geçmiş olsun cnm inş annenin bişiysi yoktur...
488 kaloriyle gerçekten ölürsün yaaa... en sıkı diyetlerde bile bir 800-900 kalori var...
ay evet tartımda çıkmışşşş:90::90::90:
aynen canım sorun basenlerde....
kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugünzaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla
sabah spordan önce yarım çay bardagı karışık meyve suyu
kahvaltı : kfleks meyveli yarım yağlı sütle
öğlen : mantar sote + yoğurt
Akşam : yarım ekmek tavuk döner
şimdide yarım yağlı sütle yapılmış nescafe içiyorum
Spor olarak da : sabah 1,5 saat bisiklet
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama
bu kaaaaaa canlarımm :44::44:
kızllllllllllllarrrr bugun annem biraz rahatsızlandı hastanedeydik testler vs vs neyseki şimdi iyi durumu yeni geldim valla ondan biraz düzensiz yedim bugünzaten öldüm ya aman Allah kimseyi düşürmesin oralara valla
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama
menüüüümmmmm.....
sabah
1 domates
1 biber
1dlm peynir
4 zeytin
öğle
3 dlm karpuz
2 kayısı
ara
kocaman bir ayran
ara
bir kase kiraz
akşam
ton balıklı salata
ara
1 badem
1 antep
1 kaju
tadını ala ala yavaş yavaş süper oluyor günlük lezzetlerim....
spor nivea bady
canım sanırım emziriyorsun büyük ihtimalle bu bir avantaj öncelikle kendine bir yeme düzeni oluştur beyaz et balık gibi yiyecekleri öğlen ye akşamada sebze ağırlık beslenmeye çalış ara öğünleri atlamamak bence en iyisi metabolizmayı yavaşlatmamak adına 6 öğünde az az sık sık yiyerek ve tabiki spor günde hiç olmadı yarım saat spor yapmaya çalış fırsatın varsa eğer yoksa bunu gün içinde bölmede iyi olur mesela 10 dakika beline çalış gün içerisinde bir 10 dakikada bacak hareketleri böyle akşama kadar 10 ar dakika hareket yapsan ohoo cidid bir spor olur.
ikiside güzel cnm beğendim.. güle güle kullannnn :))
tartın eksilmio benim gibi :))
çok geçmiş olsun cnm benim.. Allah şifa versin
Sporun harika.
ekmek arası döner de mecburiyetten olmuş anlaşılan.
.
mekik + sopa + dumbell
30 dk yürüyüş
100 kere ip atlama
İyi geceler canım..iyi geceler kızlar ben yatıyorum.. yarın görüşmek üzere hoşçakalın
inşallah bunları gerçekleştirmeyi bend eçok istiyorum fakat çalıştığım için çok düzenli yemek yiyemiyorum,bazen akşama kadar aç kalıyorum işte bu yüzden kilo veremiyorum
boyum 1.68 cnm... hamilelikten önce oğluma 76 kg ile hamile kaldım.. ve sonrası hüsran dolu bir hikaye..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/437665-buda-hikayem.html istersen burdan okuyabilirsin hikayemi
2.elbise çok tatlı durmuş.Rengi tenine uymuş.O ne tatlı bişesin sen öylebi saattir uğraşıyorum kızlar anca koyabildim ... 2. elbisenin askısının biri mağazada kalmışşşşyarın boşu boşuna gene gidicem aşağıya artık... bu arada yorumlarınızıda bekliyorum... bende biras geçmişe dalıyım sonrada menümü yazarım...
iyi geceler kızlar ben yatıyorum.. yarın görüşmek üzere hoşçakalın
günaydınlarrrrrrr......
teşekkür edrim kızlar güzel yorumlarınız için açıkçası bende 2. elbiseyi daha çok beğendim... hatta ilk onu görseydim 1 yi almazdım bie ama önce maviyi almıştım..
kızlar sabah sabah moralim bozuldu yaaa.... tartı yine 73.3 gösteriyo....lapa günü olduğu gibi geri gelmiş... ve o kadar dikkatli beslenmeme rağmen... neden kilo veremiyorum yaaaaa.... delircem artık... 73 yapıştı 72 ye inemiyorummmmmmm.....
canım boyum 171 belki ondandır dicem ama elbiselerde saklıyo alt kısımda kilolarArkadaşım sen kesinlikle 73kg göstermiyorsun, şaşırdım böyle deyince fotoğraflarında gayet ince duruyorsun.
Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.Neyse hislerimi paylaşayım dedim.
Bir de kızlar bazen aynaya ya da camlara yansımama bakıyorum da, resmen kalas gibi görünümüm.İnsanın bel girintisi olmaz mı , bırak girintiyi , çıkmış , fırtlamış heryerden. Bir de bende bel fıtığı var ,1 kilo bile inanılmaz yük bindiriyor belime.Neyse hislerimi paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?