Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

61.5um, 200 gr vermişim, pek katkım olamadı senağlama
artık haftaya, patboricim haftaya çok dikkat edelim çok kilo verelim tamam mı.
şimdi kahvaltı yapıyorum, buralardayım.

bebişimm ben geldim burdayım ama şu kilo hesabını yapamadımm bi türlü benim için yaparmısınnnnn:asigim:

64 .8 canımmm haftaya savaşdayıızz bilemeyoommm
çok sinirlendim 5. takımaa kötükedihüso

hadi bakalım meydan savaşıı canımya ben bi ara tam durdakladım biliyon ama işte gidin ce birden gitti hepsiii çok mutluyum bu haftada 1 kilo verebilsem süper olcak amaaa bakalımmmm kafamçokkarıştı

kızlar günaydın yeni kilom 61 yuppiiihihoyyyt

tebrikler canım beni geçtin yarım kilo, yetişeceğim haftaya, çok gitme uzaklara :)

bebişimm ben geldim burdayım ama şu kilo hesabını yapamadımm bi türlü benim için yaparmısınnnnn:asigim:

yaptım bile tatlım.

seni yazıyorum listeye tatlım bak kilo da vermişsin, ama sen listede yokmuşsun gibi davran strese g,rme, yine verirsin kiloları tamammı a.s.

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım.görende beni çok iyi kilo verdi zanneder.yok anacım yooookk.biz kim kilo vermek kim. -tatlicadiarzu- kızlar bu hafta gerçekten çok üzgünüm 57.2 olmuşum,200 gr aldım.ama bir yandanda seviniyorum sanırım kilomu kontrol etmeyi başarıyorum.çünkü bu hafta hem oturmalara gittim malum havalar ısındı ve misafir ağırladım,inanın herşeyden yedim ama bir tabak yerine herşeyden yarım yedim ve midemi şişirmedim.artık böyle yapabiliyorum eğer tatlılardan yememiş olsaydım inanın çok güzel kilo vermiş olurdum sanırım.şimdi bugünde ve yarında oturmaya gidecem ama bu sefer tatlılara dokunmıcam.yine azar azar yicem ve önümzdeki hafta yine kampa girecem.umarım birşeyler yapabilirim.öpüldünüz

sana nazarımız değdi canım, çok güzel veriyordun, aman bırakma kendini. O kadar misafirliğe 200 gr iyi, tebrik ederim yine de. Yaparsın canım sen emin ol, sana güveniyoruz, dikkat et.

bu arada paylaşım konusunda kaptan birşeyler yapalm.herkes akşam müsait olabileceği zamanı yazsın kızlar o saatlerde buluşuruz en azından.tamam herhangi bir saat vermek zor ama tahmini bir zaman yazalım en azından.yoksa ne bileyim gerçekten çok azaldı paylaşımlar herkesin motivasyonu düştü.kaptan yada sen bir saat belirle biz ona uymaya çalışamlım.

ben demedimmi ama bu takımı ayak tutan benim diyee :roflol: kaydirigubbakcemile3
beni bunca sevdiğinizi bilmiyordum valla

canım melisim sen hiç merak etme bu hafta toparlıcam kendimi.geçen hafta için gerçekten beni mazur görün o kadar bunalmıştım ki onun sıkıntısıyla hep attım kendimi dışarlara,ama inanın iyi geldi.şimdi daha iyiyim,bu gazla kendimi iyi tutarım.

ben demedimmi ama bu takımı ayak tutan benim diyee :roflol: kaydirigubbakcemile3

evet nereuscum kesinlikle bizi ayakta tutan sendin.valla ayaklarımız ağrıdı gittinde anca oturabildik po..muz yer gördü. :roflol:

aynı fikirdeyim ben de ama zorlama ile birşey olmuyor. Ne yapabiliriz diye kara kara düşüüyorum ben de. Saat her akşam 8-9 arası uyunmudur herkese? Eve gelmiş, yemek yemek oluruz, herkes listesini de yazar, hem de tam atıştırma saati herkes birbirini engeller. Ne dersiniz.

kaydirigubbakcemile5 seviyoruz tabi şekerim, alıştık çok, kardeşimizsin sen bizim.

tabi arada şart, bi de sen hiç duraklamadım hep çok iyi kilo verdin, bizler bazı haftalar durup soluklanıyoruz, ihtiyacın vardı.

ama şişgo ile melzeyit akşam giremiyorlar, girebilen herkes girsin 8-9 arası canlarım, ben burada olmaya çalışacağım, sohbete buyrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…