ben bitaneyede razıyımda ,allah bekletiyor işte napalım
yok cnm bekarımallah bağışlasın valla inş. ilerde benim de olur ama baya ilerde olcak bu gidişle
kızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım
bir tanesi diz hizasından biraz yukarda dar bir elbise ününde kurdelası var diğeride tafta kumaştan yerlere kadar değen yarım balık elbise aldım ki boyum yok kilom var bu balık elbiseler zayıf ve uzunlarda güzel duruyor ama yakıştı dediler aldım bilemiom valla resim koyucam daha sonra birde sizin fikrinizi alayım satıcılar herşeye güzel diyor eve gelince düşünce sardı iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi ıkmam lazım ev darman duman ka gündür ellemedim temizlik yapıcam duşalıcam akşam girer geçmişede bakarım
çok iyi anlıyorum seni canım.gerçekten dediğin gibi oluyo cnm dünya başıma yıkılıyo sanki bi lafla... fazla mı hassas davranıyorum acaba... ama insan kırılıyor.. o kadar severek evlendim diyosun şimdi noldu böyle .... neyse düzeldik ama laflarına dikkat etmesse sonumuz kötü olcak heralde... bide beni yemeye çalışımıyo mu ben sana demedim diye kıvırmıyomu iyice deliriyom...
oh oh gitsin kilocuklar gelsin bol hareket.bende şimdi temizlik yapçam.. akşam arkadaşım bizde kalcak annesi babası evde yokmuş... sonrada anneme gidip halı silicem... az önce de leslie 2 mill yapmıştım...bugün baya kalori atçam inş...
hoşgeldin deryacım.selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...
hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.
haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..
sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım
menü güzel. spor daha da bi güzel.selaaaam kızlar:90::90::90:
dün ki menümü yazıyorum
1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 salatalık
1çarliston
çok çok az labne
1/2 kk beyaz peynir
1 fincan çay az şekerli
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1/2 kk beyaz peynir
1 biber dolması
1 por. karpuz
1 paket çörekotlu ligt
1 biber dolması
1 por. karpuz
bunlar yediklerim di
şimdi sporlar
30 dak. zumba dansı
2 saat yüryüş
bu kadar
nasıl sizce
ha o kadar abartıyorsan kötü tabi.canım bben olayı biraz abartıyorum
bide bu yüzden belim filan ağrıyınca o da kızıyor
haklı aslında herşeyin fazlası zarar
evet, ben bunun için burdayım:82:günaydın
senin bu kilo çizelgeni gördükce gaza geliyorum yaaa
kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
saolun kızlar moral verdiğiniz için... barıştık az önce o söz içinde her yerim ağrıyodu ondan dedim diyo benle alakası yokmuş güya.... yesem mi yemesemmi bilemedim
günaydııın herkese
bugün erken kalkim dedimdaha kimssecikler yok burada
bende kanelerimi siliyim o zaman zaman geçer
günaydın...hava yine kapalı yaz gelemedi bir türlü.
günaydınlar herkese
günaydınlar kızlarr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fıstıklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gününüz aydınnnnnnnnnnnn yüzünüz güleç olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
benim bu gün işlerim var komşuya temizlik için yardıma gitcem yine uğrarım güzellirm güzel azimli az kalorili bir gün dilerimmmmmmmmmmmmmm hani enerjiii hani motivasyonnnnnnnnnnnnnn hala uyuyomusunuz ayol ahahahahaha
anacığım sendeki ex de ne uyanık sanıyormuş kendini. neyseki sen iyi bir ders vermişsin ona.
selam canlarım ben geldim çok şükür bilgisayarım dün akşam geldi..
ama grip olduğum ve halada hasta olduğum için geç gelebildim...
hikayemde bahsetmiştim belki hatırlayanlar vardır dizimden ameliyat olmuştumm çoookkk eskiden
o tekrar etti dizimde sıvı birikimi olmuş yine. sürekli yatma modundayım. spor yapamıyorum 15 gündür nerdeyse.
haliyle sürekli uzanmakta üstüne eklenince kilo vermem durdu. hatta vermek yerine geçen haftalarda verdiklerimi geri aldım. ameliyat olabilirim yine. dizlik verdiler onu kullanıyorum şuan.. cuma günü kaldığım yerden kilo bildirimi yapacağım. sandalyede fazla oturunca dizim şişiyor hemen. onun için sürekli giremesem de günlük mutlaka ara ara yaptıklarımı paylaşırım ve muhabbetlere dahil olmak isterim..
sizler nasılsınız sağlığınız nasıl?
umarım hepiniz ve bebişleri olanlar sağlıklı ve iyidirler... gerçekten hepinizi özledim
bu sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
2 yeşil zeytin
1 dilimden daha az ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 çatal yağsız peynir...
grip olduğum için iştahım yok bunları bile zorla yedim. midem çok bulanıyo çünkü
bu arada 5'i bir yerde çayı bıraktım. ilk diyete başladığımda sade biberiye ve sade funda suyu çok işime yaramıştı. (hazır olarak bitkicilerde suyu satılıyor)
onlara başlıycam yine. aramızda emziren ve sütü az olup diyet yapmaktan çekinen annelerimiz varsa aynı bu hazır sulardan enginar suyu var alıp kullansın çok işe yarıyor ben emzirirken kullanmıştım
günaydınnnnn ayy temizlik delisi buda aynı annem gerçi benim evde iki tane köpeğim var ne kadar temiz kalabilir ki o ev annem gibi titiz bir kadın ve iki köpek aynı evde
ayy annen mahvoluyodur
aslında elimde değil duramam ben ama çoçuk olduktan sonra daha iyiyim
öyle olmasa her dökülenin ardından sinir krizi geçirirdim.
