canım boyum 171 belki ondandır dicem ama elbiselerde saklıyo alt kısımda kilolar
o zaman kesin vermen cnm bunları geçen gün 4 kilo pazardan bişiy aldım taşırken cnm çıktı o anda üzerimde taşıdığım fazladan 13 kiloyu düşündüm... kimbilir ne ağırlık yapıyo vücuduma...
öncelikle hoşgeldin cnm..
sana sabır ve şifa diliyorum. umarım en kısa zamanda o kilocuklardan kurtulursun ve sağlığına kavuşursun.. Sabretmen yeter..
Geçmiş olsun canım ya, annen iyiymiş şimdi Allahtan, Umarım önemli bişey değildir.
Kız tartın da baş köşedeymiş
Hepimizin öyle artık..
Bende 2. elbiseyi daha çok beğendim..:82:
Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.Neyse hislerimi paylaşayım dedim.
günaydın kızçeler
yahu dayanamadım bu sabah tartılıveriyim dedim aa bi baktım cidden vermişimtartı 94'ü gösterdi küsüratını sölemek istemiyorum öle işte :)
henüz kahvaltı yapmadım... öğlen için yemek falan hazırlıycam eşim öğlenleri geliyor yemeğe. sonra bir iki bişey yerim. görüşürüz mucuk mucuk
kızlar ben niye kilo veremiyoum yaaaa:84::84::84:
seminecim seninde durum aynıydı naptın sen aşabildin mi??? çıldırıcam gerçekten ben..... intten bakıyorum hiçbişiy bulamadım ... millet hep en az 10 kilo verdikten sonra duraklamaya girmiş... bu nedir ya ben buraya başladığımdan beri (diyetede aynı anada başladım) sadece 2,5 kilo verdim... 2,5 kilo duraklamaya girmek için erken değil mi???
kızlar ben niye kilo veremiyoum yaaaa:84::84::84:
seminecim seninde durum aynıydı naptın sen aşabildin mi??? çıldırıcam gerçekten ben..... intten bakıyorum hiçbişiy bulamadım ... millet hep en az 10 kilo verdikten sonra duraklamaya girmiş... bu nedir ya ben buraya başladığımdan beri (diyetede aynı anada başladım) sadece 2,5 kilo verdim... 2,5 kilo duraklamaya girmek için erken değil mi???
Canım ne zaman baladın bilmiyorum ama vazgeçme asla, daha da üstüne git.Ben de motivasyonumu kaybetmemeyi düşünüyorum bu kez.10,5 kilo için kendime 15Ekim'e kadar süre verdim.
günaydın cnm geçmiş olsun .....saol canım kalp ameliyatlı annem işte yokluyor arada bir böyle annem sinir hastası birde afedersiniz ama ota b.. sinirlenir derler ya aynen ondan öyle olunca da kalp durmadan yokluyor tabi.. gene fenalaştı sabaha karşı ama şimdi uyuyor iyi gibi bakalım
canımm ben de duraklama dönemine genelde 10 kilo verince girerim gene girdim sanıyorum ama ben 80 küsürlerden bu kiloya düşüp duraklamaya girdim yani demek istedigim ben de 70 lere inince duraklama giriyorum genelde demek ki bu 70 lerde bişi var
üzülme canım sopa çevir bol bol ama bel fıtıgı olan çevirebiliyormu onu bilmiyorum bak :26:
özlemmmmm bu sen misinnn çok güzelsin canım ya maşallahh çıtırrr rabbim nazardan korusun gönlüne göre versinn cnmm inşş 2 kıyafette hoşş cüpperrrr
kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugünzaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla
sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu
kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle
öğlen : mantar sote + yoğurt
Akşam : yarım ekmek tavuk döner
şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum
Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama
bu kaaaaaa canlarımm :44::44:
özlemmmmm bu sen misinnn çok güzelsin canım ya maşallahh çıtırrr rabbim nazardan korusun gönlüne göre versinn cnmm inşş 2 kıyafette hoşş cüpperrrr
günaydın cnm geçmiş olsun .....
kızlar intte okudum duraklama dönemine girince bir öğünde bol soslu koca bi tabak makarna yiyin vücut kıtlık anın bittiğini düşünsün sonra tekrar bastırın diyor... öyle mi yapsam acep....
Canım o nasıl yapılıyor acaba?
Günaydınnn kızlaarrrrr.........
Ya bişey sorucam, mesajları sayıyorum da, asterix82 nickli bi arkadaşın 2 adet msjı var, acaba takıma yeni girenlerden falan mı? Cuma yarışmasına girmek isteyenler topiğine de baktım göremedim onun ve kaptanın davet mesajını ama..?
Bilen var mı?
annene çok geçmiş olsun canım
bende bilmiyorum valla bazen arada gruba gelip yazanlar oluyor üye olmak için başvurmadan belki de onlardan biridir
20,06,2011
eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18
chika: 17
elmaliturtimuu:14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10
roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4
Belki de.. Yazmadım ben onu, kaptan gelince sorar eklerim olmazsa..
Sen napıyosun turtimu, iyi misin?Annen nasıl oldu?
20,06,2011
saol cnm keşke öyle olsa ama bende daha yağ çok malesefsaol canımmmmözlem bak bir yerde okudum az önce şöyle demiş bir spor hocasııııııı birine cevap vermişde duraklamayla ilgiside olabilir mantıksız gelmedi bana
vücudunda ne kadar az yağ kalmışsa vucüt onları yakmakta o kadar çekingen davranır. Eldeki son rezervleri yakmak istemez yani. Kilo verirken gelişim düşünmeyeceksin. Gelişim için yemen lazım Günde 6 öğün yiyeceksin ve bol protein alacaksın.
eline sağlık cnm yalnız liste eksik olmuş galiba20,06,2011
Bunlar ne ola ki arkadaşlar?Naçizane yeni üyeyim deanlamadım.
saol cnm keşke öyle olsa ama bende daha yağ çok maleseföz bacak bölgesinde...
.
saol cnm keşke öyle olsa ama bende daha yağ çok maleseföz bacak bölgesinde...
canım hergün 5 mesaj zorunluluğumuz var kurallarda okumuşsundur... gerçi devamlı paylaşımda olunca 5 mesaj hiçbişiy oluyoo yüzden hergün mesajlar sayılıyor grup üyelerince. kaptan sıraya koyuyor kimin sayıcağını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?