kuzu o güller bugün ve uzun zamandır aldığım en güzel güllerdi küsmedim sana sen bizi üzdün ya bende nasıl oluyormuş üzmek hissedersin belki diye yaptım cinsmiyim =evet
gıcıkmıym=fazlasıyla evet
sen benim kuzumsun ya kızımdan sonra
aallll nereus cadısıda gelmiş:))
Selam şekerler görüyorum ad1 ve meliscim burda nasılsınız ballı bademler:))
biz bu hafta 3-4 kişi yarın itibariyle
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5-cok-basit-haftada-3-kilo-deneyin-gorun.html bunu denemeye karar verdik :) inşlh başaşrım çünkü 1 ayı geçkindir aynı yerde olmaktan sıkıldım:)) hadi görüşürüz
iyi olmaya calisiyorum canim ev is derken zaman geciyor ilaclar cok kötü bas agrisi yapiyor bide yorgunluk onun haricinde iyiym simdilik 1.5 kilo almis durmdayim insallah daha fazla almadan atlatirim
arkadaşlar bi arkadaşım var gruba onun katılmasını istiyorum oda çok hevesli efruz7 melis bana cevap verirsen sevinirmi şeker zaten birilerini arıyoduk
melis nerelerde bugn kendini istanbulun güzel havasına attı herhalde ne güzel ya istanbul ah istanbul görmeden ölürsem gözüm arkada gider istanbul
selam kızar...eski msjları ancakın okudum...
melzeyitim polis bayramını tebrik ederim..şekerimi istrerim..:ecrin_bebek:
kızlar negüzl muhabbet etmişsininiz..ama ben de güzel bişi yaptım...55 dk yürüyüş koşu ortaya karışık..şu an bacaklaroım da karıncalanıyo...bu hafta her gün yürüyüş yapcam bakalım..bir de arkadaş buldum kendime...inşallah güzl kilo veririm..kilo vrmdigim için moralim bozuk
yaa beni yanlış hasaplamışsınızzzz
ağlamak istiyorum
ben 62,5 den 61,8 e düştüm. 0,7 kg vermiştim.
ama 0,2 kg yazmışsınız
melzeyiiiiiiitt bana koçluk yapar mısınnn...mlis kilo verdirdikten sonra bayaa ünlü oldunn hihoyyyt
adcığım yeşil ışığın yanıyor ama sen sarısın geldim kimseler yok giderim herkeşler gelir oyyyyyyyyyooooooyyyyyyyyyyy buda benim kaderim kaderi kaderim ben seni neyleyim durun durun çiçekler kocama geldi
nededi tahmin edin çok para tutmuştur keşke almasaydın ozaman üzerindeki mesajı değiştireyimde sana göndereyimmi çiçekleri bir odunla yaşıyorum iiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdat benim aldıklarımı bana verecek eşsiz kocam benim aşığım bu adama ben
Selam şekerler görüyorum ad1 ve meliscim burda nasılsınız ballı bademler:))
biz bu hafta 3-4 kişi yarın itibariyle
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5-cok-basit-haftada-3-kilo-deneyin-gorun.html bunu denemeye karar verdik :) inşlh başaşrım çünkü 1 ayı geçkindir aynı yerde olmaktan sıkıldım:)) hadi görüşürüz
hoşgeldin meliscim bende dedim nerde bu kız diye.eh tabi telaşe büyük telaşe.umarım hayırlısı ile atlatır ve çççooook çok güzel bir gün yaşarsınız.ayrıca geçmişolsun hayatım umarım kötü bir durum yoktur.sen keyfine bak bende ütü yapıyorum.melzeyite baktım dedim şimdi yazmışsa birşey yazmazsam kızar diye ama oda gitmiş herhalde.ben geceye kadar buralarda olurum şu ütü bitince daha rahat olucam inşallah.ailene sevgiler.
evet gerçekten nereus sizden araklamıştı, mehalim ohh bizim istihbarat kuvvetli senin haberin yok
meliscimm diş tedavisi için gittim
akşam bişi yiyemedimm dişlerim hala ağrıyor manyak adam mahvetti
diş etlerimde sorun vardı onun için antibiyotik verdi doktoru desem kasapmı desem
evet melisim ara öğün bencede önemli gerekirse bişeyler ekleyebilirim dedimya illaki birebir olacak diye bir kaide yok ayrıca ben eklediklerimide takımda yazacam inşlh güzel sonuç alırım:)) haftaya listede göreceksiniz sonucu
acan var aramızda acan:sm_cool:naniknanik ben biliyorum kim o acan yakalıyorum arada kaydirigubbakcemile
meliscim çok iyi anlıyorum hayatım sezon kıyafetleri gerçekten çok pahalı oluyor vede doğru dürüst giyemiyorsun zaten.benim dolapta hepsi duruyor aslında yakın olsak ne güzel alırdın,masrafa gerek kalmazdı ben en son kaynımın düğününde geçen sene valla kıyamadım doğru dürüst giyemeyeceğim bir kıyafete o kadar para vermeye saten siyah pantolon aldım üstünede şıkır şıkır bir bluz aldım.en azından saten pantolonu diğer düğünlerde yada özel günlerde giyebilirim dedim.bluz aynen duruyor ama onuda daha değişik bir pantolonla falan giyebilirim.umarım istediğin bir kıyafeti bulabilirsin.nereus geçmiş olsun ben onu kaçırmışım.diş problemi insanı mahvediyor zaten.umarım tez zamanda iyileşirsin.mehalim ben onları kendime hazırlıcak olsam inan şimdiye bütün kiloları vermiştim.basit pratik şeyleri tercih ediyorum.lahana çorbası gibi.birde irademi eğitmeye çalışıyorum sanırım önemli olanda bu umarım başarırım.patbori hoşgeldin nasılsın hayatım.
meliscim çok iyi anlıyorum hayatım sezon kıyafetleri gerçekten çok pahalı oluyor vede doğru dürüst giyemiyorsun zaten.benim dolapta hepsi duruyor aslında yakın olsak ne güzel alırdın,masrafa gerek kalmazdı ben en son kaynımın düğününde geçen sene valla kıyamadım doğru dürüst giyemeyeceğim bir kıyafete o kadar para vermeye saten siyah pantolon aldım üstünede şıkır şıkır bir bluz aldım.en azından saten pantolonu diğer düğünlerde yada özel günlerde giyebilirim dedim.bluz aynen duruyor ama onuda daha değişik bir pantolonla falan giyebilirim.umarım istediğin bir kıyafeti bulabilirsin.nereus geçmiş olsun ben onu kaçırmışım.diş problemi insanı mahvediyor zaten.umarım tez zamanda iyileşirsin.mehalim ben onları kendime hazırlıcak olsam inan şimdiye bütün kiloları vermiştim.basit pratik şeyleri tercih ediyorum.lahana çorbası gibi.birde irademi eğitmeye çalışıyorum sanırım önemli olanda bu umarım başarırım.patbori hoşgeldin nasılsın hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?