inşallah cnm düzelirim.. çok korkuyorum. en ufak bişeyde motivasyonum bozulcak die korkuyorum aslnda. böle toparlak olmak istemiorumbi gün o tartıda 7 rakamını görmek nasip olcak mı acaba 7 nin yanında 9 olsun razıyım
alışmıştım o biberiye suyunu ve 20 dk görmeye, hemen dikkatimi çekti bak şimdi. gerçekten az yemişsin bugün.akşama kadar nerdeyse hiçbişe yok
evet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyoroğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece
afiyet olsunnnnnn, ne güzel bir menüüüüüüsellam!
bugün pek yazamadım buraya, akşam misafirimiz vardıgündüz de ona hazırlık, alışveriş, yemek pişir, falan filan...
menümü de yazayım...
sabah: 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal.
ara: yarım kibrit kutusu peynir, 1 hurma (şarküteride alırken tattırdılar)
öğlen: zeytinyağlı taze fasulye
ara: haşlanmış patates
akşam: balık, salata
akşam çayla: azcık irmik helvası
kaçamaksız tertemiz bir gün geçirdim
bir de bir de limonata yaptım bugün harika oldu! tavsiye ederim arkadaşlar, çok kolay...
kaçıyorum şimdi, herkesi öptüm!
saol cnmmellerine sağlık canımgeçmiş olsun
hala aklım yımırtadaaaaaabu sıcaklarda dikkat et canım yeme yumurta haftada bir max iki kere ye
ahh hiçç sormaa takımcak hastayıkkk sağlamlarada bulaştırmamak için fazla girmiyozzayyyyyyyyyyy panpişleriiiiiiiiiiiimbu ne kimse kalmamış topicte normalde akşam girdiğimde 5 6 7 8 9 sayfa atlamış olmanız lazımdı şimdi dedim acaba internetimde mi bir sorun var ama gördüğüm kadarıyla sorun bende değil sizde
bugün saat 9'a kadaan çalıştık ayaklarım nasıl agrıyor anlatamam zaten ayakkabızedeydim dünden malum bugün daha beter oldum kalkıp banyo yapmaya bile takaatim yok yahuuzaten bugün az daha geç kalıyordum saat 6:30 da uyandım bes dk uyiyim dedim bir kalktım saat 7:30
benim de bugün kü menüm :
sabah : yarım simit
ara : yarım bardak 3'ü 1 arada
öğlen : mercimek çorbası + pilav + az zeytinyaglı fasulye + salata
ara : karpuz
2 saat sona: yarım simit + az mercimek çorbası
1 saat sona : 1 tane kuru kayısı
yarım saat önce de : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe + 1 salatalık + az peynir + 3 tane kiraz + az haydari
spor olarak da : mekik + dumbell + sopa + 30 dk yürüyüş
afiyet olsunnn irmik helvaSI MII gündüzyiyeydin guzum daha iyi yakardınn azcık yediysen tmm ben olsam bi tabak yirdim heralde bi başlayınca dur diyemem desellam!
bugün pek yazamadım buraya, akşam misafirimiz vardıgündüz de ona hazırlık, alışveriş, yemek pişir, falan filan...
menümü de yazayım...
sabah: 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal.
ara: yarım kibrit kutusu peynir, 1 hurma (şarküteride alırken tattırdılar)
öğlen: zeytinyağlı taze fasulye
ara: haşlanmış patates
akşam: balık, salata
akşam çayla: azcık irmik helvası
kaçamaksız tertemiz bir gün geçirdim
bir de bir de limonata yaptım bugün harika oldu! tavsiye ederim arkadaşlar, çok kolay...
kaçıyorum şimdi, herkesi öptüm!
gün boyu bu kadar mı yedinnnn kız bişi yememişin ki sennnbugün farklı bigündü benim için. sabah kalktım. dedim bi temizlik yapayım. ama öyle böyle değil yani saat 15 olmuştu ben daha kahvaltı yapmamıştım. temizlik yaparken de acayip bişe oluyorum ya, öyle sıkı tutuyorum ki işi, canım çıktı. sonra 15 de kahvaltı hazırladım.domates, salatalık, peynir zeytin kahve bi de brezel .sonra daha yemeden arkadaşlarım geldi, onlar da acıkmışlar.hep beraber yedik. sonra çarşıya indik gezdik. eve döndüğümde heryerim ağrıyodu.yürüyüşe çıkacaktım ama geç olmuştu. biraz önce da kahve yaptım içtim.menüm böyle, tuhaf oldu ama napimmm
iyi aksamlar kizlar
bugun butun gun disardaydim daha yeni eve girdim
gecmise bakamiyacagim cok yorgunum yatcam birazdan
bugun menu yapamadim ama birseyde yiyemedim nedendir bilmem:44:
bir kac hata once doymak bilmezdim simdide zoraki yemek yiyorum
iveeet bugunku yediklerim yedigim ictigim her seyi not aliyorum gozden birsey kacmiyor yani
gune 1 bardak limonlu ilik su 1 fincan sekersi kremasiz kahveyle basladim..
