Allah nasip ederse haftaya tam olarak burdayım. arada kaçıranlara cezalar gelebilir ona göre
sevindirik turta bu dagüzel haberler arka arkaya gelmiş, gayet güzel olmuş.
ilk maaşın da hayırlı olur inşallah.
ahhh rabişim dee gitmişşş beni hasta hasta bırakıppp:))annene üzüldüm canım, Allah şifasını versin. Allah yardımcınız olsun.
kutluyorum hepinizi canım, 1. olmuş takım.
seni de ayrıca kutluyorum, bu hafta güzel kilo vermişsin.maşallah tü tü tü.
duydum
sopayı göstercem zaten, ben yokken "mantı günü" bile ilan edilmiş.
sınavın sonucu belli oldu mu?
gerçekten çok ters gitmiş her şey ama geçmiş gitmiş.
ee bizahmet kız bence de
1 hafta sonra burdayım inşallah, bol bol kızacağım kaçamak yapanlara
tamam canım, seni izinli yazalım.
iyi tatiller diliyorum.
ayy yavrum yanmış
pek çaresi yok. kalan kısımları da yakabilirsin ancak. ya da bronzlaştırıcı kremle falan beyazlıkları kapat, belki faydası olur.
o boyu biliyorum. oğluma sıcak çikolatayı o boy alıyoruz.
görüşmek üzere hilalcim.
çok güzel vakit geçirirsin inşallah.
geçmiş olsun şekercim, hastaymışsın.
eline sağlık, hastalığa rağmen listeyi ihmal etmemişsin.
file76 interneti bağlanana kadar katılır mı bilmiyorum.
yağmurcini'ni de ekleyelim.
merhabalar maicim.
ben 3 haftadır nerdeyim bi bilsem
şehirdışına çıkmalar üst üste geldi canım.
çok çok geçmiş olsun deryacım.
şebeke suyuyla ilgili bir sıkıntıdır belki de.
kayıplardayım canım
normalde burda olmam lazım ama bu aralar üst üste şehirdışına çıktım.
hoşgeldin sen de.
neler yapıyorsun?
ay canım benim, artık geçmişle ilgili görmem gerekenleri sen bana hatırlatıyorsun
biz almanyaya gidiyoruz, frankfurt, berlin vs gezicez inşallah.
ayın 12'sinde döneceğim inşallah. seninle denk gelemiyeceğiz bir süre daha sanırım.
ben de sizi çok özledim canım. bir yanım boşlukta gibi oluyor böyle
geçmiş olsun canım.
ay tatlım benim. suları soğuk mu içtin? niye böyle hasta oldun?
tmm dırkızlar, mesaj sayma listemizin son hali. ilgili tarihlerde meşgul olanlar şimdiden takımdan başka bir arkadaşla değiş tokuş yapabilirler.
4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35
11 temmuz – 12 temmuz : kedican
13 temmuz – 14 temmuz : hamutran
15 temmuz – 16 temmuz : chika
18 temmuz – 19 temmuz : elmaliturta
20 temmuz – 21 temmuz : sakaleynmaster
22 temmuz – 23 temmuz : dryrgp
tmm rabiş inş hallederizz hep beraber** 13 .TAKIM 214. ETAP **
_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
roseking35 ( 66.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika ( 96.9 / / / %)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 795.8 / / / %)
ferdicim gördüğüm kadarıyla 2 haftadır listeyi sen yapıyorsun. eline sağlık canım.
şimdi yukardaki liste bu cumanın taslağı. bu taslakla ilgili önemli 1-2 konu var:
- kedican ve serena 2 haftadır deneme süresindeler. bu da demek oluyor ki 8 temmuz günü bildirdikleri kiloya göre verdikleri kiloyu bulucaz ve çıkan rakamı 2'ye bölücez. çünkü 2 haftadır o kiloyu verdiler.
örnek vermek gerekirse:
kedican ( 84 / 80 / 2.0 / 2.38%)
kedican 4 kg vermişti ama biz onu ikiye böldük. yüzdeyi de 2*100 / 84 formülüyle bulduk.
şimdi bu durum toplam satırını da etkileyecek. toplam satırında verilen kiloları tek tek toplayacağız. yani tüm üyelerin geçen haftaki toplamından bu haftaki toplamını çıkarmayacağız. verilen veyahut alınan kiloları kendi içinde ayrıca toplayacağız ve yüzdeyi yine bildiğimiz şekilde hesaplıycaz.
- geri dönmek üzere ayrılan arkadaşları toplam satırına eklemiyoruz.
şimdilik bu kadar. sorular olursa akşam yanıtlamaya çalışayım.
