patbori merhaba canim nasilsin nasil gidiyor bu hafta kilo verdin mi hic yada tartildin mi
Selam ben geldim .bizim takımdaki herkesi yoldu ettim azda size takılayım dedim keyfim
yerindeyken ..nereus cadıı nerelerdesin özledik seni bak bizim takımda yaş grubun çoğaldı gel hele
atışak biraz... melis canım senide göremez oldum. diğer bütün arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşlh
:1shok: aaaa nerde bu nerus bakımm hani tez getirin yanıma :mymeka:
patbori canım nooldu ya
sen takımın gururusun en ii veren sensin lütfeeeennn
senden destek alıyoruz evet açız
beni düşünsene 3 hafta ne ekmeği ne yemeği
ama sonuç verdiğim kadar aldım
bu eziyet çekilir gibi değil ama elden başka bişi gelmio
yaa nereus gitmesin yaa takımın neşesi o...valla üzülürüm..geçen hafta benim de aklımdan geçti..paylaşımın az olmasına üzülmüştm..benim çok kilo vermem lazım..paylaşım olmayınca ben de kaçamaklar yapıyorum..ama yine de vazgeçmem takımdan..girmek için melise az yalvarmadım kaydirigubbakcemile3
ben takıma gireli 4 hafta oldu..bu 5.haftam..hesapladım 4 haftada 4 kilo vermişim..çok sevindim..keşke 5-6 kilo olsa daa memnun olurdum kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar beni hic soran yok valla siz yoksa beni sevmiyormusunuzsenağlama bakin bende takimdan ayrilirim ( saka saka ) ben kazik cakacam bu takima bir yere gitmem valla taki ne zaman beni kovarlar anca o zaman giderim ya nereusa cok üzüldüm burada herkes asagi yukari kiloyu alip veriyor o gercekten takimin nesesi ya ben bugün itibariyle 6 ögün beslenmeye basldim dün cok kötü kafama agridigi icin pek birsey yememistim
bugun kahvalti yaptim yarim tost yedim 2 bardak su ictim arada 1 elma öglen cok az biber kavurmasi az yagli 2 bardak cay arada 1 elma daha yerim aksama sadece salata düsünpyorum bugün yüzmem var ama bilmiyorum gidebuilirsem ben bu aralar az giriyorum ama yinede ben unutmayin
ya ben gidiyorum siz geliyosunuz ben geliyorum siz geliyosunuz
ağaç dikmeye gittik bu hafta bizim için önemli bi hafta polis haftası arkadaşlar ama ağaç dikemedim bişey kalmamış bende sadece sulama yapabildim neyse nereusun kafası biraz karışık oyüzden kendi kendine bırakalım onu bu arada ben çok takip edemiyormuyum yenikatılanlarmı var eğer varsa yenikatılankim
Selam ben geldim .bizim takımdaki herkesi yoldu ettim azda size takılayım dedim keyfim yerindeyken ..nereus cadıı nerelerdesin özledik seni bak bizim takımda yaş grubun çoğaldı gel hele atışak biraz... melis canım senide göremez oldum. diğer bütün arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşlh
canım bilmiyorum ben tartıldım sabah hiç vermemişim çok canım sıkıldı..sen nasılsın kilo verdinmi.ya o kadar dikkat ediyorumm.düşünsene hayatımdan beyaz ekmeği çıkardım.tahıllı ya da kepekli ekmek yiyorum hep.o da sahları bazen de öğlenleri işte..ama olmuyor..eskiden 1 öğünde yarım ekmek yerdim..bazen tükendiğimi issediyorum :1no2:
yasakkelime oop dedik kiz nereus sen delikanli harbi guclu bir kizsin yakisiyomu pes etmek sana yyaaa gozlerimiz seni aryio ben her takimda senin adini gormeye alistim bikere henuz gec degil isminin listede olmasi hic onemli diiil onemli olan paylasim cabuk geri don diyorum ablan olarak ne yani takimdan cikinca ne gecicek eline yasasin yarisma yok bildirim yok diye herseyi yiceksin kilo ustune kilo ekliyceksin sonrasi koca bir pismanlik fazla uzatma azcik dinlen don cabuk geri bizi gectim takimin cok seviyo seni cok uzmussun hepsini birdaha dusun derim ben hadi optum kocaman senide tum kardes takimidaa.s.kızlar merhabaa
bende sizleri çok seviyorumm
en azından birileri beni seviyormuşş senağlama senağlama Şeniz
çok kötüyüm moralimm bozuk
kilo veremiyorumdaa mecburi bişi oldu artık ben uğrarım arada
hepinizi çok seveyoomm Şeniz
günaydın şekerler..yaaa dün yine sızmış kalmışım valla..bu hafta böyleyim nedense?çok uykumgeliyor .sanırım mevsim değişikliğinden oluyor.nyse yeni bir gün yeni yiyecekler....ah çok açım kendime güzel bir kahvaltıhazırlayım..biraöntarıdım ama tık yok baskülde..hatta kendimi şiş bile hissediyorum.normalde çarşamba gününe kadar yarım kilo verirdim en azından senağlama
dün akşam yediklerimi yazayım
ara 5 altınbaşak 1 dilim kek işte tüm suçlu bunlar...beni çok zorladılar.ben masumum :1shok: :1shok:
yemekte de eşime patates biber kızarttımondan yimeyim diye kendime patates haşladım salata yaptımama ondanda çok yemişim......koca bir kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?