Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar bugün biraz yoğunum ben pek giremiyorum sizleri burda görmek en azından aşağıda görmek güzel ya nezamandır bir araya gelemiyorduk benim ders çalışmam lazım sayfa açık aradabi laf atarım size

canişimm çok teşekkür ederiim allah razı olsunn Şeniz
yani bir sorun yoksa devam edicemm
artık antibiyotikde kullanıcam
hakkınızı helal edin karışınca ölebilirim belkinn kaydirigubbakcemile3

ben mezun olamayacam bu gidişle

senide burda görmek güzel melzeyit.kolay gelsin valla işin zor umarım başarılı olursun. :Saruboceq: ben birazdan çıkacam akşama burdayım.öptüm.

canişimm çok teşekkür ederiim allah razı olsunn Şeniz
yani bir sorun yoksa devam edicemm
artık antibiyotikde kullanıcam
hakkınızı helal edin karışınca ölebilirim belkinn kaydirigubbakcemile3

canım bak kullanacağın antibiyotikk eğer çok ağırsa yani 500 mg ise çünkü 500 mg olanlar ağır a nibiyotik grubuna girer eğer öle ise çayını azalt yani 3 kez içiyosan 1 indir ben mesala 5 i bir yerdeyi sadece akşamları 8 gibi içiyom bir kezzz günde sende öle yapabilirsinnn sanırım bu çay bende işe yaradı biliyon demi ben çizelgemi değiştirmemişti ama pazartesiki kilom 62,4 dü yazmıştım sana şimdi ise 61 yani 1 kilo 300 grm demek buda ama ben çizelgeme göre ilerlemk istediiiiim o zaman 600 grm vermiş gibi oldum bide ben bünyemde şunu farkettim akşamları 1 meyve dahi olsa beni yavaşlatıyo onun için akşamları 19 dan sonra artık hiç bişey yemiycem sadece çay ve suu a.s

Himm peki ben karistirmisim ozaman
neyse haftaya zamaninda yollarim insallah.

Sagolun ..evet insallah ..gelecek hafta daha guzel sonuclar aliriz

Himm peki ben karistirmisim ozaman
neyse haftaya zamaninda yollarim insallah.

Sagolun ..evet insallah ..gelecek hafta daha guzel sonuclar aliriz

canım istersen gün içerisinde yediklerinide bizimle paylaş bizde paylaşıyoruz ve arkadaşlar birbirimize yorum yapıyoz iiy beslenmişsin .. şu fazla kaçmış ... bu nu azalt gibi bu daha iyi oluyo çünkü bizce zararsız görünen küçük bişey gözümüzden kaça bilir ama bu 13.takım varya (özellikle melis+nereus+melzeyit+ad1) onlardan hiçççççççç kaçmaz hemen binerrler ensene ona göreee bence dene işe yarayacak bak şuan ben bi dr ırmarladı mewcburen kabul ettim lihgt kola içiyom biliyom cısss ama inanın dayanamadımm 20 gündür hiç ağzıma kola sürmemeiştimmmm bi seferlik laelaelaelaelae

canım baktım 500 mg
10 tablet 5 gün alıcam ilaç
azaltayım ozaman zaten sana söylediğimden beri çayımı içmiyorum
zaten bir etkiside yok bana :1no2:

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim asagi yukariherkes kilo vermis bu gidisle ben hepinizi mezun edecegim galiba az önce misafirim gitti temizlik yapacam yürüyebilirsem bugün yürümeyi düsünüyorum aksam girebildigim sürece giririm kizlar melyezit bayramin kutlu olsun canima.s. nerus cum tekrar döndügüne cok sevindim herhalde sen bu takimin nese kaynagisin sakin bir daha ayrilmaya kalkma

canımya ben kaçırmışım ne bayramııı bu melzeyittttt

ayy canımm teşküürrr Şeniz

sanırımm biri bana küss :çok üzgünüm:

ayrıca bugü dişçiye gittiim
manak adam bana hamilemisin dedii senağlama senağlama
bu hafta kim benim koçum olcakk
zayıflamak istiyomm beennnn çok hemde çook ama çookk istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…