Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya evet biliyorum canımda o yöntemleride ben pek kullanmak istemiyorum =) botox falan daha yaşım genç ama şu yoga egzersizlerine bir bakıcam çok teşkür ettim önerin için

Kızlar iyi akşamlar.
Ben artık izine çıkayım ..
3 hafta yokum.
Kendinize iyi bakın, bol kilo vermeler ..

iyi tatiller canımmmmmmm

anaaaaaaaaam performansım iice düşmüş ama akşamın dokuzunda eve gelince öyle oluyor malesef

geçmiş olsun canım serum şişlik yapar vücutta geçer bir kaç güne merak etme. bu arada resimde çok tatlı çıkmışsınız

valla canım bende onlara bakıyorum da erken rezervasyon yaptırmadıgından mütevellit hepsi pahalıya geliyor o paraya ben yurt dışına gideirm daha iyi

geçmiş olsun canım yazın gribide bir kötü olur

selam canlarımmmmm napansınızzz ben gene bugun bir ayakkabımın gazabına ugradım bu seferki spor ayakkabımdı üstüne basa basa gezdim bütün gün neyseki pantolonumun paçaları uzunduda gözükmedi yeminle her günüm ayrı bir olay yaaaaaaaaaaa yok böle bişi şimdi pisikletimle arkadaşıma geldim fal seansına ama kahveyi öle bir acı yapmışım ki kendim bile zor içiyorum umarım eve dönerken başıma gene bişi gelmez

bugün kü yediklerimi yazayım bende

sabah : yarım simit
ara : 1 sütlü nescafe
öğlen : 2 kaşık pilav köfteli bir yemek vardı adını bilmiyorum birde yarım kase ezogelin corbası + salata
ara : karpuzz
2 saat sona : yarım bardak üçü bir arada
akşam : bir kase mercimek çorbası

bu arada kızlar cok erken kalkıp kahvaltı yapmak zorunda oldugum için akşama dogru ara öğünlerimin sayısı artıyor saat 7 de kahvaltı yapıyorum sekize kdr işteyim doğal olarak o saatten sonra yemek yememek için araa ögünlerimi arttırdım meyve vs olarak

spor olarak da : 1,5 saat pisiklet
20 dk yürüyüş
mekik + dumbell

bu arada bugün sevindirik oldugum şeyler var ilk ay maaşının on beş günü içerde kalıyomuş sanıyordum ya ben kalmıyormuşş birde bizim şirket maaşları ayın onundan ayın onuna ödermiş dolayısıyla bu ayın onunda 12 13 günlük maaş alıcam 200 300 ne gelirse kardır banka kartımda çıkmış zatüü sevindirik oldum

en önemlisi de çok şükür köpeğim bugün biraz kendine geldi atti götürdüm onu uzun zamandır yapmadıgı bir hareket vardı onu yaptı umarım gene kötüleşmez gerçi biliyorum çok yaşlı gene aynı şeyler olucak ama uzun zamandır beni öpmzdii bugün öptüü o kadar mutlu oldum kii öp diyince yanagimi yalardi ne zamandir yapmıyodu bugun atti gidince yaptı aşkum benimm

Son düzenleme:
Sana da kuzuna da geçmiş olsun canım..
Ben de dünden beri çok halsizim ya, parmağımı kıpırdatamıyorum..

çok saol cnm sanada geçmişler olsun

çok çok geçmiş olsun deryacım.
şebeke suyuyla ilgili bir sıkıntıdır belki de.

teşkr ederim. sanırım öyle bişey cnm.. bakalım şimdilik iyiye gidiyorum.
valla cnm saat 4 den sonra su içmeye başladım.. yemek yiyemiyorum herşey midemi bulandırıyo

geçmiş olsun canım serum şişlik yapar vücutta geçer bir kaç güne merak etme. bu arada resimde çok tatlı çıkmışsınız
saol cnm. bakalım canım cumaya kadar tartılmıycam zaten bakak görek bu arada teşkr ederimmmm :)

Son düzenleme:
menüm:

biberiye suyum
20 dkk sonra

3 yeşil zeytin
yarım dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı çiko
1 bardak şekersiz çay

ara yok öğlen yok

ara: yarım biber dolması çeyrek çavdar ekmeği ile.

biraz önce bir bardak ılık süt 3 petibör püskevit yedim

içtiğim su miktarı 3 litre. spor: dışarda akşam 1 saat yürüyüş.

hepsi bu kızlar. düzensiz oldu bugün ama rahatsızdım.. yarın düzelirim sanırım.

Allah nasip ederse haftaya tam olarak burdayım. arada kaçıranlara cezalar gelebilir ona göre

sevindirik turta bu da güzel haberler arka arkaya gelmiş, gayet güzel olmuş.
ilk maaşın da hayırlı olur inşallah.

hafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde(( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..

derya geçmiş olsun oğlunda sanda acil şifalar canım..
elmelı turta köpeğin bugün iyi olmuş sevindim ..hayvan bakımı zor kaybıda çok daha zor...
ferdici sanada geçmiş olsun..
rabia başımıza gelmiş daha bir tikatli olmak geerek..:26:

slm kızlar... sabah evden bi çıktım o çıkış şu saat oldu yeni giriyorum ... mahvoldum yorgunluktan...ama değdi diyebilirim... tatil işini ayarladık... 11temmuzla 15 temmuz arası yokkum rabiacım istersen o hafta izinli yaz, istersen aynı geçelim cnm nasıl uygunsa... şimdi biraz geçmiş okuym bakalım bugün neler kaynamış burda

çok geçmiş olsun canım, bu durumda 1 kilo fazlalığı hiç düşünmemelisin bence, sağlık daha önemli. şimdi nasılsın. bi salgın mı yoksa yiyecek zehirlenmesi gibi birşey mi merak ettim şimdi, tekrar çok geçmiş olsunnnnnn

bende ondan korkuyorum ama 4 gün ya... senede bi kere... ye gitsin diyom gelince veririrm... inş yani:18:
oh oh ne güzel bbol bol eğlenin inş... biz yakına gidiyoruz kuşadasına... bu arada sen gelcen ben gitçem yine 2 hafta ayrı gayrıyız... ben yokken mezun olayım deme hııııı.......sakın diyim gelince beni hizaya sokucan sen
menün çok güzel cnm... sporun her zmanki gibi süper... darısı bana... ne spor ne düzgün menü yüzü göremiyom bu ara...

amannın nasıl çıktı yaaa kıyamam ona ben... valla dikkatli olmak lasım... benim arkadaşım vardı bitane istediği zaman kolunu çıkarabiliyodu... yalama olmuş gire çıka... allah korusun....

herkese merhabaaaaaaaaaaaaa
hemen geçmişi okuyup şuana geleyim bii

hoşgeldin cnm ... ya biz senle pek denk gelmedik sanırım... hiç bişiy bilmiyorum hakkında adın ne nerde yaşıyon kaç yaşındasın...
senin gruba katılman benim hastaneye gittiğim döneme denk gelmişti okumuşsundur belki ondan kaçırdım seeninle ilgili detayları... ben izmirde yşıyorm 24 yaşındym.. adım özlem ztn belli sen neler yapıyosun... tanışalım kaynaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…