slm bebekler
cok yorucu bı gunden sonra geldık cok sukur:))
sabah kahvaltım
yumurta yagda
peynır
domates
oncesınde sırkelı su
oğlen yok
aksam sımdı yedık
bıraz patataes ve kabak kızartması
et doner oda cok az
bırazdan karpuz yıyıp kapatıcam aksamı
ya kızlar her gun bı nescafe ıcsem kılo yaparmı?? hazır olanlardan?
3u 1 aradaysa yapar canim, mumkun oldugunca sade veya sutlu ic.. Seker veya sut tozu kullanma bence.. Nescafe baya tok tutuyo insani ama benim metobolizmami yavaslatiyo resmen, ben pek icmiyorum:/ neyse ben de bugun yediklerimi yazayim
sabah
1 zeytinli acma
ogle
2 seftali
aksam
1 kase cacik
bu arada hic ne kadar su ictigimi yazmiyorum cunku ben de az su icenlerdenim, idrar kesem kucukmus de, disardayken cok sorun oluyo banaama evde icebildigim kadar su iciyorum artik onu da yazayim buraya, artiririm belki:)
slm bebekler
cok yorucu bı gunden sonra geldık cok sukur:))
sabah kahvaltım
yumurta yagda
peynır
domates
oncesınde sırkelı su
oğlen yok
aksam sımdı yedık
bıraz patataes ve kabak kızartması
et doner oda cok az
bırazdan karpuz yıyıp kapatıcam aksamı
ya kızlar her gun bı nescafe ıcsem kılo yaparmı?? hazır olanlardan?
3'ü bir aradalar yaklaşık 70-90 Cal arası. bir seferde içeceğine 2-3 e böl küçük fincanlarla.. daha çok içmiş gibi hissedersin..
öptm cnm grşrz
Selamlar kızlaarrrr...
bugün bütün gün gezdim, gezenti modundaydım yani..
Görümcem,eşi,2 çocuğu, eşim ben ve kızım Adalara gidelim dedik..
Niyetimiz heybeli adaya gitmekti, ama sanki görümcemlerle değil de bütün istanbulla sözleşmişizbütün şehir mi sokakta olur arkadaş yaw..
Pazar günü zaten akıllıca değil adalar, ama napalım eşimin tek günü tatil.
Neyse heybeliye gidicektik ama, kınalı ada iskelesinde bir insan seli inince feribottan, ve sahildeki insan güruhunu görünce, hangi adada daha az insan inmek için sıraya girerse orda inelim dedik, ve BurgazAdası'nda indik.
Adalara gitme planı olanlara 2 tavsiyem var; 1.si imkanınız varsa kesinlikle haftaiçi gitmeniz, 2.si eğer özellikle bir nedenden ötürü başka adayı istemiyorsanız burgazadayı tercih edin.. Nasıl yeşillik nasıl tenha nasıl püfür anlatamam
E tabi bugün menü falan hak getire;
sabah
1,5 zeytinli açma
1 kutu şeftali suyu
ara
1 fincan türk kahvesi
öğlen
1 magnum double
akşam
1 dürüm döner
1 kutu zero :89:
bol bol su
2 şişe sade maden suyu
ve saatlerce yürüyüş :79:
magnum double bıde:
yok canım sen say listeyi bozmayalım
ihtiyaç olduğunda ben sayarım
tamam cnm halledersinz aranızda... nasıl geçti tatilin... bende yarın gidiyorum allah izin verirse....
eksikliğin baya hissedildi...
11 ve 12sini sayıp 12 ve 13ünde yazıcaksın canım...tamamdır peki şimdi ben ilk defa sayıcam da, 11'ini 12'sinde, 12'sini de 13'ünde sayıyoruz di mi? yani tabi ki öyle de, şimdi listede benim için 11-12 yazıyor, 11 ve 12sini sayıcam demek mi yoksa 11 ve 12sinde bir önceki günleri sayıcam demek mi?:44:
11 ve 12sini sayıp 12 ve 13ünde yazıcaksın canım...
olsun sekerim yarin dikkat eder telafi edersinSelamlar kızlaarrrr...
bugün bütün gün gezdim, gezenti modundaydım yani..
Görümcem,eşi,2 çocuğu, eşim ben ve kızım Adalara gidelim dedik..
Niyetimiz heybeli adaya gitmekti, ama sanki görümcemlerle değil de bütün istanbulla sözleşmişizbütün şehir mi sokakta olur arkadaş yaw..
Pazar günü zaten akıllıca değil adalar, ama napalım eşimin tek günü tatil.
Neyse heybeliye gidicektik ama, kınalı ada iskelesinde bir insan seli inince feribottan, ve sahildeki insan güruhunu görünce, hangi adada daha az insan inmek için sıraya girerse orda inelim dedik, ve BurgazAdası'nda indik.
Adalara gitme planı olanlara 2 tavsiyem var; 1.si imkanınız varsa kesinlikle haftaiçi gitmeniz, 2.si eğer özellikle bir nedenden ötürü başka adayı istemiyorsanız burgazadayı tercih edin.. Nasıl yeşillik nasıl tenha nasıl püfür anlatamam
E tabi bugün menü falan hak getire;
sabah
1,5 zeytinli açma
1 kutu şeftali suyu
ara
1 fincan türk kahvesi
öğlen
1 magnum double
akşam
1 dürüm döner
1 kutu zero :89:
bol bol su
2 şişe sade maden suyu
ve saatlerce yürüyüş :79:
aaa sen ne yedin senin butun gun yediklerin benim ara ogunlerim kadarherkese merhaba
bugün de kaçamaksız bir gün geçirdim
sabah form çayı ve 1 saat yürüyüş -su
sabah klasik kahvaltım (domates-salatalık-1 yumurta-peynir-şekersiz çay)
öğle:şeftali- süt
1 saat yürüyüş-su
akşam :yeşil elma- kahve
oh afiyet olsun arkadasimkızlar ayıptır söylemesi çok acayip güzel bi türlü yaptım! çok güzel oldu hemen anlatiyim istedim!
bi kere hiç yağ yok, sıfır!
soğanları suda öldürüyorsun, sonra yağsız minimini dana kuşbaşıları atıyorsun onlar kavruluyor... üzerine 1 patates, onun üzerine 1 patlıcan, biraz taze fasulye, bir avuç bamya, 1 kabak ve 2 küçük domates (kabukları soyulmuş)... salça falan da yok...
tavsiye ediyorum arkidişler hem sağlıklı hem nefis mmm!
Bu arada gruba bürsürü yeni arkideşler katılmış ben hiçbirinizle tannışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?