yokyok sadeleştirmedim dün canım hiçbişey istemiyodu, bi tek pide istiyodu onu da yedirmedim kendime.
aynen yazdığım gibi yani...
su içiyoum ama burda 4 lt içenler var ben içemiyorm o kadar =( 1,5-2 lt
yürüyorum bol bol onu yazmadım hiç buraya. bir de akşamları kedimle maç yapıyoruz evde o sayılır mı
çok geçmiş olsun canım, bu durumda 1 kilo fazlalığı hiç düşünmemelisin bence, sağlık daha önemli. şimdi nasılsın. bi salgın mı yoksa yiyecek zehirlenmesi gibi birşey mi merak ettim şimdi, tekrar çok geçmiş olsunnnnnn
saol cnm benim. mide üşütmesi dediler.. acilin doktorundan çokta bişey beklemiyorum açıkçası. çok şükür şuan iyiye gidiyorum saol cnm benim
ayy benim boğazlar daha da şişti ateşimde var sanırım dün gece uykum kaçtı abimin yanına bi gittim dokunmamla onun kaçması bir oldu sen yanıyosun dedi ateşim çıkmış haberim yokuyumadım gece boyu tvdeki filmleri izledim sabah 5e kadar ...2 film izledim filmlerin hepside katil filmii hehehe tam gece izlencek filmler ha korktum olan uykumda kaçtı ama filmin sonunu mrak ettim izledim bitene kadarr tabi ben bi o kanepeye bi bu kanepeye şimdide öksürüyomm oy izin alcam inş izin verirler yarında hastaneye gitcem kan için gitmişken dahiliyeye bi görünim yarın giremicem kızlarrr bugünlük son yazışım olabilir yarın akşam girebilirim belki menülerime gelince kaçamak falan yaptığım yok ama karnım davul gibi adt olcam onunda sancısı var hepsi bir olsun bitsin yaaa
cnm geçmiş olsun yalnız hem sen hem oğluşun aynı anda nasıl midenizi üşüttünüz... bana yediğiniz bişiy dokundu gibi geliyo... bu arada oğluşına maş... çok tatlı çıkmış...
hoşgeldin cnm ... ya biz senle pek denk gelmedik sanırım... hiç bişiy bilmiyorum hakkında adın ne nerde yaşıyon kaç yaşındasın...
senin gruba katılman benim hastaneye gittiğim döneme denk gelmişti okumuşsundur belki ondan kaçırdım seeninle ilgili detayları... ben izmirde yşıyorm 24 yaşındym.. adım özlem ztn bellisen neler yapıyosun... tanışalım kaynaşalım
hoşbuldukkk,
ismim hatice. şuan almanya dayım. doktora öğrencisiyim. 29 umyarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm
65 kilo ile başladım burda. 55 olmak istiyorum. ekimde evleniyorum, biraz geç oldu ama okul , uzaklık falan yıllar geçiverdi işte. ekime kadar vermem lazım kiloları, ama çok zor veriyorum, metabolizmamla başım dertte , öyle işteee
hadi bakalım sıra sende özlem
bu arada menümü yazayım bende
sabah form çayı, 1 saat yürüyüş, su
kahvaltı: 1 yumurta, domates,salatalık, zeytin, beyaz peynir, şekersiz çay
öğle: bi parça beyaz çikolata
1 saat yürüyüş-su
akşam : şeftali-süt
evet, tamam kızın bana, çok haklısınız. ama önce bir sorun niye yedim ben o çikolatayı
ara yapamadım.kahve bitmiş,süt bitmiş meyve bitmiş, kalktım alışverişe gittim.sonra çikolata reyonundan hızla geçmeme rağmen nasıl olmuşsa 1 tanesi elimdekalmış. önce onu yiyememek bende sinirli bir hal oluşturdu. sonra onu yerken sinir yok oldu.yedikten sonra suçluluk psikolojisiyle tekrar sinirli oldum. inanın çok sinirlendim kendime.ama kahve olsaydı bu kaçamak da olmayacaktı.
