derya ablanın sıpalarıhayranım onlara
vay vay vay menüye bak...menüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :))
Sabah: 1 dilim ananas/ elma sirkeli su
kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği/ 30 gr peynir/ azcık sucuk kavurması/ 2 sap yeşil soğan/ yarım domates/ çay
ARa: bir dilim ananasa/ yeşil çay/ siyah çay
öğlen: Bir tabak yeşil fasuye/ 2 kaşık yoğurt
ARa: neskafe/ form çay/
Akşam: koca bir kase peynirli salata
spor: yarım saat dışarda yürüyüş bu gün zamanım olmadı
erken kalkmak ne çabuk zor gelmeye başladı yaw, okul biteli 1 hafta oldu olmadı
bu arada 1.5 lt soda çok. fazlası böbrek yorar canım.
sana ve koşturmacalarına hastayız deryacımbi de senin sıpalara
hoşgeldin canım aramızaslmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak
canım, bence en iyisini yapmışsın.çalışmanın da bir insanlığı olmalı. senin patronlar, çok afedersin ama, seni eşşek yerine koyuyorlar. o kadar çalış aldığın para 750 mi yani?
yaşam koçu ha
çok sevindim canım, cici elbisen hayırlı olsun. belki bi fotocuk bize de eklersin
kızz sabah sabah 3 bardak çay mı içtin senn az iç azzz kansız kalacan mazallahhmenümü yazayım
sabah
1 yumurta 2 grisin 1çatal peynir domates salatalık 3 bardak çay
3 kayısı kuru
öğle
küçük bir kase tavuk suyu çorbası
2 dilim ekmek
ara
1 avuç mısır patlağı 6 adet kiraz
akşam
4 kuru köfte
1 kase yoğut yemeyi düşünüyorum
1 bardak yeşil çay
2 lt su
lesli ile 5 millik yürüyüşün yarısı
oğlumla 1 saat yürüyüş
sabah kanepe ve halı silme
hayırlı olsun elbiselerin canım giyerek resim çekil onuda ekle bakalım merak ettim karar verelim hangisi olsun diye canım
kızlar bugün patronumdan maaşımı istedim zam yapcaklardı ya 50 tl zam yaptışoktayımmm çok sinirlendim 750 verdi 50 tl mi dedim bana 1000 tl veriyolarmışş ne 1000tlsi dedim sigortaya gidiyomuş hayrınamı yapıyon sigortayı dedim askeri ücret 630 dedi sen 750 alıyon dedi sanki çok veriyomuş gibi askeri ücrette 12 saat çalıştırmıyolar dedim ozaman mesayilerimi verin dedim ben bu paraya çalışamam kendinize başka eleman bulunn dedim hem 12 saat çalıştırın cumartesi full çalıştırın ne niyetine çalıştırıyonuz beni burda dedim abinizin yapca şeyleride ben yapıyorum dedim muhasebeden arıyolar mutfaktan beni çağrıyo defter önünde açmıyo beni çağrıyo anlamıyosa çalışmasın dedim çok sinirlendim yaa offf inş en yakın zamanda bi anaokulu bulurum :18:
sevindim cnm güle güle giy... fotolarını bekliyorum..
kızlar bugün arkadaşımla öğlen konak piere kahve içmeye gittim... sonra eve geldim yemek yaptım eşimle balkonda yemek yedik baya keyifli bi gündü gibiydi... sonra akşm yemekten sonra nete giriyim dedim... eşim başına oturmuş maç bakıp duruyoo.. istedim birasdan vercem birasdan vercem dedi durdu ... üfff deim hadi artık... birden bağırdı çağırdı bütün sinirimi bozdu işte neye sinirlendiyse artık bana patladı...bende çıktım gittim arkadaşıma şimdi geldim tek kelime konuşmuyorum çok üzdü beni kendi kendine allahım beni neyin içine attın dedi mutfakta... ne yaptıysam artık ... ya sinirlenince ne dediğine dikkat etmiyo yada evlendiğine pişman oldu bilemiyorum daha 1 yıllık evliyiz bide...unutmam artık o lafını...biliyorum özür dilicek ama bazı laflar sözler insanın içini kırıyo bi kere... çok moralim bozuldu... sanki kafasına silah dyadık evlenirken...
ayy şimdiden mrk ettim nasıl olmuşş
saolun kızlar moral verdiğiniz için... barıştık az önce o söz içinde her yerim ağrıyodu ondan dedim diyo benle alakası yokmuş güya.... yesem mi yemesemmi bilemedim
tamam canım, bekliyoruzgeceye katılıp fotoğraf çekineceğim ve buraya da atarım onu.
sorma rabia abla.Erken kalkmayı zaten sevmem rahata alışıp da saba erken kalkmak gerekince zor geldi.
haklısın.Ama soda tok tutuyor gibi oluyo ya.:44: daha az içelim o zaman.:92:
yurt hayatı zordur. neyseki çok az kaldı canım, sabretmeye çalış.oda arkadaşıma iyice gıcık oldum.bu kız deli edecek artık beni.sinir hayvan nolacak.Artık evimi özledim yurt hayatı bana göre değil.
