Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız bu menü ne kalori sayma diyetine mi geçtin yoksa? ama sağlıksız olmuş be kuzum ya sağlıklı ve daha sık beslensen daha iyi olcak...

yeni uyandım.Rafting yapcaktık kaçırdım uyanamadım.dün gez gez helak oldum. Şimdi dün hayalini kurduğum yoğurttan yiyecem oleyyy Şu tavuk dilimlerinden de alıp yesem diye düşünüyorum.Kararsızım.Müsli yemeyeceğim çünkü tatlı aldıkça daha çok tatlı yiyesim geliyor.Yoğurt ve kalan yulaf kepeğim en iyi çözüm galiba.:128:

kız bu menü ne kalori sayma diyetine mi geçtin yoksa? ama sağlıksız olmuş be kuzum ya sağlıklı ve daha sık beslensen daha iyi olcak...

yok canım ya dün dışardaydım ondan oldu bu menü.O saatte onu yiyince akşama bişey yemek istemedim kilo alırım diye.Yediklerimin kalorisi pakette yazıyodu ondan yazdım.yoksa bizim diyetin mantığına devam

süper olur derim hem light dondurma haftada birden fazla yapılmadığı takdirde zararı olmaz bence

Evet değişik meyvelerle de yapılabilir.. Dün ben o çilek-yoğurt-süt üçlüsünü yaptım ya, yaklaşık bi 400 ml oldu, nasıl doyurdu karnımı varya ara öğün değil direkt öğle öğünü olarak yapıcam bundan sonra

İnşallah canım ya.. :79:

Ayyy niye yazdın ki şimdi bunları ya, arada kaçamak yapacağım varsa da kalmadı artık :26:

Gerçekten sağlıksız olduğunu biliyodum ama bu kadarını bilmiyodum sağol bilgi için.. :13:

Aaaa, 22 tane mi yazmışımmm, bütün gün burdaydım tabi olcak o kadar..

Bu arada bugün tartıldım 99.1
Dün 100'düm? Ama annemdeyim şimdi, dijitalde tartıldım, ondandır, değişik tartı diye, yoksa keşke 1 günde 900 gr gitse hepp

ay ben kesin veda ediyorum kolaya ama tadı çok güzel yaww o kolayı çıkartanı bir bulsam zaten

günaydın...
vaybeaaaaa sonucuyum helal bana..ulen regl yaktın beniiiii..haftaya cuma tutmayın beni geliyorum...........

olsun canım aynen benimde bu hafta regl haftam bakalım ne .ıkacka tartıda bu cuma

caanım regl olcağın menünde de belli oluyo normalde gram gram yiyodun nerdeyse ....biraz artmış ama regl zamanı metabolizmada hızlanıyo zaten bişiycikler olmaz

oh oh regl zamanı birde az yedigini düşünsene deli gibi erir yağlar

:80: tebrikler canim bende bugün kızlarıma patates kızarttım ve tatmadım bile.

gurur duyuyorum kendimle:81::81::81::81::81:

canım hergün tartılma bazı günler şişlik olabiliyor bende hergün tartılıyordum moralim çok bozluyordu şimdi haftada bir tartılıyorum sende öyle yap.

ah ahhhhhh birde hawaide olaydık ya şimdi

ayy bende denicem bunu bakalım hem tatlı ihtiyacınıda karşılar gibime geliyor aynen benim de tüm kola içme isteğim gittiiiiiii

Son düzenleme:

Vay bana bak bee , işlerin aksama sebebi ortaya çıktı ben ne yapmışım yaaaa

ahh o eski günler

canım eylül 2010'da başladım. gerçi ay sonuydu. ekim gibi de diyebiliriz. bu kadar sürede verdim işte.

ne dükkanınız vardı canım?

Vay be süpersin bende hedefi belirledim inşallah zayıflarım yine, buarada Fotoğrafçıyım ben. Malum koşturma sezonundayız şimdi, ama şin kötü yanı öğün atlamalar çok oluyor malesef.
Şİmdide çıkmam lazım kızlarımı konservatuara gidicekler . Tiyatro bölümündeler.

ay çooookkkksevindim... sizi koladan soğutabildiysem ne mutlu bana
zaten bi süre içmeyince insan artık aramamaya başlıyor... 2 aydır içmiyorum... sadece eşim içerken çok çok istersem bir yudum tadına bakıyorum o da ayda yılda bir....
zero da da şeker yok ama bi süre sonra beyin aynı şekerli gibi algılamaya başlayıp aynı etkiyi yapıyomuş diye duydum onu da bıraktım...

:80: tebrikler canim bende bugün kızlarıma patates kızarttım ve tatmadım bile.

gurur duyuyorum kendimle:81::81::81::81::81:

Bravooo, inşallah bende öğrenicem zamanla kendimi tutmayı, kilolar gitmeye başlasın da daha fazla tutarım kesin..

Vay bana bak bee , işlerin aksama sebebi ortaya çıktı ben ne yapmışım yaaaa
Valla bende aynı ikbalcim.. Allahtan yemek yapmayı unutmamışım buraya mesaj yazıcam diye

Sabah:

2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta tavada yağsız, 3 dilim sucuk ile :78:
1 domates
1 bardak çay

Öğle
1 ince dilim kek :78:
1 sade soda

Şimdilik bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…