günaydın güzel gacılar
şişgomm gelmemişmi haleenn
amaann yalalbbim süpersin kız seennn
burdayım yavrucuğumm geldim ayrıca seni de çok özledim artık iyisin demi bu hafta yine bizimlesinnn :teytey:
61.5um, 200 gr vermişim, pek katkım olamadı senağlama
artık haftaya, patboricim haftaya çok dikkat edelim çok kilo verelim tamam mı.
şimdi kahvaltı yapıyorum, buralardayım.
64 .8 canımmm haftaya savaşdayıızz bilemeyoommm
çok sinirlendim 5. takımaa kötükedihüso
merhaba arkadaşlar ben de bu sabah tartıldım. 61,8 kiloyum
0,7 kg vermişim.
ama şu alttaki kilo takip çizelgesini değiştiremiyorum.
nasıl değişiyor bilmedim
kızlar günaydın yeni kilom 61 yuppiiihihoyyyt
bebişimm ben geldim burdayım ama şu kilo hesabını yapamadımm bi türlü benim için yaparmısınnnnn:asigim:
64 .8 canımmm haftaya savaşdayıızz bilemeyoommm
çok sinirlendim 5. takımaa kötükedihüso
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım.görende beni çok iyi kilo verdi zanneder.yok anacım yooookk.biz kim kilo vermek kim. -tatlicadiarzu- kızlar bu hafta gerçekten çok üzgünüm 57.2 olmuşum,200 gr aldım.ama bir yandanda seviniyorum sanırım kilomu kontrol etmeyi başarıyorum.çünkü bu hafta hem oturmalara gittim malum havalar ısındı ve misafir ağırladım,inanın herşeyden yedim ama bir tabak yerine herşeyden yarım yedim ve midemi şişirmedim.artık böyle yapabiliyorum eğer tatlılardan yememiş olsaydım inanın çok güzel kilo vermiş olurdum sanırım.şimdi bugünde ve yarında oturmaya gidecem ama bu sefer tatlılara dokunmıcam.yine azar azar yicem ve önümzdeki hafta yine kampa girecem.umarım birşeyler yapabilirim.öpüldünüz
ben demedimmi ama bu takımı ayak tutan benim diyee :roflol: kaydirigubbakcemile3
beni bunca sevdiğinizi bilmiyordum valla
bu arada paylaşım konusunda kaptan birşeyler yapalm.herkes akşam müsait olabileceği zamanı yazsın kızlar o saatlerde buluşuruz en azından.tamam herhangi bir saat vermek zor ama tahmini bir zaman yazalım en azından.yoksa ne bileyim gerçekten çok azaldı paylaşımlar herkesin motivasyonu düştü.kaptan yada sen bir saat belirle biz ona uymaya çalışamlım.
ben demedimmi ama bu takımı ayak tutan benim diyee :roflol: kaydirigubbakcemile3
beni bunca sevdiğinizi bilmiyordum valla
canım melisim sen hiç merak etme bu hafta toparlıcam kendimi.geçen hafta için gerçekten beni mazur görün o kadar bunalmıştım ki onun sıkıntısıyla hep attım kendimi dışarlara,ama inanın iyi geldi.şimdi daha iyiyim,bu gazla kendimi iyi tutarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?