hoşbuldum cnm... yok cnm 40 gün falan dizlikle kalıcam tekrar MR Çekilecek.. beklemedeyim henüz
ananasa sarmışsın iyice.faydasını mı keşfettin yoksa indirime mi girdi.
geceye katılıp fotoğraf çekineceğim ve buraya da atarım onu.
sorma rabia abla.Erken kalkmayı zaten sevmem rahata alışıp da saba erken kalkmak gerekince zor geldi.
haklısın.Ama soda tok tutuyor gibi oluyo ya.:44: daha az içelim o zaman.:92:
darısı sizlere...
Vay vay vay menüye bak...
ben de oğluşu bir dışarı çıkarayım kızlar.
dünkü mesajları derya sayacaktı ama çok meşgul sanırım. bu mesajdan sonra müsait olan bir arkadaş sayarsa güzel olur.
neyneyse 50
elmaliturta 33
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0
inş cnm... bu arada evet buzlukta b,işiy kalmadı bi çoğunu pişirdim anneme yengeme verdim hemen pişirsinler diye... ama yarısı çöpe gitti malesf.. sabahtan beride onla uğraşıyorum...sıkma canını yaw. işte paravan şirket. kapı kapı gezdircek eleman arıyorlarmış demek ki. inşallah istediğin gibi bir iş bulursun hayırlısıyla.
aa canım, en korktuğum şey buzdolabının bozulmasıdır.buzluktaki ürünler gitti sanırım. neyse sağlık olsun.
yok aslında ben amerikada çok güzel vakit geçirdim. gölge düşürecek olay sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ilk zamanlar daha çok kavga ediyor çiftler. onda da bir güzellik vardır belki, kimbilir.
canım, size de nazar boncukları koyarız inşallah bizim gibi 4 yıllık olun. zaman zaman zaman.
aynen cnm üniv. okududa noldu... meslek lisesi mezunları çalışıyo biz boşuz bazen keşke meslek lis. okusamıydım diyorum... ama vardır herşeyde bir hayır vardır bi kısmetimiz bi yerde....aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizimsıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki
50 mineyneyse 50
elmaliturta 33
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0
en yakın zaman da bende şu ananas işine giriyim...VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d
.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunlukdaha kızıma banyo yaptırıcam.. oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...
hızırmısın bajımmmmmmm..saol..
sen yükle fotoları beğeniriz cnmmmkoyucam canım akşam yorgunluktan sıra gelmedi bir türlü inşallah beğenirsin
patron milleti böyle malesef her bir halta para var işçiden ne kadar kıssa kardır zihniyeti var 50 tl ben sana vereyimde çenen kapansın bu kadar konuşuyorsun deseydin dediğin gibi çok yönlü bir çalışansan ve işe koşturuyorsan senden vazgeçmezler pazarlık sünnettir sen bir rakam belirle bundan aşağısı olmaz dersin eninde sonunda yaparlar
koyucam canım
canım çok üzüldüm o an neler hissettiğini anlayabiliyorum yeni evlisiniz tüm hayatınız ikinizinde değişti insan kendi ailesiyle bile tartışıyor kaldıki o el oğlu çok normal tabi burdan yorum yapmak kolay ama inan anlıyorum seni maç izliyor dedin eğer çok tutkunuysa maçın kızar ne biliyim gol yemişlerdir falan filan sana patlamıştır sıkma canını gelir özür diler zaten ama dediğin gibi sözler unutulmuyor işte gelecek günler onlarıda unutturur umarım
popom tas gibi dışarı çıkıyormuş annemin ilk yorumu
ye gitsin
evet rabişş daha yaşım 20 açıköğretimden başlicamm azimliyim inş böle devam ederrr kilo ve okul mevzusuuyurt hayatı zordur. neyseki çok az kaldı canım, sabretmeye çalış.
hiç bir şey için geç değil. yaşın kaç sanki, üniversite de okursun. zayıflarsın da. bunların yaşla ilgisi yok. istemen ve çaba göstermen lazım.
hedef kilonu aşağı çekebilirsin canım, problem olmaz. sen şimdilik 60'a gelme önceliğini sürdür de sonra bakarız 60 altına inme hususuna. protein ve meyve ağırlıklı beslenme fikri güzel. uygulamaya geçersen tadından yenmez
annenden orjinal yorum gelmiş
aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizimsıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki
oh ohh maşallah kızz biz kan yok diye yırtıyoz kendimizi sen maşallahhhben siyah çayı çok severi diyeten önce iki katı içerdim
yok canım bende kan çok hamilelikte ilaç kullanmadan değerler süperdi
ekmeği yavaş yavaş azaltıyorum alışkanlık çook tüketmek
kaptan ben listede değilim ama sayabilirim
neyneyse 50
elmaliturta 33
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0
bugünkü menü
sabah 2 dilim kepek ekmeğinden peynir1 dilim domates 1 dilim sandeviç
ara yeşilçay
1dilim ekmekle tereyağlı ballı yedim
öğlen 1dilim ekmek 5yk tavuk sote 2yk yoğurt
ara yok
akşam 4 küçük dilim karpuzz
3.5-4 lt su 45 dk sporr
kilo vermiyom fazla ama inceldiğim kesin42 beden aldığım pantolon sıkıyodu şimdi hafif bol gibi duruyoo
.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunlukdaha kızıma banyo yaptırıcam.. oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...
bugünkü menü
sabah 2 dilim kepek ekmeğinden peynir1 dilim domates 1 dilim sandeviç
ara yeşilçay
1dilim ekmekle tereyağlı ballı yedim
öğlen 1dilim ekmek 5yk tavuk sote 2yk yoğurt
ara yok
akşam 4 küçük dilim karpuzz
3.5-4 lt su 45 dk sporr
kilo vermiyom fazla ama inceldiğim kesin42 beden aldığım pantolon sıkıyodu şimdi hafif bol gibi duruyoo
kızlaaaaaaaaaar ben de bugün kü menümü yazayım pc bozuldu yaaaaa arkadaşımdan girebildikçe yazıcam telden de çok zor oluyoor malum
sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek + peynir + 1 yumurta + domates, salatalık
ara : karpuz
öğle : patates salatası + haydari + yarım simit
ara : 1 orta türk kahvesi
akşam : elma suyu
spor olarak da sopa + dumbell + mekik + 1,5 saat bisiklet
kaç günün yorgunluğu var üzerimde ayaklar oldu balon gibi tabi yemek düzenimde berbat oldu günde 1 yada 2 öğün yedim hep dışardaydım üstüne bugün regl oldum yorgunluktu derken hepsi birleşti vücudum isyanlarda
hoşbuldum cnm... yok cnm 40 gün falan dizlikle kalıcam tekrar MR Çekilecek.. beklemedeyim henüz
bence hoş bir meüü canımmmmbugün menüm şöyle
sabah
domates 3 tane
1 tanede salatalık
ara
1 küçük danone muzlu puding
öğlen
2 tane tavuk kroket
salata
ara
yeşilçay
akşam
çok az mantı
bir avuç kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?