- bu arada yukardaki taslağı rengiyle mengiyle bu haliyle almak için bu mesajı alıntı yapın, oradan kopyala yapıştır yapın.
hesaplamaları ben yaparım cnm benimde mat. kötü ama hesapları seviyommsogol canim daha iyiyim simdi
benimde tatilde olan arkadaslarim var onlari sasirtip supriz yapmak istedigim icin dahada asildim diyetime
hayirli yolculuklar kaptanimsensiz bu gemi nasil yuruyecek napcaz sensiz cabuk git gel olurmu
aaa takima alindim yasasindahada hirslandim iyice asilacagim diyetime
o ne kafam karisti sakin benden hesaplama beklemeyin matematikde berbatimdir
ama baska seylerde yardimci olmak icin elimden geleni yaparim
kuşadasına gidiyoruz cnm bi aksilik olmassa inş....haftaya kadar günler nasıl geçicek bilmem... hemen gitmek istiyorum...
aynen yaa terliklerinide çıkarmış....tıpkı ben....:90:
cnm kaptan tatile gitti... listeler ferdiciye emanet haberin olsun... tabi bizde yardım edicez...
sanada çok geçmiş olsun cnm... çabuk toparlan.... beni ortisiz bırakma....
cok cok az yemssnn düzensiz olmus canmmkimsecikler yok herkes tatilemi gitti
bugünkü menüm..
biberiye suyum bitmiş
sabah kahvaltm:
iki lokma ekmekle 2 çatal yumurta.
ara yok öğlen yok. ara yok.
şimdi akşam yemeğimi yiyorum. 15:23
bir tabak (3 servis kaşığı) kapuska çok az yağlı ve çok az pirinçli ve çok az kıymalı.
1 servis kaşığı çoban salata.
1 dilim ekmek.
şimdiye kadar 3 litre su içtim. canım hiç bişey istemiyor
akşam 1 saat yürüycem dışarda. birde çok acıkırsam bi kaç salatalık yerim. (hastalandığımda karpuz ve tavuktan tiksindim.. ne görmeye ne yemeye tahammülüm yok)
canmmm naber gecms olsun tatlımmmmmselam kızlar nasılsınız beni hiç sormayın hastane yollarındayım
kaptanım ayın 12sinde izin kullanıcağımı söylemiştim ama sen beni bugün izine ayırırsan sevinirim geçen haftadan beri ne diyet ne spor yapabiliyorum listeye girmek isteyen arkadaşlarımada ayıp olmasın. birde merak ettiğim birşey var şimdi samsuna gidicem ben 3 hafta kalıcam diye düşünüyorum ama belli değil ne kadar kalıcağım oradaki şartlara bağlı yani demek istediğim şu her cuma kilo listemizde roseking izinlimi yazıcak yoksa listeden beni çıkartıp döndüğümdemi ekliceksin. listede olupta diğer listeye girecek arkadaşlarıma sıra gelmesi açısından düşündüm listeden çıkmam daha iyi olur diye düşünüyorum.
birde anlatmak istediğim bişi var pazar günü nefes darlığı ve sol göğsümün aşırı sancıması şikayeti ile acile götürdü kardeşm beni çok berbat birşeydi kalp krizi geçiriyorum sandım sonuç gaz sıkışmasıymışdoktor söyleyince utandım nefes alırken boğazlarımın acımasıda bronşite bağlıymış pazar gecesini hastanede geçirdim. anlıcağınız böyle kış ayında grip bile olmayan ben yazın ortasında hastalıktan çıkamıyorum her bir yerim ayrı ağrıyor hurdacı bile almaz beni o derece
hepinizi öpüyorum yarın yine girerim kaptanım onayını alır teyitlerşiriz
kahv6 cok güldümmm begendmmmgünaydın canlarım... nasılsınız?
ben henüz kahv6 yapmadım bişiler hazırlıycam şimdi yine uğrarım öpüldünüz
günaydın 13. takım ..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..ilk kolunu babamız çıkarmıştı yere düşecekken aniden kolunda tutup kaldırmya yeltenince ozman çıktı...o arada hastaneydeydik hemen müdahale edlimişti..aradan baya zamanda geçti bu ikinci çıkışı yani ama olan oldu..((birdaha olmaz inşallah..
kuşadasına gidiyoruz cnm bi aksilik olmassa inş....haftaya kadar günler nasıl geçicek bilmem... hemen gitmek istiyorum...
aynen yaa terliklerinide çıkarmış....tıpkı ben....:90:
cnm kaptan tatile gitti... listeler ferdiciye emanet haberin olsun... tabi bizde yardım edicez...
sanada çok geçmiş olsun cnm... çabuk toparlan.... beni ortisiz bırakma....
