oh gule gule harca sekerimbu arada bugün sevindirik oldugum şeyler var ilk ay maaşının on beş günü içerde kalıyomuş sanıyordum ya ben kalmıyormuşşbirde bizim şirket maaşları ayın onundan ayın onuna ödermiş dolayısıyla bu ayın onunda 12 13 günlük maaş alıcam 200 300 ne gelirse kardır banka kartımda çıkmış zatüü sevindirik oldum
en önemlisi de çok şükür köpeğim bugün biraz kendine geldi atti götürdüm onu uzun zamandır yapmadıgı bir hareket vardı onu yaptı umarım gene kötüleşmez gerçi biliyorum çok yaşlı gene aynı şeyler olucak ama uzun zamandır beni öpmzdii bugün öptüü o kadar mutlu oldum kii öp diyince yanagimi yalardi ne zamandir yapmıyodu bugun atti gidince yaptı aşkum benimm
gecmis olsun canim yahafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde(( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..
hoşbuldukkk,
ismim hatice. şuan almanya dayım. doktora öğrencisiyim. 29 umyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm
65 kilo ile başladım burda. 55 olmak istiyorum. ekimde evleniyorum, biraz geç oldu ama okul , uzaklık falan yıllar geçiverdi işte. ekime kadar vermem lazım kiloları, ama çok zor veriyorum, metabolizmamla başım dertte , öyle işteee
hadi bakalım sıra sende özlem
oh gule gule harca sekerim
ay canim kopusunun iyi olmasina cok sevindim benim icin kucaklasim koklasin
gecmis olsun canim yabenimde cok cikardi halada cok saglam degil
haticecim bana yakin ulkedesin bende hollandadayim buralara yolun duserse beklerim
kuşadasına gidiyoruz cnm bi aksilik olmassa inş....evet canım aynen öyle malesefsana da geçmiş olsun
nereye gidiyorsunuuzz nereyeeeeeee
aynen yaa terliklerinide çıkarmış....tıpkı ben....:90:saol cnm darısı başına diyelim inş. avatarında bu duruma tepki olarak seçtin sanırım
selam kızlar nasılsınız beni hiç sormayın hastane yollarındayım
kaptanım ayın 12sinde izin kullanıcağımı söylemiştim ama sen beni bugün izine ayırırsan sevinirim geçen haftadan beri ne diyet ne spor yapabiliyorum listeye girmek isteyen arkadaşlarımada ayıp olmasın. birde merak ettiğim birşey var şimdi samsuna gidicem ben 3 hafta kalıcam diye düşünüyorum ama belli değil ne kadar kalıcağım oradaki şartlara bağlı yani demek istediğim şu her cuma kilo listemizde roseking izinlimi yazıcak yoksa listeden beni çıkartıp döndüğümdemi ekliceksin. listede olupta diğer listeye girecek arkadaşlarıma sıra gelmesi açısından düşündüm listeden çıkmam daha iyi olur diye düşünüyorum.
birde anlatmak istediğim bişi var pazar günü nefes darlığı ve sol göğsümün aşırı sancıması şikayeti ile acile götürdü kardeşm beni çok berbat birşeydi kalp krizi geçiriyorum sandım sonuç gaz sıkışmasıymışdoktor söyleyince utandım nefes alırken boğazlarımın acımasıda bronşite bağlıymış pazar gecesini hastanede geçirdim. anlıcağınız böyle kış ayında grip bile olmayan ben yazın ortasında hastalıktan çıkamıyorum her bir yerim ayrı ağrıyor hurdacı bile almaz beni o derece
hepinizi öpüyorum yarın yine girerim kaptanım onayını alır teyitlerşiriz
Herkese gunaydin.. Dun aksam yazamadim yemekte 2 tane kabak dolmasi yedim ve gece de yogurt.. Bu sabah; 1 dilim labneli kepek ekmegi.. Bu hafta cok dikkat ediyorum bakalim insallah karsiligini gorurumm:/ iyi gunler hepinizee:))
selam kızlar nasılsınız beni hiç sormayın hastane yollarındayım
kaptanım ayın 12sinde izin kullanıcağımı söylemiştim ama sen beni bugün izine ayırırsan sevinirim geçen haftadan beri ne diyet ne spor yapabiliyorum listeye girmek isteyen arkadaşlarımada ayıp olmasın. birde merak ettiğim birşey var şimdi samsuna gidicem ben 3 hafta kalıcam diye düşünüyorum ama belli değil ne kadar kalıcağım oradaki şartlara bağlı yani demek istediğim şu her cuma kilo listemizde roseking izinlimi yazıcak yoksa listeden beni çıkartıp döndüğümdemi ekliceksin. listede olupta diğer listeye girecek arkadaşlarıma sıra gelmesi açısından düşündüm listeden çıkmam daha iyi olur diye düşünüyorum.
birde anlatmak istediğim bişi var pazar günü nefes darlığı ve sol göğsümün aşırı sancıması şikayeti ile acile götürdü kardeşm beni çok berbat birşeydi kalp krizi geçiriyorum sandım sonuç gaz sıkışmasıymışdoktor söyleyince utandım nefes alırken boğazlarımın acımasıda bronşite bağlıymış pazar gecesini hastanede geçirdim. anlıcağınız böyle kış ayında grip bile olmayan ben yazın ortasında hastalıktan çıkamıyorum her bir yerim ayrı ağrıyor hurdacı bile almaz beni o derece
hepinizi öpüyorum yarın yine girerim kaptanım onayını alır teyitlerşiriz
gunaydin kizlar
gune bir bardak ilik limonlu su ile basladim simdi sekersiz kremasiz kahvemi icerken
takima bir goz atayim kimler var dedim ama yine benden baska kimse gune baslamamis
neyse gun icinde ara ara ugrar yediklerimi yaptiklarimi yazarim..
herkese kacamaksiz gunler
günaydın 13. takım ..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..ilk kolunu babamız çıkarmıştı yere düşecekken aniden kolunda tutup kaldırmya yeltenince ozman çıktı...o arada hastaneydeydik hemen müdahale edlimişti..aradan baya zamanda geçti bu ikinci çıkışı yani ama olan oldu..((birdaha olmaz inşallah..
günaydın 13. takım ..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..ilk kolunu babamız çıkarmıştı yere düşecekken aniden kolunda tutup kaldırmya yeltenince ozman çıktı...o arada hastaneydeydik hemen müdahale edlimişti..aradan baya zamanda geçti bu ikinci çıkışı yani ama olan oldu..((birdaha olmaz inşallah..
cnm kaptan senden teyit bekliyodu okudun mu????
bütün bu durum sana eklediğim kuralalrı okumamış olmandan kaynaklanıor canım, son kez ekliyorum. bu sefer teyit bekliyorum:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?