sonra da sanki hiçbişe olmamış gibi akşam yürüyüşüme devam ettim. hatta sırf kalori yakayım diye elde çamaşır yıkadım. off ya, daha sı bu hafta 2 tane doğumgünü partisi var. bakalım nasıl atlatacağımmmm
olsun cnm geç olsun güç olmasın... ben bir yıllık evliyim, ama genelde herkes bana erken evlenmişsin diyor... seninki gayet normal bence yani... bu arada bugünerde menülerine dikkat et malum kaptan da almanya ya geliyo... kaçamak yapma çıkıveriri karşına ...
bu arada bende kpss ye çalışıyorum güya.. bu h. sonu sınav var bu sene kapak açmadım.. önümüzdeki sene dersaneye gitmeyi düşünüyorum....eğer hala iş bulamamış olursam...
kilo durummuma gelirsek bende mayısta katıldım gruba... 76 civarıydım... 72 ye kadar indim ama geçen hafta troidlerim çok az çalıştığını bu yüzden kilo veeremediğimi vs öğrendim... inanılmaz rejimime darbe vurdu bu olay... daha hormonlarım tam düzene girmedi nasılsa kilo vermem zor deyip yemeye başladım... moral bozukluğunun da etkisi çok tabii... inş geri almadan tekrar konsantre olucam ama... sanırım hemen değil belki önümüzdeki hafta tatil dönüşü başşlarım...
cnm sen hiç bişey yememişsinki öğle yok akşam yok... senin öğle ve akşam menün bana göre ara sayılır... ama kahvaltı on numara onu sevdim... bence birazcık yemek eklemek lasım bu menüye... yoksa metabolizman düşer kilo vermek zorlaşır.... bi yerde okumuştum vücut yaşamını devam ettirebilmek senin aldığın kadar enerji yakmaya başlıyormuş bu tip kıtlık durumlarında... o yüzden vücyda çaktırmadan yapmak lasım rejimi
çikolatan çok masum kalmış...
artık çok geç, yaptım kaçamağı :78:
kaptan gelmeden ben almanyadan ayrılayım en iyisi
sınavın umarım iyi geçer. dershaneye gidersen tabi daha iyi olabilir,çünkü düzenli çalışmanı sağlar.
aslında diyet yapmak yerine yaşam şeklimizi sağlıklı hale getirmemiz lazım. bakma aceleciyiz hepimiz, biran önce verelim istiyoruz. ama en iyisi yavaş yavaş, herşeyden aza azar yemek ve tabi düzenli spor yapabilmek.diyet sayesinde yoğurt süt yumurta peynir falan düzenli yemeye başladım, yani diyet bana çok şey öğretiyor.
kızlar benim çok yukum geldi herkese iyi geceler tatlı rüyalar... yrn grşrz....
sogol canim daha iyiyim simdibende sudan diye düşündüm cnm... içme suyu alıyoruz şimdi.
aynen cnm tatile gitmeyenlerle birlikte takılırız vakit buldukça istanbula gidene kadar 7 li rakamları görmem lazım.. ablam'a süprüz yapmam lazım
çoook geçmiş olsun cnm sanada... kış geçti hastalanmadım yaz geldi hastayız
hayirli yolculuklar kaptanimmerhabalar kızlar,
yetişecek ütülerim vardı onları hallettim. yarın yolcuyum inşallah. haftaya salı gününe kadar yokum. bu aralar hep üst üste geldi, böyle oldu. bu duruma geleceğini bilsem izin alırdım.
şimdiye kadar liste işini gayet güzel yaptınız. bu hafta da yapabileceğinizi düşünüyorum. bu hafta listeye kedican ve serena eklenebilir. elisya için geçmişi okumam lazım. ne kadar paylaşım yaptı bilmiyorum.
