Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus gitmeeee
ya hepimizde zaman zaman sorunlar oluyo
alıp verioz
ama pes etme
seni seviyoruz

Selam ben geldim .bizim takımdaki herkesi yoldu ettim azda size takılayım dedim keyfim

yerindeyken ..nereus cadıı nerelerdesin özledik seni bak bizim takımda yaş grubun çoğaldı gel hele

atışak biraz... melis canım senide göremez oldum. diğer bütün arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşlh

patbori merhaba canim nasilsin nasil gidiyor bu hafta kilo verdin mi hic yada tartildin mi

canım bilmiyorum ben tartıldım sabah hiç vermemişim çok canım sıkıldı..sen nasılsın kilo verdinmi.ya o kadar dikkat ediyorumm.düşünsene hayatımdan beyaz ekmeği çıkardım.tahıllı ya da kepekli ekmek yiyorum hep.o da sahları bazen de öğlenleri işte..ama olmuyor..eskiden 1 öğünde yarım ekmek yerdim..bazen tükendiğimi issediyorum :1no2:

hoşgeldin mehalim,canım kilo vermeler nasıl gidiyor bu hafta sizin takımda..
nereusumuzu sorma takımdan çıkacam diye tutturmuş.söz dinlemiyor

patbori canım nooldu ya
sen takımın gururusun en ii veren sensin lütfeeeennn
senden destek alıyoruz evet açız
beni düşünsene 3 hafta ne ekmeği ne yemeği
ama sonuç verdiğim kadar aldım
bu eziyet çekilir gibi değil ama elden başka bişi gelmio

ah canım valla ne zormuş cidden yaaa..şimdi seninduygularını daha ii anlıyorum

l

kızlar merhabaa
bende sizleri çok seviyorumm
en azından birileri beni seviyormuşş senağlama senağlama Şeniz
çok kötüyüm moralimm bozuk
kilo veremiyorumdaa mecburi bişi oldu artık ben uğrarım arada
hepinizi çok seveyoomm Şeniz

evet canım katılım az ama toparlanacağız, yeni üyeler alacağız, kaymaklımdan haber yok özel mesaj da attım cevap gelmedi, nisan başı demişti ama çıkarmak zorundayım takımdan. Çok paylaşımda bulunmayanlara uyarılar yollayacağım, herkese alınırken paylaşım esas demiştim, tamam yoğunluklarımız olabilir ama günde bir kere girip vakit ayıramıyorsak olmaz ki bu iş, değil mi ama kötükedihüso
canım ilki yalvarmışsın, ilki varsın :1hug:

ben takıma gireli 4 hafta oldu..bu 5.haftam..hesapladım 4 haftada 4 kilo vermişim..çok sevindim..keşke 5-6 kilo olsa daa memnun olurdum kaydirigubbakcemile3

harika, en ideali.
ben 4 ayda 5.5 kilo vermişin

canım unuturmuyuz seni sevmezmiyiz.
6 öğün beslenmek iyi oluyor gerçekten, devam.

brose katıldı.

canım iyiyiz ne yapalım, nereus üzdü bizi.
evet yaa görüşemedik hiç, yoğun baya günler, size de uğramaya çalışırım arada a.s.

her hafta verilmiyor şekercim, bazı haftalar duracak hatta bazı haftalar geri bile alacaksın, üzüme.

aaaa kaymaklım gelmiş, ben de senden hiç haber çıkmaduı diyordum
var mı canım bir gelişme, bebiş? Hiç haber çıkmadı, bekleyenlerde var, nedir sen de durumlar?

kızlart ne yediğimi yazayım,
sabah: 1 dilim ekmek, reçel, peynir
ara: küçük bir çörek, az üzüm
öğlen: türlü
ara: sütlaç
akşam: 1 dilim tavuk, salata, yoğurtlu semizotu

ayyy neden bu akşam kimse yok yaa, kendim yazdım kendim dinledim adeta.
Neruscum yine yetişiyorsun, sen de olmasan ne olacak halimiz, heğ yanlız kalırız valla.

yasakkelime oop dedik kiz nereus sen delikanli harbi guclu bir kizsin yakisiyomu pes etmek sana yyaaa gozlerimiz seni aryio ben her takimda senin adini gormeye alistim bikere henuz gec degil isminin listede olmasi hic onemli diiil onemli olan paylasim cabuk geri don diyorum ablan olarak ne yani takimdan cikinca ne gecicek eline yasasin yarisma yok bildirim yok diye herseyi yiceksin kilo ustune kilo ekliyceksin sonrasi koca bir pismanlik fazla uzatma azcik dinlen don cabuk geri bizi gectim takimin cok seviyo seni cok uzmussun hepsini birdaha dusun derim ben hadi optum kocaman senide tum kardes takimidaa.s.

günaydın şekerler..yaaa dün yine sızmış kalmışım valla..bu hafta böyleyim nedense?çok uykumgeliyor .sanırım mevsim değişikliğinden oluyor.nyse yeni bir gün yeni yiyecekler....ah çok açım kendime güzel bir kahvaltıhazırlayım..biraöntarıdım ama tık yok baskülde..hatta kendimi şiş bile hissediyorum.normalde çarşamba gününe kadar yarım kilo verirdim en azından senağlama
dün akşam yediklerimi yazayım
ara 5 altınbaşak 1 dilim kek işte tüm suçlu bunlar...beni çok zorladılar.ben masumum :1shok: :1shok:
yemekte de eşime patates biber kızarttımondan yimeyim diye kendime patates haşladım salata yaptımama ondanda çok yemişim......koca bir kase

günaydın canımmm kızartmayı yememen gayet iyi olmuş olsun bir kase ama çokda zararlı değil haşlama
evet 5 altın başak 1 dilim kek klava: olmamışşş gerçi sen telafi edersin canım hiç merak etme
sana bir sır vercemmm haftasonu tartı 62,4 göstermiştiya artık tartnınnı yeni göstergesi çarşamba sabahı itibariyle 61,3:dance::dance::dance::dance::dance:
inşallah cumaya kadar 61 olurumm bugün yüzmeye başlıyorum ayrıca hadi hayırlısı
dün yediklerim
sabah her zamanki kahvaltı
ara bir eti burçak
öğlen tavuk(bir but sadece küçüktü)+ayran
ara 14 de muz
ara 16 da bir portakal
akşam 3 kaşık yoğurt+ birazcık mantar
19 da bir aktiviaaahihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…