hiç bir şey için geç değil. yaşın kaç sanki, üniversite de okursun. zayıflarsın da. bunların yaşla ilgisi yok. istemen ve çaba göstermen lazım.kızlarr ya ne vardıda üniv. okumadım bilmiyorum ki offff kendime çok kızıyorummm çokk neyse hiçbişi için geç deil dimi daha gencim güzelim zayıflıyorum:82:
rabişşşş bu arada benim ideal kilo 60 dan biraz aşağı düşebilir kararsızımmm:84:şöle bi 56-57 hiçte fena olmazdı aslında dimibugünlerde akşamları yediğim dondurma ve keklere nispeten cumaya kadar hafif besleneyim diyorum zaten yarın hastaneye kan vermeye gitcem öğlene kadar aç kalcammm sonrasında da protein ağırlıklı besleneyim diyorum 2-3gün ve meyve ....bizim bahçede erik kiraz var ama ben sevmiyom fazla yaa :18:
arkadaşımızın annesinin dediği gibi beni yiyeni sapıma benzetirim diyosakilolarca yemek lazımmm
annenden orjinal yorum gelmişpopom tas gibi dışarı çıkıyormuş annemin ilk yorumu
sıkma canını yaw. işte paravan şirket. kapı kapı gezdircek eleman arıyorlarmış demek ki. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hayırlısıyla.
slmm kızlarr bu gruba yeni katlıdımmm 70 kiloluk bir afet olarak
Merhaba derya,
Ben yeni adaylardanım..
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Dizin de gribin de iyileşir bi an önce inşallah..
Enginar suyundan bahsetmişsin emzire anneler için, bu sütü arttırmak için mi sadece yoksa zayiflamak için de mi?
Ooohhh mis miss
Bende kızımı yıkadım kayınvalidemle, şimdi deriiince bi uyudu kızım, yıkanınca bildiğin bayıldı yanibende ütümü yaptım ve banyo yaptım, biraz işim vardı banyoda onu hallettim, sonra maske yaptım sürdüm sürüştürdüm.. kendime geldim valla
Bende bi kere satış temsilcisi yazan bi ilana gitmiştim üniversitedeyken. Zengin insanlar şirketi arayıp birini gönderin diyo, sen de ev yada işyeri vs neresiyse gidiyosun elinde bi çanta şarap, tadım yaptırıyosun ve satıyosunAma ilanı bi okusan sanırsın uluslararası satış uzmanı falan arıyolar
Hoşgeldin canım..
100 kiloluk bi afet olarak ilk hoşgeldini ben diyim de moralin düzelsin
ayy canım ne oldu acabakısa zamanda düelir inşallah
benimkide 5 yıllık laptop ömrü doldu dolacak sesi filan bi garipleşti
kızlarr ya ne vardıda üniv. okumadım bilmiyorum ki offff kendime çok kızıyorummm çokk neyse hiçbişi için geç deil dimi daha gencim güzelim zayıflıyorum:82:
rabişşşş bu arada benim ideal kilo 60 dan biraz aşağı düşebilir kararsızımmm:84:şöle bi 56-57 hiçte fena olmazdı aslında dimibugünlerde akşamları yediğim dondurma ve keklere nispeten cumaya kadar hafif besleneyim diyorum zaten yarın hastaneye kan vermeye gitcem öğlene kadar aç kalcammm sonrasında da protein ağırlıklı besleneyim diyorum 2-3gün ve meyve ....bizim bahçede erik kiraz var ama ben sevmiyom fazla yaa :18:
arkadaşımızın annesinin dediği gibi beni yiyeni sapıma benzetirim diyosakilolarca yemek lazımmm
hoşgeldin cnm aramıza...Merhaba derya,
Ben yeni adaylardanım..
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Dizin de gribin de iyileşir bi an önce inşallah..
Enginar suyundan bahsetmişsin emzire anneler için, bu sütü arttırmak için mi sadece yoksa zayiflamak için de mi?
Hoşgeldin canım.Özlettin kendini valla.Hadi bilgisayarı da aldın hep burdasın artık.
oda arkadaşıma iyice gıcık oldum.bu kız deli edecek artık beni.sinir hayvan nolacak.Artık evimi özledim yurt hayatı bana göre değil.
deryacım hoşgeldin canım pc hallolmuş ameliyat tarihi kesinleştimi dizin için
kızz sabah sabah 3 bardak çay mı içtin senn az iç azzz kansız kalacan mazallahhmenünün genel görünümü hoşşş ama öğlen az gibi sankim ekmek çok çorba az:84 nazar:
ben de oğluşu bir dışarı çıkarayım kızlar.
dünkü mesajları derya sayacaktı ama çok meşgul sanırım. bu mesajdan sonra müsait olan bir arkadaş sayarsa güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?