şimdi geçmişi okuyayaım. neslivicdan tatile gidecekti sanırım, onu izinli yazalım. gitmeden size taslak listeyi bırakacağım.
masalcım, sen bu hafta izne ayrılıyor musun? erkek arkadaşının gelme durumu noldu?
annene üzüldüm canım, Allah şifasını versin. Allah yardımcınız olsun.
kutluyorum hepinizi canım, 1. olmuş takım.
seni de ayrıca kutluyorum, bu hafta güzel kilo vermişsin.maşallah tü tü tü.
duydum
sopayı göstercem zaten, ben yokken "mantı günü" bile ilan edilmiş.
sınavın sonucu belli oldu mu?
gerçekten çok ters gitmiş her şey ama geçmiş gitmiş.
ee bizahmet kız bence de
1 hafta sonra burdayım inşallah, bol bol kızacağım kaçamak yapanlara
tamam canım, seni izinli yazalım.
iyi tatiller diliyorum.
ayy yavrum yanmış
pek çaresi yok. kalan kısımları da yakabilirsin ancak. ya da bronzlaştırıcı kremle falan beyazlıkları kapat, belki faydası olur.
o boyu biliyorum. oğluma sıcak çikolatayı o boy alıyoruz.
görüşmek üzere hilalcim.
çok güzel vakit geçirirsin inşallah.
geçmiş olsun şekercim, hastaymışsın.
eline sağlık, hastalığa rağmen listeyi ihmal etmemişsin.
file76 interneti bağlanana kadar katılır mı bilmiyorum.
yağmurcini'ni de ekleyelim.
merhabalar maicim.
ben 3 haftadır nerdeyim bi bilsem
şehirdışına çıkmalar üst üste geldi canım.
çok çok geçmiş olsun deryacım.
şebeke suyuyla ilgili bir sıkıntıdır belki de.
kayıplardayım canım
normalde burda olmam lazım ama bu aralar üst üste şehirdışına çıktım.
hoşgeldin sen de.
neler yapıyorsun?
ay canım benim, artık geçmişle ilgili görmem gerekenleri sen bana hatırlatıyorsun
biz almanyaya gidiyoruz, frankfurt, berlin vs gezicez inşallah.
ayın 12'sinde döneceğim inşallah. seninle denk gelemiyeceğiz bir süre daha sanırım.
ben de sizi çok özledim canım. bir yanım boşlukta gibi oluyor böyle
geçmiş olsun canım.
ay tatlım benim. suları soğuk mu içtin? niye böyle hasta oldun?
** 13 .TAKIM 214. ETAP **
_ferdici_ ( 63.8 / / / %)
roseking35 ( 66.8 / / / %)
ozlemmtekinn ( 73.2 / / /%)
elmaliturta ( 68.0 / / / %)
chika ( 96.9 / / / %)
dryrgp( 93.8 / / /%)
sakaleynmaster (61.7 / / / % )
hamutran (63.5 / / / % )
neyneyse ( 60.1 / 60.1/ 0.0 / 0.00%)
kedican ( 84 / / / % ) Yeni üye, 21.06’da katıldı. Hedef: 65
serena- ( 64 / / / % ) Yeni üye, 25.06’da katıldı. Hedef: 55
neslivicdan ( 63.1 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 64.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 795.8 / / / %)
ferdicim gördüğüm kadarıyla 2 haftadır listeyi sen yapıyorsun. eline sağlık canım.
şimdi yukardaki liste bu cumanın taslağı. bu taslakla ilgili önemli 1-2 konu var:
- kedican ve serena 2 haftadır deneme süresindeler. bu da demek oluyor ki 8 temmuz günü bildirdikleri kiloya göre verdikleri kiloyu bulucaz ve çıkan rakamı 2'ye bölücez. çünkü 2 haftadır o kiloyu verdiler.
örnek vermek gerekirse:
kedican ( 84 / 80 / 2.0 / 2.38%)
kedican 4 kg vermişti ama biz onu ikiye böldük. yüzdeyi de 2*100 / 84 formülüyle bulduk.
şimdi bu durum toplam satırını da etkileyecek. toplam satırında verilen kiloları tek tek toplayacağız. yani tüm üyelerin geçen haftaki toplamından bu haftaki toplamını çıkarmayacağız. verilen veyahut alınan kiloları kendi içinde ayrıca toplayacağız ve yüzdeyi yine bildiğimiz şekilde hesaplıycaz.
- geri dönmek üzere ayrılan arkadaşları toplam satırına eklemiyoruz.
