Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

derya ablanın sıpaları hayranım onlara
darısı sizlere...
vay vay vay menüye bak...
erken kalkmak ne çabuk zor gelmeye başladı yaw, okul biteli 1 hafta oldu olmadı
bu arada 1.5 lt soda çok. fazlası böbrek yorar canım.

sana ve koşturmacalarına hastayız deryacımbi de senin sıpalara

menümü yazayım
sabah
1 yumurta 2 grisin 1çatal peynir domates salatalık 3 bardak çay
3 kayısı kuru

öğle
küçük bir kase tavuk suyu çorbası
2 dilim ekmek

ara
1 avuç mısır patlağı 6 adet kiraz

akşam
4 kuru köfte
1 kase yoğut yemeyi düşünüyorum

1 bardak yeşil çay
2 lt su
lesli ile 5 millik yürüyüşün yarısı
oğlumla 1 saat yürüyüş
sabah kanepe ve halı silme

slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak
hoşgeldin canım aramıza

evet rabişim aynen ölee yeter artık ya dimiii

he heee yanlış duymadınm yaşam koçumuz rabişşş

kızz sabah sabah 3 bardak çay mı içtin senn az iç azzz kansız kalacan mazallahh menünün genel görünümü hoşşş ama öğlen az gibi sankim ekmek çok çorba az:84nazar:

oda arkadaşıma iyice gıcık oldum.bu kız deli edecek artık beni.sinir hayvan nolacak.Artık evimi özledim yurt hayatı bana göre değil.

kızlarr ya ne vardıda üniv. okumadım bilmiyorum ki offff kendime çok kızıyorummm çokk neyse hiçbişi için geç deil dimi daha gencim güzelim zayıflıyorum:82:

rabişşşş bu arada benim ideal kilo 60 dan biraz aşağı düşebilir kararsızımmm:84:şöle bi 56-57 hiçte fena olmazdı aslında dimi bugünlerde akşamları yediğim dondurma ve keklere nispeten cumaya kadar hafif besleneyim diyorum zaten yarın hastaneye kan vermeye gitcem öğlene kadar aç kalcammm sonrasında da protein ağırlıklı besleneyim diyorum 2-3gün ve meyve ....bizim bahçede erik kiraz var ama ben sevmiyom fazla yaa :18:
arkadaşımızın annesinin dediği gibi beni yiyeni sapıma benzetirim diyosa kilolarca yemek lazımmm

hayırlı olsun elbiselerin canım giyerek resim çekil onuda ekle bakalım merak ettim karar verelim hangisi olsun diye canım

koyucam canım akşam yorgunluktan sıra gelmedi bir türlü inşallah beğenirsin

patron milleti böyle malesef her bir halta para var işçiden ne kadar kıssa kardır zihniyeti var 50 tl ben sana vereyimde çenen kapansın bu kadar konuşuyorsun deseydin dediğin gibi çok yönlü bir çalışansan ve işe koşturuyorsan senden vazgeçmezler pazarlık sünnettir sen bir rakam belirle bundan aşağısı olmaz dersin eninde sonunda yaparlar

sevindim cnm güle güle giy... fotolarını bekliyorum..

koyucam canım

canım çok üzüldüm o an neler hissettiğini anlayabiliyorum yeni evlisiniz tüm hayatınız ikinizinde değişti insan kendi ailesiyle bile tartışıyor kaldıki o el oğlu çok normal tabi burdan yorum yapmak kolay ama inan anlıyorum seni maç izliyor dedin eğer çok tutkunuysa maçın kızar ne biliyim gol yemişlerdir falan filan sana patlamıştır sıkma canını gelir özür diler zaten ama dediğin gibi sözler unutulmuyor işte gelecek günler onlarıda unutturur umarım

ayy şimdiden mrk ettim nasıl olmuşş

popom tas gibi dışarı çıkıyormuş annemin ilk yorumu

saolun kızlar moral verdiğiniz için... barıştık az önce o söz içinde her yerim ağrıyodu ondan dedim diyo benle alakası yokmuş güya.... yesem mi yemesemmi bilemedim

ye gitsin

oda arkadaşıma iyice gıcık oldum.bu kız deli edecek artık beni.sinir hayvan nolacak.Artık evimi özledim yurt hayatı bana göre değil.
yurt hayatı zordur. neyseki çok az kaldı canım, sabretmeye çalış.

