Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu hafta kendimi temizliğe verdim
yarın sanırım yardımcım gelecek bi tek camları sildireceğim çünkü yükseklik korkum var
6 öğün besleneceğim inş.
sebzeye ve meyveye ağırlık vermeyi düşünüyorum
aslında ne yediğimde ne kadar fark ediyor bi bulsam beslmeme tarzımı bi oluşturacağım
ahhh bekarlık... ne yesem kilo almazdım alsamda hemen verirdim

meliscim yaz geldikçe paylaşım azalıyor
kaptan bi yaptırım uygulasan :)
böle gidersek haziranda sanırım çok dağılırız

ben et de severim, benim sorunum ot,sebze ve meyve ile.
evet bana da iyi gelmişti 6 öğün beslenme, niye dağıldım bilmiyorum. Aslında biliyorum beni annem dağıtıyor, h.içi bakıcının yanına geliyor bir kaç saatliğine, bize tatlı yapıyor, kırılır diye birşey söylemiyorum ama yapma diyim artık, eşim de rejimde.
Evet yoğun günüm ne yapabilirim acaba. 9.30-12 arası dersim var, 11 gibi ara versem ne yesem?
öğlen yemekhaneye gitmeyeceğim, 1200 cl. yemek çıkıyor en az, insanın gözü görünce de yemek istiyor, evden götürmeyi düşünüyorum.
13-15 yine dersim var, 15de birşey atabilirim ağzıma. Ne yesem? var mı camnım bi önerin.

ben genelde meyve ile veya bitki çayı ile ara yapıyorum
eğer sorun olmayacaksa yanında meyve ve galeta bulundurabilirsin

canım bekarlık mı yaş mı acaba. Bana yaşla ilgili gibi geliyor, metebolizmamız yavaşlıyor artık.

meliscim yaz geldikçe paylaşım azalıyor
kaptan bi yaptırım uygulasan :)
böle gidersek haziranda sanırım çok dağılırız

evet havaları güzel gören kaçıyor. Ama kışın da her hafta sonu özellikle pazar böyle olur buralar. Herkes ailesi ile vakit geçiriyor.
Ne yapsak bi düşüneyim.

ben pilavı çıkardım hayatımdan ama makarnadan vazgeçemiyorum
öğle yemeğine bakarsın ekmek ve makarna gurubundan uzak durursun artık evden yemek taşıman zor olacak bu defa pes etmek bi süre sonra bahaneler olunca daha kolay oluyor

haklısın yaşında etkisi var
artık yaş 28 dedi benimde :) ama ben kendimi daha 23-24 gibi hissediyorum keşke vücudumda böle hissetse

makarna yağsız yapsan arada yesen sakıncası olmaz sanırım canım bi de kepekli yiyebilirsin.
Yok öğlen tatlı oluyor yemekhanede, 4 çeşit bakayım ne varmış yarın:
13.04.2009 Öğünlük Kalori : 1003
Mercimek Çorbası, Etli Türlü, Bulgur Pilavı, Armut

sevmedim ben yemeğimi götüreyim. Arabayla gidiyorum canım zaten, yok sorun olmaz, bazen götürürüm, götürmezsem tost yerim ama gerek yok, 2 ekmek yemiyim.

haklısın yaşında etkisi var
artık yaş 28 dedi benimde :) ama ben kendimi daha 23-24 gibi hissediyorum keşke vücudumda böle hissetse

benim de 30 hatta 31 olacak temmuzda.
ben de kendini çok genç ve yeni evli hissediyordum Ama çocuk olunca yaşın büyüyür ve evliliğin bir anda eskiyiveriyor. Bugünlerinin kıymetini bil şekercim kaydirigubbakcemile3

tost olayını bende hayatımdan çıkarmak isitiyorum
biraz önce eşime tost yaptım öyle güzel koktu ki anlatamam... ama yemedim
ben artık yedikten sonraki pişmanlığı yaşmaktan çok yoruldum... yemem daha mutlu olurum dimi ama ???

benim de 30 hatta 31 olacak temmuzda.
ben de kendini çok genç ve yeni evli hissediyordum Ama çocuk olunca yaşın büyüyür ve evliliğin bir anda eskiyiveriyor. Bugünlerinin kıymetini bil şekercim kaydirigubbakcemile3

haklısın... şu an çok rahatım çok şükür evliliğimde çok iyi gidiyor....
eşim de bende gezmeyi çok seviyoruz ve gezdikce yeni tatlar lezzetler denemeyi de...bu yüzden kilomu bi türlü kontrol edemiyorum
ama artık evimde bi ufaklık olsun isitiyorum... bu halimle hamile olmakta istemiyorum... yani benim bu yaza mezun olmam lazım

bence de yemeyince insan çok mutlu oluyor, azmine hayran kalıyor, motive oluyor :)

biz de çok gezdik eşimle, TR turları yapıyorduk her yaz, 1 gece orada 1 gece burada arabayla, yiyip içip keyif yapıyorduk.
Maşallah canım, Allah nazardan saklasın kaç yıllık evlisiniz?
biz 5 yıldan sonra karar verdik, çok güzel ama çok da zor. Geceleri özellikle.
Olur hayırlısı ile, kilonu da verirsin buradan bebiş haberini alıp hep beraber seviniriz inşallah.

bu promosyonlara umarım eleman bulurlar :)
çok tatlı bi kapışma olmuş valla sırnaşık şey

bu temmuzda 2 yıl olacak canım
darısı tüm bekarlarımıza
a.s.

patborim de gelmiş, nasılsın canım?

kızlar bu arada eşim yok bugün kızım uyuyor, uyanıp ağladığı an bil.ı hemen kapatıp kızıma koşacağım uykusu açılmadan bizim yatağa götüreceğim, habersiz çıkarsam merak etmeyin, anlayın.
Kucak kucağa yatacağız yine kuzucumla, bazen babamızı salona atıp yine yatıyoruz :)

meliscim bu temizlik işi beni çok yormuş canım
iisimi yatıp dinleneyim
malum yarın devam edeceğim
sabah görüşmek dileğiyle iyi geceler

bu promosyonlara umarım eleman bulurlar :)
çok tatlı bi kapışma olmuş valla sırnaşık şey

:) neyse biz promosyonsuz bulduk.
Ama sorun şurada herkes yazıyor katılmak istiyorum diye ama kimse bi daha dönüp bakmıyor.

bu temmuzda 2 yıl olacak canım
darısı tüm bekarlarımıza
a.s.

aminn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…