Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yanii kaçmadım ama gerçekten
takımda yararım yok diye üzülüyordumm
oyüzden gitmek istedimm az değilki 4.5 ay

ya ozaman ben hemen kaçmalıyım şekerim verdiğim kiloya bi bak bi hafta alıyorum bi hafta veriyoru mne olacak vallahi beni atana kadar takım gitmeyi planlamıyorum ders çalışmayı bile bıraktım şu an sadece burdayım ya gerçi bugün bayram izin verdim kendime tebrikleri alıyorum

iyi olmaya calisiyorum canim ev is derken zaman geciyor ilaclar cok kötü bas agrisi yapiyor bide yorgunluk onun haricinde iyiym simdilik 1.5 kilo almis durmdayim insallah daha fazla almadan atlatirim

kuşum allah yardımcın olsun umarım sadece bununla kalırsın tedavin daha nekadar sürecek bide zencefil iç canım sıcak suya 1kaç kaşık zencefil bir kaşık bal at oun tadını kendin ayarla romatizmal ağrılara çok iyi geliyor ben denedim çok faydasını görmüştüm kullanırken ayrıca yağ yakma özelliği var biraz acı bi tadı var ama dene

zamann uzun ama 5. aya giriyorumm eyse yazda geldi artık daha kolay geririimm
tutarsam tabi kendimi

arkadaşlar bi arkadaşım var gruba onun katılmasını istiyorum oda çok hevesli efruz7 melis bana cevap verirsen sevinirmi şeker zaten birilerini arıyoduk

melis nerelerde bugn kendini istanbulun güzel havasına attı herhalde ne güzel ya istanbul ah istanbul görmeden ölürsem gözüm arkada gider istanbul

sagol canim insallah bununla kalir canim tedavi ne kadar sürecek belli degil 6. ayda tekrar kontrolüm var tekrar degerlere bakilacak ona göre devam yada tamam denerim canim gerci ben öyle seyleri pek icemem ama ilac niyetine deneyim bakayim bi

kızlar bugün hani bayram ya bekledim belki bir çiçek gelir diye ama malesef ben neyaptım gariban ben amir beye gelen çiçekten karanfil çaldım hehehe ne yapayım kala kala başkalarının karanfiline kaldım ah ah ah gençlik ah genç olacaktım bide zayıf olsaydım gelirdi banada bi çiçek eşime sordum ne aldın diye sen bana ne aldım dedi adam ya gııııııııııııcccccccıııııııııık aslında bi gıcıklık yapsam çiçekmigöndersem utandırsam acele ceavap verinde mesai bitmeden halledem

kızlar çıkcam birazdan hepinizi çok seviyom çok özleyeceğim 2 gün boyunca 0 kaçamak yapmak istiyorum haftasonu inşallah yapabilirsem bu akşam yüzmeye gittcem c.tesi ve pazar yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşam ıspanak yiycem çok çok azzz şimdilik planım bu bakalımmm öpüyom sizi fıstıklarrrr

selam kızar...eski msjları ancakın okudum...
melzeyitim polis bayramını tebrik ederim..şekerimi istrerim..:ecrin_bebek:
kızlar negüzl muhabbet etmişsininiz..ama ben de güzel bişi yaptım...55 dk yürüyüş koşu ortaya karışık..şu an bacaklaroım da karıncalanıyo...bu hafta her gün yürüyüş yapcam bakalım..bir de arkadaş buldum kendime...inşallah güzl kilo veririm..kilo vrmdigim için moralim bozuk

ben sölimmii
gönder utandır

bence iyi düşünmüşsün gönder de utansınnn bu ekekler neden bizm kadar ince düşünemezler ki yaaaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…