Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben de yapmak istiyorum çaydan ama çubuk tarçın bulmak zor ilçede..toz olur mu?
ben de sabırsızlıkla yazı ve giyeceğim güzel cicileri hayal ediyorum..birbirimize foto yollarız he mi?
canı

canım tarçın toz olursa tadı kalır, malzemeler kaynadıktan sonra süzüyoruz, tarçın kaldıkça acıtır herhalde tadını, ben bir kere süzmedim, ertesi gün içemedim.
Ben de geçen yaz hamileydim de ondan önceki sene 55 kilo falandım, o kıyafetlerime yeniden girmek istiyorum.

canımcım su böreği yapılır da yenilmez mi cokacimcoook e hamarat hanımsın, işten gelip börek yapmışsın.
bu hafta herkes kilo verecek ama ben veremeyeceğim sanırım..şu an göbeğim kocaman.şişmiş..basküle çıkmaya korkuyorum :1no2:

ben de veremeyeceğim, tek değilsin şeker.

ben de sabah: 1 dilim ekmek, reçel, peynir
ara: diyet bisküvi, elmalı çay
öğlen: 2 dilim ızgara tavuk, salata, yanında pilav ve patates kızartması vardı dışarıdaydım biraz tırtıkladım.
ara: 1/4 kase profiterol (ayyy biri beni durdursun, dışarıdaydım gözüm döndü)
akşam: 1/2 kase ezgelin çorbası, mantarlı et sote, salata

bende sabah 3-4 sucuk
1/2ekmek domates salatalık 3 zeytin
ara 1tabak limonlu maydanoz
öğlen 2yemek kaşığı pilav 1 kanat
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba
ara 1 muz

bu arada 2 lt su içtim ama spor yapamadım
şu havalar kapalı iken hiiiççç spor yapamıyom yaa
gel bahar gel

selam dosba bakıyorum yine sen varsın.nasılsın şeker nasıl gidiyor.dün ve bugün giremedim nete.dün misafirim vardı bugünde misafirdeydim.yorgun olunca yatıp kalıyor insan.ama hep aklımdaydınız acaba ne yaptı kızlar dedim.şimdi geçmişi bir okuyayım şöyle birazdan yine burdayım.

bu arada sana katılıyorum inan havalar böyleyken içimden hiçbirşey gelmiyor.evde iyice bunaldım zaten.arada bir çıkmasam artık ne hale gelirim Allah bilir.spor falan yapasım gelmiyor benimde 2 haftadır iyice boşladım.diyetede pek asılmıyorum bu hafta sanırım fos çıkarım herhal dikkat etmeye çalıştım ama sıkıntıdan habire yedim.ama toparlanmam laım yarın hava güzel olacak sanırım inşallah olur yoksa ben iyice sıyıracam.

tekrar ben.yazı yazdım ama dosba beni görmeden çıktı gitti senağlama neyse karamanlı sadece sen değil bende gelmeyince sorulmuyorum ki. ad kelimesi bile geçmemiş yazılanlar arasında yok. senağlama ama hata bende bir geliyorum 2 gelmiyorum sory kızlar. a.s. inşallah daha iyi olacağım.bu arada nereus şimdi tamamen gittin mi kız,gitme dicem ama herkes söylemiş dinlemişsin artık benim söylememe gerek kalmamış(yinede gitme).kardeş takımdan zenan ve mehalim sizleri öpüyorum.herkesi çok öpüyorum neyse ben bir uğrayayım bakalım ne yapıyorlar.melzeyitcim harikasın.insanın girdiği ortamlarda kendine güvenmesi çok önemli kendini daha bir başka hissediyorsun.patbori en son geldiğimde hayatım inan gözümü açacak halim yoktu o yüzden hemen çıktım.melis bu yaz zong.yolun düşerse beklerim hayatım yada ben gelirim 1 saat mesafe nede olsa.bu arada bizim takımdan şimdi kaymaklım gitti nereus gitti.brose diye bir arkadaş gelmişti sanırım onunla daha kaynaşamadık.şimdilik ben gidiyorum ama yarın burdayım inşallah hepinizi öpüyorum şişgocum seni de unutmadım hayatım.ayrıca kızlar bu hafta veremeyenler arasında bende varım üzgünüm.yarın görüşürüz.öptüm.(bunları niye yazdım bilmiyorum zaten bu saatten sonra kimse girmez doğal olarak herkes yarın okucak.neyse yazdım artık silmek olmaz dimi.) :roflol:

