstermiştiya artık tartnınnı yeni göstergesi çarşamba sabahı itibariyle 61,3:dance::dance::dance::dance::dance:
inşallah cumaya kadar 61 olurumm bugün yüzmeye başlıyorum ayrıca hadi hayırlısı
dün yediklerim
sabah her zamanki kahvaltı
ara bir eti burçak
öğlen tavuk(bir but sadece küçüktü)+ayran
ara 14 de muz
ara 16 da bir portakal
akşam 3 kaşık yoğurt+ birazcık mantar
19 da bir aktiviaaahihoyyythihoyyyt
canım ben de yapmak istiyorum çaydan ama çubuk tarçın bulmak zor ilçede..toz olur mu?canım bir hafta da o kadar kilo alınmaz, şişkinlik de vardır bence. Sen de bu çaydan yapsana, 2 gün iç faydasını göreceğinsen eminim.
1 limon, 1 elma, 1 rulo tarçın, 1 tane karabiber, 3 lt. suda kaynatıp içiyorsun.
ben de sabırsızlıkla yazı ve giyeceğim güzel cicileri hayal ediyorum..birbirimize foto yollarız he mi?sölediğine çok inanırım melzeyit
ve yaparım da
ama artık eski halimi özledim önceden alışveriş yaptığım mağazaları çok özledim
kıyafet bulunuo ama ben şunu da giyebilsem demek istemiorum artık
aslında bana kıyafet olmuyo mantığı beni gaza getiriyo
yoksa benim eski halimden çok daha şık şişman bayanlar var bunu kabul ediyorum
neyse yaa
bunları konuşmayalım biz yaza istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz bunu hayal edelim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?