Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaa beni yanlış hasaplamışsınızzzz
ağlamak istiyorum
ben 62,5 den 61,8 e düştüm. 0,7 kg vermiştim.
ama 0,2 kg yazmışsınız

olsun bazen öyle hatalar olabilir haftaya daha iyi olr işte

oo adcığım burdasın hoşgeldin bu hafta koçluk sırası bana geldi cesareti olan varsa gelsin bakalım

Son düzenleme:
melzeyiiiiiiitt bana koçluk yapar mısınnn...mlis kilo verdirdikten sonra bayaa ünlü oldunn hihoyyyt

hoşbulduk melzeyit, şaşırdım. :1shok: o kadar yazı yazdım sana 1 cevap yazmamışsın artık dicektim neden cevap yazmıyorsun yazdıklarıma diye ki üstüne bu yazıyı gördüm evet gerçekten şaşırdım

bu arada bayramın hayırlı olsun.senin sayende hatırlamış oldum valla amcam ve arkadaşlarıma hemen mesajları attım.gerçi geç oldu ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır.

sudecan bu hafta böyle geçti artık önümüzdeki hafta sende kontrolünü yaparsın daha faydalı olur. erken bildirim yapabilseydin iyiydi tabii. :teselli:

anacım bu yenilerde hiç tık yok..azıcık yazsalar tanısak onları..
adcım ya biz geçen hafta ne güzel kilo vermiştik..bu hafta ben 100 gr almış görünüyrum...mlsf..bu hafta dinlenmişsayalım kndimizi..sıkalım dişimizi...kaydirigubbakcemile5

haklısın patboricim verdikte işte bazen bana afaganlar basıveriyor,zaten evde yeterince bunalıyorum diye bu hafta attım kendimi dışarılara gezdim fırsat buldukça, tabi havaların iyi olmasının çok büyük etkisi oldu rahatlamamda.gerçi hala soğuk var tam anlamıyla sıcak değil ama güneşi görmüş olmak bile içimi rahatlatıyor.evet bu hafta sıkalım dişimizi ve kalan kilolarıda yavaş yavaş verelim.bu arada bende 200 gr aldım ama yediklerimi bir görsen herçeşit mamalardan yedim ama az az yedim eskiden olsa hem çok yerdim hemde doğal olarak verdiklerimi geri almış olurdum kontrol işini sanırım yavaş yavaş öğreniyorum.az önce arkadaştan geldim ve tabağıma nerdeyse hiç dokunmadım desem yeridir.yarında bir sınav var onuda atlatırsam helal bana valla.

adcığım kusura bakma bugün yoğun bi gündü inan farkeymedim tekrar kusura bakma kızma olurmu şeker

bu arada bayramın hayırlı olsun.senin sayende hatırlamış oldum valla amcam ve arkadaşlarıma hemen mesajları attım.gerçi geç oldu ama olsun zararın neresinden dönülürse kardır.

vallahi insanlar böyle özel günlerde bekliyor bi tebrik

hiçmmii yumuşamadın kız :çok üzgünüm:

kuzu o güller bugün ve uzun zamandır aldığım en güzel güllerdi küsmedim sana sen bizi üzdün ya bende nasıl oluyormuş üzmek hissedersin belki diye yaptım cinsmiyim =evet
gıcıkmıym=fazlasıyla evet
sen benim kuzumsun ya kızımdan sonra

melzeyit ok hayatım.sen kusurabakma asıl yazmıştın zaten yoğunum diye.bendekide akıl unutmuşum.
eee ben geldim kismeler yok.neyse buralarda olurum sanırım,ütü yapmam lazım zaten çok işim var aslında.öpüldünüz güzeller.

adcığım yeşil ışığın yanıyor ama sen sarısın geldim kimseler yok giderim herkeşler gelir oyyyyyyyyyooooooyyyyyyyyyyy buda benim kaderim kaderi kaderim ben seni neyleyim durun durun çiçekler kocama geldi
nededi tahmin edin çok para tutmuştur keşke almasaydın ozaman üzerindeki mesajı değiştireyimde sana göndereyimmi çiçekleri bir odunla yaşıyorum iiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdat benim aldıklarımı bana verecek eşsiz kocam benim aşığım bu adama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…