bende
diğer yazdıklarına da burdan cevap vereyim. benim ex beni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı da bende eski sevgilisiyle anlaşıp onu oyuna getirdim onu anlatmıştım
annem de deli oluyor zaten ama kötü birşey ya bu kadarı da kendine zarar yani
kızlar anladım ki kızları yine en iyi kızlar anlıyo... be erkekler birascık mal... dün eşime 10 kere anlattım bi kere beni anladığından hala emin değilim ama siz bi kerede benim bile yaşayıp tam anlayamadığım şeyleri bana gösterdiniz.. hepinize teşekkür ederim...
bu arada bana dünkü olayı unutturcak başka yeni bi olay da oldu... dünden beri buzdolabımdan koku geliyo... baktım az çilek vardı bozulmmuş gibi olmuş attım... ama koku geçmedi..heralde çileğin kokusu sindi dedim... sabah buzluğu bi açtım herşey erimiş akmış... kıyma tavukdondurulmuş sebzelerim....hepsi gitti....şimdide evde servis bekliyorum... yalan oldu bugün halı silme spor falan...
Kizlaaaaar bilgisayarim bozuldu vatana millete hayirli olsun telden giriyorum su anda ama pc kadar hizli olmuyor maleseff off yaaaaa ne kadar bahtsiz bedevi bir insanim ben yaa
:13::13: süpersin yaaa ayy gülmekten bi hal oldum vallahi , kuşbeyinli şey desene kendini ne zan ettiyse artık, güzel haddini bildirmişsin . tebrikler
sıkma canını yaw. işte paravan şirket. kapı kapı gezdircek eleman arıyorlarmış demek ki. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hayırlısıyla.Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı
dün bir iş başvurusu yapmıştım kızlar bugun aradılar görüşmeye çağırdılar diye tam seviniyordum kiiiiii oda kof çıktı nasıl sinir oldum ya daha hangi pozisyon için başvurdugumu bilmiyor beni arayan kadın! beni finansal danışman pozisyonu için çağrıyorlarmış ben reklamcılık mezunuyumfinansın fsinden anlamam yok artık yaaa sonradan araştırdım baktım ki şirkete kapı kapı sigorta satışı yapan abuk sabuk şirketlerden biriymiş. insanın da vaktini boşa harcıyolar boşuna umutlandırıyorlar zaten dün başvurdum bugun aramalarından belliydi
aa canım, en korktuğum şey buzdolabının bozulmasıdır.bu arada bana dünkü olayı unutturcak başka yeni bi olay da oldu... dünden beri buzdolabımdan koku geliyo... baktım az çilek vardı bozulmmuş gibi olmuş attım... ama koku geçmedi..heralde çileğin kokusu sindi dedim... sabah buzluğu bi açtım herşey erimiş akmış... kıyma tavukdondurulmuş sebzelerim....hepsi gitti....şimdide evde servis bekliyorum... yalan oldu bugün halı silme spor falan...
yok aslında ben amerikada çok güzel vakit geçirdim. gölge düşürecek olay sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ilk zamanlar daha çok kavga ediyor çiftler. onda da bir güzellik vardır belki, kimbilir.ay cnm çok zor olmuştur amerika 'da ailen uzakta ama ne güzel hepsini atlatmışsın ve hikayenin sonuda gerçekten güzel bitmişallah bozmasın inş bundan sonrada... nazarda koyalım
tüh ya üzüldüm bilgisayarına şimdi.Kizlaaaaar bilgisayarim bozuldu vatana millete hayirli olsun telden giriyorum su anda ama pc kadar hizli olmuyor maleseff off yaaaaa ne kadar bahtsiz bedevi bir insanim ben yaa
dışarı çıkmak çocuklara çok iyi geliyor. biz de oğlumla çıktık. şimdi de uyuyacak sıpam bakalım. odasında bırakıp geliyorum, kalkıp oyun oynuyor.oğlanı dışarı çıkarıyım hava güzel serin
sıkıntıdan bana sardı küçük veled
görüşürüz
bende sinirlendim rabişşş hiç sorma yagayet güzel.
ananas günü gibi olmuş
gayet güzel.
hadi hayırlı olsun. foto bekliyoruz.
