Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınn dosbaa
bende adet olcamm o haftalardayımmm
inşallah bu hafta kiloveririmmm :1no2:

günaydın dosba nereus.
Ben de bu hafta iyi olacak diyorum hepimiz için. Eşimin diyete girmesi süper oldu, iyi gidiyorum ondan dolayı.

bugün yine alışverişe çıkacağım bugün de başka yerlere bakayım, kızım uyuyor p.tesi dersim var bi sürü biliyorsunuz, öğrencilerime not yolluyorum ama internet çok yavaş.

bu güzel haftayı sporla süslersek kesin kilo vereceğiz... bizim takımın tek eksiği spor
ahhh bi başlayabilsek

ben evde yürümeye gayret ediyorumm bu hafta hep 1 saat yürücemm canım

günaydın dosba nereus.
Ben de bu hafta iyi olacak diyorum hepimiz için. Eşimin diyete girmesi süper oldu, iyi gidiyorum ondan dolayı.

günaydın canım kolay gelsinn
inşallahh istediğin gibi bişey bulursunn

çok hastayım ve mens dönemim yaklaştı delirecem ya

geçmiş olsun bi tanem neyin var? Mens dönemi sorunları geçecektir hatırladığım kadarıyla :) 2 güne unutursun.

aman yalaabbim ya topik bomboşş -tatlicadiarzu-

ayy hava çok güzeldi, kendimi zor arrım eve, ama tabi trafik felç herkes soluğu sokaklarda almış, insanlara çarpıyorsun yürürken. Kızımız huyusuzlandı sabahtan beri dışarıda yavrucak, yoruldu galiba.

kızıma düğün için çok güzel elbiseler buldum teyzeleri nedime olacak ya :), dün de çok bulmuştum çok güzellerdi ama hep tarlatanlı ve çok kabarıklardı. Gerek yok bu kadar küçük çocuğu öyle giydirmeye sonuçta hep kucakta. Bugün çok tatlı ayına yaşına yakışacak gibi buldum 4-5 model, bayıldım ama kararsız kaldım aralarında, annemle gider dener alırız.

ayy canım benim ne şirin olur şimdik küçük cadııı
herkeş gezmiş benn hep otu hep otur
toto büyüt

ayyy şimdi ne tatlı olur
canım ya foto koymayı unutma
ben bugün evdeydim ama akşam balkon sefasına başladık
sucuk partisi ile... inanın çok yemedim ama mens dönemim nedeniyle tatlıyı canım çok çekiodu 1 tane eti browni yedim klava:

unutmam düğün 16 mayısta, çeker koyarım o zamana kadar bekleyeceğiz ne yazıkki
benim de canım çok tatlı istedi, sütlaç yedim.

kızlar gelemediniz, iyi hafta sonu sefası yaptınız, ohh sefanız olsun da aman sakın kaçırmayın.
ben sabah: klasik, 1 dilim ekmek, bal, peynir
ara yok
öğlen: dışarıdaydım, ızgara tavuk, yanında 6-7 elma dilim patates, 3 kaşık falan pilav, biraz salata, çin usulü pişirilmiş sebze (patlıcan, havuç, kabak, karnıbahardı görebildiklerim) getirmişlerdi, acıkmıştım hepsini yedim benneyaptımki kallavi bir yemek oldu yani hala tokum.
ara yok
akşam: 1 küçük kase sütlaç

5) TAKIMLARIN SORUMLULUKLARI :
Analiz yapıldıktan sonra takım kaptanı ve/ya yardımcısı ne yapacak?
1 - Takımın en iyi kilo vereninin, uyguladığı yöntemleri PAYLAŞIM alanında yayımlamasını denetleyerek takip edecek.
2 - Analizde, hedef tarihi geçmiş olan üyelerin yeni hedeflerinin belirlenmesine birebir yardımcı olacak.
3 - Analiz sonusunda takımın "sınıfta kalan" üyeleri ile TAKIM ıÇıNDE birebir görüşme yapacak.
Bu görüşmede; kilo verememe nedenleri tespit edilerek, yeni yöntemler kararlaştıracaklar.
4- Yukarıda sayılı maddeleri kapsayan TEK bir mesaj, EN GEÇ BıR AY içinde, "X. Takımın Analiz cevabı - Tarih" başlığı ile ANALıZ RAPORLARI başlığında yayımlanmış olacak. Bu mesajı belirtilen süre içinde ve eksiksiz olarak yayımlamayan kaptanın takımı, bundan sonra ANALıZ dışı bırakılacak.
Mesajı yayımlamayan kaptana herhangi bir uyarı ve hatırlatma yapmayacağımı da şimdiden ileteyim.

NOT :
"Analize dahil edilmek istemiyorum, ben böyle kendi halimde takılıyorum, daha iyiyim" düşüncesinde olanlar bana lütfen iletsin. Onları analiz dışı bırakayım.

kızlar bu yolladığım püsküütün yapacağı analizlerle ilgili, her ayın 4. haftası bizim takım analiz edilecek. Ben takım olarak yer almamızın iyi olacağını düşnüyorum ama bireysel olarak ben istemiyorum derseniz bana söyleyin püsküüt sizi analiz dışı bıraksın. Burada tüm kurallar var: http://www.kadinlarkulubu.com/3587444-mesaj1.html
burada da daha önce yapılmış analizler:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-6.html

Şimdi diyorumki biz ilk 2 maddeyi hemen takımımızda uygulamya geçirelim.
Bu haftanın en iyi kilo vereni dosba bizimle neler yaptığını patylaşırmısın, 1 haftanın özetini istiyoruz yani. Bence 2. ve 3. de paylaşsın yani melzeyit ve şişgo da. Kızlar üçünüzden cevap bekliyoruz.
2. olarak da herkes haftalık hedefini belirlesin. bunu daha önce de yaptık ama boşladık sonra, hafta sonunda da neden hedefe ulaşamadığımızı değerlendirelim.

meliscim ben antepliyimm
ben varım
anali dışı kalırsam vallaahhaa hepten batarımmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…