şimdilik bu kadar. sorular olursa akşam yanıtlamaya çalışayım.
- bu arada yukardaki taslağı rengiyle mengiyle bu haliyle almak için bu mesajı alıntı yapın, oradan kopyala yapıştır yapın.
Allah nasip ederse haftaya tam olarak burdayım. arada kaçıranlara cezalar gelebilir ona göre
sevindirik turta bu dagüzel haberler arka arkaya gelmiş, gayet güzel olmuş.
ilk maaşın da hayırlı olur inşallah.
hafta sonu uğryamadım..pazar sabahı oğlumun kolu çıktı..sağ kol dirsekten hemde(( sabah sabah acile gittik şükür halloldu ama doktor tekrar eder dedi büyüyene kadar dikkat etmeliymişiz..ordan ve gelince dayımız halamız teyzemiz dedemiz herkes bize toplandı .hafta sonu bir hengameyle geçti..
bugünde eşim telefonunu görev dönüşü düşrümüş onu teslim almaya gittik ordan alışverişe ordan gelincede ev göçüyordu onu topla temizle çocukları yıka derken akşama misafirm geldi..ne yoğun günmüş..kısaca böyle..az geçmişe bakayım..eskisi kadar katılamıyorum sürekli gelenim gidenim oluyor..
derya geçmiş olsun oğlunda sanda acil şifalar canım..
elmelı turta köpeğin bugün iyi olmuş sevindim..hayvan bakımı zor kaybıda çok daha zor ...
ferdici sanada geçmiş olsun..
rabia başımıza gelmiş daha bir tikatli olmak geerek..:26:
slm kızlar... sabah evden bi çıktım o çıkış şu saat oldu yeni giriyorum ... mahvoldum yorgunluktan...ama değdi diyebilirim... tatil işini ayarladık... 11temmuzla 15 temmuz arası yokkum rabiacım istersen o hafta izinli yaz, istersen aynı geçelim cnm nasıl uygunsa... şimdi biraz geçmiş okuym bakalım bugün neler kaynamış burda
bende ondan korkuyorum ama 4 gün ya... senede bi kere... ye gitsin diyom gelince veririrm... inş yani:18:
oh oh ne güzel bbol bol eğlenin inş... biz yakına gidiyoruz kuşadasına... bu arada sen gelcen ben gitçem yine 2 hafta ayrı gayrıyız... ben yokken mezun olayım deme hııııı.......sakın diyim gelince beni hizaya sokucan sen
menün çok güzel cnm... sporun her zmanki gibi süper... darısı bana... ne spor ne düzgün menü yüzü göremiyom bu ara...
amannın nasıl çıktı yaaa kıyamam ona ben... valla dikkatli olmak lasım... benim arkadaşım vardı bitane istediği zaman kolunu çıkarabiliyodu... yalama olmuş gire çıka... allah korusun....
bu arada menümü yazayım bende
sabah form çayı, 1 saat yürüyüş, su
kahvaltı: 1 yumurta, domates,salatalık, zeytin, beyaz peynir, şekersiz çay
öğle: bi parça beyaz çikolata
1 saat yürüyüş-su
akşam : şeftali-süt
evet, tamam kızın bana, çok haklısınız. ama önce bir sorun niye yedim ben o çikolatayı
ara yapamadım.kahve bitmiş,süt bitmiş meyve bitmiş, kalktım alışverişe gittim.sonra çikolata reyonundan hızla geçmeme rağmen nasıl olmuşsa 1 tanesi elimdekalmış. önce onu yiyememek bende sinirli bir hal oluşturdu. sonra onu yerken sinir yok oldu.yedikten sonra suçluluk psikolojisiyle tekrar sinirli oldum. inanın çok sinirlendim kendime.ama kahve olsaydı bu kaçamak da olmayacaktı.
sonra da sanki hiçbişe olmamış gibi akşam yürüyüşüme devam ettim. hatta sırf kalori yakayım diye elde çamaşır yıkadım. off ya, daha sı bu hafta 2 tane doğumgünü partisi var. bakalım nasıl atlatacağımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?