150 haat koşturmak için uygunmuş. ne kadar genişmiş canım öyle.
hadi 70 yaşındaki amcanın hatrı için affedelim senin kaçamakları
gayet güzel
50 tl zam öyle mi? bir sorsaydın 50 tl ne işe yarıyormuş?
sana şunu söyleyim bir işyerinde asla her işe koşma. mutfakta çalışacaksan sadece mutfakta çalış. yok muhasebe yapacaksan mutfağa asla girme. sen bunların hem temizliğini, hem yemeğini, hem dükkanda durmasını, hem muhasebebesini derken her naneyi yapar olmuşsun. adamların da işine geliyor tabi. 750 tl'ye bunca iş görülüyor.ayrıca sigortanı da yapmak zorunda. sigortasız işçi çalıştırmak diye bir şey mi var?
çok sinirlendim yaw. hiç utanma kalmamış insanlarda.
hadi bakalım, elbisen hayırlı olsun.
canım, siz yeni evlisiniz. o yüzden böyle şeyler en başta çok korkunç gelir. zamanla unutursun ve affedersin, tecrübeyle sabit. dilin kemiği yoktur, söyler. önemli olan kalbin ne dediği bence. ben de eşime çok kızarım ve bir sürü şey söylerim. eşim bunları duymuş olsaydı uçurumdan atlardı sanırımevlilikler böyledir. arada gerginlikler olur. mesele bu durumların nasıl hasarsız toparlanacağıdır.
gayet güzel
çok geçmiş olsun canım inşş en yakın zamanda düzelir dizinde ameliyata gerek kalmazselam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...
hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.
haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..
sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım
çok güzellll ya şu zumba dansını merak ediyom yaaselaaaam kızlar:90::90::90:
dün ki menümü yazıyorum
1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
1çarliston
çok çok az labne
1/2 kk beyaz peynir
1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1 biber dolması
1 por. karpuz
1 paket çörekotlu ligt
1 biber dolması
1 por. karpuz
bunlar yediklerim di
şimdi sporlar
30 dak. zumba dansı
2 saat yüryüş
bu kadar
nasıl sizce
sonuççç çıkıcam gibi görünüyoopeki sonuç ne oldu , çok merak ettim
rabişimmm ya yaşam koçu gibisin maşallahhçok iyi anlıyorum seni canım.
ben evlendikten sonra direk amerikaya gittik. evliliğimizin ilk yılı ailemden ve memleketimden çok uzakta geçti. her laf nasıl incitici geliyordu bu atmosferde. biraz takıştığımız bir sefer eşim laf arasında "bavulunu eline verip seni türkiyeye yollamak geçti aklımdan" dedi. bu cümlenin ne kadar facia bir şey olduğunu sanıyorum anlatmama gerek yok. şöyle bir düşününce o an bavulu alıp çıkıp gitmek gerek değil mi? ancak evlilikler böyle yürümez canım. sevgisinden ve saygısından şüphe etmediğin sürece gururundan fedakarlık edersin. bir ilişki zaten böyle zor zamanlarda güçlenir. çok uzattım ama geçenlerde eşim söylediği bu söze ve başka bir şeye daha içten içe çok pişman olduğunu söyledi. demek ki o da bunu unutmamış ama pozitif bir şekilde pişman olarak unutmamış. demem o ki eşler de pişman olur. belki sana yansıtamaz ama er ya da geç işte bir şekilde pişman olduğunu öğrenirsin.
bence daima konuşun. ne olursa olsun içine atma.söylediği sözün seni çok incittiğini karşındakini incitmeden anlat. kaş yapayım derken göz de çıkmasın.
