Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız hemen gitmeseydin hayatım bir yandan ütü yapıyorum bir yandan çocukla uğraşıyorum.canım yaaa. ama varya çok güldüm yarıldım gülmekten.senin koca hem çok cimri hemde çok akıllı iyimi. :roflol: :roflol: varya aslında dicektim o kadar çiçek gönderme çok fazla diye inan yazmayı unuttum desem yeridir.neyse insan yaşaya yaşaya alışıyor yaşadıklarına ve yaşayacaklarına.
o bir odunsa sen onun üstünde bir yaprak,odun seninle güzel kalın olsa ne olacak.gün gelir senin sayende çiçek açar,sen gelecek bahara bak. güzel oldu kız fena değil ha ne dersin. :tomato: yerimseniben

kızlar çok çok özür dilerim gelemedim 8-9 arası. Annemle dışarıya çıkmıştık ya ablamn düğünü için kıyafet baktık eve geç geldim, yemek yedik, sonra teyzemin rahatsızlanmış onun koştruması, annemle eşim oraya gittler falan, ancak gelebildim.

hoşgeldin meliscim bende dedim nerde bu kız diye.eh tabi telaşe büyük telaşe.umarım hayırlısı ile atlatır ve çççooook çok güzel bir gün yaşarsınız.ayrıca geçmişolsun hayatım umarım kötü bir durum yoktur.sen keyfine bak bende ütü yapıyorum.melzeyite baktım dedim şimdi yazmışsa birşey yazmazsam kızar diye ama oda gitmiş herhalde.ben geceye kadar buralarda olurum şu ütü bitince daha rahat olucam inşallah.ailene sevgiler.

yok necinsin nede gıcıkk sen bambaşka bişisinn :asigim: :asigim:
çikolatadan daha tatlısınn Şeniz
Şeniz ayy seni yirim kıızzz Şeniz Şeniz

ohhh neler yazılmış oku oku bitiremedim.

melzeyitcim kimseye kırılma tatlışım, bazıları senin ne iş yaptığını kaçırmış olabilir a.s.
nu arada nereuscuğu affet o daha çok küçük, güzelim şarkı söylesene deniz sekiden, istemeden seni kırdıysam..... diye, gerçi sen daha da güzellerini yapmışsın.

nereuscun sen neden antibiyotik kullanıyorsun, yaa ben bir şey mi kaçırdım?

iyi olmaya calisiyorum canim ev is derken zaman geciyor ilaclar cok kötü bas agrisi yapiyor bide yorgunluk onun haricinde iyiym simdilik 1.5 kilo almis durmdayim insallah daha fazla almadan atlatirim

inşallah canım.

arkadaşlar bi arkadaşım var gruba onun katılmasını istiyorum oda çok hevesli efruz7 melis bana cevap verirsen sevinirmi şeker zaten birilerini arıyoduk

canım tabi olur, zaten bir kişi arıyoruz, o olsun. Hemen başlasın.

melis nerelerde bugn kendini istanbulun güzel havasına attı herhalde ne güzel ya istanbul ah istanbul görmeden ölürsem gözüm arkada gider istanbul

sorma şeker, havalar bi bi güzel, hem sen geleceksin gezeceğiz inşallah.

harikasın.

yaa beni yanlış hasaplamışsınızzzz
ağlamak istiyorum
ben 62,5 den 61,8 e düştüm. 0,7 kg vermiştim.
ama 0,2 kg yazmışsınız

yok şekercim yanlışlık yok, geöen hafta bildirdiğin kilon 62 imiş bu hafta 61.8 imiş. 62,5 daha önceki kilon.

melzeyiiiiiiitt bana koçluk yapar mısınnn...mlis kilo verdirdikten sonra bayaa ünlü oldunn hihoyyyt

ben de istiyorum, melzeyitcim beni tırtıkla yine, de ki emziriyorum diye bahane arama, çocuğun büyüdü falan de kendime getir beni.

sırnaşık şey:dance: inanmıyorum ne akıllı adam a.s.