günaydın kızlar akşam giremiyorum dün ders çalıştım beni mayısa kadar idare edin artık ancak gündüz girebilirim banırsam gerçi ayın 15inde izne ayrılacam belki ozaman 2 haftalık bir izin isteyebilirim sizden yada arada girerim biliyosunuz önemli benim için inşelleh olurda
neyse akşam salata 100 gr kavurma
birazcııccıccıccıkkk kızartma ama vallahi az yedim

bu sabahta 1 kurabiye
1 bardak süt ve 2 tane çilek yedimm

selam adcım.. biraz geç oldu sanırım ama canım inanki görmedim kusura bakma.. bugün bende misafirliğe gitcem ama artık benim kaçamak yapma şansım yok çok dikkat edeceğim

bugün hava çok güzel.... veeeee 1 saat yürüdüm çok iyi geldi

evet yeni gelenlerle bu defa çok kaynaşamadık... sanırım melis kuralları hatırlatacak...

günaydın melzeyitcim
bende sabah eşimle simitçiye gittim 1 simit 1 üçgen peynir yedim
ama tam 1 saat yürüdüm umarım yediğimi yakmışımdır

kızlar 1 sattir msj yazmaya çalıştım ..baglantı koptu hepsi gitti işte...batıyı çooook öslediiimmm senağlama senağlama senağlama senağlama

1.Yağsız süt ürünlerini tercih edin

Özellikle süt ve süt ürünlerinde light / yağsız ibarelerine kesinlikle güvenebilirsiniz. Mesela yağsız süt ile tam yağlı süt arasında 1,75 kat enerji, 16,5 kat yağ ve 7 kat kolesterol farkı olduğunu biliyor muydunuz?

2, Kaçamaklarla uzlaşma

Yememeniz gereken herhangi bir yiyeceği çok istiyorsanız yiyin, fakat o yiyecekle aldığınız enerjiyi yürüme veya bir başka aktivite ile mutlaka harcayın.

3.Teklifleri reddetmeye hazırlanın

Besin teklifleri ile sürekli karşılaşacaksınız. Unutmayın; siz istemeden hiç kimse size zararlı bir besin yediremez. “Hayır” demesini öğrenin. Aç gezmeyerek, kendinizi bu teklifleri reddetmeye hazırlayabilirsiniz.

4.Sürekli tartılmayın

Gün içerisinde birer saat ara ile tartıya çıksanız da 2 kere aynı rakama rastlamanız pek mümkün değildir. Sabah uyanınca tartıda görülen rakam ile gece yatarken karşılaşılan değer arasında 1-2 kg fark görülmesi olasıdır. ıdeali; haftada bir gün, aynı kıyafetlerle, aynı baskülde, sabah aç karına, dışkılama sonrası tartmak ve ağırlığı bir kenara kaydetmektir. Aksi taktirde 2 bardak su içseniz ağırlığınız yaklaşık yarım kilo değişecektir.

5.Bol su için.

Posalı besinlerin bahsedilen etkilerini gerçekleştirebilmesi için, gün içerisinde 10 - 14 bardak (yaklaşık olarak saat başı bir bardak) su içmeye özen gösterin. Besinlerin sindiriminden metabolik atıkların vücuttan uzaklaştırılmasına kadar pek çok aşamada önemli görevler üstlenen suyun %20’lik kaybı ölümle sonuçlanabilir.

6. Mazeretleri bir kenara bırakın

• Egzersiz yapmak için hiç zamanım yok. Zaten çok yorgunum.
• Günümün önemli kısmı mutfakta geçiyor, sürekli yemekle uğraşıyorum. Ben de yiyorum.
• Ev işleri zaten yeterince yoruyor. Çamaşır, bulaşık, ütü… Vakit mi kalıyor ki sanki?
Belirtildiği gibi, zaten bunların adı “bahane”. O nedenle kişi kendini kandırmaktan ziyade bahanelerini azaltma yoluna gitmelidir.