oh oh gitsin kilocuklar gelsin bol hareket.
hoşgeldin deryacım.
grip ve dizin için de geçmiş olsun. dizin için operasyon ihtimali var demek. umarım çok tehlikeli bir şey değildir. sağlığın izin verdiği kadar aramıza uğra canım. bekleriz.
menü güzel. spor daha da bi güzel.
ha o kadar abartıyorsan kötü tabi.
yaw sen de uzat ayaklarını, bir sütlü neskafe hazırla. iç keyifle, sürekli temizlikten kim madalya almış?
evet, ben bunun için burdayım:82:
Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı
dün bir iş başvurusu yapmıştım kızlar bugun aradılar görüşmeye çağırdılar diye tam seviniyordum kiiiiii oda kof çıktı nasıl sinir oldum ya daha hangi pozisyon için başvurdugumu bilmiyor beni arayan kadın! beni finansal danışman pozisyonu için çağrıyorlarmış ben reklamcılık mezunuyumfinansın fsinden anlamam yok artık yaaa sonradan araştırdım baktım ki şirkete kapı kapı sigorta satışı yapan abuk sabuk şirketlerden biriymiş. insanın da vaktini boşa harcıyolar boşuna umutlandırıyorlar zaten dün başvurdum bugun aramalarından belliydi
selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.
haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım
teşekkürler canım , öyle güzel yürüdüm ki , tam 2 saat . Eşimin akşam halı saha maçı vardı o yokken kil maskesi yaptım yüzüme yağlar aldım kendime , bir güzel bakım yaptım çok güzel bir saat geçirdim keyifli oldu
Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı
slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak
günaydınlar herkese
günaydınlar kızlarr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gününüz aydınnnnnnnnnnnn yüzünüz güleç olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
benim bu gün işlerim var komşuya temizlik için yardıma gitcem yine uğrarım güzellirm güzel azimli az kalorili bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmm hani enerjiii hani motivasyonnnnnnnnnnnnnn hala uyuyomusunuz ayol ahahahahaha
canım, bence en iyisini yapmışsın. çalışmanın da bir insanlığı olmalı. senin patronlar, çok afedersin ama, seni eşşek yerine koyuyorlar. o kadar çalış aldığın para 750 mi yani?bende sinirlendim rabişşş hiç sorma yabaşka eleman bulun dedim 1hafta müsade istediler artık yeni bi eleman mı bulurlar naparlar bilmem
rabişimmm ya yaşam koçu gibisin maşallahh
baya kaynatmışsınız bayanlar
dün yoğun geçti gene.Gittik elbise baktım.Çok abartmışım galiba ya.Gittik pembe pembe çok tatlı bi elbise bulduk.Straplez.Ama üstüne bi bolero alcam ya da şal gibi bişey.Renk olarak abartılı belki ama severim ben pembeyi.Çok sevindim hem de indirimden aldım.125 zlotiydi,45 zlotiye aldım.Çok sevindimsonra ayakkabıcıya gittik.Ayakkabılarıma ayıldım.Harika bişey onlar.Siyah yüksek ince topuklu giyince bi 5 cm uzuyorum.ve rahat yürüdüm.Çok mutluyum.Cumayı bekliyorum.Sizi çok seviyorum
hoşgeldin canım.slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak
erken kalkmak ne çabuk zor gelmeye başladı yaw, okul biteli 1 hafta oldu olmadıŞimdi sabah yediklerimi yazıp geçmişi kontrol edecem.sabah 1 muz 1 elma 1 armut yedim.Şimdi de domates salatalık kaşar ekmek yemeyi düşünüyorum.Okula gidip der içeriği almam gerekti çok erken kalktım.ayy işkence erken kalkmak:89:
dün sabah:
3 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
Kaşar peyniri yedim.
