Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlarrr nasılsınızzz dün bi davete gittim hiç giremedim sonra misafir geldi zaten hastaydımm saat 3gibi yattım
sabahta sağlık ocağına gittim alerji içinn ilaç verdi

:)) 20 kg fazlam olduğu için yediklerimi düzene sokmaya kara verdim diyetisyen eşliğinde zyaıflıyorum zaten diyet değilde bir çeşit sağlıklı beslenme çünkü menüm bayağı kabarık okullar açılınca voleybola başlamayı düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı:89:
Günaydın canlarım.. nasılsınız?

hoşgeldin cnm... umarım iyisindir
hb :) iyi sayılırım

meraba hanımlar bugün topikte kimsecikler yok
ben tatil devresinde 1 .2oo gr almışım malesef
kendimi kısmak istemedim tadı kalmazdı o zaman

kahvaltım 1 dilim peynir 2 grisini 1 bardak yeşil çay
bol su içtim çok sıcak canım bişey yemek istemiyor

deryoşummmmm bacım kız senin sporlara bitiyorum ben varyaaaa darısı başımaaa hele şu twistttt

neslişimmm sana gelinceee hoşgeldin canımm nasılsın tatilin nasıl geçtiii 1,200 gr almışsınn bunada şükürrr

Kizlaaaaaar heloooo napansiniz telden giriyorum o yuzden gecmise bakamiyorum ayy benim egitim subemdeki mudur izne ayrilinca bizi r. E ne kadar yogunsa buasi bir o kdr bosssss ay skntidan patliycigim keske gene eski subemde olsamda aksam sekize dokuza kdr calissam yaaaaa off offff neyseki bir haftam kaldi sonra gene yeni bir subeye gecicem bu ne yaaaaaaaa amaaan bayilazaiiiim vallaaa

Ayy yazamamisimda bizim egitim muduru izne ayrilinca bizi baska bir subeye postaladilar burasida bir bol bir skci oturuyoruz mal mal ya bayilazaimmmmmm

bende korkuyorumda canim kadin ben gormeden yapiyor yapicagini
vazgeçemediğim tek yiyecek cnm. elimde değil
benimde vazgecilmezim ekmek ne yazikkiekmek yemezsem doymuyorum
selam kızlarrr nasılsınızzz dün bi davete gittim hiç giremedim sonra misafir geldi zaten hastaydımm saat 3gibi yattım
sabahta sağlık ocağına gittim alerji içinn ilaç verdi
gecmis olun canim . acaba diyetten dolayi yeterli beslenmediginden immum sistemin etkilenmis olmasin. bende bu ara daha cok hastalanmaya basladim..
20 kg bir kismini vermisin canim kalaninida verirsin ins..
meraba hanımlar bugün topikte kimsecikler yok
ben tatil devresinde 1 .2oo gr almışım malesef
kendimi kısmak istemedim tadı kalmazdı o zaman

oh sefan olsun bosver kg yine verirsin ne olucak tatilin tadini cikarmisin..

kizlar gorumcemin 23 haftalik bebisi karninda olmus:2:
off cok uzuldumsunni sanciyla dogum baslaticaklarmis ben yanina gidiyorum.
belki giremem bugun

belki giremem bugun

çok üzüldüm canım
allah annesine sabır versin doğumuda kolay olur inşallah ilk bebeğimiydi çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

hoşbulduk canım tatil güzeldi kilo almam kaçınılmazdı zaten cumaya kadar 500 gr mını yersem çok sevineceğim
merak etme canım o vücut şişliği olduğundan cumaya kadar fazlasını bile verirsinnn
zaten yapı olarak çabuk hastalanan bi yapım var ama bu yıl hiç böyle hasta olmamıştımm demir ilacı kullanıyodum ve 2aydırda bıraktımm o yüzden bağışıklık sistemi yine felç olmuş sanırımki zaten demir depolarım halaaa dolmamışşş demir seviyem hala 6larda kaldıı kilomda 60lı rakamlarda kaldııı tekrar demir tedavisine başladım 2ay kullanıp tekrar doktor yolcusuyumm bide iştahımı açıyo kiiii offf offf
belki giremem bugun

oy cnm çok üzüldüm ya rabbim ailesine sabır versin çok zor bi durumm

selam kızlar

çok moralim bozuk bugün
sevgilimin kedisi öldü, doktor ihmali yüzünden...
canım ben durmadan ağlıyor çok üzüldü... koşturmaktan yanına da gidemiyorum...

az evvel de deprem oldu zaten ödüm patladı...

benim de 3 gün önce köpegim öldü bilirim nasıl kötüdür başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…