Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de, sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara: grissini
öğlen: yeşil mercimekli çorba
ara: 1/2 dilim limonlu chesecake
akşam: yeşil mercimekli çorba, balık, salata

iyi geceler tatlı kuş

bwn 40 beden değilim tatlım olma hayallerim var aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy gidemedim ya kopamadım sizden

öğlen konuştuk tamam dedi ben size yarın haber veririm o akşamları giremiyor

tamam canım, senden haber almadan kimseye söz vermem.

ah melisim sen 38 bedenmisinnnnnnnnnnn
cadı seniiiiiiiiii
en de melzeyit gibi 40 beden olsam diyorum

evettt eeskisi gibi kaydirigubbakcemile2, gerçi eskiden 36 idim.
Ama beni spor çok toparladı doğumdan sonra, kimse inanmıyor doğum yaptığıma

yesinler seni mütevazı şey

ben de, sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara: grissini
öğlen: yeşil mercimekli çorba
ara: 1/2 dilim limonlu chesecake
akşam: yeşil mercimekli çorba, balık, salata
ımmmhh yeşil mercimmek çorbası çok severim..hem de balıkla...ahh yanında da roka
chesecake hıııı ahhhhhhhhhh melis canım istedi işteee.napiim en seni cadııııııı...niye yedinnn kötükedihüso

iyi geceler tatlı kuş

bwn 40 beden değilim tatlım olma hayallerim var aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy gidemedim ya kopamadım sizden

canım.inşallah ikimiz de 38 beden olup mezun oluruz

İYİ GECELERRR

iyi aksamlar arkadaslar
bugun yediklerimi sizinle paylasayim :)

sabah : 1 dilim kepekli ekmek peynirli .. kucuk bi kase muesli( sut)
Ara : dondurma
oglen : 2 dilim kepekli ekmek .. light peynir
Aksam : 2 parca tavuk .. bi dilim ekmek.
Dondurma yemem cok kotu oldu bugun

Kizlar ben artik cok fazla su icemiyorum cok siskinlik yapmaya basladi .. canimda hic istemiyor.
su icemezsemde canim icecek istiyor ve cabuk doymuyorum. Buna karsi ne yapabilirim ?? bi fikri olan varmi ?

Buarada kendim yiyemedigim icin cevremdekilerinde yememesini istiyorum :) surekli anneme onun icinde sukadar kalori var.. bi saat yurumen gerekiyo ben karismam fln diyorum ... kadin bikti agiz tadiyla yemek yiyemiyor artik :) Bu gidisle biz ailecek kilo verecegiz :)

brose hoşgeldin canım aramızaa
bende çıkıcam birazdan kızlar hepinize iyi geceleer
rüyanızda beni görün emi Şeniz

canısımm tşekkür ederimm sen neler yapıyon bu aralar sporla aran nasıl
valla sporla aram berbat ama yarından sonra nasipse başlıcam sıkılaştırıcı kremde aldım umarım işe yarar.
adcım canım iyi valla...sen de ütüyle uğraşıyosun anlaşılan...ütü yapmak çok kalori harcatırmış...arada bir de karın ve kalça kaslarını sık bırak...iii gelir
umarım harcıyorumdur.valla iyi olursa yapayım hayatım haklısın sağol.

jızlar yatıyorum kitap okudum 110 soru ancak çözdüm ama kaın bir kitabı bitirdim yarın bütün gün soru çözecem fazla gelemem akşam bakarım yine hepinizi öptüm tüy gibi hafif bir gece diliyorum
valla Allah kolaylık versin inşallah hayırlısı olur.baya hızlısın bu arada 110 soru kalın bir kitap maşallah maşallah.
ah dosbam nerdeymiş yaa..onnan görüşemedim ösledim cadıyı
bu ara 5olmuşuz kızlar tebrikler..
evet hayatım 5.olmuşuz.iyi valla.ne yalan söyliyim bu hafta yine iyiymişiz gerçi pek faydalı olamadım bu hafta ama olsun.idare edin beni.

valla hayatım bende içemiyordum özellikle kışın herkes gibi tabi.ama şimdi yarım lt pet şişem var onu doldurup içiyorum sürekli bittikçe dolduruyorum mesela bu yazıları yazarken şimdi yudum yudum içerek yarım lt daha bitti bu gün2 lt oldu istersen sende öyle yapabilirsin.

valla kızlar bende çıkıyorum nereus melis dosba patbori brose melzeyit karamanlı aspettami şişgo hepinize iyi geceler,iyi uykular tatlı rüyalar yarın inşallah görüşürüz. öpüldünüz

@ nereus _ Merhaba sagol canim hsb :)

@ ad1 _ bende oyle yapiyordum.. derslerde yanimda oluyodu .. fark etmeden bitiriyodum ama simdi sise bana bakiyo ben siseye icimden gelmiyo icmek .. limon skarim biraz icine olmazsa .. hem saglilkli hem meyvesuyu gibi daha guzel oluyor yavas yavas tkrr alistiracam herhalde, hayirlisi bakalm

Bende kaciyorum .. Iyi gecelerr

kızlarrr hadi beni tebrik edin
akşam dışardaydım
eşim iskender yedi ben ise salata
hiç bu kadar iradeli olmamıştımmm
bu arada 5.ciliğimizi tebrik ederim fena değil hani
hepinize iyi geceler

günaydınlar demeden kahvaltıya oturamadım, brose su içmeye çalış canım koy pet şişeyi önüne, şişkinliğin ancak böyle gider. Dosbacım tebrikler, iradene hayran kaldım, iskendere dayanamam.

günaydıınnn kızlar
dişlerim hala ağrıyorr bişi yiyemiyorumm
bu haftaa bence çok güzel kilo vercez kızlarr

günaydııın
bencede çok güzel kilo vercez bugün mens dönemine girdim umarım cumaya bana tartıda iyi sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…