Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün ki menümü yazmayı unuttum

Yediklerim:

2 domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
6 yeşil zeytin

2 dilim peynirli pide
1 ayran

1por. karpuz
1 dilim ekmek

anca yemek yiyorum.

400 gr yoğurt(yarım yağlı)
3 kaşık yulaf kepeği
8 kaşık konserve bezelye

soda ve su içiyorum.

afiyet olsun kuşummm
sağol bebişim :)

offf fena kıskandım ve gaza geldim heaaaa benım daha bi 12 kilocuk fazlam var

evet canım şeker yok ama sürekli içildigi zaman dedigin gibi aynı etkiyi yapıyor olabilir.

ayyyyy şimdi bayılazaaaaimm moree (ben okurken rumlarla komsuyduk hep böyle konuşurlardı bayılazaaaimm ayyyyyyy diye ) şimdi bende açlıktan ve bu sıkıntılı havadaan bayılazaiiiiiim moree kimse yok galibaa bir sapsız damsız internet başında oturan ben miyim

Son düzenleme:
aboww kuzumm hergün gözleme ya da pide götürüyorsun spor da fazla yapmıyorsun hamura bir dur demen lazım

evet çok yiyorum hamur işini , ama spor yapıyorum kız birtek dünden önceki gün yapmadım o da iş o kadar yoğundu ki, koşturmadan fırsat kalmadı.

Aaaaa ben dün ki sporumu yazmayı unutmuşum dün yürüyüş yaptım 1 saat

maşallah maşallah.allah bidaha göstermesin kilolaları:)birde maşallah dedektif gördüm seni:)ne güzel ne güzel:)

ay iyi o zaman canım zaten iş koşuşturması da spor niyetine giriyor bu arada fotografçı olan senmiydin?

ama şimdi bence spor yapsan bile sadece yediklerini verirsin ve kilo veremezsin ama.yerinde sayarsın yani:)gerçi sana diyorumda bende bugün yedim biraz.baktım yemesemde veremiorum:)şaka bi yana.bugün bir öğrencimin sünneti vardı.2 dilim börek ama küçük,5 sarma birazda tavuklu pilav,ve 2 küçük dilim baklava yedim....aboowwww yazınca farkettim neçok yemişim.arkasınada bir türk kahvesi orta şekerliayy kendi kendime gülüyorum bugünü ben serbest gün ilan ediyorum artık.napimmm

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy afiyet olsun bacımm

sucuk ve kek akşamı hafif tutmalısın bence canum yoksa gidivermezz bu kilolarrrrr

Evet ya biliyom yememeliyim bunları, :78: ama bugün annemdeyim ve neler koyuyor önüme neleri geri çevirdim de bunları yedim bilsen, bunlar en masumlarıydı.

Akşama fırında yağsız patates ve tavuk var,onları yicem.. pilav da var ama yemiycem

Ben çalışırken iş arkadaşlarımla böyle konuşuyoduk çok eğleniyoduk valla, çok sempatik oluyo

: iyki böyle yemekler yapan annem yok bizim evde ben ne yaparsam o yenir bende otçul yaşam sürüyorum bayadır

evet ya baya eglenceli oluyooooree moree

ay iyi o zaman canım zaten iş koşuşturması da spor niyetine giriyor bu arada fotografçı olan senmiydin?

Evet canım bendim o fotoğrafçı olan iş koşturması bizde şimdilerde çok var zaten. Bir dış çekim 3 saat sürüyor ortalama bu sıcakta eriyor insan , ama işten geç çıkınca yemekte geç saate kalıyor, birde malesef dışarda yemek yemek durumunda kalıyoruz. Evde yemek yapan olmayınca

: iyki böyle yemekler yapan annem yok bizim evde ben ne yaparsam o yenir bende otçul yaşam sürüyorum bayadır

evet ya baya eglenceli oluyooooree moree

Ben evde de rahat değilim ki, kocam bakkala soda almaya giriyo kola mola çikolata falan alıyo,
e bazen ucundan alıyom alamadığımda da rüyama giriyo

Senle tanışmamıştık ayrıca, senin isim neydi elmaliturtimuu
Ben Eda, istanbuldayım,26 yaşındayım,şimdilik ev hanımıyım

ay çok doğru yaa aslında bugünde pide yedim ama hepinize söz veriyorum daha yok yemicem pide yada gözleme hepinize tek tek söz veriyorum ama öncelikle kendime söz veriyorum . Eve gider gitmez de spor yapıcam lesliyle yürüyüş yapim .

Buarada kavitazyon alıcam 2 seans bakalım nasıl olucak beğenirsem devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…