melzeyitcim gelecekmi arkadaşın takıma?
öğlen konuştuk tamam dedi ben size yarın haber veririm o akşamları giremiyor
ah melisim sen 38 bedenmisinnnnnnnnnnn
cadı seniiiiiiiiii
en de melzeyit gibi 40 beden olsam diyorum
yesinler seni mütevazı şeyyaa aslında bana herşey çok yakışıyor, ne mütevaziyim. Yani bana öyle geliyor, bütün 38bedenler oldu, mucize gibi geldi bana, ski vücuduma kavuşmuşum. Bi de insan hamileleikten çıkınca 16 kilo gitti yani dile kolay kendimi bi güzel hissediyorum. Ama tabi zayıflasan daha da güzel olacak herşey.
ımmmhh yeşil mercimmek çorbası çok severim..hem de balıkla...ahh yanında da rokaben de, sabah: 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara: grissini
öğlen: yeşil mercimekli çorba
ara: 1/2 dilim limonlu chesecake
akşam: yeşil mercimekli çorba, balık, salata
iyi geceler tatlı kuş
bwn 40 beden değilim tatlım olma hayallerim var aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy gidemedim ya kopamadım sizden
valla sporla aram berbat ama yarından sonra nasipse başlıcam sıkılaştırıcı kremde aldım umarım işe yarar.canısımm tşekkür ederimm sen neler yapıyon bu aralar sporla aran nasıl
umarım harcıyorumdur.valla iyi olursa yapayım hayatım haklısın sağol.adcım canım iyi valla...sen de ütüyle uğraşıyosun anlaşılan...ütü yapmak çok kalori harcatırmış...arada bir de karın ve kalça kaslarını sık bırak...iii gelir
valla Allah kolaylık versin inşallah hayırlısı olur.baya hızlısın bu arada 110 soru kalın bir kitap maşallah maşallah.jızlar yatıyorum kitap okudum 110 soru ancak çözdüm ama kaın bir kitabı bitirdim yarın bütün gün soru çözecem fazla gelemem akşam bakarım yine hepinizi öptüm tüy gibi hafif bir gece diliyorum
evet hayatım 5.olmuşuz.iyi valla.ne yalan söyliyim bu hafta yine iyiymişiz gerçi pek faydalı olamadım bu hafta ama olsun.idare edin beni.ah dosbam nerdeymiş yaa..onnan görüşemedim ösledim cadıyı
bu ara 5olmuşuz kızlar tebrikler..
iyi aksamlar arkadaslar
Kizlar ben artik cok fazla su icemiyorumcok siskinlik yapmaya basladi .. canimda hic istemiyor.
su icemezsemde canim icecek istiyor ve cabuk doymuyorum. Buna karsi ne yapabilirim ?? bi fikri olan varmi ?
Buarada kendim yiyemedigim icin cevremdekilerinde yememesini istiyorum :) surekli anneme onun icinde sukadar kalori var.. bi saat yurumen gerekiyo ben karismam fln diyorum ... kadin bikti agiz tadiyla yemek yiyemiyor artik :) Bu gidisle biz ailecek kilo verecegiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?