7.Evde yüksek enerjili besinler bulundurmayın

“Gözden uzak olan gönülden ırak olur” derler. Evde enerjisi yüksek (tatlı, kuruyemiş gibi) besinler bulundurmayın. Gerekirse göremeyeceğiniz şekilde dolaplara saklayın.

8.Sofraya çok aç oturmayın, mutlaka ara öğün tüketin

“Aç tavuk düşünde darı ambarı görür” denilir. Uzun süren açlıklar sonrasında kan şekeri düşer ve fazla besin alımına davetiye çıkarılır. Bu nedenle diyet ara öğünler ile desteklenmeli, gün içerisinde yaklaşık olarak her 3 saatte bir beslenilmelidir.

9.ısteyin, yeter

Kilo verme sürecinde felsefeniz şu olsun: Üşenmeyin, ertelemeyin, vazgeçmeyin. Sağlıklı yaşama adım atmak adına daha kaç pazartesi bekleyeceksiniz. Gün bugündür. Kendiniz için artık bir şeyler yapın ve yaşam tarzınızı mutlaka değiştirin. Kendinize iyi bakın.

patboricim eline sağlık altın kuralları buraya yazmışsın
hepsini biliyoruz ama böyle hatırlatılınca insan daha çok dikkat ediyor
arasıra bu şekilde motive olmak lazım emeğine sağlık canım
umarım bunları uygulayabiliriz
şimdi misafirliğe gidiyorum bakalım ne kadarına dur diyebilcem ????

kızlar slm hastanenini bilgisayarları çöktü giremiyom dün den beri hepininzi çok özledimm yarın büyük günn süprizim var benimmmmm çok mutluyummmmmhihoyyyt

bide kıyafet olayı var demi olsun bi verelim de kıyafet kolayyyy rengarenkk alcam hepsiniii

evet canımmmm aynen öle oldu hatta bugün daha iyi bir sonuç aldım ama yazmayacağım en son sonucu yarın gircemmm hepinizle paylaşırımmm inanaın kızlar bende gözlerime inanamadımm ayrıca dün yüzmeye başladımmm bütün kaslarım çalıştı vallahi yüzmediğim günler ise yürüyüş yapcamm bakalımm bekle beni 55 kilo şişgo geliyo (narin )

merhaba kizlar yine ben geldim ama kimsecikler yok olsun gelince görürsünüz hepiniz iyisinizdir umari melicim melyezitcim patboricim dosbacim sisgocum adcim adini hatirlayamadiim arkadaslar nasil gidiyor bakalim kilo verme isi ben dün giremedim türkiyeden misafirim var dün o kadar cok kosturdum ki is isten gel yemek cay derken vakit gecti
bugünde az önce isten geldim evi toparlayip yemek yapacam kendinize iyi bakin citirlar

ay çok merak ettim cadııııııııııı..sölesene kız kaç kilo verdin?çatlayacam valla...neyse yarın öğreniriz di mi kaydirigubbakcemile5
ya ben veremedim bu hafta çok üzülüyorum..

ben burdayım bekliyorum herkesi hadi gelin kızlar.
geldim şekerama kimsecikler kalmamış.adcım sen kilo verdin mi.bi msjında veremediğinden bahsetmiştin.noldu bize yaa..koçluk yaramadı anlaşılan

bu gün ne yedim
sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık
ara 1 elma yarım galeta
öğle 5 kaşık kısır domates ayran
ara 4 altınbaşak
akşam 1,5 kase çorba 3 köfte maydanoz

50 dk yürüyüş yaptım.tempolu.1,5 lt su içtim şimdie kadar..2ye tamamlarım

selam kızlar
ben öğlen birazcık yedim ama akşam söz veriyorum yemeyeceğim
2 incecik sigara böreği
1 kase yoğurtlu mercimek salata
1/2kek ama içinde yağ yoktu(arkadaşım saolsun beni düşünmüş)
akşam sadece 1 elma yiyeceğim
yarını bende bekliom bu hafta hiç tartılmadım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…