Hayırlısı önce iyi bir eş nasip etsin, o çok önemli
ay yine kimse yok. Nerdesiniz kızlaaaaaaarrrrrr????????
ayy çok acıktım ben yaaa:18::18:
takma kafanı canım , her evlilikte olur öyle şeyler. hatta bence ilk yıllarında daha fazla olur. Bence hiiiç üzülme. Unutmam diyorsun, aslında özür dilerse kendin için unutmalısın. 11 yıllık evliyim ben ve unutuyor insan , unutmazsa olmuyor, kendine zararı dokunuyor, sen içten içe eriyorsun. Bence eşinle konuşmaya başladığınız zaman onu suçlamadan neler hisettiğini anlat, eğer konuşurken kavga ediyorsanız ona bir mektup yaz ve işyerine yolla yada çeketinin cebine koy okusun. ama ne olursa olsun mutlaka bu konuyu konuş sakın ihmal etme.
Hepsi geçer canım
kızlar anladım ki kızları yine en iyi kızlar anlıyo... be erkekler birascık mal... dün eşime 10 kere anlattım bi kere beni anladığından hala emin değilim ama siz bi kerede benim bile yaşayıp tam anlayamadığım şeyleri bana gösterdiniz.. hepinize teşekkür ederim...konu geçmişte kalmış ama bi kaç bişeyde ben söylemek isterim.
lütfen kendini üzme (dile kolay) kendin için üzme!
illaki evliliklerde birlikteliklerde bazen tatsız şeyler yaşanıyor, sinirlilik halinde söylenen bazı sözler insanın bütün hayatına mâl olabiliyor. ama sen ne kadar unutamam desende unutmalısın. gerçi bilirim unutmazsın unutamazsın her olumsuzlukta aklında biriken o olumsuz sözler gelir aklına hak edecek ne yaptım dersin...
ama insanın geçmişinde yaşadıkları geçmişinde kalmalıdır, geçmiş bazen geleceğin aynasıdır... geçmişini (olumsuzlukları) unutmalısın ki mutluluğu yakalaya bilesin. dediğim gibi o söz senin için söylendi yada söylenmedi yada söylenen yada söylenecek diğer sözler ve hareketler için dediklerim. umarım bütün olumsuzluklar silinir ve siz çok mutlu olursunuz cnm
Selaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarıııı
dün bir iş başvurusu yapmıştım kızlar bugun aradılar görüşmeye çağırdılar diye tam seviniyordum kiiiiii oda kof çıktı nasıl sinir oldum ya daha hangi pozisyon için başvurdugumu bilmiyor beni arayan kadın! beni finansal danışman pozisyonu için çağrıyorlarmış ben reklamcılık mezunuyumfinansın fsinden anlamam yok artık yaaa sonradan araştırdım baktım ki şirkete kapı kapı sigorta satışı yapan abuk sabuk şirketlerden biriymiş. insanın da vaktini boşa harcıyolar boşuna umutlandırıyorlar zaten dün başvurdum bugun aramalarından belliydi
çok iyi anlıyorum seni canım.
ben evlendikten sonra direk amerikaya gittik. evliliğimizin ilk yılı ailemden ve memleketimden çok uzakta geçti. her laf nasıl incitici geliyordu bu atmosferde. biraz takıştığımız bir sefer eşim laf arasında "bavulunu eline verip seni türkiyeye yollamak geçti aklımdan" dedi. bu cümlenin ne kadar facia bir şey olduğunu sanıyorum anlatmama gerek yok. şöyle bir düşününce o an bavulu alıp çıkıp gitmek gerek değil mi? ancak evlilikler böyle yürümez canım. sevgisinden ve saygısından şüphe etmediğin sürece gururundan fedakarlık edersin. bir ilişki zaten böyle zor zamanlarda güçlenir. çok uzattım ama geçenlerde eşim söylediği bu söze ve başka bir şeye daha içten içe çok pişman olduğunu söyledi. demek ki o da bunu unutmamış ama pozitif bir şekilde pişman olarak unutmamış. demem o ki eşler de pişman olur. belki sana yansıtamaz ama er ya da geç işte bir şekilde pişman olduğunu öğrenirsin.
bence daima konuşun. ne olursa olsun içine atma.söylediği sözün seni çok incittiğini karşındakini incitmeden anlat. kaş yapayım derken göz de çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?