her zamanki klasik kahvaltimhaslanmis yumurta , salatalik, domates,maydonoz bir dilim kepek ekmek..
ara 1 tane altin cilek meyvesi bu arada cidden istah kesiyor tavsiye ederim
oglen 1 adet haslanmis tavuk bud 1 kase az yagli yogurt..
ara 2 adet kayisi
aksam 2 kucuk parca haslanmis patates
1 tabak karpuz (kucuk tabak)
bol su ve yesil cayimida ictim
en az 2 saat disarda yurumusumdur benden bu kadar kizlar kendinize iyi bakin yarin gorusuruz...
iyi aksamlar kizlar
bugun butun gun disardaydim daha yeni eve girdim
gecmise bakamiyacagim cok yorgunum yatcam birazdan
bugun menu yapamadim ama birseyde yiyemedim nedendir bilmem:44:
bir kac hata once doymak bilmezdim simdide zoraki yemek yiyorum
iveeet bugunku yediklerim yedigim ictigim her seyi not aliyorum gozden birsey kacmiyor yani
gune 1 bardak limonlu ilik su 1 fincan sekersi kremasiz kahveyle basladim..
her zamanki klasik kahvaltimhaslanmis yumurta , salatalik, domates,maydonoz bir dilim kepek ekmek..
ara 1 tane altin cilek meyvesi bu arada cidden istah kesiyor tavsiye ederim
oglen 1 adet haslanmis tavuk bud 1 kase az yagli yogurt..
ara 2 adet kayisi
aksam 2 kucuk parca haslanmis patates
1 tabak karpuz (kucuk tabak)
bol su ve yesil cayimida ictim
en az 2 saat disarda yurumusumdur benden bu kadar kizlar kendinize iyi bakin yarin gorusuruz...
gün boyu bu kadar mı yedinnnn kız bişi yememişin ki sennn
sorma canım ya, aslında hiç memnun değilim, düzenli yemek metabolizma için daha iyi. ama temizlik işine girişince uzun sürdü. 15 de kahvaltı yapınca da bu kadar yeniyo. akşam da kahve acayip tok tutuyor.
inş cnm geçmiş olsun...günaydın 13. takım ..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..ilk kolunu babamız çıkarmıştı yere düşecekken aniden kolunda tutup kaldırmya yeltenince ozman çıktı...o arada hastaneydeydik hemen müdahale edlimişti..aradan baya zamanda geçti bu ikinci çıkışı yani ama olan oldu..((birdaha olmaz inşallah..
ne demek cnm...gecmisi okuyamadim ki anneannemlerdeydim bakayim simdi, tesekkurler soyledigin icin:)
beraber hallederiz cnm inş...ahhh rabişim dee gitmişşş beni hasta hasta bırakıppp:))
tmm dır
tmm rabiş inş hallederizz hep beraber
hesaplamaları ben yaparım cnm benimde mat. kötü ama hesapları seviyomm
liste bana mı emanetttyok yokkk hepimizeee kız öle deme
zaten kimler burda kimler tatilde haberim yok daha
inşallah cnm düzelirim.. çok korkuyorum. en ufak bişeyde motivasyonum bozulcak die korkuyorum aslnda. böle toparlak olmak istemiorumbi gün o tartıda 7 rakamını görmek nasip olcak mı acaba 7 nin yanında 9 olsun razıyım
iyi geceler kızlarr.....
bugün bütün gün evde durup temizlik yapıcaktım ama hiç içimden gelmedi sabah evden bi çıktım o çıkış... bütün gün gezdim gezdim ve gezdim....
şimdide boğazım sertleşmiş biraz tatil öncesi hasta etçem kendimi... bitki çayı yapıyorum bide boğazıma göğsüme vikis sürdüm bide soğuk algınlığı hapı yuttum.. inş hasta filan olmam :18:.... çayımı alıp geliyorum hemen...
inş cnm geçmiş olsun...
ne demek cnm...
beraber hallederiz cnm inş...
aynene yaa bende 6 ları görmek istiyorum yanında 9 olsada olur....
geçmiş olsun cnm annende nazar koyalım baritakımcakk hastayıkk desene bacımmm
geçmiş olsun guzumm inş daha kötü olmadan en yakın yoldan dönersinnn
ne bu yaaa herkes hastaaaaaa
takımlar arası 1. oldukya onun nazarı değdi heralde bizeee darma dumanıkkk
buda gelirrr buda geçerrrrrayyy hastalık çeneme vurduu kendime bide dublee turkish coffee yaptım şekersizz ohhh misss bu gecede uyku yok bizeee hadi hayırlısıııı
yarın sabah ta annemi doktora götürebilirmmmm belli deil daha
hahahha kızz ne o 6ların yNINDA 9 LAR OLSUN FALAN olmazzz çok isteee az istemee5ler olsun yanında da 9 larrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?