Burda biri beni çok sefiyomuşşsöyleyin ona bende onu sefiyom sanırsam galiba zannederim....
kızlar bu yolladığım püsküütün yapacağı analizlerle ilgili, her ayın 4. haftası bizim takım analiz edilecek. Ben takım olarak yer almamızın iyi olacağını düşnüyorum ama bireysel olarak ben istemiyorum derseniz bana söyleyin püsküüt sizi analiz dışı bıraksın. Burada tüm kurallar var: http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html
burada da daha önce yapılmış analizler:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-6.html
Şimdi diyorumki biz ilk 2 maddeyi hemen takımımızda uygulamya geçirelim.
Bu haftanın en iyi kilo vereni dosba bizimle neler yaptığını patylaşırmısın, 1 haftanın özetini istiyoruz yani. Bence 2. ve 3. de paylaşsın yani melzeyit ve şişgo da. Kızlar üçünüzden cevap bekliyoruz.
2. olarak da herkes haftalık hedefini belirlesin. bunu daha önce de yaptık ama boşladık sonra, hafta sonunda da neden hedefe ulaşamadığımızı değerlendirelim.
meliscim ben antepliyimm
ben varım
anali dışı kalırsam vallaahhaa hepten batarımmm kaydirigubbakcemile3
hım unutmadan lahana suyuna da başlıyorum ...ya böyle diyetler yapmayım diyorum ama sanki insan tutunacak dal arıyor senağlama
bu gün ne yedim
sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek peynir 2 bandırık bal
ara yarım galeta elma
öğle yarım tavuk dürüm,salata...
akşama doğru pikniğe gittim arkadaşlarla..1 dilim kek 5 fındık 1 avuç çekirdek cips
piknikten gelince de koştum yediklerim erisin diye...sulum sucuk olmuştum ..umarım gitmiştir kaloriler
daha da bii yemedim..daha ne yiyim anam.... utanmaz tüüüüüü....
Iyi gecler kizlar :)
Benim bu hafta hedef kilom 79. tkkr ben herseyi bi duzene koyma cabasindayim.
Insan bi ritminden cikinca .. toparlamasi nekadar zor oluyor
Hafta sonu misafirleri beni yakiyormisafiri cok sever annem .. mayali hamurlar pastallar borekler gelde dur
Bugun ama sadece bitane borek yedim .. oglen yemedim baska bisey aksamada bir haslanmis patates. kotumu yaptim iyimis yaptim bilmiyorum :S
Onun haricinde hersey yolunda .. zillerimi takip kivirtiriyorum ... faydasini gorecem insallah
melis beni davet etmişim yeni gördüm msj geldim
gelmeyin nan artık
bende yediklerimi yazıp çıkarımm artıkk
meliscim bende analize katılmak istiyorum
bu arada bu hafta ii kilo verdiğimi bilmiyordum
geçen hafta ne yaptım ve 900 gr verdim
1.benim en öncelikli nedenim burda ne kadar paylaşımda bulunuyorsam o kadar iyi kilo veriyorum yok paylaşım azaldı mı benim motivasyon bitiyor
2.geçen hafta 6 öğün beslenmeye başladım metabolizmam hızlandı
3.düzenli suyumu içtim
4.tabağımı küçülttüm
geçen hafta bunları yaptım
yapmadıklarım derseniz sporu aksattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?