öncelikle hayırlı yolculuklar cnm umarım çok güzel geçer. ve çooook geçmiş olsun.. gaz gelince sal gitsingaz sancısı herşeyden kötüdür bilirim.. bende çok çekmiştim eskiden.. hurdacı bile almaz demene de çok güldüm
cok cok az yemssnn düzensiz olmus canmm
canmmm naber gecms olsun tatlımmmmm
kahv6 cok güldümmm begendmmm
cok gecms olsun deryacım nasıl gidio x ortimgörüsmeyeli nasılsın neler yapıosunnn
cok cok az yemssnn düzensiz olmus canmm
kahv6 cok güldümmm begendmmm
he he he ay allahım ya hiç farkında değildim meğersem salamamışım
tmm canım bugün itibariyle izinli yazıyorumferdici canım dün gece yazdım beni izinli yazarmısın rabia bilio 12 sinde çıkıcaktım iznede hastalık sebebiyle bugünden itibaren yazarsan sevinirim canım
merhabalar herkes iyidir umarım
ben tatilde yeme işini iyice saldım neyse gelince tam gaz devam
herkese iyi geceler
evet kızlar merhabalar kimscikler yok bugün herkes tatil havasında ohhh bende hasta hassta evde yatıyorumm bizim fıstıklar napıyo bakayım dedim:)
bugün hastaneye gidicektim gittim hematolojiye demir depolarım dolmamışş 4 kutu daha ferro sanol kullancam demir hala 6 da normal en düşük 11 olması lazımm gidip kendime 1 ton demir alcam onu kemircem sonundaaordan dahiliyeye göründüm yaz gribi olmuşum ses çıkmıyo zaten ilaç verdi dünden beri evde olmak sıkıcı işyerinden 1 hafta yıllık izinden verdiler ama ben yarın yada perşembe günü işe gitmeyi düşünüyorum tatile çıkarsam bile pazar itibariyle olsun ki ne oluğunu anlim bende dimi ama
veee gelelim msj sayımımıza sıra benimdi aksatmamak için girdim sonra sıra karışıyo rabişte kızmasın sonra
4 temmuz 2011 pazartesiiiiii msjjj sayımımızzz
elmaliturta : 14
neyneyse : 11
hamutran65:
dryrgp: 10
ozlemmtekin: 9
serena: 7
kedican :7
chika: 4
ferdici: 4
file76: 2
sakaleynmaster: 2
roseking35: 1
yagmurcini3: 1
elisya: 1
eski_bir_masal_ :0 sanırım izinli:)
maviyesil1999 :0
neslvicdan: 0 izinli
şmdilik böyle gözüküyoo
kızlarrr bildiğiniz üzere en son dukan diyetine başlamıştımm ama kollarım kaşınmaya başladı yuurtalardan heraldeezaten yediklerime dikkat ediyorum ama dukan diyetine pek uyduğum söylenemez su fazla yok spor hiç yokkk ayy bide kan ilaçlarını düşündükçeee sinirlerim bozuluyoo onlarda kilo yapıyoo ya normal beslenmeye devam ediyorum yımırtasız bi beslenmeee:84:adette oldum off offf hepsi bi aradaa sürekliii adaçyı içiyorumm boğazıma iyi gelir diyee
merhabalar herkes iyidir umarım
ben tatilde yeme işini iyice saldım neyse gelince tam gaz devam
herkese iyi geceler
bu hastalık beni mahvetti...
yeme düzenim bozuldu. az yiyerek daha kilo alıcam die korkuyorum
daha kötüde olabilir. şuan şükür iyiyim ama yeme düzenim bozuk
zayıflamak istiorum ben
o kadar hastalıga olumsuzluga ragmen iyi gidiyorsun bence canım önemli olan saglık bir düzelsin gene tam gaz açlık moduna girersin
alışmıştım o biberiye suyunu ve 20 dk görmeye, hemen dikkatimi çekti bak şimdi. gerçekten az yemişsin bugün.akşama kadar nerdeyse hiçbişe yokkimsecikler yok herkes tatilemi gitti
bugünkü menüm..
biberiye suyum bitmiş
sabah kahvaltm:
iki lokma ekmekle 2 çatal yumurta.
ara yok öğlen yok. ara yok.
şimdi akşam yemeğimi yiyorum. 15:23
bir tabak (3 servis kaşığı) kapuska çok az yağlı ve çok az pirinçli ve çok az kıymalı.
1 servis kaşığı çoban salata.
1 dilim ekmek.
şimdiye kadar 3 litre su içtim. canım hiç bişey istemiyor
akşam 1 saat yürüycem dışarda. birde çok acıkırsam bi kaç salatalık yerim. (hastalandığımda karpuz ve tavuktan tiksindim.. ne görmeye ne yemeye tahammülüm yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?