üzdün sadece
karamanlı sen nasılsın şekerim
iyi olmaya calisiyorum canim ev is derken zaman geciyor ilaclar cok kötü bas agrisi yapiyor bide yorgunluk onun haricinde iyiym simdilik 1.5 kilo almis durmdayim insallah daha fazla almadan atlatirim
kuşum allah yardımcın olsun umarım sadece bununla kalırsın tedavin daha nekadar sürecek bide zencefil iç canım sıcak suya 1kaç kaşık zencefil bir kaşık bal at oun tadını kendin ayarla romatizmal ağrılara çok iyi geliyor ben denedim çok faydasını görmüştüm kullanırken ayrıca yağ yakma özelliği var biraz acı bi tadı var ama dene
melis nerelerde bugn kendini istanbulun güzel havasına attı herhalde ne güzel ya istanbul ah istanbul görmeden ölürsem gözüm arkada gider istanbul
kızlar bugün hani bayram ya bekledim belki bir çiçek gelir diye ama malesef ben neyaptım gariban ben amir beye gelen çiçekten karanfil çaldım hehehe ne yapayım kala kala başkalarının karanfiline kaldım ah ah ah gençlik ah genç olacaktım bide zayıf olsaydım gelirdi banada bi çiçek eşime sordum ne aldın diye sen bana ne aldım dedi adam ya gııııııııııııcccccccıııııııııık aslında bi gıcıklık yapsam çiçekmigöndersem utandırsam acele ceavap verinde mesai bitmeden halledem
kızlar bugün hani bayram ya bekledim belki bir çiçek gelir diye ama malesef ben neyaptım gariban ben amir beye gelen çiçekten karanfil çaldım hehehe ne yapayım kala kala başkalarının karanfiline kaldım ah ah ah gençlik ah genç olacaktım bide zayıf olsaydım gelirdi banada bi çiçek eşime sordum ne aldın diye sen bana ne aldım dedi adam ya gııııııııııııcccccccıııııııııık aslında bi gıcıklık yapsam çiçekmigöndersem utandırsam acele ceavap verinde mesai bitmeden halledem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?