Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bitaneyede razıyımda ,allah bekletiyor işte napalım

Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder. İnşallah sen ve tüm bebek sahibi olamk isteyen herkes bebek sahibi olur, ama bence hiiiç umudunu yitirme. Ablamın 5 sene çocuğu olmadı sonra tedaviyle 1 oğlu oldu sonra bir oğlu daha oldu tedaviyle.
40 yaşında tedavi olmadan bir kızı oldu.

kız fotoğraflarını koy burayada bakalım nasil bişeyler

çok iyi anlıyorum seni canım.
ben evlendikten sonra direk amerikaya gittik. evliliğimizin ilk yılı ailemden ve memleketimden çok uzakta geçti. her laf nasıl incitici geliyordu bu atmosferde. biraz takıştığımız bir sefer eşim laf arasında "bavulunu eline verip seni türkiyeye yollamak geçti aklımdan" dedi. bu cümlenin ne kadar facia bir şey olduğunu sanıyorum anlatmama gerek yok. şöyle bir düşününce o an bavulu alıp çıkıp gitmek gerek değil mi? ancak evlilikler böyle yürümez canım. sevgisinden ve saygısından şüphe etmediğin sürece gururundan fedakarlık edersin. bir ilişki zaten böyle zor zamanlarda güçlenir. çok uzattım ama geçenlerde eşim söylediği bu söze ve başka bir şeye daha içten içe çok pişman olduğunu söyledi. demek ki o da bunu unutmamış ama pozitif bir şekilde pişman olarak unutmamış. demem o ki eşler de pişman olur. belki sana yansıtamaz ama er ya da geç işte bir şekilde pişman olduğunu öğrenirsin.
bence daima konuşun. ne olursa olsun içine atma.söylediği sözün seni çok incittiğini karşındakini incitmeden anlat. kaş yapayım derken göz de çıkmasın.

bende şimdi temizlik yapçam.. akşam arkadaşım bizde kalcak annesi babası evde yokmuş... sonrada anneme gidip halı silicem... az önce de leslie 2 mill yapmıştım...bugün baya kalori atçam inş...
oh oh gitsin kilocuklar gelsin bol hareket.

hoşgeldin deryacım.
grip ve dizin için de geçmiş olsun. dizin için operasyon ihtimali var demek. umarım çok tehlikeli bir şey değildir. sağlığın izin verdiği kadar aramıza uğra canım. bekleriz.

menü güzel. spor daha da bi güzel.

canım bben olayı biraz abartıyorum
bide bu yüzden belim filan ağrıyınca o da kızıyor
haklı aslında herşeyin fazlası zarar
ha o kadar abartıyorsan kötü tabi.
yaw sen de uzat ayaklarını, bir sütlü neskafe hazırla. iç keyifle, sürekli temizlikten kim madalya almış?

günaydın

senin bu kilo çizelgeni gördükce gaza geliyorum yaaa
evet, ben bunun için burdayım:82:

konu geçmişte kalmış ama bi kaç bişeyde ben söylemek isterim.

lütfen kendini üzme (dile kolay) kendin için üzme!
illaki evliliklerde birlikteliklerde bazen tatsız şeyler yaşanıyor, sinirlilik halinde söylenen bazı sözler insanın bütün hayatına mâl olabiliyor. ama sen ne kadar unutamam desende unutmalısın. gerçi bilirim unutmazsın unutamazsın her olumsuzlukta aklında biriken o olumsuz sözler gelir aklına hak edecek ne yaptım dersin...

ama insanın geçmişinde yaşadıkları geçmişinde kalmalıdır, geçmiş bazen geleceğin aynasıdır... geçmişini (olumsuzlukları) unutmalısın ki mutluluğu yakalaya bilesin. dediğim gibi o söz senin için söylendi yada söylenmedi yada söylenen yada söylenecek diğer sözler ve hareketler için dediklerim. umarım bütün olumsuzluklar silinir ve siz çok mutlu olursunuz cnm

saolun kızlar moral verdiğiniz için... barıştık az önce o söz içinde her yerim ağrıyodu ondan dedim diyo benle alakası yokmuş güya.... yesem mi yemesemmi bilemedim

yemiş gibi yap bir kerelik boşver

günaydııın herkese

bugün erken kalkim dedimdaha kimssecikler yok burada

bende kanelerimi siliyim o zaman zaman geçer

günaydınnnnn ayy temizlik delisi buda aynı annem gerçi benim evde iki tane köpeğim var ne kadar temiz kalabilir ki o ev annem gibi titiz bir kadın ve iki köpek aynı evde

günaydın...hava yine kapalı yaz gelemedi bir türlü.

evettt aman olsun ya o deli gibi nemli sıcak havadan iyidirr

günaydınlar herkese

günaydınnnnnn

günaydınlar kızlarr

günaydın kaptişş

günaydııııııııııııııııın canımmmmmmmm ben uyandım da malum iki yapmur yagdı ya baglantım göçtü hemen

geçmiş olsunnnn canım umarım bir an önce sağlığına kavuşursun

Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı

dün bir iş başvurusu yapmıştım kızlar bugun aradılar görüşmeye çağırdılar diye tam seviniyordum kiiiiii oda kof çıktı nasıl sinir oldum ya daha hangi pozisyon için başvurdugumu bilmiyor beni arayan kadın! beni finansal danışman pozisyonu için çağrıyorlarmış ben reklamcılık mezunuyum finansın fsinden anlamam yok artık yaaa sonradan araştırdım baktım ki şirkete kapı kapı sigorta satışı yapan abuk sabuk şirketlerden biriymiş. insanın da vaktini boşa harcıyolar boşuna umutlandırıyorlar zaten dün başvurdum bugun aramalarından belliydi

kızlarrrr show tv de miss turkey 2011 birincisi ikincisi ve üçüncüsü var vücutlarından dolayı saçlarını başlarını yolmak istiyoruuuuuuum şu anda

kızlar anladım ki kızları yine en iyi kızlar anlıyo... be erkekler birascık mal... dün eşime 10 kere anlattım bi kere beni anladığından hala emin değilim ama siz bi kerede benim bile yaşayıp tam anlayamadığım şeyleri bana gösterdiniz.. hepinize teşekkür ederim...

bu arada bana dünkü olayı unutturcak başka yeni bi olay da oldu... dünden beri buzdolabımdan koku geliyo... baktım az çilek vardı bozulmmuş gibi olmuş attım... ama koku geçmedi..heralde çileğin kokusu sindi dedim... sabah buzluğu bi açtım herşey erimiş akmış... kıyma tavukdondurulmuş sebzelerim....hepsi gitti.... şimdide evde servis bekliyorum... yalan oldu bugün halı silme spor falan...

üff cnm ya bende çok denk geldim böle işlere... bide süper bi işmiş gibi ilan vermiyolar mı heryere

ay cnm çok zor olmuştur amerika 'da ailen uzakta ama ne güzel hepsini atlatmışsın ve hikayenin sonuda gerçekten güzel bitmiş allah bozmasın inş bundan sonrada... nazarda koyalım

Son düzenleme:
Kizlaaaaar bilgisayarim bozuldu vatana millete hayirli olsun telden giriyorum su anda ama pc kadar hizli olmuyor maleseff off yaaaaa ne kadar bahtsiz bedevi bir insanim ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…