Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sanırım duraklama dönemi metabolizmanın yavaşlamasından oluyormuş...kkk kulübünde metabolizma hızlandırıcı çaya rastladım bi deneyim... benle birlikte denemek isteyen varsa diyede ekliyorum...
Metabolizma hızlandırıcı çay (iştahı da kesiyor)
son 2,5 ayda yaklaşık 12 kiloyu bu çayın yardımıyla verdim. Çayın tarifi ıtalya'da yaşayan ve dört ihtisaslı bir dahiliye uzmanı olan Dr. Mehtap Pasin Gualano'ya ait.

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)

Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Küçük su şişesine koyup iş yerime bile getiriyorum. ılk bir iki hafta çok bir etkisini görmemiştim ama daha sonra akşam işten geldiğimde oluşan açlık krizlerimin , tatlı krizlerimin geçtiğini gördüm. Şu anda asla yemek krizine girmiyorum Tabi bunda ara öğünlerimi ve ana öğünlerimi düzene sokmuş olmamın faydası da var. ıçindeki tarçın kan şekerini düzenlemede çok etkili. Elma da bağırsakları çalıştırıyor.

Çok hafif ve kolay bir içimi var. Tavsiye ederim arkadaşlar...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinizeee
Çok uyumuşum yine ..

günaydın canım ...
rejimde çok uyumak iyi değil sanırsam saati kur bakıyım bundan sonra en azından 10'a...bugün neyneysem de gelmedi... halbuki onun deneyimlerine ihtiyacım var hergün erkenden gelirdi... belki spora gitmiştir...
yoksam bak daha mezun olmadan bizi ekmeye mi başladı

metabolizma hızlandıran macunumdan yedim.
kahvemi aldım 2si bir arada( 60 kalori) içiyorum.
yarım saat sonra da kahvaltımı yaparım.

ellerine sağlık canım turtimuu fena degil dünden iyi sanırım canım :26: sen napıyorsun bakimm ortimuu

İyiyim canım nolsun, annemdeyim, kızımı sattım ona, yatıyolar birlikte, geldim pc başına

s
eline sağlık cnm yalnız liste eksik olmuş galiba
ör sementa33 ve sakaleynmaster yok... daha eksik var mı bilmiyorum kaptan söyler... sanırım mesaaj yazmayanlar eksik...

Onları yazmışken sildim biliyo musun? eski bi listeye baktım sadece msj sayıları olanlar yazıyodu, 0 olanlar yazılmıyo sandım, sildim :26:
Neyse, sorun olucaksa kaptan gelince düzeltirim.. yarın da onları da sayarım..:78:

biliyorum ama bütün sene okul vardı tatilin tadını biraz çıkarmak istiyorum.
ama düzene sokmak gerekli tabi.
Neyneyse ekmez bizi
Biz yardımcı olmaya çalışsak.

Kızlar zayıflayınca düşük bel pantolon üstü , kalın kemer ve dar beyaz gömlek giymek istiyorum.Göbek ve bel ince olunca çok güzel duruyor.Var mı sizin de böyle hayallerinizi süsleyen giysiler?

özlemcimm senin fotoyu gördükkk ehehehe çok şekersin bu bir öle anlattığın kadar çok bi kilo yok hani veremiyomda veremiyom 73 falan diyon ama ne 73ü63bile göstermiyonnkalça bölgesi var sanırım sende gögüs kısmı pek yok ayrıca ne zamandan beri kilo aldın ne zamandan beri bu kilo fazlalığı var ona bakmak lazım ben 72lerde yine duraklamıştı bırakmıştım 2kilo falan almış geri başlamıştım şimdi 65lerde dolanıyorum anladımki bundan sonrasını vermek biraz daha zor neden dicen çünkü ben hayatımda hiç 65 e düşmedimm vücuttaki yağlar yapışmış gitmiyoooyüzden sanırım 300-500gidiyo ama dün sporda ölçü verdim incelme baya var ve yağ oranım normalin üstünde düşmüşş eee bu kadar yağ oluncaaaoyüzden dukan diyetini yapalım diyorum ama nasıl yapcamı bilmiyorummm

olabilir gerçektenn bitmesin diye idareli kullanıyoo heralde

paylaşım için saol cnm herkesin de evinde bulunan şeyler bunlar denemekte fayda var

o macun nasıl bir macun kii

İyiyim canım nolsun, annemdeyim, kızımı sattım ona, yatıyolar birlikte, geldim pc başına

:

ohhhhhhh anneler ne günler içindir dimi

Kızlar zayıflayınca düşük bel pantolon üstü , kalın kemer ve dar beyaz gömlek giymek istiyorum.Göbek ve bel ince olunca çok güzel duruyor.Var mı sizin de böyle hayallerinizi süsleyen giysiler?

ahhhhhhh ahhhhhhhh neler var neler benim mini etekler elbiseler hayalim :82:

kendi vücudumuz bile bize kazık atıyor arkadaşşşş

Evet , biyolojik saatim çaldı , hiç şaşmaz , iş yerinde yemek saati.Gidelim bakalım nasipte ne yemek var?

afiyett olsun cnmmmm

çok geçmiş olsun cnm benim tekrardan...

