Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gününüz aydınnnnnnnnnnnn yüzünüz güleç olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

benim bu gün işlerim var komşuya temizlik için yardıma gitcem yine uğrarım güzellirm güzel azimli az kalorili bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmm hani enerjiii hani motivasyonnnnnnnnnnnnnn hala uyuyomusunuz ayol ahahahahaha

Kalablık çok güzel bencede , ama bence çooook uzun uzun düşünme olsun bitsin işte hele ki ilk bebek olucaksa, inan o pamuk eller kendine baktırıyor
ilk bebek 2.5 yaşında canım. bu sözlerim 2. içindi. hayırlısı artık.

evet canım misss gibim oldu
ben çok temizlik yapan biriyim eşim beni bu yüzden boşayacak
evet ben bulgurla yapılan herşeye bayılırım
ben de bayılırım.
fazla temizlikten niye boşasın eşin yaw? ne güzel işte her daim temiz ve düzgün ev.

neyneyse

the good wife ı internetten izliyorum

2 sezon finaline girdi
fırsat bulursam bakarım inşallah canım.
internetten izlemek için bir zaman ayırmak gerekiyor. tv'de olsa kaşma çay falan içerken izliyoruz, vakit geçiyor.

Hemde nasıl evde bir telaş birde kimseye birşey demiyorlar oyunları süprizmiş, küçük kıZIM (6 yaşında) arada ağızından kaçırcak oluyor ablası (10 yaşında) hemen susturuyor.
ay ay maşallah onlara. ne güzel heyecanlar bunlar.

Evet, doğru diyosun..
Son 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum ya hani, bakıyorum da, önceden çöp kovası gibiymiş benim mide
İnşallah mum gibi eriycem mummmm...
inşallah

anacığım sendeki ex de ne uyanık sanıyormuş kendini. neyseki sen iyi bir ders vermişsin ona.

gayet güzel.
ananas günü gibi olmuş

gayet güzel.

hadi hayırlı olsun. foto bekliyoruz.

150 ha at koşturmak için uygunmuş. ne kadar genişmiş canım öyle.
hadi 70 yaşındaki amcanın hatrı için affedelim senin kaçamakları

gayet güzel

50 tl zam öyle mi? bir sorsaydın 50 tl ne işe yarıyormuş?
sana şunu söyleyim bir işyerinde asla her işe koşma. mutfakta çalışacaksan sadece mutfakta çalış. yok muhasebe yapacaksan mutfağa asla girme. sen bunların hem temizliğini, hem yemeğini, hem dükkanda durmasını, hem muhasebebesini derken her naneyi yapar olmuşsun. adamların da işine geliyor tabi. 750 tl'ye bunca iş görülüyor. ayrıca sigortanı da yapmak zorunda. sigortasız işçi çalıştırmak diye bir şey mi var?
çok sinirlendim yaw. hiç utanma kalmamış insanlarda.

hadi bakalım, elbisen hayırlı olsun.

canım, siz yeni evlisiniz. o yüzden böyle şeyler en başta çok korkunç gelir. zamanla unutursun ve affedersin, tecrübeyle sabit. dilin kemiği yoktur, söyler. önemli olan kalbin ne dediği bence. ben de eşime çok kızarım ve bir sürü şey söylerim. eşim bunları duymuş olsaydı uçurumdan atlardı sanırım evlilikler böyledir. arada gerginlikler olur. mesele bu durumların nasıl hasarsız toparlanacağıdır.

bu arada bugünkü menümüde veriyim
sabah
yarım gevrek
zeytin
domates
peynir

öğle
2 türk kahvesi
1 kazandibi (2 haftadır cnm istiyodu)

akşam
3 kaşık pilav
tavuk şinitsel
sade soda
gayet güzel

sabah sabah bu enerjiyi nerden buluyon kuzu yaaa maşşallah

günaydın canım, enerjin bol olsun:)

gerçekten dediğin gibi oluyo cnm dünya başıma yıkılıyo sanki bi lafla... fazla mı hassas davranıyorum acaba... ama insan kırılıyor.. o kadar severek evlendim diyosun şimdi noldu böyle .... neyse düzeldik ama laflarına dikkat etmesse sonumuz kötü olcak heralde... bide beni yemeye çalışımıyo mu ben sana demedim diye kıvırmıyomu iyice deliriyom...