hiç bir şey için geç değil. yaşın kaç sanki, üniversite de okursun. zayıflarsın da. bunların yaşla ilgisi yok. istemen ve çaba göstermen lazım.
hedef kilonu aşağı çekebilirsin canım, problem olmaz. sen şimdilik 60'a gelme önceliğini sürdür de sonra bakarız 60 altına inme hususuna. protein ve meyve ağırlıklı beslenme fikri güzel. uygulamaya geçersen tadından yenmez

popom tas gibi dışarı çıkıyormuş annemin ilk yorumu
annenden orjinal yorum gelmiş

ben de oğluşu bir dışarı çıkarayım kızlar.
dünkü mesajları derya sayacaktı ama çok meşgul sanırım. bu mesajdan sonra müsait olan bir arkadaş sayarsa güzel olur.

ancak yemek yiyebildim , şimdi çalışmaya devam. Alsında aklımda kızları konservatura bıraktıktan sonra yürüyüş yapmak vardı ama nerdeeee. işler yoğun.
çalışim ben şimdi . görüşürüz birazdan yine

sıkma canını yaw. işte paravan şirket. kapı kapı gezdircek eleman arıyorlarmış demek ki. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hayırlısıyla.

evet yaa kıasmet artık valla

slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak

hoşgeldin canımmmm

evet ya bende inansal danışman olucakmışım finansın fsinden anlamam

ayy canım ne oldu acabakısa zamanda düelir inşallah

benimkide 5 yıllık laptop ömrü doldu dolacak sesi filan bi garipleşti

valla verdim bilgisayarcıya arkadaşımın pocden giriyorum şimdi umarım yapılır yaaaaaa :18::18:

aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizim sıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki

hoşgeldin cnm aramıza...
teşkr ederim İNŞALLAH
enginar suyu sütü arttırır cnm.
"enginar suyunun afrodizyak etkisi eskiden beri bilinmektedir, ayrıca kolestrolün baş düşmanıdır. Anne sütü arttırıcı, vücuda kuvvet verici, ateş düşürücü, mide ve bağırsak düzenleyici, kalbi güçlendirici, hazım kolaylaştırıcı etkileriyle beraber sarılık, sivilce egzama rahatsızlıklarında da kullanılmaktadır."

bende oğlumu emzirirken çok kullandım.. çünkü bir göğsümde süt yoktu. faydasını çok gördüm. diyet yaparken haliyle sütte azalma olabiliyor ondan dedim faydası olabilir diye
Hoşgeldin canım.Özlettin kendini valla.Hadi bilgisayarı da aldın hep burdasın artık.

hoşbulduk balım ... inşallah burdayım cnm

Son düzenleme:
kaç günün yorgunluğu var üzerimde ayaklar oldu balon gibi tabi yemek düzenimde berbat oldu günde 1 yada 2 öğün yedim hep dışardaydım üstüne bugün regl oldum yorgunluktu derken hepsi birleşti vücudum isyanlarda

bugün menüm şöyle

sabah
domates 3 tane
1 tanede salatalık

ara
1 küçük danone muzlu puding

öğlen
2 tane tavuk kroket
salata

ara
yeşilçay

akşam
çok az mantı
bir avuç kiraz

kızz sabah sabah 3 bardak çay mı içtin senn az iç azzz kansız kalacan mazallahh menünün genel görünümü hoşşş ama öğlen az gibi sankim ekmek çok çorba az:84nazar:

ben siyah çayı çok severi diyeten önce iki katı içerdim
yok canım bende kan çok hamilelikte ilaç kullanmadan değerler süperdi
ekmeği yavaş yavaş azaltıyorum alışkanlık çook tüketmek

ben de oğluşu bir dışarı çıkarayım kızlar.
dünkü mesajları derya sayacaktı ama çok meşgul sanırım. bu mesajdan sonra müsait olan bir arkadaş sayarsa güzel olur.

kaptan ben listede değilim ama sayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…