teşkr ederim

duraklama döneminde vucudunu şoka sokarsın ya çok yersin yada hiç bişi yemezsin

saol cnm moralimi düzelttin

nie moralini bozuyosun ki anlamadım çok güzelsin ve hiç kilolu değilsin..
20,06,2011

eski_bir_masal: 24 :118:
Heavennn: 20
dryrgp: 18

chika: 17
elmaliturtimuu: 14
ipek61: 11
ozlemmtekinn: 10

roseking35: 9
neyneyse: 8
moonros: 8
neslivicdan: 6
_ferdici_: 4
eline sağlık cnm

canım kahveyi ikiye bölüp daha küçük fincandan iç.. gün içinde iki kez içersin.. 120 kalori alacağına 60 kalori alırsın

var var olmazmı cnm... geçenlerde çok beğendiğim bi pantolon aldım.. tek hayalim şuan onun içine girebilmek

sorun olmaz heralde canım küçük bir ekleme sadece...

canım benim hayalimde hep şöyle bi kot var bol kesim yandan düşük cepli çok açık mavi buz mavisi sanırım... kesim bol olmasına rağmen belden oturtmalı olucak ve ben incecik görünücem içinde üzerinede kolsuz güzel bi bady....

merhaba haftasonu babalar günü olması ve babamın şehirdışında olması dolayısıyla haftasonu şehirdışına çıktım ve yazamadım.

Dün yediklerim :sabah:1 kibrit kutusu peynir.1 dilim unonun 39 kalorilik ekmeğinden,1 form çay.
öğlen 1 form çay,1 adet kadınbudu köfte,1 tabak salata yağsız.
akşam: 5 badem,1 tabak ton balıklı yağsız salata.

bugun yediklerim: bir form çay,1 kibrit kutusu peynir,1 dilim unonun 39 kalorilik ekmeğinden
öğlen:1 kase mercimek çorbası,1 tabak musakka.
form çayını 2 gibi içmeyi düşünüyorm bakalım.

kılom 70 kısmet olursa bu hafta 68i görmek istiyorum.

canım benim kilo geçmişi şöyle;
yaklaşık 6 yıl önce 67 kiloyken eşimle tanıştım akşam yemeklerini azaltıp spora başladım aşkı da ekleyince 60 kiloya düştüm... 6-7 ay öyle kaldı sonra birlikte çok dışarda yemek yemeye başladık önce 65 sonra 69 oldum...spor salonunua başladım 3 ay inceldim ama kilo pek vermedim... sporu bırakır bırakmaz ki yaklaşık 2 sene önce oluyor buda 75 oldum evlenirken geçen sene gelinlikçiye kızdım o şişman gösterdi bu şişman gösterdi inat ettim 70 e düştüm bir ayda gelinlikçi bile şaşırdı müthiş incelme oldu belde... evlendikten sonra gece çerezleri malum 79 u gördüm... 2 ay önce kendi başıma bir diyetle 74 e indim... buraya başlaığımda ise 75.8 dim.. ve 1 ay oldu 2.5 kilo verdim... öyle fazla bi kaçamağımda yok ama bu sefer gitmiyolar sanki... ben yine 60 olmayı çooookkkkkkkkkkkkk istiyorum....

aynı şekilde bende istiyorum ama daha yolun çok başındayım

Benim geçen kış vardı böyle isteklerim giyeceğim herşeyi giydim ama bir baktım ki zaten ince olunca ne giysen yakışıyor.
Şimdi zayıflayayım da yeter diyorum.

İkisi bir arada , şekerli mi?SÜt tozlu olan mı?Süt tozlu olandan bahsediyorsan kalorisini çok yazmışsın gibi geldi bana?

İkisi bir arada, hmm şu nescafe ikisi bir aradalar var ya onlardan.
Şekersiz yani.
Arkasına baktım da ondan yazdım.

günaydıııııııııın ayy o kadar uyuma kızz zaten gğn dediğin hemencicin geçip gidiveriyoor birde yarısını uyuyarak geçirme

Tatildeyim, yaz okuluna da gideceğim o yüzden birşey yapmadan geçiriyorum günümü sadece keyif.

Aaa bu kesinlikle çok mantıklı.
bu fincanı da içtim ama bundan sonra öyle yapacağım.

Bir de metabolizma hızlandırıcı macun için alıntı yapmıştım ama çıkmamış burada.
İçindekileri tam hatırlamıyorum ama bakıp yazacağım ayrıntılı bir şekilde.
3-4 ay önce almış ama kullanmamıştım.
Faydası da var mı bilemiyorum ama deneyeceğim bakalım.

Kızlar bir fıkra okudum çok hoşuma gitti, sizinle paylaşmak istedim ..

kadın eve geldiğinde kocasını mutfakta sinek öldürürken görür ve sorar:
�ne yapıyorsun?
� sinek yakalıyorum...
� öldürebildin mi bari?
� evet, 3 erkek ve 2 tane dişi yakaladım!
şaşkınlık içerisinde sordu kadın:
�dişi sinekle erkek sineği nasıl ayırt edebildin?
� 3 tanesi bira şişesinin üstünde, 2 tanesi de telefonun üstündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…