Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anaaaaaa kaptanım faysalım saygılarımı sunarım efenim :18:

ahhh rabişim dee gitmişşş beni hasta hasta bırakıppp:))
tmm dır
tmm rabiş inş hallederizz hep beraber
hesaplamaları ben yaparım cnm benimde mat. kötü ama hesapları seviyomm

liste bana mı emanettt yok yokkk hepimizeee kız öle deme

zaten kimler burda kimler tatilde haberim yok daha

evet kızlar merhabalar kimscikler yok bugün herkes tatil havasında ohhh bende hasta hassta evde yatıyorumm bizim fıstıklar napıyo bakayım dedim:)
bugün hastaneye gidicektim gittim hematolojiye demir depolarım dolmamışş 4 kutu daha ferro sanol kullancam demir hala 6 da normal en düşük 11 olması lazımm gidip kendime 1 ton demir alcam onu kemircem sonundaa ordan dahiliyeye göründüm yaz gribi olmuşum ses çıkmıyo zaten ilaç verdi dünden beri evde olmak sıkıcı işyerinden 1 hafta yıllık izinden verdiler ama ben yarın yada perşembe günü işe gitmeyi düşünüyorum tatile çıkarsam bile pazar itibariyle olsun ki ne oluğunu anlim bende dimi ama

veee gelelim msj sayımımıza sıra benimdi aksatmamak için girdim sonra sıra karışıyo rabişte kızmasın sonra

4 temmuz 2011 pazartesiiiiii msjjj sayımımızzz

elmaliturta : 14
neyneyse : 11
hamutran 65:
dryrgp: 10
ozlemmtekin: 9
serena: 7
kedican :7
chika: 4
ferdici: 4
file76: 2
sakaleynmaster: 2
roseking35: 1
yagmurcini3: 1
elisya: 1
eski_bir_masal_ :0 sanırım izinli:)
maviyesil1999 :0
neslvicdan: 0 izinli

şmdilik böyle gözüküyoo

Son düzenleme:
cok cok az yemssnn düzensiz olmus canmm
canmmm naber gecms olsun tatlımmmmm
günaydın canlarım... nasılsınız?
ben henüz kahv6 yapmadım bişiler hazırlıycam şimdi yine uğrarım öpüldünüz
kahv6 cok güldümmm begendmmm

cok gecms olsun deryacım nasıl gidio x ortim görüsmeyeli nasılsın neler yapıosunnn

kızlarrr bildiğiniz üzere en son dukan diyetine başlamıştımm ama kollarım kaşınmaya başladı yuurtalardan heraldee zaten yediklerime dikkat ediyorum ama dukan diyetine pek uyduğum söylenemez su fazla yok spor hiç yokkk ayy bide kan ilaçlarını düşündükçeee sinirlerim bozuluyoo onlarda kilo yapıyoo ya normal beslenmeye devam ediyorum yımırtasız bi beslenmeee:84:adette oldum off offf hepsi bi aradaa sürekliii adaçyı içiyorumm boğazıma iyi gelir diyee

sağol canım yaklaşık bugünden itibaren 1 ay yokum ferdiciye yazıcamda görmezse falan sende hatırlatırmısın canım benim izinli olduğumu

he he he ay allahım ya hiç farkında değildim meğersem salamamışım

cok cok az yemssnn düzensiz olmus canmm

canmmm naber gecms olsun tatlımmmmm

kahv6 cok güldümmm begendmmm

cok gecms olsun deryacım nasıl gidio x ortim görüsmeyeli nasılsın neler yapıosunnn

hoşgeldin tatlım nasılsın neler yapıyorsun kaç kilo verdin ayrıldığından beri nişanlın nasıl geldimi askerden

ferdici canım dün gece yazdım beni izinli yazarmısın rabia bilio 12 sinde çıkıcaktım iznede hastalık sebebiyle bugünden itibaren yazarsan sevinirim canım

merhabalar herkes iyidir umarım
ben tatilde yeme işini iyice saldım neyse gelince tam gaz devam
herkese iyi geceler

ferdici canım dün gece yazdım beni izinli yazarmısın rabia bilio 12 sinde çıkıcaktım iznede hastalık sebebiyle bugünden itibaren yazarsan sevinirim canım
tmm canım bugün itibariyle izinli yazıyorum
merhabalar herkes iyidir umarım
ben tatilde yeme işini iyice saldım neyse gelince tam gaz devam
herkese iyi geceler

hoşgeldin cnm nasılsın tatilin nasıl gidiyo çok salma kız kendini sonra zor toplarıkkk iyi tatillerr cnmm

ellerine sağlık canım geçmiş olsun

bu sıcaklarda dikkat et canım yeme yumurta haftada bir max iki kere ye

ayyyyyyyyyyy panpişleriiiiiiiiiiiim bu ne kimse kalmamış topicte normalde akşam girdiğimde 5 6 7 8 9 sayfa atlamış olmanız lazımdı şimdi dedim acaba internetimde mi bir sorun var ama gördüğüm kadarıyla sorun bende değil sizde

bugün saat 9'a kadaan çalıştık ayaklarım nasıl agrıyor anlatamam zaten ayakkabızedeydim dünden malum bugün daha beter oldum kalkıp banyo yapmaya bile takaatim yok yahuu zaten bugün az daha geç kalıyordum saat 6:30 da uyandım bes dk uyiyim dedim bir kalktım saat 7:30

benim de bugün kü menüm :

sabah : yarım simit
ara : yarım bardak 3'ü 1 arada
öğlen : mercimek çorbası + pilav + az zeytinyaglı fasulye + salata
ara : karpuz
2 saat sona: yarım simit + az mercimek çorbası
1 saat sona : 1 tane kuru kayısı
yarım saat önce de : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe + 1 salatalık + az peynir + 3 tane kiraz + az haydari

spor olarak da : mekik + dumbell + sopa + 30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
bu hastalık beni mahvetti...
yeme düzenim bozuldu. az yiyerek daha kilo alıcam die korkuyorum

daha kötüde olabilir. şuan şükür iyiyim ama yeme düzenim bozuk

zayıflamak istiorum ben

bu hastalık beni mahvetti...
yeme düzenim bozuldu. az yiyerek daha kilo alıcam die korkuyorum

daha kötüde olabilir. şuan şükür iyiyim ama yeme düzenim bozuk

zayıflamak istiorum ben

o kadar hastalıga olumsuzluga ragmen iyi gidiyorsun bence canım önemli olan saglık bir düzelsin gene tam gaz açlık moduna girersin

o kadar hastalıga olumsuzluga ragmen iyi gidiyorsun bence canım önemli olan saglık bir düzelsin gene tam gaz açlık moduna girersin

inşallah cnm düzelirim.. çok korkuyorum. en ufak bişeyde motivasyonum bozulcak die korkuyorum aslnda. böle toparlak olmak istemiorum bi gün o tartıda 7 rakamını görmek nasip olcak mı acaba 7 nin yanında 9 olsun razıyım

alışmıştım o biberiye suyunu ve 20 dk görmeye, hemen dikkatimi çekti bak şimdi. gerçekten az yemişsin bugün.akşama kadar nerdeyse hiçbişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…