Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyneyse 50
elmaliturta 33
neslivicdan 25
chika 19
ipek61 18
sakaleynmaster 17
ikbal 16
sementa33 14
özlemtekin 11
fercidi 9
moonros 8
roseking35 1
file76 0
herşeyvataniçin 0
ebruli_hayat 0
prencess55 0
beyazgelincik99 0
07papatya 0

Son düzenleme:

VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d

.regl oldum bi garibim elim kolum kalkmıyor sıpa oyun istiyor bi onu hoplatıp zıplatıp bir buraya yetmeye çalıştım..olmadı..kafamda bi dünya canım sıkkın hormonlar + diyet ...hafta içi 61.9 gördüm ya şimdi iyi 61.1 ama sıkıldım..yoruldum..akşam akşam iç açıcı değil biliyorum ama işte bugün bir garibim..ara ara neşeleniyorum sonra hopppppp hüzün..ve yorgunlukdaha kızıma banyo yaptırıcam..oğlum yaygarayı kopartacak öğlen yıkadım onu şimdi bir daha yıkayamam hemen şifayı kapar...

inş cnm... bu arada evet buzlukta b,işiy kalmadı bi çoğunu pişirdim anneme yengeme verdim hemen pişirsinler diye... ama yarısı çöpe gitti malesf.. sabahtan beride onla uğraşıyorum...
aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizim sıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki
aynen cnm üniv. okududa noldu... meslek lisesi mezunları çalışıyo biz boşuz bazen keşke meslek lis. okusamıydım diyorum... ama vardır herşeyde bir hayır vardır bi kısmetimiz bi yerde....
50 mi
VALLA KİLO VERDİRİYOR CANIM YAAA BU HAFTA BOMBA GİBİ GELİYORUM HABERİNİZ OLSUN :d
en yakın zaman da bende şu ananas işine giriyim...

kolay gelsin cnm...

sen yükle fotoları beğeniriz cnmmm
evet rabişş daha yaşım 20 açıköğretimden başlicamm azimliyim inş böle devam ederrr kilo ve okul mevzusuu
aman bacum ben okudum da ne oldu hala işsizim sıkma canını açıkögretime girersin oda üniversite nihayetinde aman yaa şöle zengin bir ana babadan doğaydık ne olurdu sanki

oh ohh maşallah kızz biz kan yok diye yırtıyoz kendimizi sen maşallahhh

emeğine sağlık cnmm

bugünkü menü
sabah 2 dilim kepek ekmeğinden peynir1 dilim domates 1 dilim sandeviç
ara yeşilçay
1dilim ekmekle tereyağlı ballı yedim
öğlen 1dilim ekmek 5yk tavuk sote 2yk yoğurt
ara yok
akşam 4 küçük dilim karpuzz

3.5-4 lt su 45 dk sporr
kilo vermiyom fazla ama inceldiğim kesin 42 beden aldığım pantolon sıkıyodu şimdi hafif bol gibi duruyoo

kızlaaaaaaaaaar ben de bugün kü menümü yazayım pc bozuldu yaaaaa arkadaşımdan girebildikçe yazıcam telden de çok zor oluyoor malum

sabah : sirkeli su 1 dilim ekmek + peynir + 1 yumurta + domates, salatalık

ara : karpuz

öğle : patates salatası + haydari + yarım simit

ara : 1 orta türk kahvesi

akşam : elma suyu

spor olarak da sopa + dumbell + mekik + 1,5 saat bisiklet

teryağıyla balın tadıda başka ben kaymak balıda çok severim... h. sonu sabah kaçamak güzel oluyor.

günler sonra menü paylaşabilecem inş, çok şükür

kahvaltı: klasik kahvaltının zeytini çok hali ve 1 dilim ekmek + 1 form çayı
ara: 2 beypazarı kurusu ve sütlü şekersiz neskafe
öğle: 2 adet zeytinyağlı enginar ve 1 dilim karpuz
ara: 2 kupa yeşilçay, yarım küçük kase badem
ara2: 1 kase kiraz ve 4-5 küçük salatalık
akşam: salata, üstünde küçük bir parça tavuk ızgara

su: 2 lt'yi geçti
spor: oğlanla öğleden önce ve sonra dışarı çıkma

[sıze=3]ahh cnmm annelik kolay değil işte herşeye yetmeye çalıyoruz benide senden bir farkın yok düzelicez ama tatile şart oldu bize [/sıze]

karbo fazla gibi geldi yarın daha hafif tutu canım ekmeği daha az ye canım

MİKEMMMEEEELLLLLLLLLLLLLL Cnımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

offf hepsi birbirini kovalamışş anlaşılan ama geçici canım az ssabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…