Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende öyle diyordum ama oluyor canım yeterki pes etme oda olucak

alışmıştım o biberiye suyunu ve 20 dk görmeye, hemen dikkatimi çekti bak şimdi. gerçekten az yemişsin bugün.akşama kadar nerdeyse hiçbişe yok

evet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyor oğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece

evet cnm bitti yarın alcam inş. hastaydım çıkamadım dışarı.
canım hiç bşey istemiyor oğluma çikolata verirken bi iki ısırdım sadece

hastayken diyet falan düşünme, ne demişler herşeyin başı sağlık. diyet yapabilmek için bile sağlıklı olmak lazım. dikkat et kendine

sellam!
bugün pek yazamadım buraya, akşam misafirimiz vardı gündüz de ona hazırlık, alışveriş, yemek pişir, falan filan...

menümü de yazayım...

sabah: 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal.

ara: yarım kibrit kutusu peynir, 1 hurma (şarküteride alırken tattırdılar )

öğlen: zeytinyağlı taze fasulye

ara: haşlanmış patates

akşam: balık, salata

akşam çayla: azcık irmik helvası

kaçamaksız tertemiz bir gün geçirdim

bir de bir de limonata yaptım bugün harika oldu! tavsiye ederim arkadaşlar, çok kolay...

kaçıyorum şimdi, herkesi öptüm!

bugün farklı bigündü benim için. sabah kalktım. dedim bi temizlik yapayım. ama öyle böyle değil yani saat 15 olmuştu ben daha kahvaltı yapmamıştım. temizlik yaparken de acayip bişe oluyorum ya, öyle sıkı tutuyorum ki işi, canım çıktı. sonra 15 de kahvaltı hazırladım.domates, salatalık, peynir zeytin kahve bi de brezel .sonra daha yemeden arkadaşlarım geldi, onlar da acıkmışlar.hep beraber yedik. sonra çarşıya indik gezdik. eve döndüğümde heryerim ağrıyodu.yürüyüşe çıkacaktım ama geç olmuştu. biraz önce da kahve yaptım içtim.menüm böyle, tuhaf oldu ama napimmm

afiyet olsunnnnnn, ne güzel bir menüüüüüü

iyi aksamlar kizlar
bugun butun gun disardaydim daha yeni eve girdim
gecmise bakamiyacagim cok yorgunum yatcam birazdan
bugun menu yapamadim ama birseyde yiyemedim nedendir bilmem:44:
bir kac hata once doymak bilmezdim simdide zoraki yemek yiyorum
iveeet bugunku yediklerim yedigim ictigim her seyi not aliyorum gozden birsey kacmiyor yani

gune 1 bardak limonlu ilik su 1 fincan sekersi kremasiz kahveyle basladim..
her zamanki klasik kahvaltim haslanmis yumurta , salatalik, domates,maydonoz bir dilim kepek ekmek..
ara 1 tane altin cilek meyvesi bu arada cidden istah kesiyor tavsiye ederim
oglen 1 adet haslanmis tavuk bud 1 kase az yagli yogurt..
ara 2 adet kayisi
aksam 2 kucuk parca haslanmis patates
1 tabak karpuz (kucuk tabak)
bol su ve yesil cayimida ictim
en az 2 saat disarda yurumusumdur benden bu kadar kizlar kendinize iyi bakin yarin gorusuruz...

ellerine sağlık canım geçmiş olsun
saol cnmm
bu sıcaklarda dikkat et canım yeme yumurta haftada bir max iki kere ye
hala aklım yımırtadaaaaaa
ahh hiçç sormaa takımcak hastayıkkk sağlamlarada bulaştırmamak için fazla girmiyozz
iyiki 5 dk uyumuşun kız bide 10 dk olaydı vay halinee bacımmm
menüü gayet cikssss
afiyet olsunnn irmik helvaSI MII gündüzyiyeydin guzum daha iyi yakardınn azcık yediysen tmm ben olsam bi tabak yirdim heralde bi başlayınca dur diyemem de
gün boyu bu kadar mı yedinnnn kız bişi yememişin ki sennn

örnek bir menü, harikasınnnn tebriklerrrrrrr

çok güzel bi menü cnmm maşallahh diyelim nazar değmesinndarısı başımaaa

sende kendine iyi bak cnm :79:

iyi geceler kızlarr.....
bugün bütün gün evde durup temizlik yapıcaktım ama hiç içimden gelmedi sabah evden bi çıktım o çıkış... bütün gün gezdim gezdim ve gezdim....
şimdide boğazım sertleşmiş biraz tatil öncesi hasta etçem kendimi... bitki çayı yapıyorum bide boğazıma göğsüme vikis sürdüm bide soğuk algınlığı hapı yuttum.. inş hasta filan olmam :18:.... çayımı alıp geliyorum hemen...

inş cnm geçmiş olsun...
gecmisi okuyamadim ki anneannemlerdeydim bakayim simdi, tesekkurler soyledigin icin:)
ne demek cnm...
beraber hallederiz cnm inş...

aynene yaa bende 6 ları görmek istiyorum yanında 9 olsada olur....

takımcakk hastayıkk desene bacımmm
geçmiş olsun guzumm inş daha kötü olmadan en yakın yoldan dönersinnn
ne bu yaaa herkes hastaaaaaa
takımlar arası 1. oldukya onun nazarı değdi heralde bizeee darma dumanıkkk
buda gelirrr buda geçerrrrr ayyy hastalık çeneme vurduu kendime bide dublee turkish coffee yaptım şekersizz ohhh misss bu gecede uyku yok bizeee hadi hayırlısıııı
yarın sabah ta annemi doktora götürebilirmmmm belli deil daha

geçmiş olsun cnm annende nazar koyalım bari
hahahha kızz ne o 6ların yNINDA 9 LAR OLSUN FALAN olmazzz çok isteee az istemee5ler olsun yanında da 9 larrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş cnm allah söyletmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…