Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada brose hiç girmedin, sınavların vardı tamam bitince paylaşımın artmalı, eğer takımda yer almayı istiyorsan gerçekten yarın en geç saat 12ye kadar kilonu bildirmelisin.

dosbacım sen hiç verdinmi kilo merak ettim, 6 öğüne geçtin değilmi, ben geçtiğim ilk hafta veremmiştim 2. hafta vermiştim.

kızlar ben çıkayım, yatayım çok yorgunum, dinleneyim yarın sabah görüşürüz. Umarım herkeste iyi haberler vardır.

hadi hodri meydan ben de itiraf edeyim, tahinli çörek
ah canım kaptanım noldu bizeeeeeee senağlamasenağlamasenağlama

patboricim akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum biliyorum ama öyle düştüki motivasyonum, yemek istiyorum, imdattt ne yapsam bilmiyorum.
canım ben de öyle bu gün akşma kadar sıktım kendimi..am akşam patlak verdimm işte.nolcak böle

aynen güzelim ben de havalar ısınınca daha düzenli yaparım herşeyi diyordum ama çok kaytardım bu hafta..umarım yarın eksilere düşmem

bu arada brose hiç girmedin, sınavların vardı tamam bitince paylaşımın artmalı, eğer takımda yer almayı istiyorsan gerçekten yarın en geç saat 12ye kadar kilonu bildirmelisin.

brose keşki bol paylaşımda bulunsan.çünkü yeni üyelerin motivasyonu çok yüksek oluyor.bize de bulaşırdı

iyi geceler meliscim ve tüm kızlar...yrın için bir mucize olmdığı sürece büyük ihtimal 300 400 gr almış olrak kara tahtaya yazılacağım..
LÜFFEN MUCıZ OLSUN!

aklıma geldi,bn küçükken de çok tombiliydim v e halime üzülürdüm..bir gün kitaplıkta bir dua buldum.altında bunu okuyanın her dileği kabul olur diyordu..ben de okudum v gözlerimi kapayıp bekldim.uyuyakalmışım..1 saat sonra uyandım.hemen aynaya koştum..ama anladım ki kilolar öle 1 saatte verilmezmiş..

Evet biliyorum bunu ..

Bugun son sinavimi verdim cok sukur .. ama cok fazla dikkat edemedim yarini cok merak ediyorum bakalim neolacak. Fazla kacamaklar yapsamda .. onceki sinav donemlerine bakarak cok fark vardi.. eskisi kadar yiyemiyorum bile :)

en azindan 7-8 hafta rahattim artik .. yarin slkl bisekilde tkrrdan basliyrm. artik burdaym ben :)

Son düzenleme:
senağlama
günaydın şekerler...ehh malum gün geldi çattı..kara listeye bildirim yapmak lazım...ama ,,,ama....ama ben 100 gr aldııııııııııııııııııııııııııımmmmmm
74.100-74.200=-100

ah canım kaptanım noldu bizeeeeeee senağlamasenağlamasenağlama
canım ben de öyle bu gün akşma kadar sıktım kendimi..am akşam patlak verdimm işte.nolcak böle

bu hafta iyi olacağız. 1 hafta kaçamak yeter dimi.

bence de canım

tamam canım bizi motive et, hep beraber incelelim. Umarım sınavların iyi geçmiştir. Hangi bölümde okuyorsun?

olsun canım 100 gr birşey değil, bu hafta telafi edersin. a.s.Ben daha tartılmadım.:1shok:

arkadaşlar hemen geçmişi okuum akşam kaynatmışsınız nekadar güzel akşam çok hastaydım acayip başaağrısı çektim mens dönemimin habercisi olur kendileri
ben buhafta79.1 kiloyum
geçen hafta 80dim galiba hatırlamıyorum ki
80-79.1/9/1,13
bu arada bugün bizim bayramımız bayram tebriklerini kabul ediyorum

günaydın kızlaaaarrrr
bugün tartı da inanamadım 400 gr bekliodum ama 900 gr vermişim
pazartesinden beri 6 öğün besleniyorum
demekki ürün falan hikaye önemli olan sağlıklı beslenmek
umarım haftaya daha iyi olur
70.900-70.00=0.900
0.9*100=90/70.900=1.27
yanlış olabilir meliscim kontrol edersin sana zahmet

merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tartıldım. 61,8 kiloyum
0,7 kg vermişim.
ama şu alttaki kilo takip çizelgesini değiştiremiyorum.
nasıl değişiyor bilmedim

patbori canımm 100 gr bişi değil inan
belki içtiğin su bile olabilir
haftaya daha iyi olacağına inan
ben cumartesi günleri kaçırmazsam o hafta çok iyi oluyor
hem sen her hafta kilo veriyordun bu hafta durması gayet normal

canım tebrikler evet 80 kiloymuşsun, geçmiş olsun, bayramın kutlu olsun a.s.

dosbacım güzel vermişsin tebrikler, haftaya daha iyi olacak eminim.

merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tartıldım. 61,8 kiloyum
0,7 kg vermişim.
ama şu alttaki kilo takip çizelgesini değiştiremiyorum.
nasıl değişiyor bilmedim

oh ohh herkes vermiş, tebrikler canım.

günaydın güzel gacılar
şişgomm gelmemişmi haleenn

ayy ben de merak ediyoreum süprizi, gelmemiş, bizi meraklandırmaya kararlı.

Ben de gidip tartılıyorum, sonucu yazacxağım.

61.5um, 200 gr vermişim, pek katkım olamadı senağlama
artık haftaya, patboricim haftaya çok dikkat edelim çok kilo verelim tamam mı.
şimdi kahvaltı yapıyorum, buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…