Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııııınnnn
nasılsınız şekerler???
kimsecikler yok yine((
kahvaltımı yapıp gelcem burda olun nütfeeennnn

melisciğim haftasonu giremediğim için ancak okuyabildim geçmişi öncelikle günaydın herkese canım ben geçen hafta hiç kaçamak yapmadım ama sporu eklediğim için verdim kiloyu sanırım şuan 61 kiloyum hedefim bu hafta 60 olmak hatta 59,9 olmak istiyorum ısrarla ve şiddetleee bu hafta da çok dikkat etcemmm yediklerime bakalımm hayırlısı
günaydıııııınnnn
nasılsınız şekerler???
kimsecikler yok yine((
kahvaltımı yapıp gelcem burda olun nütfeeennnn

günayıdn şekerim yeni bir hafta yeni bir diyyet maratonu bakalım ne olacakk kahvaltını et gel burdayız fıstık
bende bu arada hafta sonu yediklerimi yazayım
cumartesi sıradan kahvaltı
ara elma
öğlen çorba+salata
ara yarım baklava (bir ısırık)
akşam 4 kaşık pilav+yoğurt
bir avuç patlamış mısır+3 çatal tavuk göğsü
(biliyorum tatlıyı abarttım ama cumartesiyi izinli saydım kendimi)
pazar yediklerim ise sabah sıradan kahvaltı
ara elma
kahvaltıyı çok geç yedimmm diye akşam yemeği
balık+salata
elma
okadarrr c.tesiyi telefide ettim sayılırrr....:lepi:

ay oku oku bitiremidim başım döndü arkadaşlar hafta sonu iskilipten arkadaşım geldi onu ağırlamak zorundaydım sabah onu eve kendimi işe zor getirdim çok yoruldum kusurabakmayın iki gündürde giremedim ama sohbet koyulaşmış

melisciğim arkadaşımında zaten sesi çıkmıyor kimseye ısrar etmekte istemiyorum ben ona teklif ettim tamam dedi şimdide sesi çıkmıyor herneyse
analiz kısmına kafam takıldı bişeycik anlamadım siz kısaca konunun özünü bana anlatabilirmisiniz bazen kendimi kafası çalışmayan şaşkın bir ördek gibi hissediyorum

geçen hafta verdiğim kiloyu sordunuz ama aslında eğer farkederseniz ben bu hafta kilo vermedeim sadece vücudumdaki şiş indi tabi geçen hafta ödemi atamadığım için tartıda normalden farklı çıktığım için zayıflamış gibi görünüyorum ve çok üzgünüm bu hafta sonu kaç aydır ilk defa bu kadar çok kaçırdım kilo almazsam iyi dün tartıyı gördüğümde zaten gözlerime inanamadım 82.800 dü bu ne ya dedim tuvalete girdim çıktım 81.600 geldim bugün ise bir iki gün içinde olacağım mens dönemim için vücudum tekrar su toplamak üzere harekete geçti ama hafta sonununda etkisi tabiki var yaptım bi kaçamak ceazam neyse razıyım allahtan kilo almadığımı biliyorum normal kilomdan 1 kilo fazla çıktım sabah sinirim iyice bozuldu ben bu işi yapamıyorum analizden anladığım sadece SINIFTA KALMAKTI galiba ben sınıfta kaldım
bugün sabah 2 kayısı
poğaçanın ucundan aldım birazcık başka bişey yok
karnımda aç değil sabahta 30 dakika yakın yürüdüm işe gelirken

