Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sayılır sayılırrr
ama menündeki herşeyi yaz bence, çünkü hem eksiklerimizi görüyoruz böylece.hem de iyi birşeyler yapınca diğer arkadaşlara da örnek olmuş oluyoruz.

saol cnm benim. mide üşütmesi dediler.. acilin doktorundan çokta bişey beklemiyorum açıkçası. çok şükür şuan iyiye gidiyorum saol cnm benim

saol cnm benim. mide üşütmesi dediler.. acilin doktorundan çokta bişey beklemiyorum açıkçası. çok şükür şuan iyiye gidiyorum saol cnm benim

cnm geçmiş olsun yalnız hem sen hem oğluşun aynı anda nasıl midenizi üşüttünüz... bana yediğiniz bişiy dokundu gibi geliyo... bu arada oğluşına maş... çok tatlı çıkmış...

çook geçmiş olsun

13. takıma nazar mı değdi ne, herkes hasta

cnm geçmiş olsun yalnız hem sen hem oğluşun aynı anda nasıl midenizi üşüttünüz... bana yediğiniz bişiy dokundu gibi geliyo... bu arada oğluşına maş... çok tatlı çıkmış...

canım oğlan hasta oldu düzelmeye başladı ben aniden akşam oldum.. farklı şeyler yedik. öle olsa eşimede dokunurdu. teşkr ederim teyzesi anasına çekmiş

hoşbuldukkk,
ismim hatice. şuan almanya dayım. doktora öğrencisiyim. 29 um yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm
65 kilo ile başladım burda. 55 olmak istiyorum. ekimde evleniyorum, biraz geç oldu ama okul , uzaklık falan yıllar geçiverdi işte. ekime kadar vermem lazım kiloları, ama çok zor veriyorum, metabolizmamla başım dertte , öyle işteee
hadi bakalım sıra sende özlem

olsun cnm geç olsun güç olmasın... ben bir yıllık evliyim, ama genelde herkes bana erken evlenmişsin diyor... seninki gayet normal bence yani... bu arada bugünerde menülerine dikkat et malum kaptan da almanya ya geliyo... kaçamak yapma çıkıveriri karşına ...
bu arada bende kpss ye çalışıyorum güya.. bu h. sonu sınav var bu sene kapak açmadım.. önümüzdeki sene dersaneye gitmeyi düşünüyorum....eğer hala iş bulamamış olursam...
kilo durummuma gelirsek bende mayısta katıldım gruba... 76 civarıydım... 72 ye kadar indim ama geçen hafta troidlerim çok az çalıştığını bu yüzden kilo veeremediğimi vs öğrendim... inanılmaz rejimime darbe vurdu bu olay... daha hormonlarım tam düzene girmedi nasılsa kilo vermem zor deyip yemeye başladım... moral bozukluğunun da etkisi çok tabii... inş geri almadan tekrar konsantre olucam ama... sanırım hemen değil belki önümüzdeki hafta tatil dönüşü başşlarım...

bu arada menümü yazayım bende

sabah form çayı, 1 saat yürüyüş, su
kahvaltı: 1 yumurta, domates,salatalık, zeytin, beyaz peynir, şekersiz çay
öğle: bi parça beyaz çikolata
1 saat yürüyüş-su
akşam : şeftali-süt

evet, tamam kızın bana, çok haklısınız. ama önce bir sorun niye yedim ben o çikolatayı
ara yapamadım.kahve bitmiş,süt bitmiş meyve bitmiş, kalktım alışverişe gittim.sonra çikolata reyonundan hızla geçmeme rağmen nasıl olmuşsa 1 tanesi elimdekalmış. önce onu yiyememek bende sinirli bir hal oluşturdu. sonra onu yerken sinir yok oldu.yedikten sonra suçluluk psikolojisiyle tekrar sinirli oldum. inanın çok sinirlendim kendime.ama kahve olsaydı bu kaçamak da olmayacaktı.
sonra da sanki hiçbişe olmamış gibi akşam yürüyüşüme devam ettim. hatta sırf kalori yakayım diye elde çamaşır yıkadım. off ya, daha sı bu hafta 2 tane doğumgünü partisi var. bakalım nasıl atlatacağımmmm

cnm sen hiç bişey yememişsinki öğle yok akşam yok... senin öğle ve akşam menün bana göre ara sayılır... ama kahvaltı on numara onu sevdim... bence birazcık yemek eklemek lasım bu menüye... yoksa metabolizman düşer kilo vermek zorlaşır.... bi yerde okumuştum vücut yaşamını devam ettirebilmek senin aldığın kadar enerji yakmaya başlıyormuş bu tip kıtlık durumlarında... o yüzden vücyda çaktırmadan yapmak lasım rejimi
çikolatan çok masum kalmış...

Son düzenleme:

artık çok geç, yaptım kaçamağı :78:
kaptan gelmeden ben almanyadan ayrılayım en iyisi
sınavın umarım iyi geçer. dershaneye gidersen tabi daha iyi olabilir,çünkü düzenli çalışmanı sağlar.
aslında diyet yapmak yerine yaşam şeklimizi sağlıklı hale getirmemiz lazım. bakma aceleciyiz hepimiz, biran önce verelim istiyoruz. ama en iyisi yavaş yavaş, herşeyden aza azar yemek ve tabi düzenli spor yapabilmek.diyet sayesinde yoğurt süt yumurta peynir falan düzenli yemeye başladım, yani diyet bana çok şey öğretiyor.

kahvaltıyı iyi yapıyorum, öğle de genelde tavuklu/balıklı/b.peynirli salata yerdim ama çikolata olunca yemedim. akşamı da hafif yapıyorum. yemek olayına gelince, yurttayım ve biraz zor oluyor. arada çorba yapıyorum sadece.eve dönünce bir düzen oturtacam inş. ama bisüre daha böyle maalesef.

diyet benimde doğru düzgün yemek yememi sağlıyordu ör öğlen kendime ızgara köfte yapıp yiyordum diyetteyken... ama şimdi sor öğlen ne yedin diye... kumru...rejimle daha çok vitamin alıyordum vallaha...

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum... hepinize Allah rahatlık versin..

kaptanım hayırlı yolculuklar.. kazasız belasız gidin gelin inşallah..

sogol canim daha iyiyim simdi
benimde tatilde olan arkadaslarim var onlari sasirtip supriz yapmak istedigim icin dahada asildim diyetime
hayirli yolculuklar kaptanim sensiz bu gemi nasil yuruyecek napcaz sensiz cabuk git gel olurmu
aaa takima alindim yasasin dahada hirslandim iyice asilacagim diyetime

o ne kafam karisti sakin benden hesaplama beklemeyin matematikde berbatimdir
ama baska seylerde yardimci olmak icin elimden geleni yaparim

evet canım aynen öyle malesef sana da geçmiş olsun

nereye gidiyorsunuuzz nereyeeeeeee

saol cnm darısı başına diyelim inş. avatarında bu duruma tepki olarak seçtin sanırım

bence öğlen yenilen bir parça çikolata çok önemli degil yeterki bütün paketi hüpletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…