Öğlen
2 dilim pizza yedim ya
Akşam
2 yudum kola
2 çatal d.günü pastası. ama frenledim kendimi cipslere falan ilişmedim.
su: dün 1.5 litre soda içtim.Çok mu acaba?
1.5 litre de su içtim.
spor: 1 saat yürüyüş.
sana ve koşturmacalarına hastayız deryacımhepinize günaydın..bu cümleyi sabah yazcaktım ama sabahtan beri koştur koştur..yeni yazabliyorum.. :84:
slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak
sana da selam fıstık.Çok saçmalamışlar.bu kadar da olmaz.Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı
bende
diğer yazdıklarına da burdan cevap vereyim. benim ex beni eski sevgilisiyle aldatmaya çalıştı da bende eski sevgilisiyle anlaşıp onu oyuna getirdim onu anlatmıştım
annem de deli oluyor zaten ama kötü birşey ya bu kadarı da kendine zarar yani
Hoşgeldin canım.Özlettin kendini valla.Hadi bilgisayarı da aldın hep burdasın artık.selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
günaydın...hava yine kapalı yaz gelemedi bir türlü.
makarna yerine orda salata olsa süper bi menü olurdu canımbugünkü menü
sabah 2dilim kepek ekmeğinden arasına 1dilim peynir 1dilim domates
ara 1 yulaflı burçak
öğlen 1 porsiyon makarna üstüne yoğurt üstüne boll pul biberr ve nanee yağsız hepsi
ara 1 yulaflı burçak 1 yeşilçay
akşam 3yk tavuk sote 4yk makarna sade 1yk yoğurt
ara 6 7 erik
45 dk spor +3.3,5 lt su yatana kadar 4 olurrr
ne insafsız insanlar var ya.. hiç ölmeyeceklerini düşünüyolar heralde..Hangi vicdana sığar o paraya 12 saat eleman çalıştırmak..kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim 750 verdi 50 tl mi dedim bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:
İyi yaptın canım aynı kıyafetin düşük bedenini zayıflayınca alırsın anlatırsın buyrun şöyle zayıfladım falan diyebbundan sonra bende öyle yapçam canım son 4 gündür kendi kendime uyanamaz oldum... bide insan uykudan heyecanla uyanıyo.. kötü oluyo
canım bel üstünden oturan göbişi örten kıyafetlerden bak zayıf gösterir... gerçi bende öyle oluyo basen ve kalçayı güzel saklıyo.. benim üst beden zayıf ondan... bu arada bugün bende elbise aldım...ve fazlalıklarım çıkmadı... zayıflamasdım 2 aydır mümkün değil o elbiseyi beğenip almazdım...
Çok üzüldüm canım ama kavgalar olur.gerçi ben pek bişi bilmem bu konularda..Kaptanımıza hak veriyorum..Zaman sonra geçer gider.Ve Bi arkadaşımız da bu konuyu mutlaka onla konuş demiş..Haklı..İçinde kalacağına ona söyle o da anlasın yanlış yaptığını..kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :))
Sabah: 1 dilim ananas/ elma sirkeli su
kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği/ 30 gr peynir/ azcık sucuk kavurması/ 2 sap yeşil soğan/ yarım domates/ çay
ARa: bir dilim ananasa/ yeşil çay/ siyah çay
öğlen: Bir tabak yeşil fasuye/ 2 kaşık yoğurt
ARa: neskafe/ form çay/
Akşam: koca bir kase peynirli salata
spor: yarım saat dışarda yürüyüş bu gün zamanım olmadı
geceye katılıp fotoğraf çekineceğim ve buraya da atarım onu.çok sevindim canım, cici elbisen hayırlı olsun. belki bi fotocuk bize de eklersin
erken kalkmak ne çabuk zor gelmeye başladı yaw, okul biteli 1 hafta oldu olmadı
bu arada 1.5 lt soda çok. fazlası böbrek yorar canım.
sana ve koşturmacalarına hastayız deryacımbi de senin sıpalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?