thanks canım hihoyyyt
yazmam tabi, yazayımda iyice motivasyonmu düşsün, kaptan yedi yol açıldı demesin kimse kaydirigubbakcemile5
ah canım kaptanım noldu bizeeeeeee senağlamasenağlamasenağlamahadi hodri meydan ben de itiraf edeyim, tahinli çörek
canım ben de öyle bu gün akşma kadar sıktım kendimi..am akşam patlak verdimm işte.nolcak bölepatboricim akşam 7den sonra bir şey yemeyince çok güzel kilo veriyorum biliyorum ama öyle düştüki motivasyonum, yemek istiyorum, imdattt ne yapsam bilmiyorum.
aynen güzelim ben de havalar ısınınca daha düzenli yaparım herşeyi diyordum ama çok kaytardım bu hafta..umarım yarın eksilere düşmemya bilemiyorum
sanıyordum ki havalar ısınınca çok daha iyi suyumu içeceğim çok daha ii sporumu yapcam ama bende isteksizlik başladı
acaba 1 beden küçük elbisemi alsam.... ama şöle çok pahalı bişey???
bu arada brose hiç girmedin, sınavların vardı tamam bitince paylaşımın artmalı, eğer takımda yer almayı istiyorsan gerçekten yarın en geç saat 12ye kadar kilonu bildirmelisin.
bu arada brose hiç girmedin, sınavların vardı tamam bitince paylaşımın artmalı, eğer takımda yer almayı istiyorsan gerçekten yarın en geç saat 12ye kadar kilonu bildirmelisin.
brose keşki bol paylaşımda bulunsan.çünkü yeni üyelerin motivasyonu çok yüksek oluyor.bize de bulaşırdı[/QUOTE .!.:Bugun faciya sona erdi :bbo: Artik burdaym ben kovasaniz bile cikmam:) Girmedigim zamanlar benimde motivasyonum dusuyo cunku
HEP BERABER .. DEVAMM..
Bugun yatip dinleneyim.. yorgunlugum ciksin.. kafam yarin iyi calissin ..sizide kendimide gaza getirmenin yollarini dusuneyim biraz :)
iyi gecler
ah canım kaptanım noldu bizeeeeeee senağlamasenağlamasenağlama
canım ben de öyle bu gün akşma kadar sıktım kendimi..am akşam patlak verdimm işte.nolcak böle
iyi geceler meliscim ve tüm kızlar...yrın için bir mucize olmdığı sürece büyük ihtimal 300 400 gr almış olrak kara tahtaya yazılacağım..
LÜFFEN MUCİZ OLSUN!
aklıma geldi,bn küçükken de çok tombiliydim v e halime üzülürdüm..bir gün kitaplıkta bir dua buldum.altında bunu okuyanın her dileği kabul olur diyordu..ben de okudum v gözlerimi kapayıp bekldim.uyuyakalmışım..1 saat sonra uyandım.hemen aynaya koştum..ama anladım ki kilolar öle 1 saatte verilmezmiş..
Evet biliyorum bunu ..
Bugun son sinavimi verdim cok sukur .. ama cok fazla dikkat edemedimyarini cok merak ediyorum bakalim neolacak. Fazla kacamaklar yapsamda .. onceki sinav donemlerine bakarak cok fark vardi.. eskisi kadar yiyemiyorum bile :)
en azindan 7-8 hafta rahattim artik .. yarin slkl bisekilde tkrrdan basliyrm. artik burdaym ben :)
Bugun faciya sona erdi :bbo: Artik burdaym ben kovasaniz bile cikmam:) Girmedigim zamanlar benimde motivasyonum dusuyo cunku
HEP BERABER .. DEVAMM..
Bugun yatip dinleneyim.. yorgunlugum ciksin.. kafam yarin iyi calissin ..sizide kendimide gaza getirmenin yollarini dusuneyim biraz :)
iyi gecler
senağlama
günaydın şekerler...ehh malum gün geldi çattı..kara listeye bildirim yapmak lazım...ama ,,,ama....ama ben 100 gr aldııııııııııııııııııııııııııımmmmmm
74.100-74.200=-100
arkadaşlar hemen geçmişi okuum akşam kaynatmışsınız nekadar güzel akşam çok hastaydım acayip başaağrısı çektim mens dönemimin habercisi olur kendileri
ben buhafta79.1 kiloyum
geçen hafta 80dim galiba hatırlamıyorum ki
80-79.1/9/1,13
bu arada bugün bizim bayramımız bayram tebriklerini kabul ediyorum
günaydın kızlaaaarrrr
bugün tartı da inanamadım 400 gr bekliodum ama 900 gr vermişim
pazartesinden beri 6 öğün besleniyorum
demekki ürün falan hikaye önemli olan sağlıklı beslenmek
umarım haftaya daha iyi olur
70.900-70.00=0.900
0.9*100=90/70.900=1.27
yanlış olabilir meliscim kontrol edersin sana zahmet
merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tartıldım. 61,8 kiloyum
0,7 kg vermişim.
ama şu alttaki kilo takip çizelgesini değiştiremiyorum.
nasıl değişiyor bilmedim
günaydın güzel gacılar
şişgomm gelmemişmi haleenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?