Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım tabi olur, zaten bir kişi arıyoruz, o olsun. Hemen başlasın.
BEN ona ancak msnden ulaşabiliyorum ilk fırsatta yarın haber verecem ama akşam katılım yapamaz evde interneti yok

sorma şeker, havalar bi bi güzel, hem sen geleceksin gezeceğiz inşallah.ay inşallah inşallah siz böyle dedikçe daha bi şevk geliyo

ben de istiyorum, melzeyitcim beni tırtıkla yine, de ki emziriyorum diye bahane arama, çocuğun büyüdü falan de kendime getir beni.
tamam isteyen herkezin koçuyum ben

sırnaşık şey:dance: inanmıyorum ne akıllı adam a.s.
eşim felaket akıllı bi adam ama nasıl böyle bi kazmalık yaptı anlayamadım ya aslında çok mutlu olmuş duygularını ifade edemedi beni deli etti bundan sonra ayın 16sı doğum günü şimdi nasıl bir süpriz yapsam acaba

iyi şekercim.valla yoruldum baya ama alışveriş yorgunluğu kadar değil benimki...kaydirigubbakcemile3.
bence sen biraz daha bekle 1,15 kilo daha verirsin ozaman çok güzel olur fiziğin

canım çok öenemsememiştir, benim öğretmenler günümü de kimse kutlamaz, sen öğretmen değilsin ki derler.
Ama doğumgünümü unutsalar sopayı yerler.

nereus geçmiş olsun
ya ipekyolda süper takımlar vardı romandada abiye alma bence işyerindede giyebileceğin bişeyler al ben kardeşimin düğününde abiyeye yakın aldıım öylece kaldı

adcım canım iyi valla...sen de ütüyle uğraşıyosun anlaşılan...ütü yapmak çok kalori harcatırmış...arada bir de karın ve kalça kaslarını sık bırak...iii gelir

iyi şekercim.valla yoruldum baya ama alışveriş yorgunluğu kadar değil benimki...kaydirigubbakcemile3.
bence sen biraz daha bekle 1,15 kilo daha verirsin ozaman çok güzel olur fiziğin

yaa aslında bana herşey çok yakışıyor, ne mütevaziyim. Yani bana öyle geliyor, bütün 38bedenler oldu, mucize gibi geldi bana, ski vücuduma kavuşmuşum. Bi de insan hamileleikten çıkınca 16 kilo gitti yani dile kolay kendimi bi güzel hissediyorum. Ama tabi zayıflasan daha da güzel olacak herşey.

vallahi doğum günümde bi çiçek alsa iyi olur ama bişey almıyor sonrda acayip pahalıya geliyor ona hele bide unutursa bitmiş demektir başınınetini yerim

nereus geçmiş olsun
ya ipekyolda süper takımlar vardı romandada abiye alma bence işyerindede giyebileceğin bişeyler al ben kardeşimin düğününde abiyeye yakın aldıım öylece kaldı

ben de gusto, journey, park bravo, ipekyola baktım çok güzel şeyler var gerçekten. Ama işte ben de ona karar veremedim ne alsam diye. Bir yandan ablam bir kez eveleniyor ve ben sadece bir defa gelinin kızkardeşi olacağım, bir yandan da kullaşılı olsun diyorum.ç Abakayım başka yerlere de.

jızlar yatıyorum kitap okudum 110 soru ancak çözdüm ama kaın bir kitabı bitirdim yarın bütün gün soru çözecem fazla gelemem akşam bakarım yine hepinizi öptüm tüy gibi hafif bir gece diliyorum

ah dosbam nerdeymiş yaa..onnan görüşemedim ösledim cadıyı
bu ara 5olmuşuz kızlar tebrikler..

bu gün ne yedim
sabah sucuklu yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara 1 elma
öğle 4-5 kaşık makarna yoğurt
ara 1 galeta süt
akşam.haşlanmış tavuk ve sebzeli bulgur pilavı cacık

55 dk yürüyüş
1,5 lt su

harikahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…