canım ben de yapmak istiyorum çaydan ama çubuk tarçın bulmak zor ilçede..toz olur mu?
ben de sabırsızlıkla yazı ve giyeceğim güzel cicileri hayal ediyorum..birbirimize foto yollarız he mi?
canı
kızlar sabahtır gelemedim..bütün ilçede bağlantı kopmuştu..eşim dalga geçiyodu"eyvah kk ya giremedin "diye..neyse kavuştum size
bu gün ne yedim
sabah 1dilim taa tahıllı ekmek peynir
ara yeşilçay
öğle 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına peynir ve sucuk ile tost yaptımhiç yağ koymadım
ara 5-6 tane fındık
akşam eşime su böreği yaptım kendime mercimek çorbası yaptımyanına çoban salatası..ımmmh..
ama itiraf ediyorum sonradan ucundan biraz tırtıkladım böreğin
biraz önce de çilek yedim..sanırım biraz falza oldu..çünkü sayısını hatırlamıyorum..cokacimcoook
bu hafta herkes kilo verecek ama ben veremeyeceğim sanırım..şu an göbeğim kocaman.şişmiş..basküle çıkmaya korkuyorum :1no2:
selam dosba bakıyorum yine sen varsın.nasılsın şeker nasıl gidiyor.dün ve bugün giremedim nete.dün misafirim vardı bugünde misafirdeydim.yorgun olunca yatıp kalıyor insan.ama hep aklımdaydınız acaba ne yaptı kızlar dedim.şimdi geçmişi bir okuyayım şöyle birazdan yine burdayım.
bu arada sana katılıyorum inan havalar böyleyken içimden hiçbirşey gelmiyor.evde iyice bunaldım zaten.arada bir çıkmasam artık ne hale gelirim Allah bilir.spor falan yapasım gelmiyor benimde 2 haftadır iyice boşladım.diyetede pek asılmıyorum bu hafta sanırım fos çıkarım herhal dikkat etmeye çalıştım ama sıkıntıdan habire yedim.ama toparlanmam laım yarın hava güzel olacak sanırım inşallah olur yoksa ben iyice sıyıracam.
tekrar ben.yazı yazdım ama dosba beni görmeden çıktı gitti senağlama neyse karamanlı sadece sen değil bende gelmeyince sorulmuyorum ki. ad kelimesi bile geçmemiş yazılanlar arasında yok. senağlama ama hata bende bir geliyorum 2 gelmiyorum sory kızlar. a.s. inşallah daha iyi olacağım.bu arada nereus şimdi tamamen gittin mi kız,gitme dicem ama herkes söylemiş dinlemişsin artık benim söylememe gerek kalmamış(yinede gitme).kardeş takımdan zenan ve mehalim sizleri öpüyorum.herkesi çok öpüyorum neyse ben bir uğrayayım bakalım ne yapıyorlar.melzeyitcim harikasın.insanın girdiği ortamlarda kendine güvenmesi çok önemli kendini daha bir başka hissediyorsun.patbori en son geldiğimde hayatım inan gözümü açacak halim yoktu o yüzden hemen çıktım.melis bu yaz zong.yolun düşerse beklerim hayatım yada ben gelirim 1 saat mesafe nede olsa.bu arada bizim takımdan şimdi kaymaklım gitti nereus gitti.brose diye bir arkadaş gelmişti sanırım onunla daha kaynaşamadık.şimdilik ben gidiyorum ama yarın burdayım inşallah hepinizi öpüyorum şişgocum seni de unutmadım hayatım.ayrıca kızlar bu hafta veremeyenler arasında bende varım üzgünüm.yarın görüşürüz.öptüm.(bunları niye yazdım bilmiyorum zaten bu saatten sonra kimse girmez doğal olarak herkes yarın okucak.neyse yazdım artık silmek olmaz dimi.) :roflol:
günaydın kızlar akşam giremiyorum dün ders çalıştım beni mayısa kadar idare edin artık ancak gündüz girebilirim banırsam gerçi ayın 15inde izne ayrılacam belki ozaman 2 haftalık bir izin isteyebilirim sizden yada arada girerim biliyosunuz önemli benim için inşelleh olurda
neyse akşam salata 100 gr kavurma
birazcııccıccıccıkkk kızartma ama vallahi az yedim
bu sabahta 1 kurabiye
1 bardak süt ve 2 tane çilek yedimm
yupppyyyyyyyyyyyyyyyy..fıstık çok güzel vermişsin..zor günlerin meyvesini şimdi topluyorsun..ben dosbanında öyle olacağına inanıyorum...
menün de harika..0 hata şakkıdı
evet canımmmm aynen öle oldu hatta bugün daha iyi bir sonuç aldım ama yazmayacağım en son sonucu yarın gircemmm hepinizle paylaşırımmm inanaın kızlar bende gözlerime inanamadımm ayrıca dün yüzmeye başladımmm bütün kaslarım çalıştı vallahi yüzmediğim günler ise yürüyüş yapcamm bakalımm bekle beni 55 kilo şişgo geliyo (narin )delikafadulden
canım ben de yapmak istiyorum çaydan ama çubuk tarçın bulmak zor ilçede..toz olur mu?
toz da olur benceeee süzersin sonra çayıııkafamçokkarıştı
ben de sabırsızlıkla yazı ve giyeceğim güzel cicileri hayal ediyorum..birbirimize foto yollarız he mi?
canı
ay çok merak ettim cadııııııııııı..sölesene kız kaç kilo verdin?çatlayacam valla...neyse yarın öğreniriz di mi kaydirigubbakcemile5evet canımmmm aynen öle oldu hatta bugün daha iyi bir sonuç aldım ama yazmayacağım en son sonucu yarın gircemmm hepinizle paylaşırımmm inanaın kızlar bende gözlerime inanamadımm ayrıca dün yüzmeye başladımmm bütün kaslarım çalıştı vallahi yüzmediğim günler ise yürüyüş yapcamm bakalımm bekle beni 55 kilo şişgo geliyo (narin )
geldim şekerama kimsecikler kalmamış.adcım sen kilo verdin mi.bi msjında veremediğinden bahsetmiştin.noldu bize yaa..koçluk yaramadı anlaşılanben burdayım bekliyorum herkesi hadi gelin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?