HERTÜRLÜ CEZAYA AÇIĞIM VE BıRı BANA LÜTFEN KOÇLUK YAPSIN YOKSA BEN OLDUĞUM YERDE KALACAM

şuan benden başka kimse yok bu hafta annemle yürüş yapacağız ve anneme dedim kızla eşime göre yemek yap biz sadece salata ve yoğurt yiyelim dedim tamam dedi
evde anne olunca hepimizin malüm yemek yememek gibi bi şansı yok heleki benim annem bi yemek yapar görüntüsü bile insanın karnını acıktırır neyse bu hafta mens dönemim olmasına rağmen 78 hedeffledim artık sıkıldım çünkü 79 olmaktan bu hafta vereceeeeeeeeeeeeem yeter yani bugün bende lahana suyuna başlamayı planlıyorum bakalım neler olacak
arkadaşlar koça ihtiyacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
eli maaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşaaaaaaaalı
kendime güvenimi kaybettim hükümsüzdür bulan varsa bildirsin please

günaydınn
dün yediklerim
akşam lahmacun soda
öğlen bisküvi
sabah normal kahvaltı

bugün için ton balığı ve domates salatalık

görüşürüüzz :1closedeyes:

nereusss fıstığım aşağıdasın kız neden slm vermiyon hı süle bakemmm ben c.tesi yi saymazsam gayet iyiydi gerçi pazar telefi ettim kendimi .......hedefim bu hafta 59,9 olmak bakalım umarım başara bilrim birde bu hafta karalıyımmm yüzmeye gitmediğim günler 1 er saat yürüyüş yapcam kesinlikle aksatmayacağım yürüyüşü canım sen neler yaptınnnnn

kız kaç gündür topikde kendi başıma oynadım resmenn
bende hiç güzel giden bişey yok
moralim çok bozuk
rejim berbat gidiyorr artık herşeyden sıkıldımmm
ya ölüp kurtulayım yada geçsin bu sıkıntıı ooff

bunlaımdayım takmayın benii geçer zatennn

ee siz nasılsınnn

mrb hanımlar kahvaltımı yaptm
2 dilim kepekli ekmek
4 tane zeytin
1 domates 1salatalık
ince bi dilim peynir
5 yaprak marul
nasıl sizde zayıflayabilirmiyim

daha dur bismillah kız su içiyonmu
yeşil çay falanda iç spor yap yarım kil değil 1 kilo verirsin
sana dediklerimide ben yapsam şimdiye erimiştim sırnaşık şey

dilek aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin neler yiyosun neler yapıyosun spor adına biliyosun sadece yemeği düzenlemekle zayıflanmıyor
ben takımın sözde başkan yardımcısıyım melisin hiçbir işine yardım edemeyen ortalarda dolanan başkan yardımcısı hehe

mrb hanımlar kahvaltımı yaptm
2 dilim kepekli ekmek
4 tane zeytin
1 domates 1salatalık
ince bi dilim peynir
5 yaprak marul
nasıl sizde zayıflayabilirmiyim
ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN
CANIM DUR Bİ YAVAŞ YAVAŞ HERŞEY KAHVALTI İLE BİTMİYO ÖLE OLSAYDI ŞAYET BURDA HERKES İP İNCE OLURDU ÖNEMLİ OLANKAHVALTIDAN SONRAKİ ÖĞÜNLER ZATENSIK SIK SIK AZ AZ BESLENİP BOLCA SU İÇMEK LAZIM VE TABİKİDE SPORRR ŞART ANCAK BU ŞEKİLDE SAĞLIKLI Bİ KİLO KAYBI SÖZ KONUSU OLABİLİR HA BANA SE NBUNLARI YAPIYORMUSUN DİYE SORARSAN ELİMDEN GELDİĞİNCE KAÇAMAKLARIM OLMUYOMU ELBETTE OLUYO AMA TELAFİ ETMEYE AÇLIŞIYOMMM YAVAŞ YAVAŞTA OOLSA GİDİYO KİLOLAR SENİNDE GİDER HİÇ MERAK ETMEE:sm_cool:

bakın kızlar okadar göbeklimiyim ben senağlama

hıı kaçırdınzı resmimi koymuşştum gelseydinzi görürdünüüüzz hıhh

Son düzenleme:
hani ben göremiyom resmini

Son düzenleme:
ben görüyom cnm yok göbegin o kadar ben gibi kalcan geniş basenlerimdende sikayetciyim ben ya :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…