Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[ı]kızlarr iyi akşamlar yarın görürşüz akşamları eşim olduğu için fazla gremiyorumm öptüm sizi [/ı]

kızlar merhaba şimdi eve geldim ve sonunda elbisemi alabildim hemde 2 tane aldım

bir tanesi diz hizasından biraz yukarda dar bir elbise ününde kurdelası var diğeride tafta kumaştan yerlere kadar değen yarım balık elbise aldım ki boyum yok kilom var bu balık elbiseler zayıf ve uzunlarda güzel duruyor ama yakıştı dediler aldım bilemiom valla resim koyucam daha sonra birde sizin fikrinizi alayım satıcılar herşeye güzel diyor eve gelince düşünce sardı iyimi yaptım kötümü bilemedim şimdi ıkmam lazım ev darman duman ka gündür ellemedim temizlik yapıcam duşalıcam akşam girer geçmişede bakarım

ananas zayıflatıyor dediler bende aldım yiyom valla aahahaha
evet canım bende biyerde okumuştum yağ yakımını hızlandırıyomuşş
spora bakkk vuvvvvv
turtam yaa haketmiş çocuk oh olmuşşş çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonuç malumm
ohohoho sen bu menülerle 1 kilodan fazla vermen lazım ipek hem ananas hem elma sirkesi herşey bi arada hem spor ve dengeli bi beslenmeeedarısı başımaa

rabişim hiç sorma regl yeni bitti geçen hafta tatlı krizi deilde misafirlikte dondurma ikram ettiler 70 yaşında amcayı kıramadım eve geldim karnım da açtııı güme gittii ev dublex deil ama 150 m2 allahtan bizim deil

hayırlı olsun elbiselerin canım giyerek resim çekil onuda ekle bakalım merak ettim karar verelim hangisi olsun diye canım

bugünkü menü

sabah 2dilim kepek ekmeğinden arasına 1dilim peynir 1dilim domates
ara 1 yulaflı burçak
öğlen 1 porsiyon makarna üstüne yoğurt üstüne boll pul biberr ve nanee yağsız hepsi
ara 1 yulaflı burçak 1 yeşilçay
akşam 3yk tavuk sote 4yk makarna sade 1yk yoğurt
ara 6 7 erik
45 dk spor +3.3,5 lt su yatana kadar 4 olurrr

kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim 750 verdi 50 tl mi dedim bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:

Son düzenleme:
günaydıııııııın ben varım

hehe sessize al valla dünya yansa sabah bakmam o telefona
bbundan sonra bende öyle yapçam canım son 4 gündür kendi kendime uyanamaz oldum... bide insan uykudan heyecanla uyanıyo.. kötü oluyo

canım bel üstünden oturan göbişi örten kıyafetlerden bak zayıf gösterir... gerçi bende öyle oluyo basen ve kalçayı güzel saklıyo.. benim üst beden zayıf ondan... bu arada bugün bende elbise aldım...ve fazlalıklarım çıkmadı... zayıflamasdım 2 aydır mümkün değil o elbiseyi beğenip almazdım...
çok zor olacak ve moralin çok bozulacak.benimde başıma gelmişti canım.hatta satıcı kadın sen kendine diktirden daha iyi olur demişti.ama o söz bile beni motive edip kilo vermeme neden olamamıştı nedense.
ay o satıcıda baya kabaymış... bi kerede ben kot arıyodum... ne giyssem beli bol oluyo bacaklar sıkıyo... adam kotlarda problem yok demez mi? sevgilimin yanında( o zaman evli değildik) ben sanki senin kotların problemli dedim... bazı ins patavatsız malesef

sevindim cnm güle güle giy... fotolarını bekliyorum..

cnm ya allah kolaylık versin... işsiz insan çok olunca patronlarda nasılsa ucuza çalıştırcak birini bulurum diyo işte... allah herkese isstediği gibi bi iş nasip etsin..

kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...

bu arada bugünkü menümüde veriyim
sabah
yarım gevrek
zeytin
domates
peynir

öğle
2 türk kahvesi
1 kazandibi (2 haftadır cnm istiyodu)

akşam
3 kaşık pilav
tavuk şinitsel
sade soda

bende 5 milde anca 4'e kadar gidebiliyorum bitiriyo beni

bence normal yürüyüş gibi değil daha fazla kalori yakıyor bence çok terletiyor ki ben çok terlemem normalde

canımmm yarın proteine dön biraz yada sebze ye bak bu gün çok karbo aldın ona göre emii kuşumm

sağol canım hiç ayrım yapmadan yiyorum sadece kalotrisine bakıyom
ama senin söylediğin doğru protein ağılıklı yarın inşallah

nasıl adamlar var hiç vicdanları yok
12 saat çalıştırıp bide maaşı çok buluyor adam yuuh yani
canım allah kolsylık versin sana inşallah daha güzel bir iş bulursun

moralini bozma canım erkekler böyle başka şeye kızıp acısını senden çıkarırlar
kafanda büyütme söylenenleri
bazen bizde ağzımızdan böyle kelimeler kaçırıyoruz

benimde yükselenim yay:)
slm fatmacım naber nasıl gidiyor? benim de yükselenimve burcum yay:) seninle ortak nokta çooook. 1 ortak noktamız daha olsun başka bişi istemem inşallah:)

sen bu kadar konuştun sonuç ne oldu? adam biraz olsun anladı mı derdini. okurken bile çok sinirleniyorum şu senin patronlara. inşallah istediğin gibi bi iş bulup çıkarsın ordan TEZ ZAMANDA:95:

slm canım ben eski takıpçilerindenim bu topğiin kopamadım bi türlü. sağolsun arkadaşlar da idare ediyolar:)

canım üzme kendini. hatasını anlar ve özür diler elbet. bazen erkekler söylemek istemedikleri şeyleri de söylüyorlar. çünkü sinirlenince düşünmeden konuşuyorlar ama senin akşamını nasıl zehir etmiştir tahmin ediyorum. bu sözü unutmam dedin. inşallah başka olumsuz söz duymazsın eşinden ama çoook duyuluyor genel olarak. sonra barışınca hepsi unutulup gidiyor:)

evet canım bende biyerde okumuştum yağ yakımını hızlandırıyomuşş

spora bakkk vuvvvvv

turtam yaa haketmiş çocuk oh olmuşşş çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonuç malumm

:

ay napayım canım spora verdim kendimi evet canım aynen daha da beter olsun

çok uyuzlar ya az paraya çok çalışacak enayi arıyorlar. dolayısıyla herkes işsiz herkes açıkta

ay canım pişman oldugundan degil de evlendikten sonra malum herkes biraz degisiyor evliligin verdigi rahatlıktan dolayı ondan kaynaklanıyor olabilir. öyle hemen kötüyü düşünme

ayy şimdiden mrk ettim nasıl olmuşş

saolun kızlar moral verdiğiniz için... barıştık az önce o söz içinde her yerim ağrıyodu ondan dedim diyo benle alakası yokmuş güya.... yesem mi yemesemmi bilemedim

günaydııın herkese

bugün erken kalkim dedimdaha kimssecikler yok burada

bende kanelerimi siliyim o zaman zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…