haftasonu biraz boş oluyo buralar canım herkes geziyone o kimse yok bugün burada?
ama şimdi bence spor yapsan bile dece yediklerini verirsin ve kilo veremezsin ama.yerinde sayarsın yani:)gerçi sana diyorumda bende bugün yedim biraz.baktım yemesemde veremiorum:)şaka bi yana.bugün bir öğrencimin sünneti vardı.2 dilim börek ama küçük,5 sarma birazda tavuklu pilav,ve 2 küçük dilim baklava yedim.... aboowwww yazınca farkettim neçok yemişim.arkasınada bir türk kahvesi orta şekerli ayy kendi kendime gülüyorum bugünü ben serbest gün ilan ediyorum artık.napimmm
Evet canım bendim o fotoğrafçı olaniş koşturması bizde şimdilerde çok var zaten. Bir dış çekim 3 saat sürüyor ortalama bu sıcakta eriyor insan , ama işten geç çıkınca yemekte geç saate kalıyor, birde malesef dışarda yemek yemek durumunda kalıyoruz. Evde yemek yapan olmayınca
Evet canım bendim o fotoğrafçı olaniş koşturması bizde şimdilerde çok var zaten. Bir dış çekim 3 saat sürüyor ortalama bu sıcakta eriyor insan , ama işten geç çıkınca yemekte geç saate kalıyor, birde malesef dışarda yemek yemek durumunda kalıyoruz. Evde yemek yapan olmayınca
Ben evde de rahat değilim ki, kocam bakkala soda almaya giriyo kola mola çikolata falan alıyo,
e bazen ucundan alıyom alamadığımda da rüyama giriyo
Senle tanışmamıştık ayrıca, senin isim neydi elmaliturtimuu
Ben Eda, istanbuldayım,26 yaşındayım,şimdilik ev hanımıyım
akşam menümde
4 kaşık pilav
1 porsiyon tavuk sote
yarım dlm çaavdar ekm.
1 soda
evet turtaya katılıyorum.aboww kuzumm hergün gözleme ya da pide götürüyorsun spor da fazla yapmıyorsun hamura bir dur demen lazım
akşam menümde
4 kaşık pilav
1 porsiyon tavuk sote
yarım dlm çaavdar ekm.
1 soda
hem pilav hem ekmek yemişsin kuzum
kocanı tembihle cnm almasın o öcüleri.... onunda fazla kşlosu varsa onuda rejşme ikna et hatta daha iyi olur..Ben evde de rahat değilim ki, kocam bakkala soda almaya giriyo kola mola çikolata falan alıyo,
e bazen ucundan alıyom alamadığımda da rüyama giriyo
Senle tanışmamıştık ayrıca, senin isim neydi elmaliturtimuu
Ben Eda, istanbuldayım,26 yaşındayım,şimdilik ev hanımıyım
hem pilav hem ekmek yemişsin kuzum
evet turtaya katılıyorum.
turta burda da haklıCanım pilav ekmek ne iş?:78:
canım bende yarıda farkettim ekmeği yarım bıraktım
günü toparlıyorum bayanlar.
400 gr. yoğurt
yulaf kepeği
8 kaşık Haşlanmış bezelye.
Hatta yeme işini 2 öğüne böldüm
200 gr yoğurt + yulaf kpeği
200 gr. yoğurt + bezelye
1.5 litre elmalı su.(gazsız sadece elma aroması var ve bu 1.5 litre 180 kalori falan.)
1 bardak normal su
1 bardak soda.
Su içmeye devam ediyorum.Bugün 1.5 litrelik su şişesini bitirecem inşallah !
kendimle gurur duyuyorum çünkü çikolataya tenezzül bile etmedim markette.Gofret mi ? O da ne?
ahaha arkadaşlarımda bana turta diyor bluetoothumun ismi bile elmalı turta diye
oda iyimiş zararın neresinden dönersen kardır
bende menümü yazayım unutmadan
sabah : yumurtasız menemen peynir 1 dilim ekmek
ara : orta türk kahvesi
öğlen : 4 kaşık bulgar pilavı + yoğurt
ara : 1 yarım yağlı sütle nescafe
Akşam : 1 kase pul biberli yoğurt
spor olarakdan da 1,5 saat bisiklet + aerobic bugun regl oldum ondan çok fazla spor yapamadım ya buna da şükür
canım adını soracam ayıp olmaz umarım ama turta demek daha hoşuma gidiyor açıkçası
gayet iyi turtacım.
bende bu sene pek çalışmadım cnm ya 2009 mezunuyum 2010da 75 aldım ama peşini bırakmıcam.... ücretli öğretmenlik yaptım ve hala rüyalarıma girer öğretmenlik günlerim:97: çok güzeldiiii... inş bi gün kadrolu olaraak dönücez...
hayırlı yolculuklar canım iskenderun güzel yer ya yalnız yolda yürürken bile yanıyorsun yaz aylarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?