Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah ah ne güze l bir günde ben mezun olabilecekmiyim acabaaa o günler gelecekmii yoksa sadece hayal olarak mı kalacak:uhm:

bizde o günleri görebilecek miyiz acaba ??

göreceğiz elbette hihoyyyt

tamam canım

benim yazdığım notlar çıkmıyor anlamadım ya

ne notu hayatım yazılarmı kayboldu anlamadım.

ben mezun olamayacam bu gidişle

neden ki, olacaksın ve biz kulayacağız a.s.

melisciğim kutlaman için teşekkür ediyorum insan böyle günlerde böyle küçük şeyler bekliyor arkadaşlarından hernekadar zorla kutlatmış gibi olsamda arkadaş hatrına görmezden gel

melisciğim kutlaman için teşekkür ediyorum insan böyle günlerde böyle küçük şeyler bekliyor arkadaşlarından hernekadar zorla kutlatmış gibi olsamda arkadaş hatrına görmezden gel

ben sana ve diğer arkadaşlarıma inanıyorum bunu başarıcaz inşallah hepberaber mezun olacağız.

ben de inanıyorum hepimiz gururla mezun olacağız.

Bu arada brose gelmedi listede yer almayacak. Melzeyicim listeyi yolluyorum bi kontrol edermisin

13. takım **99.etap**

ad1 (57.0 / 57.2 / -0.2 / -0.35&#37
nereus (65.2 / 64.8 / 0.4 / 0.61%)
melis08 (61.7 / 61.5 / 0.2 / 0.32%)
dosba (70.9 / 70.0 / 0.9 / 1.27%)
aspettami (59.5 / 59.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (80.0 / 79.1 / 0.9 / 1.13%)
patbori (74.1 / 74.2 / -0.1 / -0.13%)
şişgo (61.6 / 61.0 / 0.6 / 0.97%)
sudecan (62.0 / 61.8 / 0.2 / 0.32%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (592.0 / 589,1 / 2,9 / 0.49% )

Son düzenleme:
liste yinede fena değil yani 49 luk oran bana iyi göründü.geçen haftalarda diğer takımlarda 10 luk oranları görmüştüm.biz iyiyiz yaa valla iyiyiz.

.......
yanlış mesaj, 5. takıma gitmesi gwerekiyordu

hişşştttttt melis+ad ordasınız biliyom neden yazmıyonuz bakemmm sizzzzzzzzz kızlar bugün şu 60 rakamlara veda edeceğim anın hayalini kurdummmm hep şu tartı 59,9 gösterse bile çok mutlu oluppppp kendime bir ödül vercemmmmm:hooray:

liste yinede fena değil yani 49 luk oran bana iyi göründü.geçen haftalarda diğer takımlarda 10 luk oranları görmüştüm.biz iyiyiz yaa valla iyiyiz.

bence de gayet iyi.

canım annem geldi, dışarı çıkacağız hazırlanıyoruz bir yandan. Ben de 50 li rakamları görmek istiyorum.

melisim hemen sizin listeyi kontrol ediyorum beş dakkada geliyorum canım..

tamam kallisim bekliyorum.

tamam bebemmm Şeniz

canım sordum bu aralar kullandığı anitbiotik varsa şayet o etkilemiş olabliri dedi 5 i bir yerde çay içiyo dedim o sebep olur mu dedim olabilir dedi bazı bitkilerin çübkü iltihap söktürücü etkisi vardır dedi bilginize sunulur nereuss hanımcığımmmmm:1hug:

yaa ben gecmi kaldim .. sabah saat 12 den once mi veriyoruz :S
okula projelerimi verdip geldim .. bittimi yani :S anlamadim valla
80 den 79.5 olmusum ben .. yinede yazaym

yaa ben gecmi kaldim .. sabah saat 12 den once mi veriyoruz :S
okula projelerimi verdip geldim .. bittimi yani :S anlamadim valla
80 den 79.5 olmusum ben .. yinede yazaym

tebrik ederim canım evet 12 ye kadar bildiriyoruz olsun önemli olan vermiş olman zatennn haftayaa dahi iyi olursuz hepimiz inşallahhhhhh:1hug:

şişgo burdayım tabi ama iş yapıyorum aralarda da yazmaya çalışıyorum birazdan çıkacağım.arkadaşa gideceğim.ama akşam 8-9 arası burdayım nasipse.bu arada inşallah görürsün 60 ları. bende 55 görmek istiyorum. nasip olursa artık haftaya bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…