bende şimdi temizlik yapçam.. akşam arkadaşım bizde kalcak annesi babası evde yokmuş... sonrada anneme gidip halı silicem... az önce de leslie 2 mill yapmıştım...bugün baya kalori atçam inş...

hayırlı olsun canım.eee bir giy bakalımda ona göre yorum yaparız.satıcılara asla inanma ve elbise almaya gittiğinde gerçekten doğruları söyleyecek güvenilir birini al yanına.bu benim çoğu zaman annem oluyor:)napimmm kimselere güvenemiyorumm
AYNEN YA bazen dövmemek için zor tutuyorum kendimi.hele birisi benle birgün iddaya girişti.bir etek vardı.bunun fiyatı nekadar dedim verdiği cevaba bak büyük bendenimiz yok hanfendi.sanki ben ona beden sordum.etekte 44 bedendi.bu bana olur dedim.hayır o size olmaz isterseniz buyrun deneyin dedi.yüzüne fırlattım ve çıktım ordan
olur böyle şeyler bozma moralini.yarın kuyruğunu kıstırıp gelir yanına merak etme.benimkide neler söylüyor bazen.yok şu çenenden bıktım,nerden evlendim dünyaya bidaha gelsem evlenmem....v.s vs.bende diyorumki sana hakaret davası açacağım,birde gidip mor çatıya üye olacağım ordaki kadınlarla beraber gelip seni bir güzel pataklatayım diyorum:)

slm fatmacım naber nasıl gidiyor? benim de yükselenimve burcum yay:) seninle ortak nokta çooook. 1 ortak noktamız daha olsun başka bişi istemem inşallah:)

:)

saol canım,nasıl gitsin işte veriyoruz kilocukları:)azar azar ama olsun.sen nasılsın bebiş nasıl çıktımı göbecik...

selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...

hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.

haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..

sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim

bu sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...

grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım

selaaaam kızlar:90::90::90:

dün ki menümü yazıyorum

1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
1çarliston
çok çok az labne
1/2 kk beyaz peynir

1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 kk beyaz peynir

1 biber dolması
1 por. karpuz

1 paket çörekotlu ligt

1 biber dolması
1 por. karpuz

bunlar yediklerim di

şimdi sporlar

30 dak. zumba dansı
2 saat yüryüş

bu kadar
nasıl sizce

bence güzel olmuş cnm maşş sporun çok iyi

inanırmısın bugün aklımdan geçtin.. bu kızın bilgisayarı hala tamir olmadı mı acaba diye... geçmiş olsun cnm inş çabuk atlatırsın..

peki sonuç ne oldu , çok merak ettim

takma kafanı canım , her evlilikte olur öyle şeyler. hatta bence ilk yıllarında daha fazla olur. Bence hiiiç üzülme. Unutmam diyorsun, aslında özür dilerse kendin için unutmalısın. 11 yıllık evliyim ben ve unutuyor insan , unutmazsa olmuyor, kendine zararı dokunuyor, sen içten içe eriyorsun. Bence eşinle konuşmaya başladığınız zaman onu suçlamadan neler hisettiğini anlat, eğer konuşurken kavga ediyorsanız ona bir mektup yaz ve işyerine yolla yada çeketinin cebine koy okusun. ama ne olursa olsun mutlaka bu konuyu konuş sakın ihmal etme.
Hepsi geçer canım

Bye byeee.. İyi yürüyüşlerr.. :79:

Ben hala yapamadım yürüyüşümü ya.. Eşim gelinceye kaldı artık..

teşekkürler canım , öyle güzel yürüdüm ki , tam 2 saat . Eşimin akşam halı saha maçı vardı o yokken kil maskesi yaptım yüzüme yağlar aldım kendime , bir güzel bakım yaptım çok güzel bir saat geçirdim keyifli oldu

aboooov kız hiç kalori almadın mı sen bu ne açıkmışsındır. Ama ananas da çok güzel birşey yaaa pilavla güzel oluyor yemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…