canım sordum bu aralar kullandığı anitbiotik varsa şayet o etkilemiş olabliri dedi 5 i bir yerde çay içiyo dedim o sebep olur mu dedim olabilir dedi bazı bitkilerin çübkü iltihap söktürücü etkisi vardır dedi bilginize sunulur nereuss hanımcığımmmmm:1hug:
ben mezun olamayacam bu gidişle
arkadaşlar bugün biraz yoğunum ben pek giremiyorum sizleri burda görmek en azından aşağıda görmek güzel ya nezamandır bir araya gelemiyorduk benim ders çalışmam lazım sayfa açık aradabi laf atarım size
canişimm çok teşekkür ederiim allah razı olsunn Şeniz
yani bir sorun yoksa devam edicemm
artık antibiyotikde kullanıcam
hakkınızı helal edin karışınca ölebilirim belkinn kaydirigubbakcemile3
Himm peki ben karistirmisim ozaman
neyse haftaya zamaninda yollarim insallah.
Sagolun ..evet insallah ..gelecek hafta daha guzel sonuclar aliriz
canım bak kullanacağın antibiyotikk eğer çok ağırsa yani 500 mg ise çünkü 500 mg olanlar ağır a nibiyotik grubuna girer eğer öle ise çayını azalt yani 3 kez içiyosan 1 indir ben mesala 5 i bir yerdeyi sadece akşamları 8 gibi içiyom bir kezzz günde sende öle yapabilirsinnn sanırım bu çay bende işe yaradı biliyon demi ben çizelgemi değiştirmemişti ama pazartesiki kilom 62,4 dü yazmıştım sana şimdi ise 61 yani 1 kilo 300 grm demek buda ama ben çizelgeme göre ilerlemk istediiiiim o zaman 600 grm vermiş gibi oldum bide ben bünyemde şunu farkettim akşamları 1 meyve dahi olsa beni yavaşlatıyo onun için akşamları 19 dan sonra artık hiç bişey yemiycem sadece çay ve suu a.s
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim asagi yukariherkes kilo vermis bu gidisle ben hepinizi mezun edecegim galiba az önce misafirim gitti temizlik yapacam yürüyebilirsem bugün yürümeyi düsünüyorum aksam girebildigim sürece giririm kizlar melyezit bayramin kutlu olsun canima.s. nerus cum tekrar döndügüne cok sevindim herhalde sen bu takimin nese kaynagisin sakin bir daha ayrilmaya kalkma
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim asagi yukariherkes kilo vermis bu gidisle ben hepinizi mezun edecegim galiba az önce misafirim gitti temizlik yapacam yürüyebilirsem bugün yürümeyi düsünüyorum aksam girebildigim sürece giririm kizlar melyezit bayramin kutlu olsun canima.s. nerus cum tekrar döndügüne cok sevindim herhalde sen bu takimin nese kaynagisin sakin bir daha ayrilmaya kalkma
canımya ben kaçırmışım ne bayramııı bu melzeyittttt
polis bayramı şekerim:sm_cool:
insanların suçlarını bilmesi ne güzel değilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?