Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oh gule gule harca sekerim
ay canim kopusunun iyi olmasina cok sevindim benim icin kucaklasim koklasin
gecmis olsun canim yabenimde cok cikardi halada cok saglam degil

haticecim bana yakin ulkedesin bende hollandadayim buralara yolun duserse beklerim

oh gecmisi bitirdim
gelelim bugunku menume
gune 2 bardak su,sekersiz kremasiz kahve ile basladim:44:
himmm kahvalti olarak biraz gec yedigim icin acikmis oldum bugun
bir daha cok acikmayi beklemeden yemeyi dusunuyorum
2 dilim ekmek,2 salam canim cekti cokbiraz peynir yesil cay..
ara 2 tane kayisi...
oglen yemedim..
aksamda 1 haslanmis tavuk budu bir tabak salatayla yedim
az oncede 7,8 adet kirazla gunu tamamladim
(bol suyumu ictim yuruyuste yaptim)

tatile giden butun arkadaslara iyi tatiller
hasta olan takimdaslarimada ccok gecmis olsun
herkeslere iyi geceler ben kactiiim

selam kızlar nasılsınız beni hiç sormayın hastane yollarındayım

kaptanım ayın 12sinde izin kullanıcağımı söylemiştim ama sen beni bugün izine ayırırsan sevinirim geçen haftadan beri ne diyet ne spor yapabiliyorum listeye girmek isteyen arkadaşlarımada ayıp olmasın. birde merak ettiğim birşey var şimdi samsuna gidicem ben 3 hafta kalıcam diye düşünüyorum ama belli değil ne kadar kalıcağım oradaki şartlara bağlı yani demek istediğim şu her cuma kilo listemizde roseking izinlimi yazıcak yoksa listeden beni çıkartıp döndüğümdemi ekliceksin. listede olupta diğer listeye girecek arkadaşlarıma sıra gelmesi açısından düşündüm listeden çıkmam daha iyi olur diye düşünüyorum.

birde anlatmak istediğim bişi var pazar günü nefes darlığı ve sol göğsümün aşırı sancıması şikayeti ile acile götürdü kardeşm beni çok berbat birşeydi kalp krizi geçiriyorum sandım sonuç gaz sıkışmasıymış doktor söyleyince utandım nefes alırken boğazlarımın acımasıda bronşite bağlıymış pazar gecesini hastanede geçirdim. anlıcağınız böyle kış ayında grip bile olmayan ben yazın ortasında hastalıktan çıkamıyorum her bir yerim ayrı ağrıyor hurdacı bile almaz beni o derece

hepinizi öpüyorum yarın yine girerim kaptanım onayını alır teyitlerşiriz

gunaydin kizlar
gune bir bardak ilik limonlu su ile basladim simdi sekersiz kremasiz kahvemi icerken
takima bir goz atayim kimler var dedim ama yine benden baska kimse gune baslamamis
neyse gun icinde ara ara ugrar yediklerimi yaptiklarimi yazarim..
herkese kacamaksiz gunler

Herkese gunaydin.. Dun aksam yazamadim yemekte 2 tane kabak dolmasi yedim ve gece de yogurt.. Bu sabah; 1 dilim labneli kepek ekmegi.. Bu hafta cok dikkat ediyorum bakalim insallah karsiligini gorurumm:/ iyi gunler hepinizee:))

evet canım aynen öyle malesef sana da geçmiş olsun

nereye gidiyorsunuuzz nereyeeeeeee
kuşadasına gidiyoruz cnm bi aksilik olmassa inş.... haftaya kadar günler nasıl geçicek bilmem... hemen gitmek istiyorum...
saol cnm darısı başına diyelim inş. avatarında bu duruma tepki olarak seçtin sanırım
aynen yaa terliklerinide çıkarmış....tıpkı ben....:90:

cnm kaptan tatile gitti... listeler ferdiciye emanet haberin olsun... tabi bizde yardım edicez...
sanada çok geçmiş olsun cnm... çabuk toparlan.... beni ortisiz bırakma....

Herkese gunaydin.. Dun aksam yazamadim yemekte 2 tane kabak dolmasi yedim ve gece de yogurt.. Bu sabah; 1 dilim labneli kepek ekmegi.. Bu hafta cok dikkat ediyorum bakalim insallah karsiligini gorurumm:/ iyi gunler hepinizee:))

cnm kaptan senden teyit bekliyodu okudun mu????

öncelikle hayırlı yolculuklar cnm umarım çok güzel geçer. ve çooook geçmiş olsun.. gaz gelince sal gitsin gaz sancısı herşeyden kötüdür bilirim.. bende çok çekmiştim eskiden.. hurdacı bile almaz demene de çok güldüm

günaydın canlarım... nasılsınız?
ben henüz kahv6 yapmadım bişiler hazırlıycam şimdi yine uğrarım öpüldünüz

günaydın kızlar!

yeni 1 saati geçti uyanalı ama daha kahvaltı falan yapamadım. zaten evde sanırım doğru düzgün kahvaltılık bişey kalmadı...

gününüz çok süper geçsin fıstıklar!

serenacım sizin orda saat farkı da var sen kaçta kalkıyorsun öyle erkenden!

günaydın 13. takım ..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..ilk kolunu babamız çıkarmıştı yere düşecekken aniden kolunda tutup kaldırmya yeltenince ozman çıktı...o arada hastaneydeydik hemen müdahale edlimişti..aradan baya zamanda geçti bu ikinci çıkışı yani ama olan oldu..((birdaha olmaz inşallah..

çok geçmiş olsun, çok ağrısı yoktur umarım!
inşallah bir daha olmaz diyeceğim ama çocuk bunlar, büyürken hiç bitmiyor böyle şeyler.

ay cnm aynısı benim sol ayak bileğimde var.. ufak bir burkulmada çıkıyor hemen.. ilk ortabire giderken olmuştu.. ozamandan beri 50 kere çıkmıştır sanırım..
birde benim oğlumun sağ bileğinde var aynısı bebekken ben bi, kaç kez çıkardım yürümeye başladığında elinden tutarken hafif bi tökezlemesinde ani hareket edince çocuğun bileğini çıkarmıştım.. gerçi nerdeyse 1 yıldır bişey olmadı daha ama çok dikkat ediyorum..
Allah şifasını versin inş. bir daha olmaz cnm.

Son düzenleme:

okudum canim tesekkurler:)) bu arada ogle yemegim 1 kase cacik.. Yarim saat de yuruyus yaptiim

kimsecikler yok herkes tatilemi gitti

bugünkü menüm..
biberiye suyum bitmiş

sabah kahvaltm:

iki lokma ekmekle 2 çatal yumurta.

ara yok öğlen yok. ara yok.

şimdi akşam yemeğimi yiyorum. 15:23

bir tabak (3 servis kaşığı) kapuska çok az yağlı ve çok az pirinçli ve çok az kıymalı.
1 servis kaşığı çoban salata.
1 dilim ekmek.

şimdiye kadar 3 litre su içtim. canım hiç bişey istemiyor

akşam 1 saat yürüycem dışarda. birde çok acıkırsam bi kaç salatalık yerim. (hastalandığımda karpuz ve tavuktan tiksindim.. ne görmeye ne yemeye tahammülüm yok)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…