Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaa kizlar nasilsiniz bakalim ben geldim ama kimsecikler yok olsun gelince okursunuz iki gündür misafirim coktu gelemedim ama fazla kacirmadim valla ama kafama cok kötü agriyor kendinize iyi bakin

süper spor yapmışsın, yediklerin az olmuş ama saçma değil canım, sen benimkileri duysan, yazacağım birazdan. Ben geldim ama eşim yok, lızımla tekim, cıva gibi yerinde durmuyor, kanepelere tırmanıyor, çarpacak diye korkuyorum, yazmaya çalışırım. Patbori sana da melzeyit koçluk yapabilir, en iyi 2. kilo veren bu hafta.

merhaa kizlar nasilsiniz bakalim ben geldim ama kimsecikler yok olsun gelince okursunuz iki gündür misafirim coktu gelemedim ama fazla kacirmadim valla ama kafama cok kötü agriyor kendinize iyi bakin

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Aman fazla kaçırma şekercim.

kızlar ben sabah normal kahvaltımı yaptım
öğle ile akşamı saat 4 de yedim
2 dilim pizza
akşamda meyve yedim
1.5lt su içtim

2 dilim pizza
akşamda meyve yedim
1.5lt su içtim

şöle güzel bir pizza yemeyeli 1 yıl oldu..mardinde pizzaı hiç yok..kebap darseniz tamamdır..
öğünler de gayet güzel canım ..iki pizzan hiç abartılı olmamış..hafta sonları mecburen öğün atlıyoruz..keşki spora da başlasan dosbam.hihoyyyt

melzeyite daha önce de sormuştum ama msjımı okumadı galiba sanırsam heralde
melzeyit cancazım ne olur bu hafta koçum ol...hatta ne ye dersen onu yirim..hiç yaramazlık yapmam... sen yeter ki he de delikafadulden

pizzayı severim ama kebaba asla hayır diyemem
asıl benim orda yaşamam lazımmış
ama iyiki de burdayım kesin 100 kilo olurdum :)
spor yapamadım çünkü temizlik yapıyorum canım
hep yardımcı alırdım sırf hareket olsun diye bu defa kendim yapıyorum
dün halıları sildim bugün koltukları
aslında ev işi spor olmuyomuş ama ben bu şekilde temizlik yapmadığım için kesin çok enerji harcadım faydası olcak

2 dilim pizza
akşamda meyve yedim
1.5lt su içtim

bence de hiç abartı değil.

kızlar bu hafta kilo vermem lazıııııııııııııııımmm ..noluuuuuuuuuuurrr desteeeeekkk

benim de vermem lazım ne yapsak.

bence koltuk halı silmek kesinlikleçok enerji harcatır, iyi spor yapmışsın 2 gündür canım.

ben neler yedim:
sabah: pazar kahvatısı 1/2 simit, peynir, tahin helvası, menemen (ama pazardı ne yapayım hem de bal yemedim)
ara yok
öğlen aslında 5 falandı kumpir yasakkelime
akşam: 1 kase sütlaç :bbo:
bu kadar
her cezaya razıyım.

meliscim canım senin tek problemin var bence :)
tatlı yemezsen 1 hafta boyunca inan çok fark olacak sende
sende ablam gibi tatlıcılardansın ama o hiiiçççç kilo almaz
aslında çok yememişsin ama bence tatlı kontrolü yapmalısın

ayy bence de tam tatlı canavarıyım. Hiç yemek yemiyim tüm ömrümü tatlı ve hamurişi yiyerek geçirebilirim, hiç yemek aramam. Ablan ne şanslıymış. Ben normalde olsa bu yemeye kilo alırdım ama emzirmek günde ekstra 500 kalori harcatıyormuş. Emzirme işi bitmeden zayıflamalıyım.
Tamam dosbacım birinin bunu bana söylemesi gerekiyordu, bu hafta hiç tatlı yemeyeceğim. Dolapta bir sütlaç var, yarın annemlerden rica edeceğim onu yok etsinler.

Son düzenleme:
bi de ben akşam 7den sonra yemiyordum, şimdi hava geç kararıyor 7 çok erken bir saat gibi geliyor. Ama yeniden 7 de keseyim yemeği.

ben de hamur işi ve kırmızı et seviyorum
tabii kırmızı et herzaman için masum gelmiyor karşıma...
tatlıyı da şu mens dönemlerimde kriz gelmezse atlatıyorum
daha doğrusu evde yapmıyorum eve almıyorum dışarda siperiş verirken istemiyorum
yani tatlıyı kontrol edebiliyorum
bana 6 öğün beslenme olayı çok iyi geldi
sık sık yiyince insanın ana öğünde kendini kontrol etmesi kolay oluyor
sanırım yarın senin işte yoğun günün bu yüzden ara yapamıyorsun ???
bu arada o sütlacı kaldır hemen evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…