canım iyiyiz sen nasılsın? ben de baktım da ara öğünler yok. aç kalırım gibi geldi. Kolay gelsin size, aldığınız sonuca göre yapabilirim ben de a.s.

inşallah canım, ço büyük telaşe, çok gezdik ama sezon kıyafetleri çok pahalı 300 den aşağı birşey yok, abiye de birkaç kez giyiliyor kıyamadım, bakacağım daha. Yok tansiyonu çok yüksek 21e çıkmış, eşim bakmaya gitti annemle, bakalım olmazsa hastaneye yatıracağız. Teşekkür ederim canım.

meliscimm diş tedavisi için gittim
akşam bişi yiyemedimm dişlerim hala ağrıyor manyak adam mahvetti
diş etlerimde sorun vardı onun için antibiyotik verdi doktoru desem kasapmı desem

evet melisim ara öğün bencede önemli gerekirse bişeyler ekleyebilirim dedimya illaki birebir olacak diye bir kaide yok ayrıca ben eklediklerimide takımda yazacam inşlh güzel sonuç alırım:)) haftaya listede göreceksiniz sonucu

meliscimm diş tedavisi için gittim
akşam bişi yiyemedimm dişlerim hala ağrıyor manyak adam mahvetti
diş etlerimde sorun vardı onun için antibiyotik verdi doktoru desem kasapmı desem

geçmiş olsun tatlım, benim dişlerde de sorun var,üşengeçliğimden gidemedim doktora.

inşallah alırsın canım aslında açlık çok da önemli değil ben de yapmak isterim ama sütüm azalır diye endişe ederim.

acan var aramızda acan:sm_cool:naniknanik ben biliyorum kim o acan yakalıyorum arada kaydirigubbakcemile

sankim ben de biliyorum :jeyyar:

ay kim kıızz ben bilmiyorumm kaydirigubbakcemile3
aman meliscim git ben ihmal ettim
işyerinde ağrısından hüngür hüngür ağladım vallaa
çok fediydi

patborim nasılsın naaptın yoruldunmu, çok spor yapmışsın, benimde ayaklarım çok ağırıyor, 2 de çıktık 7.30 da döndük eve, ve hep ayaktaydım

meliscim çok iyi anlıyorum hayatım sezon kıyafetleri gerçekten çok pahalı oluyor vede doğru dürüst giyemiyorsun zaten.benim dolapta hepsi duruyor aslında yakın olsak ne güzel alırdın,masrafa gerek kalmazdı ben en son kaynımın düğününde geçen sene valla kıyamadım doğru dürüst giyemeyeceğim bir kıyafete o kadar para vermeye saten siyah pantolon aldım üstünede şıkır şıkır bir bluz aldım.en azından saten pantolonu diğer düğünlerde yada özel günlerde giyebilirim dedim.bluz aynen duruyor ama onuda daha değişik bir pantolonla falan giyebilirim.umarım istediğin bir kıyafeti bulabilirsin.nereus geçmiş olsun ben onu kaçırmışım.diş problemi insanı mahvediyor zaten.umarım tez zamanda iyileşirsin.mehalim ben onları kendime hazırlıcak olsam inan şimdiye bütün kiloları vermiştim.basit pratik şeyleri tercih ediyorum.lahana çorbası gibi.birde irademi eğitmeye çalışıyorum sanırım önemli olanda bu umarım başarırım.patbori hoşgeldin nasılsın hayatım.

canısımm tşekkür ederimm sen neler yapıyon bu aralar sporla aran nasıl

canım benim dolap da öyle o kadar çok abiye var ki ama fotolarda aynı çıkıyo bi giydiğini yakın birine giyemiyorsun bi hada.
Ben de saten etek almıştım, çeketini alsam diyorum, içine de şık bluz daha iyi olur, normalde de giyerim.
Çok güzel elbiseler var alayım ama dolaptakilere yenisini eklemekten başka bir şeye yaramayacak.
Ben de görümceminkine almıştım aynen duruyor bir kere giydim, yazık yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…