Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3u 1 aradaysa yapar canim, mumkun oldugunca sade veya sutlu ic.. Seker veya sut tozu kullanma bence.. Nescafe baya tok tutuyo insani ama benim metobolizmami yavaslatiyo resmen, ben pek icmiyorum:/ neyse ben de bugun yediklerimi yazayim

sabah
1 zeytinli acma

ogle
2 seftali

aksam
1 kase cacik

bu arada hic ne kadar su ictigimi yazmiyorum cunku ben de az su icenlerdenim, idrar kesem kucukmus de, disardayken cok sorun oluyo bana ama evde icebildigim kadar su iciyorum artik onu da yazayim buraya, artiririm belki:)

napıon kızzz buz yıyomusun hala:

kızçeler nbr

öğlen az yağla kızarttığım kabak ve patlıcan yedim..
sarımsaklı domates sosu ve yoğutla.

akşama kadar dışardaydım öldüm öldüm eve geldiğimde su gibiydim

oğlum pizza istedi.. ona yedirirken baktım yarısını ben hüpletmişim :18:

bakalım nolcak :2: bu hafta serbest günümü saldım diyorum artık...

4.5 litre su. 1 sade soda. sporda uzun süreli yürüyüş.. şimdi biraz sabit twist yapıcam..

hepinizi çok öpüyorum çıkıyorum ben

3'ü bir aradalar yaklaşık 70-90 Cal arası. bir seferde içeceğine 2-3 e böl küçük fincanlarla.. daha çok içmiş gibi hissedersin..

öptm cnm grşrz

Selamlar kızlaarrrr...
bugün bütün gün gezdim, gezenti modundaydım yani..
Görümcem,eşi,2 çocuğu, eşim ben ve kızım Adalara gidelim dedik..
Niyetimiz heybeli adaya gitmekti, ama sanki görümcemlerle değil de bütün istanbulla sözleşmişiz bütün şehir mi sokakta olur arkadaş yaw..
Pazar günü zaten akıllıca değil adalar, ama napalım eşimin tek günü tatil.
Neyse heybeliye gidicektik ama, kınalı ada iskelesinde bir insan seli inince feribottan, ve sahildeki insan güruhunu görünce, hangi adada daha az insan inmek için sıraya girerse orda inelim dedik, ve BurgazAdası'nda indik.
Adalara gitme planı olanlara 2 tavsiyem var; 1.si imkanınız varsa kesinlikle haftaiçi gitmeniz, 2.si eğer özellikle bir nedenden ötürü başka adayı istemiyorsanız burgazadayı tercih edin.. Nasıl yeşillik nasıl tenha nasıl püfür anlatamam

E tabi bugün menü falan hak getire;

sabah
1,5 zeytinli açma
1 kutu şeftali suyu

ara
1 fincan türk kahvesi

öğlen
1 magnum double

akşam
1 dürüm döner
1 kutu zero :89:

bol bol su
2 şişe sade maden suyu

ve saatlerce yürüyüş :79:

3'ü bir aradalar yaklaşık 70-90 Cal arası. bir seferde içeceğine 2-3 e böl küçük fincanlarla.. daha çok içmiş gibi hissedersin..

öptm cnm grşrz

baya su ıçmışsın bugunn..ne guzel..
yok ben her gece ıçıorum bı kesebılsem ıyı olcak.birde 5.5 aylık bebek emzırıorum o yuzden yavas gıdıorum:)) bu ARADA cuma sıze kılomu veremmemıstım sımdı tartıldım 68.3 ıdım.simdi 67.5 ım. bu hafta cok ymeıstım ama kılo almamısım cok sukur ıyı oldu...

