rabia abla gezenti oldum evet yahabire geziyorum ama yurda gelince ilk açtığım site burası oluyor.Hemen geçmişe bakıyorum falan. Tr'ye döneyim hele.Ne olacak bakalım.
dünkü menümü yazacam.
saat 2.30 gibi
Patates kızartması small(235 kalori)
Cheeseburger Small (300 kalori)
saat 19.00 gibi
1 litre elma suyu
su:1.5 litre(yatmadan önce çok acıktım dayadım suyu)
Spor:Sabah çık akşam gel gezenti sporu
kız bu menü ne kalori sayma diyetine mi geçtin yoksa? ama sağlıksız olmuş be kuzum yasağlıklı ve daha sık beslensen daha iyi olcak...
süper olur derim hem light dondurma haftada birden fazla yapılmadığı takdirde zararı olmaz bence
canım meslektaşmışız.... bend biyoloji öğretmeniyim ancak atanamamış bir biyoloji öğretmeni...:97:
ama hala umudum var inş bi gün bende atanıcam:76:
canım bende birebir devam etmiyorum ama mantığına uymaya çalışıyorum bazen öğlen ve akşam yerdeğiştiriyo filan ama idare ediyorum
canım sen iste herşey olur yeterki gerçekten iste....
benim arkadaşın ablası yaptırdıkiloyu bilmiyorum ama acayip ödem atıyomuş diye duymuştum:)
kızlar bırakın artık şu kolayı biçok menüde kola gördüm bugün
Kola içince vücutta neler oluyor?
İlk 10 dakika: 15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı). Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigara gibi).
ikbal05 25
elmaliturta 24
chika 22
neslivicdan 21
neyneyse 20
sakaleynmaster 16
file76 13
roseking35 9
ferdici 9
herşeyvataniçin 9
sementa33 9
özlemtekin 8
moonros 7
ebruli_hayat 6
prencess55 2
beyazgelincik99 2
07papatya 1
ipek61 1
kızlar bırakın artık şu kolayı biçok menüde kola gördüm bugün
Kola içince vücutta neler oluyor?
İlk 10 dakika: 15 çay kaşığı şeker almış gibi vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.
20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur.
40 dakika: Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebekleriniz büyür, kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.
45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.
60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı). Bu da vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberce dışarı atılması demek.
Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuzu tekrar hissedeceksiniz. Şeker ihtiyacını takiben, kafein isteği de başlayacak (sigara gibi).
günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........
caanım regl olcağın menünde de belli oluyo normalde gram gram yiyodun nerdeyse ....biraz artmış ama regl zamanı metabolizmada hızlanıyo zaten bişiycikler olmaz
günaydınnnn herkese ...
kahvaltım domates salatalık peynir bir dilim ekmek azcık peynirli omlet oğluma yapmıştım ucundan yedim
görüşürüz inşallah 11.00 yola çıkacamiskenderun dan yazarım
aynen ben de öyle. o yeşil çayı hem de şekersiz hayatta içemem sanırdım. şimdi bayıla bayıla içiyorum
Allah gazımızı daim etsin
:
bak yeşil çaya bende alıştım :)ama sporada alışacağım inşallah...
kızlar bu arada bugun kendi irade rekorumu kırdım evde aklınıza gelebilecek her türden pasta kek börek çörek dondurma var ve bir tanesine bile dokunmadımAllah'im sana geliyorum dedigim gündü bugun yaaa
bu arada ipek böcüğümmü pek göremedim bugun inş. iyidirr kötü birşey yoktur
günaydınnn:)kızlar ya moralim bozuk.
bu sabah tartıya çıktım kesin 200 gr falan gitmiştir yine dedim.ne gitmesi 400 gr almışım.nasıl oluyor böyle bişey ya ben anlamadım.90.200 geldim tartıda şok oldum ya.resmen ağladım.nasıl oluyor bu bir bilen varsa söylesin allah rızası için. cuma tartılıyorum 89.800 cumartesi bir kalkıyorum 90.200 nasıl olabilirki bu.dünkü menümüde yazyım kızlar :
menüm sabah :1 yumurta ,biraz peynir,1 domates
ara:1 börek
akşam:1 kase yayla çorbası,4 kaşık kadar bezelye yemeği,1 dilim ekmek.
gece acıkınca biraz süt koymadan nesfit atıştırdım,bide 1 avuç kadar çekirdek yedim.hepsi bu.
dün ilaçlarımı içmeye başladım onlar hemen böyle kilo yaparmı yaaa
alohaaaaaaaaaa
Evet değişik meyvelerle de yapılabilir.. Dün ben o çilek-yoğurt-süt üçlüsünü yaptım ya, yaklaşık bi 400 ml oldu, nasıl doyurdu karnımı varya ara öğün değil direkt öğle öğünü olarak yapıcam bundan sonra
Ayyy niye yazdın ki şimdi bunları ya, arada kaçamak yapacağım varsa da kalmadı artık :26:
Gerçekten sağlıksız olduğunu biliyodum ama bu kadarını bilmiyodum sağol bilgi için.. :13:
Aaaa, 22 tane mi yazmışımmm, bütün gün burdaydım tabi olcak o kadar..
Bu arada bugün tartıldım 99.1
Dün 100'düm? Ama annemdeyim şimdi, dijitalde tartıldım, ondandır, değişik tartı diye, yoksa keşke 1 günde 900 gr gitse hepp
ikbal05 25
elmaliturta 24
chika 22
neslivicdan 21
neyneyse 20
sakaleynmaster 16
file76 13
roseking35 9
ferdici 9
herşeyvataniçin 9
sementa33 9
özlemtekin 8
moonros 7
ebruli_hayat 6
prencess55 2
beyazgelincik99 2
07papatya 1
ipek61 1
ahh o eski günler
canım eylül 2010'da başladım. gerçi ay sonuydu. ekim gibi de diyebiliriz. bu kadar sürede verdim işte.
ne dükkanınız vardı canım?
:80:tebrikler canim bende bugün kızlarıma patates kızarttım ve tatmadım bile.
gurur duyuyorum kendimle:81::81::81::81::81:
Vay bana bak bee , işlerin aksama sebebi ortaya çıktı ben ne yapmışım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?