Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam arkadaşlar, nasılsınız
Ben düne kadar 300-400gr. eksik çıkıyordum fakat bugün eski kilomdayım. Dün çok yorumdum hâlâ ellerim ayaklarım şiş. Herhalde onun etkisi var. Ama kilo verdiğime eminim. Ben şimdi dünkü kilomu mu bugünkü kilomu mu yazayım.

evet nereuscum kesinlikle bizi ayakta tutan sendin.valla ayaklarımız ağrıdı gittinde anca oturabildik po..muz yer gördü. :roflol:

oyüzden büyüdü demiii :roflol:
benimki küçülmeye devam ediyor haftaya çayıma naniknanik
kaldığım yerden devam edicem
yararından çok zaararı var

sahi kız şişgo sordunmu canişimm

aspettamicim iyimisin canım, merak ettim seni.
Bence bugünkünü yaz, burayı bir okuyan olur, şike var sanır.
Hem haftaya verdiğin kiloyla birleşince haftaya süper olursun.

canım ya o hiç belli olmuyoki ben mesela akşamölar ıgiremiyom sadece gündüzleri giriyommm kızlar dün yediklerimi yazayım sabah klasik
öğlen bezelye
akşam ıspanak
ara yapamadım çok yoğundu ama bugünden itibaren yine ara öğün yemeye başlayacağımma.s

bu hafta umarım ben de daha iyi olurum, çünkü eşim de diyete başladı, beni yediren hep o ve annem. En azından biri diyetli oldu., Akşam artık sadece az kalorili yemekler yapacağım.

Nereuscum yolladığın diyeti inceledim de, bana pek mantıklı hgelmedi, ben aç kalırım bu diyetle.

bende öle melisim ya kısıtlı bişey uyum sağlayamıyorummmm sanırım bu hafta geçen haftaya göre hepimiz daah iyiyiyizzz demiii fındığımmmmm

13. takım **98.etap**

ad1 (57.0 / 57.2 / -0.2 / -0.35&#37
nereus (65.2 / 64.8 / 0.4 / 0.61%)
melis08 (61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32%)
dosba (70.9 / 70.0 / 0.9 / 1.27%)
aspettami (59.5 / 59.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (80.0 / 79.1 / 0.9 / 1.13%)
patbori (74.1 / 74.2 / -0.1 / -0.13%)
şişgo (61.6 / 61.0 / 0.6 / 0.97%)
sudecan (62.0 / 61.8 / 0.2 / 0.32%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (592.0 / )

brose canım sen de 12ye kadar kilonu bildirirsen listeye girebileceksin, bekliyoruz.

ıyiyim Melis teşekkür ederim. 2 haftadır çok yoğundum başka şeylerle ilgilenmeye vaktim yoktu o yüzden pek giremedim k.k'ya.
Bu hafta kilo veremedim görünüyor. 59.5 / 59.5 / 0 / 0%
Benimde annem ilaç kullandı, 5 kilo aldı ve diyete başladı. Bende 2 haftadır onun sayesinde iyi gidiyorum:)

oyüzden büyüdü demiii :roflol:
benimki küçülmeye devam ediyor haftaya çayıma naniknanik
kaldığım yerden devam edicem
yararından çok zaararı var

sahi kız şişgo sordunmu canişimm

şuanki ölçüsü fena değil ama eh işte seninki kadar olmasa da haklısın biraz büyüklüğü var tabi. :jeyyar:
bu arad melisim bana 8-9 gibi uyar evde olduğum sürece girebilirim.
şişgocum haklısın hayatım benim içinde aynı tabiki ama elimden geleni yapabilirim sanırım.melisin dediği saatler bana uygun görünüyor.biraz olsun belki paylaşımlarımız artar.
melis senin için gerçekten iyi olmuş eşinde diyetli ne güzel.eşim benden zayıf olduğu için malesef tek başıma diyete devam edeceğim.

bu arada yediklerim
sabah 1/2dilim ekmek
domatesli mantar kavurma (çok az yedim )
ara bitki çayı ve 1 tabak maydanoz
şimdi misafirliğe gidiyorum ama yine az yiyeceğim
akşam o saatler bana uyar ama bu akşam için söz veremem canlarım
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…