Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım iş sporda bitiyor bence dans et bol bol en zevkliside bu sanırım aç roman bir roman havası bol su bol hareket içebildiğin kadar sıvı tüket form çay birde akşam yemeği yeme mesela onun yerine bir avuç leblebi ye derim hem böylelikle hızlı verdiğin kiloları almazsın çünkü bol hareket etmiş olucaksın

hoşgeldin canım

hoşgeldin canım burada motivasyon yüksek hepimiz ama öyle ama böyle başarıyoruz yeterki kararlı olalım

hoşgeldin canım aramıza

resimlerini bekliyoruz canım eminim çok yakışmıştır

canım kayısı kurusu yiyebilirsin mesela yada meyveli yoğurt yapabilirsin yada elmanın üstüne tarçın serperek yiyebilirsin

8 aylık bir kızım var hamilelik döneminde aldığım kiloları vermek yerine üstüne kilo aldım şuan 83 kiloyum nasıl kurtulucam bu kilolardan yaaaaa

8 aylık bir kızım var hamilelik döneminde aldığım kiloları vermek yerine üstüne kilo aldım şuan 83 kiloyum nasıl kurtulucam bu kilolardan yaaaaa

canım sanırım emziriyorsun büyük ihtimalle bu bir avantaj öncelikle kendine bir yeme düzeni oluştur beyaz et balık gibi yiyecekleri öğlen ye akşamada sebze ağırlık beslenmeye çalış ara öğünleri atlamamak bence en iyisi metabolizmayı yavaşlatmamak adına 6 öğünde az az sık sık yiyerek ve tabiki spor günde hiç olmadı yarım saat spor yapmaya çalış fırsatın varsa eğer yoksa bunu gün içinde bölmede iyi olur mesela 10 dakika beline çalış gün içerisinde bir 10 dakikada bacak hareketleri böyle akşama kadar 10 ar dakika hareket yapsan ohoo cidid bir spor olur.

şuan yine çıkmam lazım kardeşim başımda of ya sıra bana gelmiyor bir türlü o kalktığında ben giricem tabi kalkarsa işi bırakmış o yüzden öyle dedim bu arada tartı beni bu sabah sevindirdi cuma günü 67.600 düm bugün 66.400 düğün stresi derken bol hareket oldu maşallah inşallah kalıcıdır bakalım cumaya kadar ne olucak yarın yine dışarı çıkıcam kargoya uğramam lazım. ordan eve geçerim büyük ihtimalle gelip spor yapıcam

bi saattir uğraşıyorum kızlar anca koyabildim ... 2. elbisenin askısının biri mağazada kalmışşşş yarın boşu boşuna gene gidicem aşağıya artık... bu arada yorumlarınızıda bekliyorum... bende biras geçmişe dalıyım sonrada menümü yazarım...

şanslı günüdeymişsin fıstık ip bile atlamış yaaa helal sana valla

sorma canım şanslı başladım da sonrası biraz hüsran oldu yazarım birazdan

ayy nerdeeee bacum yok canım 2,5 haftadır burdayım ama diyete tam olarak mayısın 9'unda başladım. 1,5 ayda verdim yani oturmuş kilolar degildi zaten giden son 3 4 ayda aldıgım kilolardı. bundan sonrası zor olacak

inş. ortimuuuuu valla dans etmek çok iyi bak hem keyiflide

yada imza toplayıp beni attırırlar zaten 2 dene köpegim var evde havlıyorlar bütün gün Allahtan alt ve üst komşularımız çalışan insanlarda pek evde olmuyorlar

kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugün zaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla

sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu

kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle

öğlen : mantar sote + yoğurt

Akşam : yarım ekmek tavuk döner

şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum

Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama

bu kaaaaaa canlarımm :44::44:

488 kaloriyle gerçekten ölürsün yaaa... en sıkı diyetlerde bile bir 800-900 kalori var...

ay evet tartımda çıkmışşşş:90::90::90:

aynen canım sorun basenlerde....

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm inş annenin bişiysi yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…