magnum double bıde:

herkese merhaba
bugün de kaçamaksız bir gün geçirdim
sabah form çayı ve 1 saat yürüyüş -su
sabah klasik kahvaltım (domates-salatalık-1 yumurta-peynir-şekersiz çay)
öğle:şeftali- süt
1 saat yürüyüş-su
akşam :yeşil elma- kahve

yok canım sen say listeyi bozmayalım
ihtiyaç olduğunda ben sayarım

tamam cnm halledersinz aranızda... nasıl geçti tatilin... bende yarın gidiyorum allah izin verirse....
eksikliğin baya hissedildi...

tamamdır peki şimdi ben ilk defa sayıcam da, 11'ini 12'sinde, 12'sini de 13'ünde sayıyoruz di mi? yani tabi ki öyle de, şimdi listede benim için 11-12 yazıyor, 11 ve 12sini sayıcam demek mi yoksa 11 ve 12sinde bir önceki günleri sayıcam demek mi?:44:

Hayırsız üyeniz ben geri geldim canlar.İnternetimiz kapalıydı yeni açtırdık o yüzden yine ayrıldım sizlerden.Açılınca tekrar geldim.Bu sefer hiç bırakmamak kanısındayım.Listeye girmek falan umrumda değil yahu ben sizi çok özledimm

11 ve 12sini sayıp 12 ve 13ünde yazıcaksın canım...

kızlar ayıptır söylemesi çok acayip güzel bi türlü yaptım! çok güzel oldu hemen anlatiyim istedim!

bi kere hiç yağ yok, sıfır!
soğanları suda öldürüyorsun, sonra yağsız minimini dana kuşbaşıları atıyorsun onlar kavruluyor... üzerine 1 patates, onun üzerine 1 patlıcan, biraz taze fasulye, bir avuç bamya, 1 kabak ve 2 küçük domates (kabukları soyulmuş)... salça falan da yok...

tavsiye ediyorum arkidişler hem sağlıklı hem nefis mmm!

iyi geceler kizlar..
cok sinirliyim off allahim benim ne sucum vardi bana boyle bir kayinvalide verdin..
3 aylik oglusumun sevsin diye gorumcemin 4 yasindaki kizinin kucagina verdi onada esimede kizdim..
oyle bakiyorda mudahale bile etmiyor..

Son düzenleme:
mesaj sayım tarihleri biraz karışık gerçekten.mesela bende 13-14 yazıyor.ama aslında 14-15 inde görevim. 1 gün öncesinin sayıldığını biliyorum. ama bence çalışılan günler yazılsa daha iyi olurdu. mesela hamutran : 14-15 yazılsa daha iyi olurdu. çünkü msj günü mü yoksa sayımın yapılacağı gün mü yazıldığını ilk başta anlamamıştım.neyse benimki sadece bir öneri tabi, bir de toplu alıntılar nasıl sayılacak ? tek mesaj mı , yoksa alıntılar tek tek mi sayılacak ?

neyse sinirden bugunku menumu paylasmayi unuttum...
sabah : 2 fincan sekersiz kahve
beyaz peynir, salatalik ,domates 2 dilim ekmek..
ara : 2 tane kayisi..
ogle :2 balik izgara baliklar cok buyuk degildi..
form cayi..
aksam :yarim kase corba
az oncede kucuk bir armut yedim..
bu arada en az 3 litre su ve 2 fincan yesil cayimida ictim..
spor

olsun sekerim yarin dikkat eder telafi edersinhem o kadar gezmeye onlari yakmisindir
aaa sen ne yedin senin butun gun yediklerin benim ara ogunlerim kadar
oh afiyet olsun arkadasim
Bu arada gruba bürsürü yeni arkideşler katılmış ben hiçbirinizle tannışmadım

selam canim ben 36 yasindayim 3 ay once dogum yaptim.hamilelik kilolarimi vermeye calisiyorum..
4 gitti burda paylasim super inanin butun gun yediklerimi lokmasina kadar not aliyorum aksam sizle paylasmak icin cok etkili oluyor ne zaman bir sey yemek istesem notlarimi okuyorum dur yeme bugun yeterince yemisim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…