Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıslar ne olmuş sizee :1shok: :1shok:
kismeler yokk yaa
yarın büyük günnn kontrole gelicemm şakkıdı

adcım böyle deme yaa üzüldüm, ben aslında farkındayım kim geliyor kim gelmiyor diye ama sorup ta kimsenin baskı altında kalmasını istemiyorum. İyi olmana sevindim.

melzeyitcim önemli olan sınavın, kilonu verirsin ne de olsa.

patborcim verdiğin bilgiler çok yararlı olacak, teşekkürler.

şişgo canım biz de özledik, inan o kadar aile gibi olduk ki (yani ben öyle hissediyorum) bir gün biri girmese hemen merak edip özlüyorum.
Bu arada iyi kilo verdin haa, bireyselde derece alırsın inşallah vekısa sürede narin olursun.

karamanli iyiyim canım ama kilo vermedim diyet işleri iyi gitmiyor motivasyonumu kaybettim, bana yardımcı olun lütfen şakkıdı

nereuscum yarın gel tabi, yerine kimseyi almak için yazışmadım, yarın dönebilirsin hala haberin olsun. a.s.

saol canımcımm
sanırım kilolarımla mutlu olma yolunda ilerliyorumm
cips+ kolaa daha yazamı kalsınmıı

yapma canım yaa verdiğin 1-2 ilo gerialacaksın. Ya da yap iyice doyana kadar ye sonra zaten kendiliğinden diyete hazır hale geleceksin.

yok bu gece olduu sadecee ama gerçekten kola 1 bardaktı
cipsde çok yemedimm yani öyle paket bitirmedimm 6veya 8 tane yemişimdirr

yok bu gece olduu sadecee ama gerçekten kola 1 bardaktı
cipsde çok yemedimm yani öyle paket bitirmedimm 6veya 8 tane yemişimdirr

iyi o zaman, o kadar ben de kaçırıyorum herşeyden, arada lazım.

evet ya benimde motivasyonum bozuldu
toparlanalım yaaaa

canım bir şeyler yapalım ne yapsak bilmiyorum.
Buraya ne kadar kural koyarsak koyalım, uymayınca farketmiyor, insanın kendine söz geçirmesi lazım. Ne yapsak?

kızlar ben ne yedim yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara yok
öğlen: 1 tost
ara yok
akşam: mercimek çorbası (karnım şişti), tavuk, salata

kızlar ben ne yedim yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara yok
öğlen: 1 tost
ara yok
akşam: mercimek çorbası (karnım şişti), tavuk, salata
ya negüzel ara yapmamna rağmen fazla kaçırmmışsın

merhaba

bu arada akşm yemeğinden sonrki kaçamaklarmı itiraf edeyim
3 kurabiye
3 fındık

patboricim akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum biliyorum ama öyle düştüki motivasyonum, yemek istiyorum, imdattt ne yapsam bilmiyorum.

patboricim akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum biliyorum ama öyle düştüki motivasyonum, yemek istiyorum, imdattt ne yapsam bilmiyorum.

yime sakın inşallah yimedinn
sen çook akıllı gacısın biliyom yemessiinn
yesende yazmasınn kaydirigubbakcemile3

ya bilemiyorum
sanıyordum ki havalar ısınınca çok daha iyi suyumu içeceğim çok daha ii sporumu yapcam ama bende isteksizlik başladı
acaba 1 beden küçük elbisemi alsam.... ama şöle çok pahalı bişey???

yime sakın inşallah yimedinn
sen çook akıllı gacısın biliyom yemessiinn
yesende yazmasınn kaydirigubbakcemile3

thanks canım hihoyyyt
yazmam tabi, yazayımda iyice motivasyonmu düşsün, kaptan yedi yol açıldı demesin kimse kaydirigubbakcemile5

evet mantıklı bir yol, alalım bence de, ben yarın gideceğim alışverişe biraz dar alayım mı ablamın düğünü var 40 gün sonra ya yoksa riske atmayımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…